2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar çocuk odası yapacak olan var mı Ve ne tarz birşey düşünüyorsunuz . Ben anne yani beşiği alacağım ama çocuk odası da yapacağız . Çocuk odasında pek yatmayacak belli ki o yüzden nasıl birşey alsam bilemedim

Aksine gerginlik kasilma iyi degil bence benimde alt karnim yumuşacık ust taraf cok gergin. Ama bebek birden cok yukari çıktı, yukarda alan dar bence kalp var mide var karaciger var yer bulmaya çalışıyorlar

Cok uzuldum. Cok gecmis olsun. Artik kemer takarken alt kemeri takmamak gerekiyor kizimda ben hep o sekilde takardım. Tekrar gecmis olsun canim. İnsallah ceza alir o surucude pesini bırakmayın

Ben de doktorla gorustum bugun tekrar, 21 +li haftada yaptir, kalp anca tamamlanir gibi bi sey dedi, hepsi gorunsun dedi. Ben de simdi randevu aldim 8 kasim icin artik. 8 kasimda 21+4 olcam. Guzel haberler alalim ins, cok saol canim
Bende 2 kasimda 21+4te gidicem. Bencede beklemeye degiyor bebişler daha buyumus oluyor. Simdi banu ciftciyi dinledim o haftada yag tabakasi tamamlanmis oluyormuş daha dolgun görunuyor yüz ve vucut hatlari :)

Ben cocuk odasi yapacagim ama kizim oldugu icin. Kizimda buyuyen besik almistik. Gecen kıştan beri baza seklinde kullaniyoduk bizim yataga dayamistik. Simdi iki bebek yatak odasinda olmaz. Mecburen oda acicam. Buyuyen besigi besik yapip kizima baza alcam. Eski evime dolap yaptirmistim onu suan o odada kullanıyorum yani kisaca ben takım almadim. Bana gore de bebek kucukken eger yaninda alistircaksan oda yapmak anlamsiz geliyor. Ama oda yapip direkt orda alissin dersen bastan sen biraz zorluk cekersin belki ama bebek alisabilirse mukemmel olur :)

Ben daha yeni kıyafet almadim zaten fazla birsey alinmayacagi icin. Detaylidan sonra hastane cikisi, ayriyeten suslu takim, lohusa terlik tac ve kapi susu gibi seyleri alicam. Onun haricinde bir battaniye, önlük, birkaç penye yelek alirim. Kizimdan yelek hic yok 0 3 ay arasina gore birde sanirim penye patiklerden alirim ayacikları üşümesin

T thichquang kapi susu haricindeki diger takip ettiklerimide ekledim. Seker tadinda tasarimlar set halinde yapiyor. Digerlerinde de yine cok hoş şeyler var bence :)

Eklentiler

• Screenshot_20191025-131540.webp
    33 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20191025-131529.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20191025-131519.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20191025-131454.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20191025-131428.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20191025-131411.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 32
Ne tarz baktigina gore degisir tabi ama ben sana takip ettigim tum sayfalari atayim bende henuz kararsizim. Fikirleşmiş oluruz :) isim karar verdiniz mi?
Verdik.canım. Koray olacak ismi insallah yuvarlak ve metal gorunumluler oluyor ya o tarz istiyorum metal ayna gibi gorunenlerden

göbeğine hangi yağı sürüyorsun canım.
Ben henüz hicbirsey surmedim ne surecegimi de bilmiyorum.
Acaba hangi yağ daha etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…