Benim doktorum 6 Aydan önce bi şey alma dedi
İkiz bebeklerim icin yeterli gelirmi acaba
Ya kuzularimi cook seviyorum internette yeni dogan el kadar bebe fotolari goruyorum içim kipir kipir oluyorAllahim sen onlarin sağliklarini ver, sagliklica dunyaya gelmesini sağla.. her sabah ne yesem bebeklere iyi gelir diye dusunerek yiyorum su iciyorum.. Erken dogum riski korkutuyor ama napalim.. Nasil olacak? Neler yasayacagim? Neler beni bekliyor hicbirsey bilmiyorum, onumu gorememeyi sevmiyorum her zaman planlayarak yasarim bu sefer olagandisi onlara gore hareket ediyoruz Bu sabah babamiz bebisleri operek kahvalti masamizi hazirladi Allah mutlulugunuzu eksik etsin hicbirimizin
Canim preeklamsi diye birsey var gebeligin 20.haftalarindan sonra ortaya cikiyor genelde hersey kisa surede oluyor bazen gebeligin ilk aylarinda dusuk oluyor genelde simdi ortalarindayiz tam dikkat etmek lazim allah korusunGenelde düşüktür tansiyonum en normal hali 10 6 tansiyonum
Mutlu aile tablosu massallah :)Kızlar iyi akşamlar. Malum Çarşamba bebisimin cinsiyetini öğrenmiştim. İnat ettim ve kimseye söylemedim. Dün akşam gender party yaptık. Çok eğlendim. İnsanlarin sürekli beni sıkıştırıp gazımda n laf almaya çalışması ya da çocuklar tam unutmuşken onlara hatırlatıp kardeşinizin cinsiyetini söyleyeyim mi demek çok eğlenceliydi. Allah agziminin tadını bozmasın. İste balonun patladığı an :) çocuklar eşim ve ben
Eki Görüntüle 2548526
Maşallahh yakisikli bi erkek olacak cok belliTeyzeleri buda benim minnak oğlum
Inşallah huyuda güzel olur inşallahMaşallahh yakisikli bi erkek olacak cok belli
2 3 gün icinde geciyor canim sabretKızlar dün tetanoz vurulmuştum.akşam ağrıdan uyuyamadım. Bugünde aynı. Tüm koluma vurdu kaldıramıyorum kolumu
Maşalah kucağınıza da alırsınız inşallah en kötü gününüz böyle olsunKızlar iyi akşamlar. Malum Çarşamba bebisimin cinsiyetini öğrenmiştim. İnat ettim ve kimseye söylemedim. Dün akşam gender party yaptık. Çok eğlendim. İnsanlarin sürekli beni sıkıştırıp gazımda n laf almaya çalışması ya da çocuklar tam unutmuşken onlara hatırlatıp kardeşinizin cinsiyetini söyleyeyim mi demek çok eğlenceliydi. Allah agziminin tadını bozmasın. İste balonun patladığı an :) çocuklar eşim ve ben
Eki Görüntüle 2548526
Canım bu markadan bulamadım? Önereceğiniz bir marka varmı o kadar fazlaki..Eki Görüntüle 2548371
Ben bu çantanın renklisinden kullanmistim ama gercekten cok kullanislilar ihtiyac olan herseyi duzgunce aliyor ve onunde biberonlar icin isotermik ayri gozleri vardi
Bende perşembe günü vurulmştum.o gün hiçbişey yoktu ertesi gün başladı dün gece yatamadım bide sol koluma yaptırmştım.ama senin kadar kötü olmadım sadece üzerine yatamıyorum ve dokundugumda acıyoKızlar dün tetanoz vurulmuştum.akşam ağrıdan uyuyamadım. Bugünde aynı. Tüm koluma vurdu kaldıramıyorum kolumu
Catlak kremi alsan da almasan da nemlendir bi sekilde bence, nolur nolmaz. Sansini deneKizlar ya herkes çatlak için krem sürüyor mu ? Sürmeyen var mı ? Ben genetik olduğu kanaatindeyim o yüzden surmuyorum. Ama gene de aklımda sürsem mi diye .
Yatarkende zor oluyo bi başladımıBenim de aynı yer
Bana gece oluyo kramp giriyor ve ağrısı kalıyor
Cok kaşındıgı için sürüyorum yani bi tek kakao yagı suruyorum şuanKizlar ya herkes çatlak için krem sürüyor mu ? Sürmeyen var mı ? Ben genetik olduğu kanaatindeyim o yüzden surmuyorum. Ama gene de aklımda sürsem mi diye .
İlk gebeliğimde doktorum bana sadece bebe yağı kullanmamı önerdi ve sadece bebe yağı kullandım hiç çatlak olmadıKizlar ya herkes çatlak için krem sürüyor mu ? Sürmeyen var mı ? Ben genetik olduğu kanaatindeyim o yüzden surmuyorum. Ama gene de aklımda sürsem mi diye .
Benim sadece üzerine yatarken ağrım oluyor. Perşembeden beri devam ediyor. Ağrı olursa soğuk kompres uygulamakta demişti hemşireKızlar dün tetanoz vurulmuştum.akşam ağrıdan uyuyamadım. Bugünde aynı. Tüm koluma vurdu kaldıramıyorum kolumu
Tesekkur ederim :)Bez olmasa da ıslak mendil kıyafet kremler uygun olcak canım. İnternette indirimler var 9 10 11 kasımda ve kasım sonunda muhteşem cuma da tüm mağazalarda hem online hem mağaza indirimleri olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?