2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende bi kac gundur öyleyim canim kalcam ozellikle belim.kopuyor gibi. Dun dr kontrolum vardi magnezyum yazdi. Ins iyi gelir. Bir kac kosi de erkek bebekte bu agrilar cok oluyo dedi bilmiyorum ne derece dogru
bende de bel agrisi cok oluyor... benimde bebegim erkek.. onunla bi alakasi varmidir acaba?

bunlarda bizim pikacuya aldigimiz ilk kiyafetler :)))
cok alakasiz oldu yenidogan vs gibi degil ama icimden geldi aldim :))) normalde 7 aylikken basliycaz almaya :))) kapsonlu takim 0-3 ay onu ben begendim
diger ikili takimida 3-6 ay babasi begendi
ikimizde kiyafetlere bakip bakip guluyoruz

Eklentiler

• B80E12A2-520E-4CAB-BEC9-CC229EC09D7E.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 51
  • 6DC48DAD-A514-43A1-931D-BCC64B906337.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 54
Bak sana ne diyecem herkese diyorum ayrica enucuzmarket. Com da gercekten cok ucuza hersey var ben biraz yuklu alisveris yaptim ama kapida odemeli gelince urunler yine paylasirim nasil malzemesi diye ama hep marka urunler, gizlemiyor ne marka oldugunu instagramdada adresleri var.. inceleyin derim size de

3-6 ay arasi icin kalin degilmidir yaza denk gelicek çünkü

Gunaydin hamisler alisveris yapan arkadaslara hayirli olsun Rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin insallah Ben hala neler alacagim konusunda cok kararsizim herkes farkli seyler soyluyor kac tane zibin tek alt falan almamiz lazim ortalamadeneyimli anneler fikirlerini paylasabilir mi

3-6 ay arasi icin kalin degilmidir yaza denk gelicek çünkü
diyorum ya rastgele aldik :))
ust kiyafeti duz ince bisey alt kismi kalin belki o zamana kadar giyer dedim :))
bildigim kadari ile bunlar zaten 15-20 gune kuculuyor :)) babasi begendi bende hevesini kacirmak istemedim :)

Günaydın hanımlar sağlıklı iyi haftalar herkese. Detaylıya girenler dr'larına göründü mü acaba. Ben detaylıdan çıkıp dr'uma görünmüştüm 4 hafta sonrası için şeker yüklemesi yapalım dedi. 24+6 ya denk geliyor. Sizlerden şeker yüklemesiyle ilgili görüşen var mı

Haftaya gorunucem cnm o zaman soyler diye tahmin ediyorum

Canım deneyimli bir anne degilim ama cok deneyimli bir teyzeyim 4 tane yeğeni ben büyüttüm desem yeridir sadece emzirmedim alışverişlerinde de vardim oglusuma da ayni deneyimlerle bakacam Allah nasip ederse ben simdide gecen e bebekte 4 al 5 ode zibin vardi 3 tane 0-3 ay 2 tane de 3-6 ay zibin aldim hastane çıkışında da var bask bi hastane cikisi daha alacam 5 tane yeter hemen buyuyorlar zaten büyüdüklerden almaya devam edecem tabikide tek alt olarakta ayaklılar hemen küçülüyor o yüzden 3 tanede 0-3 alacam digerlerini buyuk alacam 2 takimim var su anda biri 11li biri 5li tulum alacam 2 tane 2 tane daha takim alacam canim zaten cok hediye de geliyor bana sorarsan 0-3 e cok yuklenme hemen buyuyorlar 3-6ya devam

Hamilelikten önce göbekli olan bayanların karınları daha çok çıkıyormuş rahim büyüdükçe göbeği yağları ittiriyormuş

aslında bu bebeğin durumuylada alaklı benim oğlum küçük doğduğu için ben oldukça uzun süre kullandım 0-3 ay gurubunu ama bir arkadaşımında bebeği kilolu ve uzun doğduğu için çok kısa kullanabildi mesela

Günaydın kızlar bişey soracam size ya ultrason fotosuna bakarken bişey dikkatimi çekti o baş bölgesindeki noktalar nedir acaba bilen var mı? Bi an içim tedirgin oldu

Eklentiler

• IMG_20191028_111229.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 43
Tabikide orasi öyle ama biz yine az alalim da gerekirse küçükleri cogaltiriz ben bundan yanayim zaten son haftalarda kilosu az cok belli oluyor ona göre hareket ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…