2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merakdan yaziorum asilama yapan varmi hamis olan sonra ? Belirtileriniz ne zmn basladi ve kacinci gun idrar testi yaptiniz acaba rabbin hepinize saglikli hayirli evlat nasip etsin

Benim detaylı 19 unda bide beni düşünün Allahım hepimize hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin Ama geçmiyor sanki günlerrrr

Olmadı gecmezse yarin, yarın gider gorunurum maksat icim rahat etsin. Ama ilk kez hissediyorum bunu
Yani bende hissediyorum dedimya bşrde benim iç karnım hiç yok karnım 6 aylık gibi belki ondan daha çok hissediyorum ama en son 3 hafta önce gittim sakıncalı bir durum yoktu ama içşn rahat etsin dersen git tabikide benim 9 kasımda 20+3 te

Kızlar ben hala işte tamam bu bebek hareketi diyebileceğim gibi hissetmiyorum. Gaz pıtırtıları gibi bişiler hissediyorum ama gaz da olabilir. Ben ne zaman evet kesin bebek hareketi diyeceğimmmm

Kızlar ben hala işte tamam bu bebek hareketi diyebileceğim gibi hissetmiyorum. Gaz pıtırtıları gibi bişiler hissediyorum ama gaz da olabilir. Ben ne zaman evet kesin bebek hareketi diyeceğimmmm
Canım zaten bende hareket olarak değilde kapı çalar gibi tık tık sanki

Kızlar benim kaburgalarım kalça kemiğim belim felaket ağrıyor sanki günlerdir spor yapıyorum heryerimi etkesmiş gibi kemiklerimde öyle
Bende bi kac gundur öyleyim canim kalcam ozellikle belim.kopuyor gibi. Dun dr kontrolum vardi magnezyum yazdi. Ins iyi gelir. Bir kac kosi de erkek bebekte bu agrilar cok oluyo dedi bilmiyorum ne derece dogru

Bebis biraz daha buyuyunce cnm bikac haftaya hissedersin emin olursun :)

Insallah gecer bakalim ama gecmezse yarin gidicem. Bana da normal gibi geliyo ama icim rahat etsin.

Ic dis karin diye bisey yok diyor bazi kisiler ama ben artik olduguna inaniyorum kuzenimle ayni haftalardaki resimlerimize bakiyoruz baya bir fark var sanki 2-3 ay gibi beni goren herkes karnin kucuk diyor. Demekki ic karnin genismis diyor. Ozellikle sabahlari hamile degil gibiyim sanki biraz gobegim varmis gibi

Evlat aski iste bence en dogal sey yaptigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…