2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de çok altta hissediyorum yarın dr a sorucam yeni yeni göbeğimin yaninda hissetmeye başladım ama hala çok altta hissediyorum
Detaylıda plasentamın aşağıda olduğunu öğrenmiştim dr çıkar vakti var dedi ama yerini sevdi galiba hiç niyetli durmuyor. Sende sor bakalım ne dicek haber ver banada olur mu

Bunu beğendim ben. Bir tane daha uygun fiyatlı gecelik bakıcam. Bir de pijama buldum mu tamamdır. İlkinde de gecelikle pijamaya göre daha rahat etmiştim
Ayy bu cok seksi kadinlar klubu diye yaziyom hahaha.. yani kv kp gelen giden olsa nasil rahat ederim diye dusundum bende.. keskem sabahlihin kollari uzun olsami bilemedim kis anasi olabilirim ben tam ocak gibi neyse kuzumm cok guzel almissin dusunuyorsun guzel gunlerde insallah giyin

Detaylida niye bu kadar erken cagiriyorlarki bence biraz buyukken daha iyi 23-24. Haftalarda yani.. hem bebegin yukariya ciktigini diyecegi zaman hem 24 lu haftalarda bebek bayag buyumus oluyo rahim uzunlugunu diyirr bu jadar su kadar dikkat et felan hemde 4 hafta sonra gittigindede tam seker yukleme testinin olacagi bebisin daha buyuk sanki bana gore daha direncli oldugu zaman.. ven doktorun takvimine dgilde gebelik cizelgesine gore tandevunu aliyirum asagi yukari bir ayda bir.. 30 mu 32 mi yune unuttum 2 Haftada bir cagiriyo sonra her hafta.. ben sadece fikir vermek istedim tabi.. doktorun gidecekse o ayri ama yani haftalik cizelgelere de bakin.. erken gitmekten ziyade azicik buyukken gidince sanki daha duzgun gorecekmis gibi, sanki bebek daha kilo aldigi yeri daha dar oldugu icin daha az kipirdiyirlar ve herbiseyleri daha net gozukzek gibi ben dusundum. Oyle iste

Buyuk sehirlerde varmis canim direkt. Ama ben burda sorcam bi, nobetinin ya da isinin olmadigi bi gun, mesela 4-5gunu kapatabilcegim sekilde, gelebilcek hemsireler var midir die. Az cok fiyat alirsam paylasirim burda.
Tamam kuzum sen bi sor ne kadar siklikla nasil geliyomus.. kac gun ne kadarmis... bizim dikislerede bakar ne bilim.. ikiz cocuklardada yine ayni fiyatmidir sen sorarsib bizede anlatrsin insallah

Aslında banada erken geliyo mesela gecen bi arkadasım gidememiş 26. Haftasında gitti bna duyunca cok gec gibi gelmişti ama bi sknti olmadı şükür. Sen nezaman gittin veya gideceksin ? Bi hafta daha mı ertelesem 22 de mi gitsem kafam karıştı

Bugün misafirim geldi. Mecbur pasta börek yaptım. Dayanamadım pastadan 3 dilim yedim kare şeklinde. Çok üzüldüm sonra. Bazen kendimi frenleywniyorum sonra oturup üzülüyorum. Siz nasıl frenliyorsunuz kendinizi. Şeker hastasıyım diye ödüm kopuyor. Ayın 15inde şeker yüklemesi yaptırıcam. Çocuğuma zarar veriyorum bazen çok üzüldüm ya paylaşmak istedim

Aynen canım benimki öyle olacak 23 te felan gidicem doktor randevum 23de artık ondan sonrada randevumu alıcam

B12 ve d vitamini düşük olan var mı benim en son testim sağlık.ocaginda yapıldı düşük çıktı ikisi de dr uma mesaj attim.gebelikte normal degerler dedi ama icim.icimi yiyor yarın kontrolüm var benim gibi bu degerleri düşük olan var mi acaba

Ben 22 -23 arasi haftada mecburi gittim doktorum iki hafta kongresi vardi simdi bidahaki ay gorusuruz dedi ama bana ne seker testi yapilacak dedi ne baska bisi doktorub aksam yemegi vardi bende en son randevulu hastasiydim.. sozu kisa kesecem devlet hastanesinde 26. Haftama randevu aldim.. cok iyi bir doktormus devlettende gidip kendimi takip ettircem.. ama ameliyatim ve rapor isini ozelde yaptircam bu hocaya ondan birakmak istemiyorum tup bebekle hamile kaldim cunku neyse. Doktora gorunurum rutin kontrol diye seker yaparsa mecburen 28. Haftaya kadar bi gunede randevu sira bisey verecek mecburen banada uyar.. onun sonuclarina gorede ozelde gosteririm doktoruma.. sikinti yapmiyor disardaki olcumleri kan gestlerini felan..

Ben b12 ve d vitamini kullandim 1 er kutu. Yinede sınırda cikti. Henuz doktora sormadim

Bbm araligim normal referans araligi icerisindeydi tetonoz asimi vuruldugum zaman en son bakmisti doktor bey.. ama ben multivitamin kullaniyorum ayrica devit3 kullaniyorum omega 3 ayrica aliyorum ve demir ilaci ayrica aliyorum. Bide duzenli : yogurt, kefir (arada) yumurta her sabah, hafta iki gun somon ve ton baligi haftada bir kelle paça corbasi iciyorum.. aksam ogunlerimi sebze yemegi yapiyorum gunu birlik..b 12 icin birebir zaten..

Ben ilk doğumda süslü şeyler almamıştım . Birde sezeryan olacağı için sakın gecelik alma demişlerdi. Pijama alttan daha rahat. Zaten kanama oluyor. Ona göre önlem almak gerekiyor. Alttan bir kaç çeşit pijama götürmüştüm. Hastanede yürüttükleri zamanda rahat olmuştu. Şimdi Şubat sonunda doğumum olur benim daha kalın bir takımda alırım diye düşünüyorum. Rahatlık önemli aslında

Yani gittigin zaman direkt detayliya gireceksen eger 24. Haftanin basinda git bence 22+7 den 23+6 ya kadar gitki tombikin canavar gibi gor.. hemde buyumus olsun.. Simdi 22 lerde bebegin agirligi cok degil ama 23lerde bebek bayagi buyumeye basliyor hele 24. Haftada 600 lerde oluyorki rahim boyu felan hesabi verince kendine daha dikkat etmis olursun.. 22 sinde gitsen.. iste buyumesi sonraki haftalarda dahada artmaya basliyor.. zorlamasi olursada doktorunl birebir oaylasmis olursun

Senin ne kadar dusuk bilmiyorum canim, belki sana ole gelmistir.
D vitamini gebeligimin en basinda yapilan testte 10 cikti. En az 20 -40 arasi olmasi gerekiyormus normalde. Ve bu vitaminin eksikligi, erken dogum sebebiymis. Bu yuzden en basindan beri, d vitamini kullaniyorum. Pazartesi de, ac karni d vitamini ve digerlerine bakilacak tekrar.
B 12yi de ben kendim, gebelikten once cildiyeye gittigimde igne verdi, depolarini tam dolduralim dedi. Onun da 600lu degerlere kadar normal gebelikte, ama alt sinir nedir bilmiyorum. Bende 450 fln cikmisti. Iyiydi yani.
Gebelik baslayinca yapilan ilk testler arasinda vardi da, kendi doktorum da d vitamini kadar , b12 de cok onemli demisti.
Icine sinmediyse, dahiliyeden randevu al, ac karni baktir hepsine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…