2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Altıncı aydan sonra daha belirgin çıkar dedi doktor ay Bn şimdiden burnunun yuvarlak olduğunu düşünüyorum

tansiyonun takipte kalsın, ve tuzlu yememeye çok dikkat etttigin sürece birsey olmaz inşallah.

Bez stogu iyi değil malesef. Her bez her bebege iyi gelmiyor pişik yapabiliyor. Kg durumu da değişkenlik gösterir
Bez olmasa da ıslak mendil kıyafet kremler uygun olcak canım. İnternette indirimler var 9 10 11 kasımda ve kasım sonunda muhteşem cuma da tüm mağazalarda hem online hem mağaza indirimleri olcak.

Kızlar ven bugün aşırı şiştim ya 2 gündür ayaklarımda ağrı vardı zaten şişmeden dolayı ama şuan baktım ki bileklerim davul gibi tuzlu da yemedim çokta su içiyorum anlamadım bildiğiniz bastırınca oyuk oluşuyor

Cnm uzun süre ayakta kalmaktan yada ayaklarının havada kalması vs biçok sebep var ayakların şişmesi için.

Eki Görüntüle 2548428
Bayanlar bu anne yani beşikten kullanan var mı? Alan yada almak isteyen? Bunu beğendim fakat hiç bir bilgim yok. Kac aya kadar kullanılır acaba
Ben kesinlikle alacağım bir tarafi açılıyor olanlardan . Yatağımın yanına sabitleyecegim ten teması için hemen emzirip uyutmak için b nce çok mantıklı . Ama daha bakmadım fiyat ve modellere

Cnm uzun süre ayakta kalmaktan yada ayaklarının havada kalması vs biçok sebep var ayakların şişmesi için.
Masa başı çalışıyorum ama ayaklarımın altına tabure de koyuyorum yine de bugün bir değişik şişti ve ağrı yapıyor

Can sıkıcak bir sey degil cnm sadece tansiyonun yukselmesin dikkat et yeterli

Hepinize teşekkür ederim kızlar. İster istemez en kötüsünü düşünüyor insan. Daha öncede kayıp yaşayınca kaçınılmaz oluyor tesirginlik sitres. Ama elden gelen hiçbirşey yok. İlaçlarla yatarak geçiyor zaman. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah
Allah yardimcin olsun kanama psikolojik olarak cok etkiliyor

Progestan fln mi verdiler ilac olarak, ne kullaniliyor bu durumda ?
Onceki kaybinin sebebi neydi ?
O stresin olmasi iyi aslinda ,insan daha gozu acik davraniyor haliyle, kendi gercegini, vucudunu, yasadiklarini bildigi icin. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin ins ❤ kendine de bebisimize de iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…