2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ben

endişelen diye söylemedim sakın yanlış anlama sadece takipte kal erken doğum riski olursa akciğerleri için ilaç yapıyorlar 32 doğdu şükür ama küvez ihtiyacımız dahi olmadı:)
Masallah o zaman yawruya Bende merak ettim acaba benimkiler nasil beslenebiliyorlarmi bugun ayrintiliya girecen cook merak ediyorum

Hauirlisi bu imiş. Elbette simdi saskin ve uzgunsun ama doguma kadar alisirsin evlat degil mi baldan tatli gelecek

Aşı için sağlık ocağı arıyor mu?
Gittiğin zaman iğne hazırda var mı?
Tam olarak kaçıncı hafta da gitmeliyiz kızlar bilgilendirir misiniz.
18. haftadan sonra yapiliyor demisti yanlis hatirlamiyosam.. iki hafta oldu cunku olali pek hatirlayamadim haftasini kusura bakma..
AC KARİNA gelmen lazim dedi, tetanozdan oncede uc tup kan aldilar gebelik sekeri, kan degerleri hemogram, hormon herhangi bisey varmi diyerekten sonrasinda ebe aşimi yapti 1 AY sonra tekrar gitcem ve tekrar kan vercem icin aç gel dediler.. ve sonrasinda 2 ay sonra, 6 ay sonra diye devam ediyor 4 yada 5 kez olunca omur boyu bagisiklik sistemi oluyormus

Canimm Allah bebisinizi size bagislasin ve hersey guzel olsun insallah, kanama olan cok arkadasim var bende ilk uc ay kanama oldum... o iyi olsun kanama onemli degil.. ilkten bende cok korkmustum, psikolojim bozuldu ne olcak ne bitcek diye dusunmemeye calistim ugrascak biseyler bulmaya calis sende kendine.. duohaston, progesteron kullaniyordum ve dr kan ilacini kesmisti bende.. Rabbim sifa versin bebisine ve sana Tum dualarim senle

Masallah ayy benimde bugunn aksam 19:30 da banada boyle dopplerdami bakicaklar 4 boyutly ne guzel p ren ses Masallah bizim prensesle, prenste acaba nasillar cok merak ediyorum

kizlar karnim bazi zamanlarda o gerginligi gecip yumusak oldugunu hissediyorum sizdede oluyor mu yani benim bildigin sert gergin olmasi iyidir.. bu aksam ayrintiliya girsemde ogrensem merak icindeyim... yada açım, midem boş tuwaletimi yaptim karnim boş kalinca gerilme azaliyor felan ondan mi.. kendi kendime yaptigim telkinmi yada anlam veremedim.. olan varsa yada bilen yazabilirmi

Bana da bazen öyle oluyor
Korkulacak birsey olduğunu sanmıyorum.
Bazen çok yemek yiyoruz su içiyoruz
karın daha fazla gerilebiliyor, daha sonra yumusuyor

Kızlar günaydınn hastane kapı süsü bakıyorum henuz erken ama fikir olsun diye. Sizin var mı önerebileceğiniz bi sayfa vs?

Kızlar nasılsınız iyi misiniz? Biz iki gün önce trafik kazası atlattık . araç dururken trafikte bize arkadan vurdular . emniyet kemerimiz takılıydı ve oğlumda oto koltuğundaydı fakat benim karnımı emniyet kemeri çok sıktı ayaklarım tutmaz oldu . kendimi çok kötü hissettim . arabamız iyi bir araba olmasına rağmen arka bagaj ve tanpon tamamen gitti arkadaki araç çok hızlıymış ve görememiş trafiğin durdugunu telefon elindeymiş bize öyle vurdu ki öndeki araca doğru sürükledi onada vurduk . cok sukur verilmis sadakamız varmış. Tabi hemen doktorumu aradım gidip muayane oldum. Bebeğin heryerine baktı koluna ayağına bile baktı ödem varmı diye çok şükür herşeyi iyiymiş 28 cm 460 gr dedi biraz önden gidiyormuş. Ama inanın bunlar hiç umrumda olmadı bile sadece onun iyi olması için sürekli dua ettim . bugun anca kendime geldim. 2 gündür yerdemiyim göktemiyim belli degildi. Bu arada 3 gun oncede tetanoz aşımı oldum. Oğlumdan da vardı olduğum dozlar ve bu son doz oldu artık hayatım boyunca vurulmama gerek yok . bizim gelinimizde benimle aynı haftada hamile onun doktoru gerek yok vurulmanı istemiyorum tetenoz demiş o vurulmayacak mış. Bazı doktorlar da böyle düşunüyor demekki .
Bizde durumlar böyle . Rabbim hepimizi görünür görünmez kazadan korusun Amin.

Cok geçmiş olsun cnm
verilmiş sadakaniz varmis.
Allah beterinden korusun.

Inanmicaksin bende de dun oldu aynisi, cok garibime gitti. Ve ben de senin gibi, midem bos, az su ictim heralde sebebi budur die dusundum. Eger doktoruna sorarsan, bana da bilgi verir msiin?

4 kasım benimde detaylı ultrason için gün sayıyorum şuan 19+6
Ben de doktorla gorustum bugun tekrar, 21 +li haftada yaptir, kalp anca tamamlanir gibi bi sey dedi, hepsi gorunsun dedi. Ben de simdi randevu aldim 8 kasim icin artik. 8 kasimda 21+4 olcam. Guzel haberler alalim ins, cok saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…