- 6 Mart 2019
- 582
- 1.145
- 43
bende de bel agrisi cok oluyor... benimde bebegim erkek.. onunla bi alakasi varmidir acaba?Bende bi kac gundur öyleyim canim kalcam ozellikle belim.kopuyor gibi. Dun dr kontrolum vardi magnezyum yazdi. Ins iyi gelir. Bir kac kosi de erkek bebekte bu agrilar cok oluyo dedi bilmiyorum ne derece dogru
Benimki kız ama benimde öylebende de bel agrisi cok oluyor... benimde bebegim erkek.. onunla bi alakasi varmidir acaba?
Bak sana ne diyecem herkese diyorum ayrica enucuzmarket. Com da gercekten cok ucuza hersey var ben biraz yuklu alisveris yaptim ama kapida odemeli gelince urunler yine paylasirim nasil malzemesi diye ama hep marka urunler, gizlemiyor ne marka oldugunu instagramdada adresleri var.. inceleyin derim size deBende baktimda uzerinde markadi yazmiyor kizlar ayni sekilde netten almistim belki fazlasi olur aliexpressin diger firmasi wish den almistim onemli olan bnce goz sayisinin fazla olmasi ve disi naylonumsu almistim hani sut su dokulurse gecirmeyenlerden ,indirimdeyken hemen bakinca gerckten cok iyi urunler oluyor bende black fridayde bakmayi dusunuyorum eksiklerden
3-6 ay arasi icin kalin degilmidir yaza denk gelicek çünkübunlarda bizim pikacuya aldigimiz ilk kiyafetler :)))
cok alakasiz oldu yenidogan vs gibi degil ama icimden geldi aldim :))) normalde 7 aylikken basliycaz almaya :))) kapsonlu takim 0-3 ay onu ben begendim
diger ikili takimida 3-6 ay babasi begendi
ikimizde kiyafetlere bakip bakip guluyoruz
Yaza kadarkileri alırım diye düşünüyorum bende ama neyi nekadar sure giyer bunlari hep unutmuşum3-6 ay arasi icin kalin degilmidir yaza denk gelicek çünkü
diyorum ya rastgele aldik :))3-6 ay arasi icin kalin degilmidir yaza denk gelicek çünkü
Haftaya gorunucem cnm o zaman soyler diye tahmin ediyorumGünaydın hanımlar sağlıklı iyi haftalar herkese. Detaylıya girenler dr'larına göründü mü acaba. Ben detaylıdan çıkıp dr'uma görünmüştüm 4 hafta sonrası için şeker yüklemesi yapalım dedi. 24+6 ya denk geliyor. Sizlerden şeker yüklemesiyle ilgili görüşen var mı
Canım deneyimli bir anne degilim ama cok deneyimli bir teyzeyim 4 tane yeğeni ben büyüttüm desem yeridir sadece emzirmedimGunaydin hamisleralisveris yapan arkadaslara hayirli olsun Rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin insallah Ben hala neler alacagim konusunda cok kararsizim herkes farkli seyler soyluyor kac tane zibin tek alt falan almamiz lazim ortalama deneyimli anneler fikirlerini paylasabilir mi
Hamilelikten önce göbekli olan bayanların karınları daha çok çıkıyormuş rahim büyüdükçe göbeği yağları ittiriyormuşIc dis karin diye bisey yok diyor bazi kisiler ama ben artik olduguna inaniyorum kuzenimle ayni haftalardaki resimlerimize bakiyoruz baya bir fark var sanki 2-3 ay gibi beni goren herkes karnin kucuk diyor. Demekki ic karnin genismis diyor. Ozellikle sabahlari hamile degil gibiyim sanki biraz gobegim varmis gibi
Kizimda hic boyle sorunlar yasamdim. Bunda cok cabuk agirlastim daha 21 haftalik ilerleyen zmanlarda ne oluruz bilmiyorumbende de bel agrisi cok oluyor... benimde bebegim erkek.. onunla bi alakasi varmidir acaba?
Haber ver banada olur muuHaftaya gorunucem cnm o zaman soyler diye tahmin ediyorum
Olur cnm yazarim :)Haber ver banada olur muu
aslında bu bebeğin durumuylada alaklı benim oğlum küçük doğduğu için ben oldukça uzun süre kullandım 0-3 ay gurubunu ama bir arkadaşımında bebeği kilolu ve uzun doğduğu için çok kısa kullanabildi meselaCanım deneyimli bir anne degilim ama cok deneyimli bir teyzeyim 4 tane yeğeni ben büyüttüm desem yeridir sadece emzirmedimalışverişlerinde de vardim oglusuma da ayni deneyimlerle bakacam Allah nasip ederse ben simdide gecen e bebekte 4 al 5 ode zibin vardi 3 tane 0-3 ay 2 tane de 3-6 ay zibin aldim hastane çıkışında da var bask bi hastane cikisi daha alacam 5 tane yeter hemen buyuyorlar zaten büyüdüklerden almaya devam edecem tabikide tek alt olarakta ayaklılar hemen küçülüyor o yüzden 3 tanede 0-3 alacam digerlerini buyuk alacam 2 takimim var su anda biri 11li biri 5li tulum alacam 2 tane 2 tane daha takim alacam canim zaten cok hediye de geliyor bana sorarsan 0-3 e cok yuklenme hemen buyuyorlar 3-6ya devam
Tabikide orasi öyle ama biz yine az alalim da gerekirse küçükleri cogaltiriz ben bundan yanayimaslında bu bebeğin durumuylada alaklı benim oğlum küçük doğduğu için ben oldukça uzun süre kullandım 0-3 ay gurubunu ama bir arkadaşımında bebeği kilolu ve uzun doğduğu için çok kısa kullanabildi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?