- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
Bnde tam o vakitler hissetmeye başlamıştım merak etme aniden hissedeceksin özellikle sırt üstü uzan ve öyle göbeğindeki hareketliliğe odaklan.çünkü sen hareket ettiğinde hissedemezsin bebeğin hareketleriniMerhaba cicek anneler
Ben 18+ 5im cocugumu henuz net hissedemiyorum. Hatta hic denecek kadar hissetmiyorum. Boyle olan varmi
Ya kuzularimi cook seviyorum internette yeni dogan el kadar bebe fotolari goruyorum içim kipir kipir oluyorMasallah heesey yolunda ne guzel gramlarida iyi nazar degmesin saglikli olsunlarda insan bakmaya kiyamiyor zaten ❤ ne guzel bi doktorun hazirliklari yapin demesi yoksa herkes acele etme acele etme diyip duruyor
Happy Mom uygulamasında omega 3 alımı erken Doğum riskini azaltır diyordu bugünYa kuzularimi cook seviyorum internette yeni dogan el kadar bebe fotolari goruyorum içim kipir kipir oluyorAllahim sen onlarin sağliklarini ver, sagliklica dunyaya gelmesini sağla.. her sabah ne yesem bebeklere iyi gelir diye dusunerek yiyorum su iciyorum.. Erken dogum riski korkutuyor ama napalim.. Nasil olacak? Neler yasayacagim? Neler beni bekliyor hicbirsey bilmiyorum, onumu gorememeyi sevmiyorum her zaman planlayarak yasarim bu sefer olagandisi onlara gore hareket ediyoruz Bu sabah babamiz bebisleri operek kahvalti masamizi hazirladi Allah mutlulugunuzu eksik etsin hicbirimizin
Soramadim unuttum, doktorun yanina gidince sorcam dedigim bi cok soruyu unutuyorum.. neyseki pazartesi de bi baska doktora goruncem.bende de aynısı oluyor. Neden acaba
Kagida yaz cnm ben oyle yapiyorum :)Soramadim unuttum, doktorun yanina gidince sorcam dedigim bi cok soruyu unutuyorum.. neyseki pazartesi de bi baska doktora goruncem.
Merhaba cicek anneler
Ben 18+ 5im cocugumu henuz net hissedemiyorum. Hatta hic denecek kadar hissetmiyorum. Boyle olan varmi
[/QUOTBende henüz hiç hissetmedim ilk gebeliğim 22.haftaya kadar normal dediler
Oh sukur ❤ ikizler evet erken dogabiliyormus birkac kisiden duydum, ama sorun oldugunu hic duymadimDetayli guzel gecti canim bebekler cok iyiler.. inanirmisim sormayi unuttum ama pazartesi baska doktora detayliya girecem ☺ Bebekler yaklasik 500 er gram ve yuzleri donuktu bana foto vermediler onemlide değil. Sagliklari yerinde olsun da rahim uzunlugu 2.8 cm devamli dinlen dedi... bir aydan sonra doguma hazirliklarini bitir dedi ne zaman olacagi belli olmazmis (ikiz) oldugu icin iyimi kotumu bilmiyorum sadece gunlerimi guzel gecirmeye calisiyorum.. optum
Ben sezeryanliyim erken gelmez insallah ablasına çekerse 39u bekler. Ablamiz 40ta dogduAmine Busra bakalım önce hangimizin bebişi gelecek aynı gidiyoruz benim kızım 36 haftada geldi inşallah bu da en az 36 yı bekler ve inşallah 38 i görürüm veee 3 kilo üzeri olur inşallah kızım çok küçüktü 2320 doğdu emzirmede çok sıkıntı çektim
Nerde olacakmışKızlar kasımda aşırı indirim olcak kaçırmayın lütfen bezleri ıslak mendilleri kremleri stoklayın. Ben öyle yapcam para biriktiriyorum şuan daha bir parça bile almadım kasımda inşallah almaya başlıcam artık. ☺
Bez stogu iyi değil malesef. Her bez her bebege iyi gelmiyor pişik yapabiliyor. Kg durumu da değişkenlik gösterirKızlar kasımda aşırı indirim olcak kaçırmayın lütfen bezleri ıslak mendilleri kremleri stoklayın. Ben öyle yapcam para biriktiriyorum şuan daha bir parça bile almadım kasımda inşallah almaya başlıcam artık. ☺
Merhaba ben de 18+5 olduk bugün dün gece 2 kere hissettim . Yani oydu diye düşündümMerhaba cicek anneler
darısı başıma5 ay iste doldu :)
Bende bu tarz birsey düşünüyorumİkiz bebeklerim icin yeterli gelirmi acaba
Siyah beyaz muayene ediliyorDetayli ultrason icin randevu aldim, ultrason renkli diyemi sordum doktor incelerken siyah beyaz ama yuzun resmini renkli veriyoruz dedi yani sari. Bu normaldede boylemi yoksa gidecegim yer icinmi gecerli 600 lira fiyati eger diger yerler oyle degilse degistireyim cunku
Öyle tabii kuzum renkliyi, en son jest icin veriyorlar ama bu sefer vermedi doktorTatlım Bnde senin gibi düşünüyordum Yani detaylı demek renkli ultrason demek değilmiş. Detaylıda normal ultrasonla uzun bir süre bebeğin tüm organlarını inceliyor doktor .bende dün girdim detaylıya ve sonra kendi doktoruma gittim oda baktı .renkli ultrasonla neden görmüyoruz dedim .suan çok net belli olmaz dedi altıncı aydan sonra net görülür renkli ultrasonda dedi.ama yinede aynı ultrason cihazının başka düğmesine basıp renkli bölümünü açtı ve baktık gerçekten belirgin değildi .altıncı ayında bakarız dedi. Yani detaylı ultrason bile rekli değildi
Ay bakayım hemen canım bir kere giyecek cok paraya gerek yokCanım insta da jammy baby de daha uygun setler var Bi bakın isterseniz
Ozelemi gidiceksiniz acaba devletemi ? Devlete ise goruslerinizi memnuniyetinizi yazarmisiniz devlet ilgilimi perinatoloji bolumunde merak ediyroum
Özele gittim canım inan hic bilgim yok devletle ilgili
Siyah beyaz bakiyorlar cnm renkli goruntu icin sadece yuzu veriyor.Detayli ultrason icin randevu aldim, ultrason renkli diyemi sordum doktor incelerken siyah beyaz ama yuzun resmini renkli veriyoruz dedi yani sari. Bu normaldede boylemi yoksa gidecegim yer icinmi gecerli 600 lira fiyati eger diger yerler oyle degilse degistireyim cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?