- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Tatlım Bnde senin gibi düşünüyordum Yani detaylı demek renkli ultrason demek değilmiş. Detaylıda normal ultrasonla uzun bir süre bebeğin tüm organlarını inceliyor doktor .bende dün girdim detaylıya ve sonra kendi doktoruma gittim oda baktı .renkli ultrasonla neden görmüyoruz dedim .suan çok net belli olmaz dedi altıncı aydan sonra net görülür renkli ultrasonda dedi.ama yinede aynı ultrason cihazının başka düğmesine basıp renkli bölümünü açtı ve baktık gerçekten belirgin değildi .altıncı ayında bakarız dedi. Yani detaylı ultrason bile rekli değildiKızlar yarın 12.30 da detaylım var cok heyecanlıyım cok merak ediyorum ☺ Kızımda ilk defa renkli görecek tepkisinide merak ediyorum cikinca yazarim
Mamas papasa bayıldım çok harika yapmışlar. E tabi fiyatları da ona göremerhaba hangi modelini aldınız biz de o markanın bebek arabası ve park yatağına bakıyoruz görünüşü çok hoş yakından bakmadık daha bugün bakcaz biz de
Pierre cardin escape. Ben yarı fiyatına bunu aldım içindekiyle katlanıyor çift yönlü çok hafif. Babaymallden aldım. Aklımızda olsun kızlarMamas papasa bayıldım çok harika yapmışlar. E tabi fiyatları da ona göre
Ama ben kıyamadım o paraya açıkçası. O ayarda almak isteyenlere önerim
hemen bakıyorum birde akdenizo var o da 10 lu sete 260 tl dedi
Ozelemi gidiceksiniz acaba devletemi ? Devlete ise goruslerinizi memnuniyetinizi yazarmisiniz devlet ilgilimi perinatoloji bolumunde merak ediyroumKızlar yarın 12.30 da detaylım var cok heyecanlıyım cok merak ediyorum ☺ Kızımda ilk defa renkli görecek tepkisinide merak ediyorum cikinca yazarim
Jammy baby cidden cok kaliteli ve uygun. Ben bi takim aldim heveslenip hemde denemek maksadi ile cok begendim valla. Oneriyorum kesinlikle ❤ ayrica cok tatli seyler varCanım insta da jammy baby de daha uygun setler var Bi bakın isterseniz
22 ay doluncaymis cnm5 ay 21 ay değilmiydi
kafam karıştı benim
Detayli guzel gecti canim bebekler cok iyiler.. inanirmisim sormayi unuttum ama pazartesi baska doktora detayliya girecemA Altibirlik61 canim nasil gecti detayli ultrasonun ?
5 ay iste doldu :)Kizlarrrrr
Benim eşim kabullendi kızımız ne yapıyor diyoBen iki dr kiz dedigi icin guvendim baya ama eşim hala bir umut bekliuo
Detayli guzel gecti canim bebekler cok iyiler.. inanirmisim sormayi unuttum ama pazartesi baska doktora detayliya girecemBebekler yaklasik 500 er gram ve yuzleri donuktu bana foto vermediler onemlide değil. Sagliklari yerinde olsun da rahim uzunlugu 2.8 cm devamli dinlen dedi... bir aydan sonra doguma hazirliklarini bitir dedi ne zaman olacagi belli olmazmis (ikiz) oldugu icin iyimi kotumu bilmiyorum sadece gunlerimi guzel gecirmeye calisiyorum.. optum
Benim doktorum 6 Aydan önce bi şey alma dediMasallah heesey yolunda ne guzel gramlarida iyi nazar degmesin saglikli olsunlarda insan bakmaya kiyamiyor zaten ❤ ne guzel bi doktorun hazirliklari yapin demesi yoksa herkes acele etme acele etme diyip duruyor
İkiz bebeklerim icin yeterli gelirmi acabaEki Görüntüle 2548371
Ben bu çantanın renklisinden kullanmistim ama gercekten cok kullanislilar ihtiyac olan herseyi duzgunce aliyor ve onunde biberonlar icin isotermik ayri gozleri vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?