Hayırlı olsun bende mamas papas almayı düşünüyorum. Hangi modelini ve ne kadara aldınız acabaBabymallden mamas papas aldim cok icime sindi
Bana coooook pahali geldi oralar yaHcbbaby ye de bakabilirsin insta da
Bana daBana coooook pahali geldi oralar ya
10 lu sete 400 tl dedilerBence guzel sade ve hoşş bende bu sayfaya bakmıştımkararszm ama araştrıyorum fiyatta onemli tabi
Hcbbaby ye de bakabilirsin insta da
Valla bir tane 10lu set buldum 200 dedi ama annemle ortak alsak diyorumBana dao tarz uygun fyatlı da bulamıyorum ya bi 150ye fiyat aldım en dusuk tulum eldven sapka... Uygun bulursan bana da dee
Kızlar bende böyle hastane cıkısı düsündüm nasıl sizce erkek bebekte hic secenek yoköyle smokinli falan hic sevmiyorum zaten el isciligi olsun dedim ama bu model biraz icime sindi
Bana coooook pahali geldi oralar ya
Bana dao tarz uygun fyatlı da bulamıyorum ya bi 150ye fiyat aldım en dusuk tulum eldven sapka... Uygun bulursan bana da dee
Valla bir tane 10lu set buldum 200 dedi ama annemle ortak alsak diyorumhenuz konuşmadim
Evet ya hem indirim yakaladim iyi oldu hem de kafam rahatladi. Bi de ikinci cocuk olunca alinacak esyam cok az oldu, hersey kizimdan yepyeni duruyor.Oh maşallah canım kafan rahatlamistir biraz güle güle kullanın saglikla
O iyimiş bakaymhemen bakıyorum birde akdenizo var o da 10 lu sete 260 tl dedi
Benim hem mevsim hem de cinsiyet uymadi aldim kiyafet. Ama dediğin gibi cok almadim ben de, daha cok disarida giydirmeye aldim arabali kamyonlu su aygirli tisortler badiler falan. Evde ablasindan kalanlari giyer disarida mavileri iste. Bi de hastane çıkışı aldim kiyafet olarak.Ben daha yeni kıyafet almadim zaten fazla birsey alinmayacagi icin. Detaylidan sonra hastane cikisi, ayriyeten suslu takim, lohusa terlik tac ve kapi susu gibi seyleri alicam. Onun haricinde bir battaniye, önlük, birkaç penye yelek alirim. Kizimdan yelek hic yok 0 3 ay arasina gorebirde sanirim penye patiklerden alirim ayacikları üşümesin
Aaa bende burda kadife tulum beegnmştmGecende attigim tulum setlerine 150 demislerdi. Onlarin yerine bundan alirim 10lu en azından. Yine bu sayfadan bir de kadife tulum begendim. Ben zaten ekstra başka seyler almayacagim
Ben weleda kullaniyorum, kizima hamileyken de burts bees mama bee kremini kullandim ve catlamadim. Tabi bu isler biraz genetik biraz sans diyorlar, onemli olan nemli ve esnek tutmak, cildin kurursa catlama riskin daha fazla olur. Yoksa kremin markasi vs o kadar da muhim degil.göbeğine hangi yağı sürüyorsun canım.
Ben henüz hicbirsey surmedim ne surecegimi de bilmiyorum.
Acaba hangi yağ daha etkili
Benimde içime o daha çok sindi. Önümüzdeki ay sipariş vereceğim inşallah :)Sağdaki daha hoş ve kibar duruyo canım
Ben çiçeksepetinden siparis verdim hastane cikisini, dediğin gibi erkekte secenek cok az. Bizimki bu:Kızlar bende böyle hastane cıkısı düsündüm nasıl sizce erkek bebekte hic secenek yoköyle smokinli falan hic sevmiyorum zaten el isciligi olsun dedim ama bu model biraz icime sindi
Beni 17. Haftada çağırdı iğne yaptı kalp atışına bakalım dedi duyulmadı sonra doktora gittim telaşlanıp şükür bebiş iyiydiBeni 21. Haftada çağırdı. Kalp atışını duymadan iğneyi yapmıyorum dedi. Kalp atışı da sağlık ocağındaki cihazda 21.haftadan itibaren duyuluyormuş. Bugün habersiz gittim iğne hazırda vardı, vuruldum.
Genelde 20.haftadan itibaren yapıyorlar diye biliyorum.
Bende aldım krem ama 30. Haftalarda başlamayı düşünüyordum erken olmaz mı 20. Haftadayım dahaNeden acaba doktorum onerdi . Cevremdede gogsu hazirlamak icin basla diyen cok
Ya cinsiyeti önemsemiyorum sağlıklı ve hayırlı olması daha önemli ama insan merak ediyor bende kıza benzettim dedikleri için tam alışamadım kız fikrine detaylı da kesinleşir sanırımBu iki ayda hic doktora gitmedinmi. Uzuldum, kiz olmasına yada erkek olmasina degil kendini iki ayda alistirmissindir. Siz cok erken ogrenmistiniz o haftalarda yanilma cok fazla oluyor... Benimde iki kizim olcak, zamanla alışırsın bir doktora daha giderek netleştir bence iki kiz oldugunu duyan herkes benim icin guzek seyler söylüyor zamanla alıscaksin merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?