2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba cicek anneler
Ben 18+ 5im cocugumu henuz net hissedemiyorum. Hatta hic denecek kadar hissetmiyorum. Boyle olan varmi
Bnde tam o vakitler hissetmeye başlamıştım merak etme aniden hissedeceksin özellikle sırt üstü uzan ve öyle göbeğindeki hareketliliğe odaklan.çünkü sen hareket ettiğinde hissedemezsin bebeğin hareketlerini

Masallah heesey yolunda ne guzel gramlarida iyi nazar degmesin saglikli olsunlarda insan bakmaya kiyamiyor zaten ❤ ne guzel bi doktorun hazirliklari yapin demesi yoksa herkes acele etme acele etme diyip duruyor
Ya kuzularimi cook seviyorum internette yeni dogan el kadar bebe fotolari goruyorum içim kipir kipir oluyor Allahim sen onlarin sağliklarini ver, sagliklica dunyaya gelmesini sağla.. her sabah ne yesem bebeklere iyi gelir diye dusunerek yiyorum su iciyorum.. Erken dogum riski korkutuyor ama napalim.. Nasil olacak? Neler yasayacagim? Neler beni bekliyor hicbirsey bilmiyorum, onumu gorememeyi sevmiyorum her zaman planlayarak yasarim bu sefer olagandisi onlara gore hareket ediyoruz Bu sabah babamiz bebisleri operek kahvalti masamizi hazirladi Allah mutlulugunuzu eksik etsin hicbirimizin

Happy Mom uygulamasında omega 3 alımı erken Doğum riskini azaltır diyordu bugün

Detaylı ultrason için randevu alırken günde en az 2 litre su için dediler bana günlük 2 litre içtim mi bilmiyorum ama geçen hafta su tüketimini artırdım

Oh sukur ❤ ikizler evet erken dogabiliyormus birkac kisiden duydum, ama sorun oldugunu hic duymadim
Ne zman isterlerse o zman saglikla gelsinler ins
Doktorun yanina gitmeden, telefondaki notlarima yaziyorum ama yine de illaki bi seyi unutuyorum bende sen gibi

Ben sezeryanliyim erken gelmez insallah ablasına çekerse 39u bekler. Ablamiz 40ta dogdu

Bez stogu iyi değil malesef. Her bez her bebege iyi gelmiyor pişik yapabiliyor. Kg durumu da değişkenlik gösterir

Detayli ultrason icin randevu aldim, ultrason renkli diyemi sordum doktor incelerken siyah beyaz ama yuzun resmini renkli veriyoruz dedi yani sari. Bu normaldede boylemi yoksa gidecegim yer icinmi gecerli 600 lira fiyati eger diger yerler oyle degilse degistireyim cunku

Siyah beyaz muayene ediliyor

Öyle tabii kuzum renkliyi, en son jest icin veriyorlar ama bu sefer vermedi doktor kızımda vermislerdi
Hatta normal kendi doktorlarımızda renkli bakabilir aynı cihaz zaten ama dedigin gibi belirli haftadan sonra veriyorlar.
kendi dr muzdan isticem artık renkli ultrason fotosunu, birde kızımda söyle olmustu renklisine göre aynıı babasıydı cok cok benziyordu bir dogdu alakası yok aynı ben dogdu darısı ogluma o da bana brnzer insallah

Siyah beyaz bakiyorlar cnm renkli goruntu icin sadece yuzu veriyor.

Kızlar geldim bende cok sükür bebekte bir sıkıntı yok hersey normal gidiyor ama rahimde kan akısı biraz fazlaymış sık sık tansiyonu kontrol edelim dedi dr tansiyon aleti bulunsun evde uyanık olalım su anlık bir sorun yok rapora yazılacak birseyde yok bununla ilgili ama takipte olalım dedi doktor biraz canım sıkıldı ama can sıkacak birseyde yok dedi bakalım haftaya ctesi kendi druma gidicem ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…