2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ben birsürü şey aldım MİNİWORLD markanın kumaşını çok beğendim yumuşacık. Jammy baybıdende iki ürün aldım onlarda gayet güzel

Acaba bebegin kesesini mi hissediyosun canim otururken artik bnde hissediyorum hamile oldugumu büyüyor minikler
Aminn insallahh detaylıma daha 1ay olunca aldim artik
Bilmiyorum ki canim onceki haftalarda yoktu böyle bi hissim merak ediyor insan doktoruma yazdim daha donmedi bakalim ne diyecek

Kizlar bide sizin de sırtüstü uzandığınızda karnınızın alt tarafında daha bi doluluk hissi var mi elle temas ettiğinizde? Bebeğin orda toplanmasi gibi degil bu his ama.

Bilmiyorum ki canim onceki haftalarda yoktu böyle bi hissim merak ediyor insan doktoruma yazdim daha donmedi bakalim ne diyecek
Su dolu balon gibi bende hissediyorum bayadır aslında hep öyle hissettim kıpırtılarıda erken hissetmeye başladım çünkü ben hangi taraftan yumurtladığımı da hissediyordum

Su dolu balon gibi bende hissediyorum bayadır aslında hep öyle hissettim kıpırtılarıda erken hissetmeye başladım çünkü ben hangi taraftan yumurtladığımı da hissediyordum
Ay cok sükür icim rahatladi yatakta saga sola donerken de hissediyo musun peki oturup kalkarken falan. Agri sanci yok cok sukur ama doluluk dolgunluk hissi var bi iki gundur ben de hareketlerini 15.haftamda hissettim masallah bize sen de benim gibi erken hissetmissin

Aynen bahsettiğiniz şeylerin hepsi bendede var 3 gündürlü ara ara ağrı hafiif sancı oluyor salı kontrolum var bakalım doktora söyleyecem

Evet sert geliyor canim muhtemelen rahim. Cok sukur oyle toplanma kasilma gibi degil ama. Sadece şu dolgunluk hissi merak ettiriyo beni doktoruma da yazdim bakalim ne dicek
O dolgunluk hissi iki kere oldu bu güne kdr canım.bi kere doktor çıkışında oldu elimle dokundgumda ve oturdgumda geçti sonra da olmadı bidaha.bende merak ettim ama önemli bişey oldgunu düşünmüyorum.ayrıntılı ultrasonu ne zmn yaptrysn gün aldınmı canım

Bence bir doktora git ne olur ne olmaz

14 kasimda canim gunler gecmiyor sanki

Selam kizlar nasilsiniz? Bugun 19+6 olduk cok sukur. Ama bi kac gundur karnimin alt kisminda devam eden dolgunluk hissi var ayaga kalkarken otururken vs. Sanki icimde su dolu bi balon var gibi. Normal mi sizce bebek buyudugu icin mi
Ben gitgide idrara cok sıkışmaya basladim. Daha wcden cikiyorum gene varmis gibi geliyo

Evet canım aynen hissediyorum
evet canım aynen hissediyorum bende eşime diyorum su dolu balon var gibi diye

Kızlar benim kaburgalarım kalça kemiğim belim felaket ağrıyor sanki günlerdir spor yapıyorum heryerimi etkesmiş gibi kemiklerimde öyle

Bendede aynı yerde sancı oluyor arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…