2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Mutlu pazarlar hepinize kizlar☺
Bugün pek iyi değilim kahvaltıdan sonra şekerimi ölçtüm 199 çıktı hiç tatlı birseyde yememistim oysaki.
Sonra mide bulantısı yaşadım ve bayilacak gibi oldum annem ayağımın altına yastık koydu biraz kendime gelwmm için.
Hamileliğim çok zor geçiyor gerçekten.
Allah hepimizin yardimcisi olsun
İnşallah bebislerim de iyidir Allah onları bize bağışlar.

Gaz damlasi adi ne
Valla kizimda birkac cesit denedik ama fayda cokta saglamiyor.
İlk dogdugunda bio gaia ile basladik. Sonra sab simplex ekledik. Bunlarla yaklasik 5 6 ay kullandik. Sonra sadece sab simplex derken baktikki cok pahali metsile geçtik. Onunla yine baya süre götürdü. Artik büyüdü her zaman vermiyorum. Yine de bakliyat yediginde cok fena oldugu icin ancak o zaman veriyorum. Suan yine evde sab simplex var.

Canim korkutmak istemem ama tekrar kontrol et düşmezse doktora git bence epey yuksek cikmis cunku

Gecmis olsun kuzum benim hamilelik sekeridir o.. normalde seker intoleransin yoksa.. Allah buyuktur yaninda annen var cok sanslisin.. iyi guzel seyler dusun.. yemene icmene dikkat et.. gercekteb Anne olmak cok zor bir iş

Hay Allah gazli cocuk bakimi cok zormus insallah bu bucurukler gazli olmazlar

Kızlar bir kac gündür devam eden afedersiniz bacak ile rahmin birleştiği yerlerde çok fazla ağrım olmaya başladı özelllikle ayaktayken oluyor. Sanki bacaklarim saatlerce iki yana açılıp birakilmista sonrasında bu ağrı olmus gibi. Çok nadir minik sancim da oluyor. Endişe etmeye başladım. Normal mi sizce

Selam kizlar nasilsiniz? Bugun 19+6 olduk cok sukur. Ama bi kac gundur karnimin alt kisminda devam eden dolgunluk hissi var ayaga kalkarken otururken vs. Sanki icimde su dolu bi balon var gibi. Normal mi sizce bebek buyudugu icin mi

Gecmis olsun kuzum benim hamilelik sekeridir o.. normalde seker intoleransin yoksa.. Allah buyuktur yaninda annen var cok sanslisin.. iyi guzel seyler dusun.. yemene icmene dikkat et.. gercekteb Anne olmak cok zor bir iş
dikkat ediyorum canım
meyve dışında tatlı yemiyorum pek zaten.
Bugün kahvaltıda da hiç şekerli birsey yemedim anlamadım niye böyle oldu.

Benim oglum sirekli hickirrirdi biliyor musun hatta dogduktan sonra bile surekli hickirdi hickirikta tekme gibi olmuyor sanki pitpit titriyor gibi hissediyorsun 6aydan sonraudi sanirim gunde bir farkederdim ozellikle ben cok yedikten sonra

Canım bu markadan bulamadım? Önereceğiniz bir marka varmı o kadar fazlaki..
Bende black fridayi bekliyom belki besikler sifonyerler indirime girerler gogus pompasi ve digerleride... birazda islak mendil bi tane pisik kremi simdilik ya uyku seti iki tane mi almaliyiz onu bilemedim

Bende baktimda uzerinde markadi yazmiyor kizlar ayni sekilde netten almistim belki fazlasi olur aliexpressin diger firmasi wish den almistim onemli olan bnce goz sayisinin fazla olmasi ve disi naylonumsu almistim hani sut su dokulurse gecirmeyenlerden ,indirimdeyken hemen bakinca gerckten cok iyi urunler oluyor bende black fridayde bakmayi dusunuyorum eksiklerden

Bence dr una soyle veya nobetci bir kadin doguma gorun derim cnm iciniz rahat etsin

Selam kizlar nasilsiniz? Bugun 19+6 olduk cok sukur. Ama bi kac gundur karnimin alt kisminda devam eden dolgunluk hissi var ayaga kalkarken otururken vs. Sanki icimde su dolu bi balon var gibi. Normal mi sizce bebek buyudugu icin mi
Yok cnm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…