- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Ba yil dimEki Görüntüle 2548733 Eki Görüntüle 2548734
Bunlarda bziim ilk giysilerimiz daha cok bodylerini aldik simdilik
Bunu yasayan yok mu kizlar
Aminn insallahhCok guzeller canim Allah giydirmeyi nasip etsin cumlemize insallahben de detaylidan sonra nasip olursa alicam epey bi sey insallah
Ba yil dimmutlu gunlerde giyin
Bilmiyorum ki canim onceki haftalarda yoktu böyle bi hissim merak ediyor insanAcaba bebegin kesesini mi hissediyosun canim otururken artik bnde hissediyorum hamile oldugumu büyüyor minikler
Aminn insallahhdetaylıma daha 1ay olunca aldim artik
Su dolu balon gibi bende hissediyorum bayadır aslında hep öyle hissettim kıpırtılarıda erken hissetmeye başladım çünkü ben hangi taraftan yumurtladığımı da hissediyordumBilmiyorum ki canim onceki haftalarda yoktu böyle bi hissim merak ediyor insandoktoruma yazdim daha donmedi bakalim ne diyecek
Ay cok sükür icim rahatladiSu dolu balon gibi bende hissediyorum bayadır aslında hep öyle hissettim kıpırtılarıda erken hissetmeye başladım çünkü ben hangi taraftan yumurtladığımı da hissediyordum
Aynen bahsettiğiniz şeylerin hepsi bendede var 3 gündürlü ara ara ağrı hafiif sancı oluyor salı kontrolum var bakalım doktora söyleyecemKızlar bir kac gündür devam eden afedersiniz bacak ile rahmin birleştiği yerlerde çok fazla ağrım olmaya başladı özelllikle ayaktayken oluyor. Sanki bacaklarim saatlerce iki yana açılıp birakilmista sonrasında bu ağrı olmus gibi. Çok nadir minik sancim da oluyor. Endişe etmeye başladım. Normal mi sizce
Canım o bendede var sert geliyo dimi ben rahim diye düşündüm ama bilemedmKizlar bide sizin de sırtüstü uzandığınızda karnınızın alt tarafında daha bi doluluk hissi var mi elle temas ettiğinizde? Bebeğin orda toplanmasi gibi degil bu his ama.
Evet sert geliyor canim muhtemelen rahim. Cok sukur oyle toplanma kasilma gibi degil ama. Sadece şu dolgunluk hissi merak ettiriyo beni doktoruma da yazdim bakalim ne dicekCanım o bendede var sert geliyo dimi ben rahim diye düşündüm ama bilemedm
O dolgunluk hissi iki kere oldu bu güne kdr canım.bi kere doktor çıkışında oldu elimle dokundgumda ve oturdgumda geçti sonra da olmadı bidaha.bende merak ettim ama önemli bişey oldgunu düşünmüyorum.ayrıntılı ultrasonu ne zmn yaptrysn gün aldınmı canımEvet sert geliyor canim muhtemelen rahim. Cok sukur oyle toplanma kasilma gibi degil ama. Sadece şu dolgunluk hissi merak ettiriyo beni doktoruma da yazdim bakalim ne dicek
Bence bir doktora git ne olur ne olmazKızlar bir kac gündür devam eden afedersiniz bacak ile rahmin birleştiği yerlerde çok fazla ağrım olmaya başladı özelllikle ayaktayken oluyor. Sanki bacaklarim saatlerce iki yana açılıp birakilmista sonrasında bu ağrı olmus gibi. Çok nadir minik sancim da oluyor. Endişe etmeye başladım. Normal mi sizce
14 kasimda canim gunler gecmiyor sankiO dolgunluk hissi iki kere oldu bu güne kdr canım.bi kere doktor çıkışında oldu elimle dokundgumda ve oturdgumda geçti sonra da olmadı bidaha.bende merak ettim ama önemli bişey oldgunu düşünmüyorum.ayrıntılı ultrasonu ne zmn yaptrysn gün aldınmı canım
Ben gitgide idrara cok sıkışmaya basladim. Daha wcden cikiyorum gene varmis gibi geliyoSelam kizlar nasilsiniz? Bugun 19+6 olduk cok sukur. Ama bi kac gundur karnimin alt kisminda devam eden dolgunluk hissi var ayaga kalkarken otururken vs. Sanki icimde su dolu bi balon var gibi. Normal mi sizce bebek buyudugu icin mi
Tam idrar sıkışıklığı gibi değil canim ama benim de idrara cikmam sıklaştı.Ben gitgide idrara cok sıkışmaya basladim. Daha wcden cikiyorum gene varmis gibi geliyo
evet canım aynen hissediyorum bende eşime diyorum su dolu balon var gibi diyeAy cok sükür icim rahatladiyatakta saga sola donerken de hissediyo musun peki oturup kalkarken falan. Agri sanci yok cok sukur ama doluluk dolgunluk hissi var bi iki gundur ben de hareketlerini 15.haftamda hissettim masallah bize sen de benim gibi erken hissetmissin
Bendede aynı yerde sancı oluyor aradaKızlar bir kac gündür devam eden afedersiniz bacak ile rahmin birleştiği yerlerde çok fazla ağrım olmaya başladı özelllikle ayaktayken oluyor. Sanki bacaklarim saatlerce iki yana açılıp birakilmista sonrasında bu ağrı olmus gibi. Çok nadir minik sancim da oluyor. Endişe etmeye başladım. Normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?