Bana minoset ic dediler ilk gunictim yinede 3 gunagri ilduKızlar dün tetanoz vurulmuştum.akşam ağrıdan uyuyamadım. Bugünde aynı. Tüm koluma vurdu kaldıramıyorum kolumu
Ben de perşembe vururdum asi yaparken hiç acımadı sonrasında ağrımaya başladı 3. Gün hala ağrıyorKızlar dün tetanoz vurulmuştum.akşam ağrıdan uyuyamadım. Bugünde aynı. Tüm koluma vurdu kaldıramıyorum kolumu
Yaa ismi cok guzel maşallah ben hala isim konusunda kararsizim eşim karar verildi daha düşünme diyo ama elimde degil sürekli o mu olsa bu mu olsa modndyım :) bende anlıyodum hıckırdgını oglumun ama bunda daha tam bişey anlayamadim tık tık oluyo arada bi iki defa okadar bide col aşagda hissediyorum :)Selam bugun misafirim vardi. Sabahtan hazirlik aksam da misafir agirlama derken hic dinlenemedim. Simdi kizimi uyuttum eslem zeynepte veriyo coşkuyu. Muzik acikti duymus olabilir mi acaba dedim :) birde ben kizimda da hic anlayamazdim hickiriyor mu tekmemi atiyor. Bazi kisiler cok ayirt edermis mesela
13. Haftada bıraktım onu ben sonra multivitamine gectımKızlar selam, diofol kullananlar için 4.ayıma girdim ve devam ediyorum, bırakan veya devam eden varmı aranızda? Bir yan etkisi varmdır devamında
Valla en sürmüyorum canım ilk gebeliğimde kullanmıştım badem yağı üstelik sürünce bir ağrı oluyordu karnımda yinede var çatlaklarım benimde duyduğum ne yaparsan yap oluyor annenin yapısıyla aynı oluyor diyorlarKizlar ya herkes çatlak için krem sürüyor mu ? Sürmeyen var mı ? Ben genetik olduğu kanaatindeyim o yüzden surmuyorum. Ama gene de aklımda sürsem mi diye .
GünaydınGunaydin kizlar :)
Tesekkur ederiz. İsme kolay karar vermiş olmamiz en sevindirici kısım benim içinYaa ismi cok guzel maşallah ben hala isim konusunda kararsizim eşim karar verildi daha düşünme diyo ama elimde degil sürekli o mu olsa bu mu olsa modndyım :) bende anlıyodum hıckırdgını oglumun ama bunda daha tam bişey anlayamadim tık tık oluyo arada bi iki defa okadar bide col aşagda hissediyorum :)
Bu besiklerde 6 ayindan sonra cocuklar donerken biraz denge problemi olsada cocugun iri bi cocuk olmazsa gozetim altinda bi yasina kadar guc bela buyutursun dediler magazadaki abi de boyle almis bakmis... ama iste bende bilemedimEki Görüntüle 2548428
Bayanlar bu anne yani beşikten kullanan var mı? Alan yada almak isteyen? Bunu beğendim fakat hiç bir bilgim yok. Kac aya kadar kullanılır acaba
Gaz damlasi adi neTünaydın erken kalktim ama anca oturabildim. Hamileyken misafir agirlamak cok zor oluyormuş. Birde kızımın gazı vardı 1 saat ugrastim gaz cikarmak icin. Bu bebişim de kesin gazlı olur. Gaz damlası stoklayayim ben (epey pahalilar cunku). :)
Bende black fridayi bekliyom belki besikler sifonyerler indirime girerler gogus pompasi ve digerleride... birazda islak mendil bi tane pisik kremi simdilik ya uyku seti iki tane mi almaliyiz onu bilemedimBez olmasa da ıslak mendil kıyafet kremler uygun olcak canım. İnternette indirimler var 9 10 11 kasımda ve kasım sonunda muhteşem cuma da tüm mağazalarda hem online hem mağaza indirimleri olcak.
Yaaa inanirmisin bende de odem var tuz bilhassa yemiyorum su da icmeye calisiyomGenelde düşüktür tansiyonum en normal hali 10 6 tansiyonum
Allahh agzininizin tadini bozmasin cok guzel tablo MasallahKızlar iyi akşamlar. Malum Çarşamba bebisimin cinsiyetini öğrenmiştim. İnat ettim ve kimseye söylemedim. Dün akşam gender party yaptık. Çok eğlendim. İnsanlarin sürekli beni sıkıştırıp gazımda n laf almaya çalışması ya da çocuklar tam unutmuşken onlara hatırlatıp kardeşinizin cinsiyetini söyleyeyim mi demek çok eğlenceliydi. Allah agziminin tadını bozmasın. İste balonun patladığı an :) çocuklar eşim ve ben
Eki Görüntüle 2548526
Cook guzel duygularDün gece baya belirgin şekilde hissettim oğluşumu tekmik miydi cikaramadim ama bana dalgalaniyormus gibi 5 10 dakika sürdü darisi bekleyen herkesin başına
Saol canim benim bende dusunecegim bu sekilde kapsamli bir canta ama black fridayi beklemekte fayda var bi suru sey indirime giriyor bebegimin odasi icin isikli top, belki sifonyer belki mama indirime gorerse bir iki mama ivir zivir sampuani felan herseyi toplu alacam... hepsiburadada cok guzel cesit cesit cantalar varBazilari oyle diyor ama insanin aklinda kaliyor iste ben son 2alisverise cikissimda kucuk parclar alıyorum begendikce sonra ya istedigim olmuyor ya da hepsi toplu stres oluyor babamizla arabada gitmisler resmini aticaktim yoksa
Magazda satilip satilmadogini bilmiyorum canim gorme sansin olur mu bilmiyorum ben netten almistim ama gercekten cok fazla esya aliyor son 2ucak yolculugunda oglumun esyalri oyuncaklar bana ait ivir zıvır hep icindeydi , mesela bi pazen battaniye 5 bez 1yedek giysi tek ortadaki bosluga koyabiliyodum kenardaki gozlerede yine islak mendildir diger gerecleri aliyor daha büyüğünü tasimak zor olabilir bu bile bazen agir gliyordu elime sirtima takiyodum
Ayyy sürmeye basla 5. Ayindan sonra hic degilse.. saf zeytinyagi sur vucudunu gogsunu nemli tutsun.. hemde faydali bisi banyodan sonra suruyom ben sonra uzun sure pamuk gibi oluyorum.. goguslerimin kenarlari kuruyo bu aralar anlamadim neden... kasiniyor insallah catlicagina isaret degildirKizlar ya herkes çatlak için krem sürüyor mu ? Sürmeyen var mı ? Ben genetik olduğu kanaatindeyim o yüzden surmuyorum. Ama gene de aklımda sürsem mi diye .
Katiliyorum arkadasim bize gore daha tetikte, eger o kayip donemi kendine olumlu sekilde alirsa cok daha hazirlikli olur herseyeProgestan fln mi verdiler ilac olarak, ne kullaniliyor bu durumda ?
Onceki kaybinin sebebi neydi ?
O stresin olmasi iyi aslinda ,insan daha gozu acik davraniyor haliyle, kendi gercegini, vucudunu, yasadiklarini bildigi icin. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin ins ❤ kendine de bebisimize de iyi bak
Omega demisken doktorum bisey demedi ama doktor kuzenim 6. Ayinda basladim ben dedi.. onunda bebegi yeni dogdu.. yani bende bu hafta ici alican dedigi ilactan.. kullanmakta fayda var balikta cok eve girmiyor et kadar bizim evimizdeHappy Mom uygulamasında omega 3 alımı erken Doğum riskini azaltır diyordu bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?