- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Benim Salı günü yazarım tabikiHayir ben baska hastaneye baska doktora gidiyorum ama kendisi ayrintili ultrason yapmiyor o yuzden baska hastanelerde arastirdim fiyat vs Erdem hastanesi 375 dedi. Kasimin 5ine aldim randevu sizin ne zaman gidip gelince yazar misiniz doktorun incelemesi vs iyi mi diye
Sekerlk tasarımlara bir bak orda setlerde uygun
Mustela ve lierac da baya iyiymis.Bende mustelay basladm ama hicbi fikrim ypk dha
canım hacı şeriften memnun kaldın mı madlenleri iyi mi? benim de hoşuma gidiyor modelleri ama hiç yemedim bilmiyorum internette görüyorum sadeceKizimda haci seriften cikolata yaptırdım ama dogum tarihi son dk belli olduğu icin isim yazamadik. Bunda bu lokumlar cok hosuma gittiii :)
Bilmiyoeum canım benimkini dinlememişti bile.Benim 19+2 iken duyuldu o degisiyor herkeste
Benim kızım karnimda da hic durmazdi hâla da oyleKızlar selam.
2. gebeliğim bu. İlkinin heyecanı falan çok güzeldi. Bunda ne olacağını bildiğimden tecrübeden bir an önce haftalar hızla geçsin istiyorum
Kızıma hala isim bulamadım
Bir de sormak istiyorum benden daha tecrübeli arkadaşlar da var burada. İlk gebeliğimde kızım çok sakindi karnımda hareketlerini çok az hissederdim. Bu kez 19. haftadan beri tekmeler yiyorum. Öyle böyle değil hiç durmuyor karnımda. Daha önce yaşamadığım için noluyor yaa diyorumKarnında bebeği böyle hareketli olanlar doğduktan sonra da öyle miydi? Kızımda çok az yaşadım dedim ya çok sakin bir çocuktur asla üzmedi beni :) Bu acaba tam tersi mi olacak diye korku sardı hahahah
Guzeldi beğenmiştik :)canım hacı şeriften memnun kaldın mı madlenleri iyi mi? benim de hoşuma gidiyor modelleri ama hiç yemedim bilmiyorum internette görüyorum sadece
Öyleyse ben de Eslem koyayımBenim kızım karnimda da hic durmazdi hâla da oylemasallah bu da pek sakin gozukmuyor. Adini eslem zeynep koycaz eslemler sakin olurmus ama bilemicem
bende de aynısı oluyor. Neden acabaSana sorcam bunlari dusuncem vakit o zaman harikasin ☺
Ben yapıcam canım. Kendi odama bir tane beşik aldım.Kizlar çocuk odası yapacak olan var mı Ve ne tarz birşey düşünüyorsunuz . Ben anne yani beşiği alacağım ama çocuk odası da yapacağız . Çocuk odasında pek yatmayacak belli ki o yüzden nasıl birşey alsam bilemedim
canım hacı şeriften memnun kaldın mı madlenleri iyi mi? benim de hoşuma gidiyor modelleri ama hiç yemedim bilmiyorum internette görüyorum sadece
Kızlar nasılsınız iyi misiniz? Biz iki gün önce trafik kazası atlattık . araç dururken trafikte bize arkadan vurdular . emniyet kemerimiz takılıydı ve oğlumda oto koltuğundaydı fakat benim karnımı emniyet kemeri çok sıktı ayaklarım tutmaz oldu . kendimi çok kötü hissettim . arabamız iyi bir araba olmasına rağmen arka bagaj ve tanpon tamamen gitti arkadaki araç çok hızlıymış ve görememiş trafiğin durdugunu telefon elindeymiş bize öyle vurdu ki öndeki araca doğru sürükledi onada vurduk . cok sukur verilmis sadakamız varmış. Tabi hemen doktorumu aradım gidip muayane oldum. Bebeğin heryerine baktı koluna ayağına bile baktı ödem varmı diye çok şükür herşeyi iyiymiş 28 cm 460 gr dedi biraz önden gidiyormuş. Ama inanın bunlar hiç umrumda olmadı bile sadece onun iyi olması için sürekli dua ettim . bugun anca kendime geldim. 2 gündür yerdemiyim göktemiyim belli degildi. Bu arada 3 gun oncede tetanoz aşımı oldum. Oğlumdan da vardı olduğum dozlar ve bu son doz oldu artık hayatım boyunca vurulmama gerek yok . bizim gelinimizde benimle aynı haftada hamile onun doktoru gerek yok vurulmanı istemiyorum tetenoz demiş o vurulmayacak mış. Bazı doktorlar da böyle düşunüyor demekki .
Bizde durumlar böyle . Rabbim hepimizi görünür görünmez kazadan korusun Amin.
Bence guzel sade ve hoşş bende bu sayfaya bakmıştımKızlar bende böyle hastane cıkısı düsündüm nasıl sizce erkek bebekte hic secenek yoköyle smokinli falan hic sevmiyorum zaten el isciligi olsun dedim ama bu model biraz icime sindi
Ben yaptım bile hazır sayılır kızımın odasıKizlar çocuk odası yapacak olan var mı Ve ne tarz birşey düşünüyorsunuz . Ben anne yani beşiği alacağım ama çocuk odası da yapacağız . Çocuk odasında pek yatmayacak belli ki o yüzden nasıl birşey alsam bilemedim
Asel die bi isim duydum cok hosuma gitti soylenisi de anlami da, fikir olsun sana dedim.Kızlar selam.
2. gebeliğim bu. İlkinin heyecanı falan çok güzeldi. Bunda ne olacağını bildiğimden tecrübeden bir an önce haftalar hızla geçsin istiyorum
Kızıma hala isim bulamadım
Bir de sormak istiyorum benden daha tecrübeli arkadaşlar da var burada. İlk gebeliğimde kızım çok sakindi karnımda hareketlerini çok az hissederdim. Bu kez 19. haftadan beri tekmeler yiyorum. Öyle böyle değil hiç durmuyor karnımda. Daha önce yaşamadığım için noluyor yaa diyorumKarnında bebeği böyle hareketli olanlar doğduktan sonra da öyle miydi? Kızımda çok az yaşadım dedim ya çok sakin bir çocuktur asla üzmedi beni :) Bu acaba tam tersi mi olacak diye korku sardı hahahah
Hcbbaby ye de bakabilirsin insta daKızlar bende böyle hastane cıkısı düsündüm nasıl sizce erkek bebekte hic secenek yoköyle smokinli falan hic sevmiyorum zaten el isciligi olsun dedim ama bu model biraz icime sindi
Sağdaki daha hoş ve kibar duruyo canımBen yapıcam canım. Kendi odama bir tane beşik aldım.
Çocuk odasına da ikea'dan 2 kapılı dolap ve şifonyer almayı düşünüyorum. Çocuk mobilyası değil ama onlar çok küçük geldi. İlerde de kullanabilsin istiyorum. Yatağını da montessori yaptıracağım. Yatak modeli iki türlü hoşuma gitti hangisi olacağına karar veremedim.
Birazda dekorasyonla daha tatlış, çocuk odası haline getiririm diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?