2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok zarifmis, kizimin kapi susunu de annem yapmıştı, onlara da eglence oluyor ugrasmasi. Kolay gelsin
Aynen bende çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmasını annemde. Kendi nişanımda falanda ben hazırlamıştım. İzne ayrıldığımda bunlara veririm artık kendimi. Hem sıkılmamış olurum

Aslında onceden bu kadar cok sorunum yoktu yada ben ters bi hareket yaptım blmiyorum kontorlde 3 hfta sonra inşallah duzelir canım olmadi magnezyumumu değiştircem
Magnezyum diasporali tavsiye ederim. Icindeki sitrat, vitaminden sonuna kadar fayda gormeni sagliyor. Tabi kendin arastir gene de canim.

Mamas papas marka alıcam ben de. Süspansiyon sistemi falan çok memnun kullanan herkes. ama modele karar veremedim. Hangisini aldınız acaba?

Bende mamas papas kullandım, kullanmaya devam edicem urbo2 modelini kullanıyorum.Gercekten cok ama cok memnunum. gercekten ömürlük bir bebek arabası

Belkide puf noktasi masaj yapmamaktir cunku uzerinde kalmasinin bi etkisi olmaz sanirim ,bende surmeye baslarim o zaman ilerleyen zamanlarda

Ben önceki gebeliklerimde kakao yagi kullanmıştım hiç çatlağım olmadi simdi de hindistan cevizi
yagi kullaniyorum

Bende mamas papas kullandım, kullanmaya devam edicem urbo2 modelini kullanıyorum.Gercekten cok ama cok memnunum. gercekten ömürlük bir bebek arabası
Cok sevindim gercekten, ben alirken en rahat kaliteli ve guzel bu markayi buldum yanilmadigima cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…