2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selam bugun misafirim vardi. Sabahtan hazirlik aksam da misafir agirlama derken hic dinlenemedim. Simdi kizimi uyuttum eslem zeynepte veriyo coşkuyu. Muzik acikti duymus olabilir mi acaba dedim :) birde ben kizimda da hic anlayamazdim hickiriyor mu tekmemi atiyor. Bazi kisiler cok ayirt edermis mesela

Yaa ismi cok guzel maşallah ben hala isim konusunda kararsizim eşim karar verildi daha düşünme diyo ama elimde degil sürekli o mu olsa bu mu olsa modndyım :) bende anlıyodum hıckırdgını oglumun ama bunda daha tam bişey anlayamadim tık tık oluyo arada bi iki defa okadar bide col aşagda hissediyorum :)

Kizlar ya herkes çatlak için krem sürüyor mu ? Sürmeyen var mı ? Ben genetik olduğu kanaatindeyim o yüzden surmuyorum. Ama gene de aklımda sürsem mi diye .
Valla en sürmüyorum canım ilk gebeliğimde kullanmıştım badem yağı üstelik sürünce bir ağrı oluyordu karnımda yinede var çatlaklarım benimde duyduğum ne yaparsan yap oluyor annenin yapısıyla aynı oluyor diyorlar

Tesekkur ederiz. İsme kolay karar vermiş olmamiz en sevindirici kısım benim için
Ben kizimda da ayirt edemezdim. Benimki baya hareket ediyor degisik degisik ama ne yaptigini pek anlayamiyorum :)

Eki Görüntüle 2548428
Bayanlar bu anne yani beşikten kullanan var mı? Alan yada almak isteyen? Bunu beğendim fakat hiç bir bilgim yok. Kac aya kadar kullanılır acaba
Bu besiklerde 6 ayindan sonra cocuklar donerken biraz denge problemi olsada cocugun iri bi cocuk olmazsa gozetim altinda bi yasina kadar guc bela buyutursun dediler magazadaki abi de boyle almis bakmis... ama iste bende bilemedim

Gaz damlasi adi ne

Bez olmasa da ıslak mendil kıyafet kremler uygun olcak canım. İnternette indirimler var 9 10 11 kasımda ve kasım sonunda muhteşem cuma da tüm mağazalarda hem online hem mağaza indirimleri olcak.
Bende black fridayi bekliyom belki besikler sifonyerler indirime girerler gogus pompasi ve digerleride... birazda islak mendil bi tane pisik kremi simdilik ya uyku seti iki tane mi almaliyiz onu bilemedim

Allahh agzininizin tadini bozmasin cok guzel tablo Masallah

Dün gece baya belirgin şekilde hissettim oğluşumu tekmik miydi cikaramadim ama bana dalgalaniyormus gibi 5 10 dakika sürdü darisi bekleyen herkesin başına
Cook guzel duygular biz senfoni seklinde uyaniyoruz sabahlari kizim bi taraftan oglum bi taraftan Ayy cok guzel bi duygu.

Saol canim benim bende dusunecegim bu sekilde kapsamli bir canta ama black fridayi beklemekte fayda var bi suru sey indirime giriyor bebegimin odasi icin isikli top, belki sifonyer belki mama indirime gorerse bir iki mama ivir zivir sampuani felan herseyi toplu alacam... hepsiburadada cok guzel cesit cesit cantalar var

Kizlar ya herkes çatlak için krem sürüyor mu ? Sürmeyen var mı ? Ben genetik olduğu kanaatindeyim o yüzden surmuyorum. Ama gene de aklımda sürsem mi diye .
Ayyy sürmeye basla 5. Ayindan sonra hic degilse.. saf zeytinyagi sur vucudunu gogsunu nemli tutsun.. hemde faydali bisi banyodan sonra suruyom ben sonra uzun sure pamuk gibi oluyorum.. goguslerimin kenarlari kuruyo bu aralar anlamadim neden... kasiniyor insallah catlicagina isaret degildir

Katiliyorum arkadasim bize gore daha tetikte, eger o kayip donemi kendine olumlu sekilde alirsa cok daha hazirlikli olur herseye

Happy Mom uygulamasında omega 3 alımı erken Doğum riskini azaltır diyordu bugün
Omega demisken doktorum bisey demedi ama doktor kuzenim 6. Ayinda basladim ben dedi.. onunda bebegi yeni dogdu.. yani bende bu hafta ici alican dedigi ilactan.. kullanmakta fayda var balikta cok eve girmiyor et kadar bizim evimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…