2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar yarın 12.30 da detaylım var cok heyecanlıyım cok merak ediyorum ☺ Kızımda ilk defa renkli görecek tepkisinide merak ediyorum cikinca yazarim
Tatlım Bnde senin gibi düşünüyordum Yani detaylı demek renkli ultrason demek değilmiş. Detaylıda normal ultrasonla uzun bir süre bebeğin tüm organlarını inceliyor doktor .bende dün girdim detaylıya ve sonra kendi doktoruma gittim oda baktı .renkli ultrasonla neden görmüyoruz dedim .suan çok net belli olmaz dedi altıncı aydan sonra net görülür renkli ultrasonda dedi.ama yinede aynı ultrason cihazının başka düğmesine basıp renkli bölümünü açtı ve baktık gerçekten belirgin değildi .altıncı ayında bakarız dedi. Yani detaylı ultrason bile rekli değildi

merhaba hangi modelini aldınız biz de o markanın bebek arabası ve park yatağına bakıyoruz görünüşü çok hoş yakından bakmadık daha bugün bakcaz biz de
Mamas papasa bayıldım çok harika yapmışlar. E tabi fiyatları da ona göre
Ama ben kıyamadım o paraya açıkçası. O ayarda almak isteyenlere önerim

Mamas papasa bayıldım çok harika yapmışlar. E tabi fiyatları da ona göre
Ama ben kıyamadım o paraya açıkçası. O ayarda almak isteyenlere önerim
Pierre cardin escape. Ben yarı fiyatına bunu aldım içindekiyle katlanıyor çift yönlü çok hafif. Babaymallden aldım. Aklımızda olsun kızlar

Merhaba cicek anneler
Ben 18+ 5im cocugumu henuz net hissedemiyorum. Hatta hic denecek kadar hissetmiyorum. Boyle olan varmi

Kızlar yarın 12.30 da detaylım var cok heyecanlıyım cok merak ediyorum ☺ Kızımda ilk defa renkli görecek tepkisinide merak ediyorum cikinca yazarim
Ozelemi gidiceksiniz acaba devletemi ? Devlete ise goruslerinizi memnuniyetinizi yazarmisiniz devlet ilgilimi perinatoloji bolumunde merak ediyroum

A Altibirlik61 canim nasil gecti detayli ultrasonun ?
Detayli guzel gecti canim bebekler cok iyiler.. inanirmisim sormayi unuttum ama pazartesi baska doktora detayliya girecem Bebekler yaklasik 500 er gram ve yuzleri donuktu bana foto vermediler onemlide değil. Sagliklari yerinde olsun da rahim uzunlugu 2.8 cm devamli dinlen dedi... bir aydan sonra doguma hazirliklarini bitir dedi ne zaman olacagi belli olmazmis (ikiz) oldugu icin iyimi kotumu bilmiyorum sadece gunlerimi guzel gecirmeye calisiyorum.. optum

Ben bu çantanın renklisinden kullanmistim ama gercekten cok kullanislilar ihtiyac olan herseyi duzgunce aliyor ve onunde biberonlar icin isotermik ayri gozleri vardi

Masallah heesey yolunda ne guzel gramlarida iyi nazar degmesin saglikli olsunlarda insan bakmaya kiyamiyor zaten ❤ ne guzel bi doktorun hazirliklari yapin demesi yoksa herkes acele etme acele etme diyip duruyor

Ben tam bir hafta sonra 5 ayı bitirmiş olcam 21+3te :)

Eki Görüntüle 2548313
Amine Busra bakalım önce hangimizin bebişi gelecek aynı gidiyoruz benim kızım 36 haftada geldi inşallah bu da en az 36 yı bekler ve inşallah 38 i görürüm veee 3 kilo üzeri olur inşallah kızım çok küçüktü 2320 doğdu emzirmede çok sıkıntı çektim

Kızlar kasımda aşırı indirim olcak kaçırmayın lütfen bezleri ıslak mendilleri kremleri stoklayın. Ben öyle yapcam para biriktiriyorum şuan daha bir parça bile almadım kasımda inşallah almaya başlıcam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…