2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selamlar kızlar ben hala hareketlerini hissetmiyorum yaaaaaa göbeğim de büyümedi

Kızlar bende böyle hastane cıkısı düsündüm nasıl sizce erkek bebekte hic secenek yok öyle smokinli falan hic sevmiyorum zaten el isciligi olsun dedim ama bu model biraz icime sindi
Bana coooook pahali geldi oralar ya
Bana da o tarz uygun fyatlı da bulamıyorum ya bi 150ye fiyat aldım en dusuk tulum eldven sapka... Uygun bulursan bana da dee

Gecende attigim tulum setlerine 150 demislerdi. Onlarin yerine bundan alirim 10lu en azından. Yine bu sayfadan bir de kadife tulum begendim. Ben zaten ekstra başka seyler almayacagim

Eklentiler

• Screenshot_20191025-163205.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20191025-163154.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20191025-163159.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 39
Bebek alışverişlerine başlanmış. Güle güle giysinler inşallah. Ben oğlumda internetten bir kaç takım almıştım ama küçük geldiler kolları falan çok kısaydı. Ben o yüzden internetten almayacağım, e-bebek tarzı yerler de uygun, doğuma yakın oradan bir kaç şey alırım. Zaten çok çabuk büyüyorlar, çok fazla yeni doğan almayın derim. Oğlumun bütün eşyası ve kıyafetleri duruyor onları kullanırım. 1-2 tane de tulum alırım.

Benim hem mevsim hem de cinsiyet uymadi aldim kiyafet. Ama dediğin gibi cok almadim ben de, daha cok disarida giydirmeye aldim arabali kamyonlu su aygirli tisortler badiler falan. Evde ablasindan kalanlari giyer disarida mavileri iste. Bi de hastane çıkışı aldim kiyafet olarak.

göbeğine hangi yağı sürüyorsun canım.
Ben henüz hicbirsey surmedim ne surecegimi de bilmiyorum.
Acaba hangi yağ daha etkili
Ben weleda kullaniyorum, kizima hamileyken de burts bees mama bee kremini kullandim ve catlamadim. Tabi bu isler biraz genetik biraz sans diyorlar, onemli olan nemli ve esnek tutmak, cildin kurursa catlama riskin daha fazla olur. Yoksa kremin markasi vs o kadar da muhim degil.

Kızlar bende böyle hastane cıkısı düsündüm nasıl sizce erkek bebekte hic secenek yok öyle smokinli falan hic sevmiyorum zaten el isciligi olsun dedim ama bu model biraz icime sindi
Ben çiçeksepetinden siparis verdim hastane cikisini, dediğin gibi erkekte secenek cok az. Bizimki bu:

Beni 17. Haftada çağırdı iğne yaptı kalp atışına bakalım dedi duyulmadı sonra doktora gittim telaşlanıp şükür bebiş iyiydi

Ya cinsiyeti önemsemiyorum sağlıklı ve hayırlı olması daha önemli ama insan merak ediyor bende kıza benzettim dedikleri için tam alışamadım kız fikrine detaylı da kesinleşir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…