- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
Altıncı aydan sonra daha belirgin çıkar dedi doktorÖyle tabii kuzum renkliyi, en son jest icin veriyorlar ama bu sefer vermedi doktorkızımda vermislerdi
Hatta normal kendi doktorlarımızda renkli bakabilir aynı cihaz zaten ama dedigin gibi belirli haftadan sonra veriyorlar.
kendi dr muzdan isticem artık renkli ultrason fotosunu, birde kızımda söyle olmustu renklisine göre aynıı babasıydı cok cok benziyordu bir dogdu alakası yok aynı ben dogdudarısı ogluma o da bana brnzer insallah
Öyle tabii kuzum renkliyi, en son jest icin veriyorlar ama bu sefer vermedi doktorkızımda vermislerdi
Hatta normal kendi doktorlarımızda renkli bakabilir aynı cihaz zaten ama dedigin gibi belirli haftadan sonra veriyorlar.
kendi dr muzdan isticem artık renkli ultrason fotosunu, birde kızımda söyle olmustu renklisine göre aynıı babasıydı cok cok benziyordu bir dogdu alakası yok aynı ben dogdudarısı ogluma o da bana brnzer insallah
tansiyonun takipte kalsın, ve tuzlu yememeye çok dikkat etttigin sürece birsey olmaz inşallah.Kızlar geldim bende cok sükür bebekte bir sıkıntı yok hersey normal gidiyor ama rahimde kan akısı biraz fazlaymış sık sık tansiyonu kontrol edelim dedi dr tansiyon aleti bulunsun evde uyanık olalım su anlık bir sorun yok rapora yazılacak birseyde yok bununla ilgili ama takipte olalım dedi doktor biraz canım sıkıldı ama can sıkacak birseyde yok dedi bakalım haftaya ctesi kendi druma gidicem ne diyecek
Bez olmasa da ıslak mendil kıyafet kremler uygun olcak canım. İnternette indirimler var 9 10 11 kasımda ve kasım sonunda muhteşem cuma da tüm mağazalarda hem online hem mağaza indirimleri olcak.Bez stogu iyi değil malesef. Her bez her bebege iyi gelmiyor pişik yapabiliyor. Kg durumu da değişkenlik gösterir
Cnm uzun süre ayakta kalmaktan yada ayaklarının havada kalması vs biçok sebep var ayakların şişmesi için.Kızlar ven bugün aşırı şiştim ya 2 gündür ayaklarımda ağrı vardı zaten şişmeden dolayı ama şuan baktım ki bileklerim davul gibi tuzlu da yemedim çokta su içiyorum anlamadım bildiğiniz bastırınca oyuk oluşuyor
Ben kesinlikle alacağım bir tarafi açılıyor olanlardan . Yatağımın yanına sabitleyecegim ten teması için hemen emzirip uyutmak için b nce çok mantıklı . Ama daha bakmadım fiyat ve modellereEki Görüntüle 2548428
Bayanlar bu anne yani beşikten kullanan var mı? Alan yada almak isteyen? Bunu beğendim fakat hiç bir bilgim yok. Kac aya kadar kullanılır acaba
Masa başı çalışıyorum ama ayaklarımın altına tabure de koyuyorum yine de bugün bir değişik şişti ve ağrı yapıyorCnm uzun süre ayakta kalmaktan yada ayaklarının havada kalması vs biçok sebep var ayakların şişmesi için.
Ağrı olduğunda doktorunuza başvurun yazıyordu bir yerdeMasa başı çalışıyorum ama ayaklarımın altına tabure de koyuyorum yine de bugün bir değişik şişti ve ağrı yapıyor
Haftanın yorgunluğu olabilir belki biraz dinleniyim devam ederse giderim artıkAğrı olduğunda doktorunuza başvurun yazıyordu bir yerde
Tansiyonunu takip etKızlar ven bugün aşırı şiştim ya 2 gündür ayaklarımda ağrı vardı zaten şişmeden dolayı ama şuan baktım ki bileklerim davul gibi tuzlu da yemedim çokta su içiyorum anlamadım bildiğiniz bastırınca oyuk oluşuyor
Genelde düşüktür tansiyonum en normal hali 10 6 tansiyonumTansiyonunu takip et
Can sıkıcak bir sey degil cnm sadece tansiyonun yukselmesin dikkat et yeterliKızlar geldim bende cok sükür bebekte bir sıkıntı yok hersey normal gidiyor ama rahimde kan akısı biraz fazlaymış sık sık tansiyonu kontrol edelim dedi dr tansiyon aleti bulunsun evde uyanık olalım su anlık bir sorun yok rapora yazılacak birseyde yok bununla ilgili ama takipte olalım dedi doktor biraz canım sıkıldı ama can sıkacak birseyde yok dedi bakalım haftaya ctesi kendi druma gidicem ne diyecek
Hayirli olsun cnm :)Dün gece baya belirgin şekilde hissettim oğluşumu tekmik miydi cikaramadim ama bana dalgalaniyormus gibi 5 10 dakika sürdü darisi bekleyen herkesin başına
Gecmis olsun kizlar. Gecenlerde bi arkadasimla konustum, sizin gibi onun plesantasi da asagidaymis. Perinatologa gitmis, kullandigi ilac vs bi detay hatirlamiyorum acikcasi. Ama saglikla dogurmus bebegini. Cok guzel bi kizi var. Sizin de ole olur ins, 24. Haftaya kadar vakti var, yukariya cikar elbet, dua edelim.
Allah yardimcin olsun kanama psikolojik olarak cok etkiliyor
18. haftadan sonra yapiliyor demisti yanlis hatirlamiyosam.. iki hafta oldu cunku olali pek hatirlayamadim haftasini kusura bakma..
AC KARİNA gelmen lazim dedi, tetanozdan oncede uc tup kan aldilar gebelik sekeri, kan degerleri hemogram, hormon herhangi bisey varmi diyerekten sonrasinda ebe aşimi yapti 1 AY sonra tekrar gitcem ve tekrar kan vercem icin aç gel dediler.. ve sonrasinda 2 ay sonra, 6 ay sonra diye devam ediyor 4 yada 5 kez olunca omur boyu bagisiklik sistemi oluyormus
Progestan fln mi verdiler ilac olarak, ne kullaniliyor bu durumda ?Hepinize teşekkür ederim kızlar. İster istemez en kötüsünü düşünüyor insan. Daha öncede kayıp yaşayınca kaçınılmaz oluyor tesirginlik sitres. Ama elden gelen hiçbirşey yok. İlaçlarla yatarak geçiyor zaman. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?