- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Benimde 2 kasım son bir hafta4 kasım benimde detaylı ultrason için gün sayıyorum şuan 19+6
Aksine gerginlik kasilma iyi degil bence benimde alt karnim yumuşacık ust taraf cok gergin. Ama bebek birden cok yukari çıktı, yukarda alan dar bencekizlar karnim bazi zamanlarda o gerginligi gecip yumusak oldugunu hissediyorum sizdede oluyor muyani benim bildigin sert gergin olmasi iyidir.. bu aksam ayrintiliya girsemde ogrensem merak icindeyim... yada açım, midem boş tuwaletimi yaptim karnim boş kalinca gerilme azaliyor felan ondan mi.. kendi kendime yaptigim telkinmi yada anlam veremedim.. olan varsa yada bilen yazabilirmi
Ne tarz baktigina gore degisir tabi ama ben sana takip ettigim tum sayfalari atayim bende henuz kararsizim. Fikirleşmiş oluruz :) isim karar verdiniz mi?Kızlar günaydınnhastane kapı süsü bakıyorum henuz erken ama fikir olsun diye. Sizin var mı önerebileceğiniz bi sayfa vs?
Cok uzuldum. Cok gecmis olsun. Artik kemer takarken alt kemeri takmamak gerekiyor kizimda ben hep o sekilde takardım. Tekrar gecmis olsun canim. İnsallah ceza alir o surucude pesini bırakmayınKızlar nasılsınız iyi misiniz? Biz iki gün önce trafik kazası atlattık . araç dururken trafikte bize arkadan vurdular . emniyet kemerimiz takılıydı ve oğlumda oto koltuğundaydı fakat benim karnımı emniyet kemeri çok sıktı ayaklarım tutmaz oldu . kendimi çok kötü hissettim . arabamız iyi bir araba olmasına rağmen arka bagaj ve tanpon tamamen gitti arkadaki araç çok hızlıymış ve görememiş trafiğin durdugunu telefon elindeymiş bize öyle vurdu ki öndeki araca doğru sürükledi onada vurduk . cok sukur verilmis sadakamız varmış. Tabi hemen doktorumu aradım gidip muayane oldum. Bebeğin heryerine baktı koluna ayağına bile baktı ödem varmı diye çok şükür herşeyi iyiymiş 28 cm 460 gr dedi biraz önden gidiyormuş. Ama inanın bunlar hiç umrumda olmadı bile sadece onun iyi olması için sürekli dua ettim . bugun anca kendime geldim. 2 gündür yerdemiyim göktemiyim belli degildi. Bu arada 3 gun oncede tetanoz aşımı oldum. Oğlumdan da vardı olduğum dozlar ve bu son doz oldu artık hayatım boyunca vurulmama gerek yok . bizim gelinimizde benimle aynı haftada hamile onun doktoru gerek yok vurulmanı istemiyorum tetenoz demiş o vurulmayacak mış. Bazı doktorlar da böyle düşunüyor demekki .
Bizde durumlar böyle . Rabbim hepimizi görünür görünmez kazadan korusun Amin.
Bende 2 kasimda 21+4te gidicem. Bencede beklemeye degiyor bebişler daha buyumus oluyor. Simdi banu ciftciyi dinledim o haftada yag tabakasi tamamlanmis oluyormuş daha dolgun görunuyor yüz ve vucut hatlari :)Ben de doktorla gorustum bugun tekrar, 21 +li haftada yaptir, kalp anca tamamlanir gibi bi sey dedi, hepsi gorunsun dedi. Ben de simdi randevu aldim 8 kasim icin artik. 8 kasimda 21+4 olcam. Guzel haberler alalim ins, cok saol canim
Ben cocuk odasi yapacagim ama kizim oldugu icin. Kizimda buyuyen besik almistik. Gecen kıştan beri baza seklinde kullaniyoduk bizim yataga dayamistik. Simdi iki bebek yatak odasinda olmaz. Mecburen oda acicam. Buyuyen besigi besik yapip kizima baza alcam. Eski evime dolap yaptirmistim onu suan o odada kullanıyorum yani kisaca ben takım almadim. Bana gore de bebek kucukken eger yaninda alistircaksan oda yapmak anlamsiz geliyor. Ama oda yapip direkt orda alissin dersen bastan sen biraz zorluk cekersin belki ama bebek alisabilirse mukemmel olur :)Kizlar çocuk odası yapacak olan var mı Ve ne tarz birşey düşünüyorsunuz . Ben anne yani beşiği alacağım ama çocuk odası da yapacağız . Çocuk odasında pek yatmayacak belli ki o yüzden nasıl birşey alsam bilemedim
Ben daha yeni kıyafet almadim zaten fazla birsey alinmayacagi icin. Detaylidan sonra hastane cikisi, ayriyeten suslu takim, lohusa terlik tac ve kapi susu gibi seyleri alicam. Onun haricinde bir battaniye, önlük, birkaç penye yelek alirim. Kizimdan yelek hic yok 0 3 ay arasina goreBen bitirdim sayılırkizimdan kalanlari elden gecirip eksikleri aldim kenara koydum. Bi tek aralikta bursaya anneme gidince nevresim takimi alacagim, onun disinda hersey tamam. Kizima hamileyken de daha 2. Ayda baslamistim alisverise, hem de her ay bi kac parca alinca maddi olarak zorlamamisti. Son 2 ay insan hem agirlasiyor hem de her an dogum olma ihtimali oluyor, o yuzden ben cok gece birakmama taraftariyim.
YagdirmissinT thichquang kapi susu haricindeki diger takip ettiklerimide ekledim. Seker tadinda tasarimlar set halinde yapiyor. Digerlerinde de yine cok hoş şeyler var bence :)
Evet sabahlariiBazen benimde yumuşuyor. Hatta dün yumuşaktı sabah. Dr a gittim Ultrasonda çok şükür herşey yolundaydızaten öğlene doğru aynı sertlik geri geldi. Geçende öyle olmuştu. Geri sertleşmişti. Yani özellikle sabahları olabiliyor
Sana sorcam bunlari dusuncem vakit o zaman harikasinT thichquang kapi susu haricindeki diger takip ettiklerimide ekledim. Seker tadinda tasarimlar set halinde yapiyor. Digerlerinde de yine cok hoş şeyler var bence :)
Verdik.canım. Koray olacak ismi insallahNe tarz baktigina gore degisir tabi ama ben sana takip ettigim tum sayfalari atayim bende henuz kararsizim. Fikirleşmiş oluruz :) isim karar verdiniz mi?
Ya sürekli hareket etmiyor zaten bi zaman sonra kendiliğinden hissedersin inşallah .şuan kemik ve kas olmadığı içim hareketleri çok anlaşılmıyorBen eskiden hissediyordum sanki şimdi hissetmiyorum gibi geliyor neyse az daha bekleyeyim madem
göbeğine hangi yağı sürüyorsun canım.Bana da aksine doguma 1,5 ay kala gogusleri yumusatmak icin basla demislerdi lanoline. Ama masaj yapmiyordum uzun uzun. Kremleyip birakiyordum. Yine aldim lansinoh lanolin, simdilik gobegime surdugum yagdan suruyorum goguslere de ama doguma yakin yine lanoline baslarim.
Babymallden mamas papas aldim cok icime sindiAyyy hadi bakalım hayirli olsun bebek arabasi nerden aldin
Bende mustelay basladm ama hicbi fikrim ypk dhagöbeğine hangi yağı sürüyorsun canım.
Ben henüz hicbirsey surmedim ne surecegimi de bilmiyorum.
Acaba hangi yağ daha etkili
merhaba hangi modelini aldınız biz de o markanın bebek arabası ve park yatağına bakıyoruz görünüşü çok hoş yakından bakmadık daha bugün bakcaz biz deBabymallden mamas papas aldim cok icime sindi
fiyat olarakta en uygunu burasıT thichquang kapi susu haricindeki diger takip ettiklerimide ekledim. Seker tadinda tasarimlar set halinde yapiyor. Digerlerinde de yine cok hoş şeyler var bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?