2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar iyi akşamlar. Malum Çarşamba bebisimin cinsiyetini öğrenmiştim. İnat ettim ve kimseye söylemedim. Dün akşam gender party yaptık. Çok eğlendim. İnsanlarin sürekli beni sıkıştırıp gazımda n laf almaya çalışması ya da çocuklar tam unutmuşken onlara hatırlatıp kardeşinizin cinsiyetini söyleyeyim mi demek çok eğlenceliydi. Allah agziminin tadını bozmasın. İste balonun patladığı an :) çocuklar eşim ve ben

Benim doktorum 6 Aydan önce bi şey alma dedi

Bazilari oyle diyor ama insanin aklinda kaliyor iste ben son 2alisverise cikissimda kucuk parclar alıyorum begendikce sonra ya istedigim olmuyor ya da hepsi toplu stres oluyor babamizla arabada gitmisler resmini aticaktim yoksa
İkiz bebeklerim icin yeterli gelirmi acaba

Magazda satilip satilmadogini bilmiyorum canim gorme sansin olur mu bilmiyorum ben netten almistim ama gercekten cok fazla esya aliyor son 2ucak yolculugunda oglumun esyalri oyuncaklar bana ait ivir zıvır hep icindeydi , mesela bi pazen battaniye 5 bez 1yedek giysi tek ortadaki bosluga koyabiliyodum kenardaki gozlerede yine islak mendildir diger gerecleri aliyor daha büyüğünü tasimak zor olabilir bu bile bazen agir gliyordu elime sirtima takiyodum

Allah mutlulugunuzu bozmasin insallah ❤ insan oyle minik bebek gordukce hic dayanamiyor zaten eriyorum bende.. ☺sen aklina hic olumsuzluklari getirme erkende gelseler bebisler kendini hazir hissettikleri zaman gelirler doktorun surekli takip edr eger oyle bi ihtimal olursada tum gerekenleri yaparlar gelisimleri iyi olduktan sonra hic sorun olmaz Allahin izniyle ,normal dogum mu olucak sezaryen miydi

Genelde düşüktür tansiyonum en normal hali 10 6 tansiyonum
Canim preeklamsi diye birsey var gebeligin 20.haftalarindan sonra ortaya cikiyor genelde hersey kisa surede oluyor bazen gebeligin ilk aylarinda dusuk oluyor genelde simdi ortalarindayiz tam dikkat etmek lazim allah korusun

Mutlu aile tablosu massallah :)

Maşalah kucağınıza da alırsınız inşallah en kötü gününüz böyle olsun

Kızlar dün tetanoz vurulmuştum.akşam ağrıdan uyuyamadım. Bugünde aynı. Tüm koluma vurdu kaldıramıyorum kolumu
Bende perşembe günü vurulmştum.o gün hiçbişey yoktu ertesi gün başladı dün gece yatamadım bide sol koluma yaptırmştım.ama senin kadar kötü olmadım sadece üzerine yatamıyorum ve dokundugumda acıyo

Kizlar ya herkes çatlak için krem sürüyor mu ? Sürmeyen var mı ? Ben genetik olduğu kanaatindeyim o yüzden surmuyorum. Ama gene de aklımda sürsem mi diye .

Kizlar ya herkes çatlak için krem sürüyor mu ? Sürmeyen var mı ? Ben genetik olduğu kanaatindeyim o yüzden surmuyorum. Ama gene de aklımda sürsem mi diye .
İlk gebeliğimde doktorum bana sadece bebe yağı kullanmamı önerdi ve sadece bebe yağı kullandım hiç çatlak olmadı

Kızlar selam, diofol kullananlar için 4.ayıma girdim ve devam ediyorum, bırakan veya devam eden varmı aranızda? Bir yan etkisi varmdır devamında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…