- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
BenB12 ve d vitamini düşük olan var mı benim en son testim sağlık.ocaginda yapıldı düşük çıktı ikisi de dr uma mesaj attim.gebelikte normal degerler dedi ama icim.icimi yiyor yarın kontrolüm var benim gibi bu degerleri düşük olan var mi acaba
Kontrol amaclidir cnm 28.hafta ayrintili yapan dr um benide cagirdi damardaki direncten dolayi2 hafta önce detaylıyı doktorum yaptı. Kanamam olunca hafta içi yine gitmiştim. Bir aksilik olmazsa sözleştiğimiz kontrol tarihinde gel, ikinci detaylıyı yapıcam dedi. Bunu da ilk defa duydum
Karnim bi yine cejikiyir sanki icim bi tuhaf oluyor hissi oldugunda bakiyorum karnim sivrilesiyor bir yonde icim garip oluyor.. elimi karnima dokununca aaa bebegim bu diyorum sonradan.. simdilerde şarkilar ninniler soyleyip hadi uyu diyorum bebegimOyle yapiyorum cnm :) bir de senin karnin arada kasiliyormu acima gibi degil sanki pozisyon degistiriyor gibi
Bu tarz cantalari ben kullanamiyorumBende canta bunu aldm sepette 150e geliyor bagmori.comEki Görüntüle 2552668
Uygulamasindan da girdim yok acilmiyor bi ara acilir gibi oldu pijamalarda ve bebek bezinde yuzde 50 indirimi gordum :) kapandi sonra yine.bende bazen hissediyorum elledigimde ama 1 haftadir idrar torbama vuruyor en sonda kaciricam idrarimi olan o olcak :)Karnim bi yine cejikiyir sanki icim bi tuhaf oluyor dediginde bakiyorum karnim sivrilesiyor bir yonde icim garip oluyor.. elimi karnima dokununca aaa bebegim bu diyorum sonradan.. simdilerde şarkilar ninniler soyleyip hadi uyu diyorum bebegimsesimizi duyuyorlar ya..
Bu trendyol Belkide telefondan acilmiyor millet bilgisayardan girmistir ..
Ins bende kolay kullanabilirimBu tarz cantalari ben kullanamiyorum
Ins cnm :)Ins bende kolay kullanabilirim
Dogruu yapmis bende doktor kongresi tatili olmasaydi daha gec gidecektim ama seninki seni kontrol etmek istemis.. tam son haftasinda.. gunlerinide gelisiminide kontrol etmek istemistir.. diyirumya 24lerde cok daha net oluyor bibinceki olcumlerlede kiyaslamis olur iste ne guzel2 hafta önce detaylıyı doktorum yaptı. Kanamam olunca hafta içi yine gitmiştim. Bir aksilik olmazsa sözleştiğimiz kontrol tarihinde gel, ikinci detaylıyı yapıcam dedi. Bunu da ilk defa duydum
Bende duymamıştım 2.yi acaba pozisyonmu yakalayamadı o gün. Kacinci haftaydı2 hafta önce detaylıyı doktorum yaptı. Kanamam olunca hafta içi yine gitmiştim. Bir aksilik olmazsa sözleştiğimiz kontrol tarihinde gel, ikinci detaylıyı yapıcam dedi. Bunu da ilk defa duydum
Hahahahaha benide sikistiriyor afacanlar.. inanirmisin bir bardak su iciyorum 15 dakika sonra wc yolu bana gozukuyor.. su iciyorum bebejler icin iyi olucak diye.. ama artik usenmeye basladim yani...Uygulamasindan da girdim yok acilmiyor bi ara acilir gibi oldu pijamalarda ve bebek bezinde yuzde 50 indirimi gordum :) kapandi sonra yine.bende bazen hissediyorum elledigimde ama 1 haftadir idrar torbama vuruyor en sonda kaciricam idrarimi olan o olcak :)
Kaç çıktı ??? Benimde düşük d 19, b12 120lerde cıkmştı en son.. 2 aydır takviye kullanıyorumB12 ve d vitamini düşük olan var mı benim en son testim sağlık.ocaginda yapıldı düşük çıktı ikisi de dr uma mesaj attim.gebelikte normal degerler dedi ama icim.icimi yiyor yarın kontrolüm var benim gibi bu degerleri düşük olan var mi acaba
Ben bunu kocamin eline veremem. Kocam alir tasirda ikimiz icinde uyumlu olsun diye sirt cantasi almak banada mantikli geldiBende canta bunu aldm sepette 150e geliyor bagmori.comEki Görüntüle 2552668
Magic Form - 250 yada 260tı. Aldırdım gitti. Boyum 164 zaten. Bende böyle kısa durmaz. Hastaneler de hamam gibi oluyor. Üşüyeceğimi sanmam. Sade ve şık geldi bana. Bakalım gelince beğenecek miyim?Bunun markasi ve fiyati ne bende begendim baya
50 ydim 59 oldumBu arada yazmayı Unuttum ben 51 kilodan 59 kiloya çıktım ama vücudum hiç kilo almamış gibi,hatta öyle.
sadece karnım büyüdü ve goguslerim.
sizin kilolar ne durumda.
Benim avantajim zatiftim zaten, boyumda uzun pek sıkıntı yapmıyorum ikiz olduğu içinde☺
Banada yaz canm geldiginde belki bende bunu alirimMagic Form - 250 yada 260tı. Aldırdım gitti. Boyum 164 zaten. Bende böyle kısa durmaz. Hastaneler de hamam gibi oluyor. Üşüyeceğimi sanmam. Sade ve şık geldi bana. Bakalım gelince beğenecek miyim?
Öncekinde bir sıkıntı görmemişti ama kanamadan dolayı birşeyden mi şüphelendi bilmiyorum. Kötü düşünmek istemiyorum. 23ünde göreceğiz bakalımKontrol amaclidir cnm 28.hafta ayrintili yapan dr um benide cagirdi damardaki direncten dolayi
Kaç tanesini bilmiyorum canım da foto çekimi falan olmayacaksa eğer gereksiz geliyor o dantelliler banaLohusa geceliklerine bakan oldumu 300 400 lira guzel bisey aliyim dersen. Kac tane lazim oluyor hastanede? Gecelik tarzimi pantolonlumu almali
Bunun kiz anneleri icin pembe olani var ona asik oldum ama olmazdi herlde:)Ben bunu kocamin eline veremem. Kocam alir tasirda ikimiz icinde uyumlu olsun diye sirt cantasi almak banada mantikli geldifusya bile almadimki oda rahat etsin diye
20 +5 ti ilkinde. Bu sefer de 24+5 olacakBende duymamıştım 2.yi acaba pozisyonmu yakalayamadı o gün. Kacinci haftaydı
A Altibirlik61 dediği gibi büyünce tekrar bakmak istemiştir sadece . benim doktor kendisi bakmıyo oyuzden randevuyu iyi bi haftama almam lazım şansımı iyi degerlendiriyim :)20 +5 ti ilkinde. Bu sefer de 24+5 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?