2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben yaptım bile hazır sayılır kızımın odası bikaç eksik kaldı..beşiğinide benim odama kurdurucam

yaa ne güzell masallaahh bende
ikeadan aldım odasını, kızımla aynı odaya yapıcam ikisininkini beşikle alt acmayı bende yatak odasına kurdurucam

Ben çiçeksepetinden siparis verdim hastane cikisini, dediğin gibi erkekte secenek cok az. Bizimki bu:
Eki Görüntüle 2548201

Nasılll güzell saglıklaaa gelsin cok cokkk tatlı olmus adı Leo mu olacak öyleyse
konseptte hazır o zaman ☺
benimde ilk kızımın adı Yaz konseptinide adı belirlemisti

Kendine kızma o üzüntü cinsiyet ile alakalı değil sadece kendini alıştırma ve sonra bir beklentiye girme durumu. İlk hamileliğimde 3.ayda kız diye öğrenmiştim. Kızım kızım diye sevmiştim sonra erkek fikrine alışmak zor geldi. Bu hamilelik başından beri erkek dendi. Her gittiğimde bir kez daha onaylattım. Kız istiyordum ama erkeğe alışınca şu an değişse yine bir şok yaşarım. Gayet insani duygular. Allah hepsine sağlık versin.

Kızlar Aklınızda bulunsun arkadaşım kapı süsü bebek hediyesi falan yapıyor. Hem özenerek hem de zevkli. İnstagram hesabı @kecestanbul

cildim bu hafta çok kurudu
kasik taraflarım sanki kabuklanmis gibi, sanırım çatlamaya çok meyilli bi vücudum var.
zaten annem de de çatlak var karın kısmında, ablamda da oldu, Bende de olur bide ikiz hamileliğim.
en iyisi ben en kisa zamanda başlayayım

Aynı şeyi yaşadım :) Hiç kızma kendine. Bana da doktor önce erkek dedi sonra kız olduğunu öğrendim. Ve kesinlikle ben de öğrenmeden önce kızım için kız kardeş istiyordum. Sonra 1-2 hafta erkek fikrine alıştım isimler düşündüm hoopp kız olduğunu öğrendim yine afalladım. Sakın kızma kendine insanız yahu biz :))

Kizlar, trendyol'da carter's ve us polo'nun tulumlarinin tanesi 25 tl'ye gelecek sekilde 3lu 5li tulumlari var, ilgilenenler olursa goz atsin

Evet Leo olacak, ablasi öyle uygun gördü, sanirim simdiden kresteki butun arkadaşlarına soyledi bile tesekkur ederim. Bunun gibi baska takimlar da var ciceksepetinde, burdaki arkadaslar yazinca bakmıştım ben de, bunu gorunce cok icime sindi.

Cok gecmis olsun hepinize Allah daha kötüsünü yasatmasin canim iste biz ne kadar dikkt etsek trafik cift tarafli dikkt istiyor

Okadar magnezyum alıyorum muz soda tuketıyorum yine dunden beri ara ara adim attıkca bacagım kitleniyo ya tam kasiktan sonraki bacak başlangıc yeri nasi geccek bilmiyorum

Okadar magnezyum alıyorum muz soda tuketıyorum yine dunden beri ara ara adim attıkca bacagım kitleniyo ya tam kasiktan sonraki bacak başlangıc yeri nasi geccek bilmiyorum
Cok muza da yuklenme cnm kabiz olursun sonra.Yeterli gelmiyor mu acaba ilac? Kontrolunde sor derim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…