2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben
Multivitamin bıraktırıp tek tek başlattı vitaminlere

2 hafta önce detaylıyı doktorum yaptı. Kanamam olunca hafta içi yine gitmiştim. Bir aksilik olmazsa sözleştiğimiz kontrol tarihinde gel, ikinci detaylıyı yapıcam dedi. Bunu da ilk defa duydum
Kontrol amaclidir cnm 28.hafta ayrintili yapan dr um benide cagirdi damardaki direncten dolayi

Oyle yapiyorum cnm :) bir de senin karnin arada kasiliyormu acima gibi degil sanki pozisyon degistiriyor gibi
Karnim bi yine cejikiyir sanki icim bi tuhaf oluyor hissi oldugunda bakiyorum karnim sivrilesiyor bir yonde icim garip oluyor.. elimi karnima dokununca aaa bebegim bu diyorum sonradan.. simdilerde şarkilar ninniler soyleyip hadi uyu diyorum bebegim sesimizi duyuyorlar ya..

Bu trendyol Belkide telefondan acilmiyor millet bilgisayardan girmistir ..

Uygulamasindan da girdim yok acilmiyor bi ara acilir gibi oldu pijamalarda ve bebek bezinde yuzde 50 indirimi gordum :) kapandi sonra yine.bende bazen hissediyorum elledigimde ama 1 haftadir idrar torbama vuruyor en sonda kaciricam idrarimi olan o olcak :)

2 hafta önce detaylıyı doktorum yaptı. Kanamam olunca hafta içi yine gitmiştim. Bir aksilik olmazsa sözleştiğimiz kontrol tarihinde gel, ikinci detaylıyı yapıcam dedi. Bunu da ilk defa duydum
Dogruu yapmis bende doktor kongresi tatili olmasaydi daha gec gidecektim ama seninki seni kontrol etmek istemis.. tam son haftasinda.. gunlerinide gelisiminide kontrol etmek istemistir.. diyirumya 24lerde cok daha net oluyor bibinceki olcumlerlede kiyaslamis olur iste ne guzel

Hahahahaha benide sikistiriyor afacanlar.. inanirmisin bir bardak su iciyorum 15 dakika sonra wc yolu bana gozukuyor.. su iciyorum bebejler icin iyi olucak diye.. ama artik usenmeye basladim yani...

Kaç çıktı ??? Benimde düşük d 19, b12 120lerde cıkmştı en son.. 2 aydır takviye kullanıyorum pek yukselmemişti hala sınır altıydı geçen ay

50 ydim 59 oldum ama belli oluyor yani kalça bacak bölgesinden kilo aldığım . Haliyle göbişte büyüdü tabi şaka maka 23. Hafta bitti bugün

Lohusa geceliklerine bakan oldumu 300 400 lira guzel bisey aliyim dersen. Kac tane lazim oluyor hastanede? Gecelik tarzimi pantolonlumu almali
Kaç tanesini bilmiyorum canım da foto çekimi falan olmayacaksa eğer gereksiz geliyor o dantelliler bana birde koyu renk tavsiye ediyorlar malum kanama olacağı için. Bende kararsızım o konuda spor ama güzel bir takım arayışındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…