- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Gunde 1 tane anca yiyorum muz canim cok yemiyorum kabızlıktanda korkarım zatenCok muza da yuklenme cnm kabiz olursun sonra.Yeterli gelmiyor mu acaba ilac? Kontrolunde sor derim cnm
Aynen bende çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmasını annemde. Kendi nişanımda falanda ben hazırlamıştım. İzne ayrıldığımda bunlara veririm artık kendimi. Hem sıkılmamış olurumCok zarifmis, kizimin kapi susunu de annem yapmıştı, onlara da eglence oluyor ugrasmasi. Kolay gelsin
Magnezyum diasporali tavsiye ederim. Icindeki sitrat, vitaminden sonuna kadar fayda gormeni sagliyor. Tabi kendin arastir gene de canim.Aslında onceden bu kadar cok sorunum yoktu yada ben ters bi hareket yaptım blmiyorum kontorlde 3 hfta sonra inşallah duzelir canım olmadi magnezyumumu değiştircem
Ben su an yurtdisinda olduğum icin kayinvalidemlere gonderdim kargoyu, o kumasinin da guzel olduğunu soyledi. Aralikta gelince gorucem ben de.Kumaşı falan nasıl güzel mi bende isimli bi model beğendim
Mamas papas marka alıcam ben de. Süspansiyon sistemi falan çok memnun kullanan herkes. ama modele karar veremedim. Hangisini aldınız acaba?
Bana da aksine doguma 1,5 ay kala gogusleri yumusatmak icin basla demislerdi lanoline. Ama masaj yapmiyordum uzun uzun. Kremleyip birakiyordum. Yine aldim lansinoh lanolin, simdilik gobegime surdugum yagdan suruyorum goguslere de ama doguma yakin yine lanoline baslarim.
Kaç TL acabaBabymallden mamas papas aldim cok icime sindi
Harika görünüyor eline sağlık canimBen yaptım bile hazır sayılır kızımın odasıbikaç eksik kaldı..beşiğinide benim odama kurdurucam
Sade duru ve hoş bence güzelKızlar bende böyle hastane cıkısı düsündüm nasıl sizce erkek bebekte hic secenek yoköyle smokinli falan hic sevmiyorum zaten el isciligi olsun dedim ama bu model biraz icime sindi
Biliyorum onu canım kullanmiştim bi ara benimde aklim ondaydiMagnezyum diasporali tavsiye ederim. Icindeki sitrat, vitaminden sonuna kadar fayda gormeni sagliyor. Tabi kendin arastir gene de canim.
Sade duru ve hoş bence güzel
Benim de aynı yerOkadar magnezyum alıyorum muz soda tuketıyorum yine dunden beri ara ara adim attıkca bacagım kitleniyo yatam kasiktan sonraki bacak başlangıc yeri nasi geccek bilmiyorum
5 ay 21 ay değilmiydiAy yarin 5 ay doluyor.Simdiden doldu diyebilirim :) ins bir an once hayirlisiyla gelir dogum yapacagimiz gunler yavrumun kokusuna simdiden hasretim.
Ben iki dr kiz dedigi icin guvendim baya ama eşim hala bir umut bekliuoYa cinsiyeti önemsemiyorum sağlıklı ve hayırlı olması daha önemli ama insan merak ediyor bende kıza benzettim dedikleri için tam alışamadım kız fikrine detaylı da kesinleşir sanırım
5 ay 21 ay değilmiydi
kafam karıştı benim
Ben önceki gebeliklerimde kakao yagi kullanmıştım hiç çatlağım olmadi simdi de hindistan cevizicildim bu hafta çok kurudu
kasik taraflarım sanki kabuklanmis gibi, sanırım çatlamaya çok meyilli bi vücudum var.
zaten annem de de çatlak var karın kısmında, ablamda da oldu, Bende de olur bide ikiz hamileliğim.
en iyisi ben en kisa zamanda başlayayım
3500e aldm ben ama suan 4500 galibaKaç TL acaba
Cok sevindim gercekten, ben alirken en rahat kaliteli ve guzel bu markayi buldum yanilmadigima cok sevindimBende mamas papas kullandım, kullanmaya devam edicem urbo2 modelini kullanıyorum.Gercekten cok ama cok memnunum. gercekten ömürlük bir bebek arabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?