Ben yaptım bile hazır sayılır kızımın odasıbikaç eksik kaldı..beşiğinide benim odama kurdurucam
Ben çiçeksepetinden siparis verdim hastane cikisini, dediğin gibi erkekte secenek cok az. Bizimki bu:
Eki Görüntüle 2548201
20+ larda çok net hissettim ben çok şükürKizlar 18+3 olduk hareket hisseden var mı bu haftada sizlerde
Kendine kızma o üzüntü cinsiyet ile alakalı değil sadece kendini alıştırma ve sonra bir beklentiye girme durumu. İlk hamileliğimde 3.ayda kız diye öğrenmiştim. Kızım kızım diye sevmiştim sonra erkek fikrine alışmak zor geldi. Bu hamilelik başından beri erkek dendi. Her gittiğimde bir kez daha onaylattım. Kız istiyordum ama erkeğe alışınca şu an değişse yine bir şok yaşarım. Gayet insani duygular. Allah hepsine sağlık versin.Kan değerlerimin düşük olması sebebi ile bugün doktora gittim. 13. Haftada erkek olduğu söylenen bebeğimin kız olduğunu öğrendim. Hayatımda hiçbir zaman erkek çocuk sahibi olmak için özel bir istek duymadım ama 2 aydır kendimi çok alıştırmıştım. Bu durumu kabullenmiştim. Çok üzgünüm kızlar. Tüp bebekti tabiki sağlıklı olması, hayırlı evlat olması en büyük duam. Üstelik bu bebeği kızıma kardeş olsun diye istemiştim. Kız kardeşlerin birbirlerine daha yakın olacağını düşünüp kız olmasını bile istemiştim başlarda. Fakat 2 ayda durum çok değişti. Biz beklentiye girdik. Bu kadar üzüldüğüme inanamıyorum. Kendime çok kızıyorum.
cildim bu hafta çok kuruduBen weleda kullaniyorum, kizima hamileyken de burts bees mama bee kremini kullandim ve catlamadim. Tabi bu isler biraz genetik biraz sans diyorlar, onemli olan nemli ve esnek tutmak, cildin kurursa catlama riskin daha fazla olur. Yoksa kremin markasi vs o kadar da muhim degil.
Aynı şeyi yaşadım :) Hiç kızma kendine. Bana da doktor önce erkek dedi sonra kız olduğunu öğrendim. Ve kesinlikle ben de öğrenmeden önce kızım için kız kardeş istiyordum. Sonra 1-2 hafta erkek fikrine alıştım isimler düşündüm hoopp kız olduğunu öğrendim yine afalladım. Sakın kızma kendine insanız yahu biz :))Kan değerlerimin düşük olması sebebi ile bugün doktora gittim. 13. Haftada erkek olduğu söylenen bebeğimin kız olduğunu öğrendim. Hayatımda hiçbir zaman erkek çocuk sahibi olmak için özel bir istek duymadım ama 2 aydır kendimi çok alıştırmıştım. Bu durumu kabullenmiştim. Çok üzgünüm kızlar. Tüp bebekti tabiki sağlıklı olması, hayırlı evlat olması en büyük duam. Üstelik bu bebeği kızıma kardeş olsun diye istemiştim. Kız kardeşlerin birbirlerine daha yakın olacağını düşünüp kız olmasını bile istemiştim başlarda. Fakat 2 ayda durum çok değişti. Biz beklentiye girdik. Bu kadar üzüldüğüme inanamıyorum. Kendime çok kızıyorum.
Evet Leo olacak, ablasi öyle uygun gördü, sanirim simdiden kresteki butun arkadaşlarına soyledi bileyaa ne güzell masallaahh bende
ikeadan aldım odasını, kızımla aynı odaya yapıcam ikisininkini beşikle alt acmayı bende yatak odasına kurdurucam
Nasılll güzell saglıklaaa gelsin cok cokkk tatlı olmus adı Leo mu olacak öyleyse
konseptte hazır o zaman ☺
benimde ilk kızımın adı Yaz konseptinide adı belirlemisti
Cok zarifmis, kizimin kapi susunu de annem yapmıştı, onlara da eglence oluyor ugrasmasi. Kolay gelsinKızlar bende kapı süsü olarak şunu beğendim. Malzemeleri satılıyormuş youtubeda videosu var annemle birlikte yapmayı düşünüyorum.
Kızlar nasılsınız iyi misiniz? Biz iki gün önce trafik kazası atlattık . araç dururken trafikte bize arkadan vurdular . emniyet kemerimiz takılıydı ve oğlumda oto koltuğundaydı fakat benim karnımı emniyet kemeri çok sıktı ayaklarım tutmaz oldu . kendimi çok kötü hissettim . arabamız iyi bir araba olmasına rağmen arka bagaj ve tanpon tamamen gitti arkadaki araç çok hızlıymış ve görememiş trafiğin durdugunu telefon elindeymiş bize öyle vurdu ki öndeki araca doğru sürükledi onada vurduk . cok sukur verilmis sadakamız varmış. Tabi hemen doktorumu aradım gidip muayane oldum. Bebeğin heryerine baktı koluna ayağına bile baktı ödem varmı diye çok şükür herşeyi iyiymiş 28 cm 460 gr dedi biraz önden gidiyormuş. Ama inanın bunlar hiç umrumda olmadı bile sadece onun iyi olması için sürekli dua ettim . bugun anca kendime geldim. 2 gündür yerdemiyim göktemiyim belli degildi. Bu arada 3 gun oncede tetanoz aşımı oldum. Oğlumdan da vardı olduğum dozlar ve bu son doz oldu artık hayatım boyunca vurulmama gerek yok . bizim gelinimizde benimle aynı haftada hamile onun doktoru gerek yok vurulmanı istemiyorum tetenoz demiş o vurulmayacak mış. Bazı doktorlar da böyle düşunüyor demekki .
Bizde durumlar böyle . Rabbim hepimizi görünür görünmez kazadan korusun Amin.
Mamas papas marka alıcam ben de. Süspansiyon sistemi falan çok memnun kullanan herkes. ama modele karar veremedim. Hangisini aldınız acaba?Babymallden mamas papas aldim cok icime sindi
Kumaşı falan nasıl güzel mi bende isimli bi model beğendimBen çiçeksepetinden siparis verdim hastane cikisini, dediğin gibi erkekte secenek cok az. Bizimki bu:
Eki Görüntüle 2548201
Cok muza da yuklenme cnm kabiz olursun sonra.Yeterli gelmiyor mu acaba ilac? Kontrolunde sor derim cnmOkadar magnezyum alıyorum muz soda tuketıyorum yine dunden beri ara ara adim attıkca bacagım kitleniyo yatam kasiktan sonraki bacak başlangıc yeri nasi geccek bilmiyorum
Aslında onceden bu kadar cok sorunum yoktu yada ben ters bi hareket yaptım blmiyorum kontorlde 3 hfta sonra inşallah duzelir canım olmadi magnezyumumu değiştircemCok muza da yuklenme cnm kabiz olursun sonra.Yeterli gelmiyor mu acaba ilac? Kontrolunde sor derim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?