2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim Salı günü yazarım tabiki

Kızlar selam.
2. gebeliğim bu. İlkinin heyecanı falan çok güzeldi. Bunda ne olacağını bildiğimden tecrübeden bir an önce haftalar hızla geçsin istiyorum
Kızıma hala isim bulamadım
Bir de sormak istiyorum benden daha tecrübeli arkadaşlar da var burada. İlk gebeliğimde kızım çok sakindi karnımda hareketlerini çok az hissederdim. Bu kez 19. haftadan beri tekmeler yiyorum. Öyle böyle değil hiç durmuyor karnımda. Daha önce yaşamadığım için noluyor yaa diyorum Karnında bebeği böyle hareketli olanlar doğduktan sonra da öyle miydi? Kızımda çok az yaşadım dedim ya çok sakin bir çocuktur asla üzmedi beni :) Bu acaba tam tersi mi olacak diye korku sardı hahahah

Kizimda haci seriften cikolata yaptırdım ama dogum tarihi son dk belli olduğu icin isim yazamadik. Bunda bu lokumlar cok hosuma gittiii :)
canım hacı şeriften memnun kaldın mı madlenleri iyi mi? benim de hoşuma gidiyor modelleri ama hiç yemedim bilmiyorum internette görüyorum sadece

Benim kızım karnimda da hic durmazdi hâla da oyle masallah bu da pek sakin gozukmuyor. Adini eslem zeynep koycaz eslemler sakin olurmus ama bilemicem

Ben yapıcam canım. Kendi odama bir tane beşik aldım.
Çocuk odasına da ikea'dan 2 kapılı dolap ve şifonyer almayı düşünüyorum. Çocuk mobilyası değil ama onlar çok küçük geldi. İlerde de kullanabilsin istiyorum. Yatağını da montessori yaptıracağım. Yatak modeli iki türlü hoşuma gitti hangisi olacağına karar veremedim.
Birazda dekorasyonla daha tatlış, çocuk odası haline getiririm diye düşünüyorum.

Eklentiler

• IMG_20191012_121723.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20190905_180657.webp
    45 KB · Görüntüleme: 89

Cok cok bununla gelmis gecmis olsun.. üzerinden atmaya calıs canım stres olma stresin herseyin bası cünkü..
allah korusun bir daha yasatmasın insallah..
Benimde doktorum tetanoza gerek yok diyor kızımda da yaptırmadı; bu gebeligimde de yaptırmıyor

Kızlar bende böyle hastane cıkısı düsündüm nasıl sizce erkek bebekte hic secenek yok öyle smokinli falan hic sevmiyorum zaten el isciligi olsun dedim ama bu model biraz icime sindi

Eklentiler

• 3C5D837F-5BF6-476A-9616-574F2C543E12.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 85
Ben yaptım bile hazır sayılır kızımın odası bikaç eksik kaldı..beşiğinide benim odama kurdurucam

Eklentiler

• 6A61663C-A22A-4992-84D1-638A6BAC114A.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 85
  • B1770457-64E5-4517-9909-C41431EF8848.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 069EF14C-0098-42DE-A19E-E0DEC834AF90.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 59
Asel die bi isim duydum cok hosuma gitti soylenisi de anlami da, fikir olsun sana dedim.

Sağdaki daha hoş ve kibar duruyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…