Valla kizimda birkac cesit denedik ama fayda cokta saglamiyor.Gaz damlasi adi ne
Hemen bakicamKızlar trendyoldaa indirim var yendi doğan fırsatları diye
Yaa maşallah ne güzel bende her sabah hissetsem keskeCook guzel duygularbiz senfoni seklinde uyaniyoruz sabahlari kizim bi taraftan oglum bi taraftan Ayy cok guzel bi duygu.
Canim korkutmak istemem ama tekrar kontrol et düşmezse doktora git bence epey yuksek cikmis cunkuMutlu pazarlar hepinize kizlar☺
Bugün pek iyi değilim kahvaltıdan sonra şekerimi ölçtüm 199 çıktıhiç tatlı birseyde yememistim oysaki.
Sonra mide bulantısı yaşadım ve bayilacak gibi oldum annem ayağımın altına yastık koydu biraz kendime gelwmm için.
Hamileliğim çok zor geçiyor gerçekten.
Allah hepimizin yardimcisi olsun
İnşallah bebislerim de iyidir Allah onları bize bağışlar.
Gecmis olsun kuzum benim hamilelik sekeridir o.. normalde seker intoleransin yoksa.. Allah buyuktur yaninda annen var cok sanslisin.. iyi guzel seyler dusun.. yemene icmene dikkat et.. gercekteb Anne olmak cok zor bir işMutlu pazarlar hepinize kizlar☺
Bugün pek iyi değilim kahvaltıdan sonra şekerimi ölçtüm 199 çıktıhiç tatlı birseyde yememistim oysaki.
Sonra mide bulantısı yaşadım ve bayilacak gibi oldum annem ayağımın altına yastık koydu biraz kendime gelwmm için.
Hamileliğim çok zor geçiyor gerçekten.
Allah hepimizin yardimcisi olsun
İnşallah bebislerim de iyidir Allah onları bize bağışlar.
Hay Allah gazli cocuk bakimi cok zormus insallah bu bucurukler gazli olmazlarValla kizimda birkac cesit denedik ama fayda cokta saglamiyor.
İlk dogdugunda bio gaia ile basladik. Sonra sab simplex ekledik. Bunlarla yaklasik 5 6 ay kullandik. Sonra sadece sab simplex derken baktikki cok pahali metsile geçtik. Onunla yine baya süre götürdü. Artik büyüdü her zaman vermiyorum. Yine de bakliyat yediginde cok fena oldugu icin ancak o zaman veriyorum. Suan yine evde sab simplex var.
Tekrar takip edim de olmazsa giderim hastaneye canım.Canim korkutmak istemem ama tekrar kontrol et düşmezse doktora git bence epey yuksek cikmis cunku
dikkat ediyorum canımGecmis olsun kuzum benim hamilelik sekeridir o.. normalde seker intoleransin yoksa.. Allah buyuktur yaninda annen var cok sanslisin.. iyi guzel seyler dusun.. yemene icmene dikkat et.. gercekteb Anne olmak cok zor bir iş
Selam bugun misafirim vardi. Sabahtan hazirlik aksam da misafir agirlama derken hic dinlenemedim. Simdi kizimi uyuttum eslem zeynepte veriyo coşkuyu. Muzik acikti duymus olabilir mi acaba dedim :) birde ben kizimda da hic anlayamazdim hickiriyor mu tekmemi atiyor. Bazi kisiler cok ayirt edermis mesela
Canım bu markadan bulamadım? Önereceğiniz bir marka varmı o kadar fazlaki..
Bende black fridayi bekliyom belki besikler sifonyerler indirime girerler gogus pompasi ve digerleride... birazda islak mendil bi tane pisik kremi simdilik ya uyku seti iki tane mi almaliyiz onu bilemedim
Bunu yasayan yok mu kizlarSelam kizlar nasilsiniz? Bugun 19+6 olduk cok sukur. Ama bi kac gundur karnimin alt kisminda devam eden dolgunluk hissi var ayaga kalkarken otururken vs. Sanki icimde su dolu bi balon var gibi. Normal mi sizce bebek buyudugu icin mi
Cok guzeller canim Allah giydirmeyi nasip etsin cumlemize insallahEki Görüntüle 2548733 Eki Görüntüle 2548734
Bunlarda bziim ilk giysilerimiz daha cok bodylerini aldik simdilik
Bence dr una soyle veya nobetci bir kadin doguma gorun derim cnm iciniz rahat etsinKızlar bir kac gündür devam eden afedersiniz bacak ile rahmin birleştiği yerlerde çok fazla ağrım olmaya başladı özelllikle ayaktayken oluyor. Sanki bacaklarim saatlerce iki yana açılıp birakilmista sonrasında bu ağrı olmus gibi. Çok nadir minik sancim da oluyor. Endişe etmeye başladım. Normal mi sizce
Yok cnm bendeSelam kizlar nasilsiniz? Bugun 19+6 olduk cok sukur. Ama bi kac gundur karnimin alt kisminda devam eden dolgunluk hissi var ayaga kalkarken otururken vs. Sanki icimde su dolu bi balon var gibi. Normal mi sizce bebek buyudugu icin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?