Detaylıda plasentamın aşağıda olduğunu öğrenmiştim dr çıkar vakti var dedi ama yerini sevdi galiba hiç niyetli durmuyor. Sende sor bakalım ne dicek haber ver banada olur muBen de çok altta hissediyorum yarın dr a sorucam yeni yeni göbeğimin yaninda hissetmeye başladım ama hala çok altta hissediyorum
Ayy bu cok seksiBunu beğendim ben. Bir tane daha uygun fiyatlı gecelik bakıcam. Bir de pijama buldum mu tamamdır. İlkinde de gecelikle pijamaya göre daha rahat etmiştim
Bende varımDetyli yaptirmyan grupta tek ben kaldim galiba canim randevum ayin 19unda o zman tam 22 hafta oluyorum doktorum 22 ve 24 arasi tarih al demisti bana
Detaylida niye bu kadar erken cagiriyorlarki bence biraz buyukken daha iyi 23-24. Haftalarda yani.. hem bebegin yukariya ciktigini diyecegi zaman hem 24 lu haftalarda bebek bayag buyumus oluyo rahim uzunlugunu diyirr bu jadar su kadar dikkat et felan hemde 4 hafta sonra gittigindede tam seker yukleme testinin olacagi bebisin daha buyuk sanki bana gore daha direncli oldugu zaman.. ven doktorun takvimine dgilde gebelik cizelgesine gore tandevunu aliyirum asagi yukari bir ayda bir.. 30 mu 32 mi yune unuttum 2 Haftada bir cagiriyo sonra her hafta.. ben sadece fikir vermek istedim tabi.. doktorun gidecekse o ayri ama yani haftalik cizelgelere de bakin.. erken gitmekten ziyade azicik buyukken gidince sanki daha duzgun gorecekmis gibi, sanki bebek daha kilo aldigi yeri daha dar oldugu icin daha az kipirdiyirlar ve herbiseyleri daha net gozukzek gibi ben dusundum. Oyle isteBende varım. Benimde ayın 19 uydu akşam aradılar dr şehir dışunda olacakmış o hafta. Beni ayın 15 ine çektiler. Ben 20+4 te giricem. Geç olsun güç olmasın. Hayırlı sonuçlarımızı alalım inşallah
Tamam kuzum sen bi sor ne kadar siklikla nasil geliyomus.. kac gun ne kadarmis... bizim dikislerede bakar ne bilim.. ikiz cocuklardada yine ayni fiyatmidirBuyuk sehirlerde varmis canim direkt. Ama ben burda sorcam bi, nobetinin ya da isinin olmadigi bi gun, mesela 4-5gunu kapatabilcegim sekilde, gelebilcek hemsireler var midir die. Az cok fiyat alirsam paylasirim burda.
Aslında banada erken geliyo mesela gecen bi arkadasım gidememiş 26. Haftasında gitti bna duyunca cok gec gibi gelmişti ama bi sknti olmadı şükür. Sen nezaman gittin veya gideceksin ? Bi hafta daha mı ertelesem 22 de mi gitsem kafam karıştıDetaylida niye bu kadar erken cagiriyorlarki bence biraz buyukken daha iyi 23-24. Haftalarda yani.. hem bebegin yukariya ciktigini diyecegi zaman hem 24 lu haftalarda bebek bayag buyumus oluyo rahim uzunlugunu diyirr bu jadar su kadar dikkat et felan hemde 4 hafta sonra gittigindede tam seker yukleme testinin olacagi bebisin daha buyuk sanki bana gore daha direncli oldugu zaman.. ven doktorun takvimine dgilde gebelik cizelgesine gore tandevunu aliyirum asagi yukari bir ayda bir.. 30 mu 32 mi yune unuttum 2 Haftada bir cagiriyo sonra her hafta.. ben sadece fikir vermek istedim tabi.. doktorun gidecekse o ayri ama yani haftalik cizelgelere de bakin.. erken gitmekten ziyade azicik buyukken gidince sanki daha duzgun gorecekmis gibi, sanki bebek daha kilo aldigi yeri daha dar oldugu icin daha az kipirdiyirlar ve herbiseyleri daha net gozukzek gibi ben dusundum. Oyle iste
Benim yasadigim yerde tuhafiyelerde var. Ama sen nasil birsey istiyorsun tam anlayamadimkiNerden alabilirim ya öyle oyalı süslü bi şey bende hiç yok öyle
Tmm cnm bana da öyle demişti bakalim ne diyecekDetaylıda plasentamın aşağıda olduğunu öğrenmiştim dr çıkar vakti var dedi ama yerini sevdi galiba hiç niyetli durmuyor. Sende sor bakalım ne dicek haber ver banada olur mu
Aynen canım benimki öyle olacak 23 te felan gidicem doktor randevum 23de artık ondan sonrada randevumu alıcamDetaylida niye bu kadar erken cagiriyorlarki bence biraz buyukken daha iyi 23-24. Haftalarda yani.. hem bebegin yukariya ciktigini diyecegi zaman hem 24 lu haftalarda bebek bayag buyumus oluyo rahim uzunlugunu diyirr bu jadar su kadar dikkat et felan hemde 4 hafta sonra gittigindede tam seker yukleme testinin olacagi bebisin daha buyuk sanki bana gore daha direncli oldugu zaman.. ven doktorun takvimine dgilde gebelik cizelgesine gore tandevunu aliyirum asagi yukari bir ayda bir.. 30 mu 32 mi yune unuttum 2 Haftada bir cagiriyo sonra her hafta.. ben sadece fikir vermek istedim tabi.. doktorun gidecekse o ayri ama yani haftalik cizelgelere de bakin.. erken gitmekten ziyade azicik buyukken gidince sanki daha duzgun gorecekmis gibi, sanki bebek daha kilo aldigi yeri daha dar oldugu icin daha az kipirdiyirlar ve herbiseyleri daha net gozukzek gibi ben dusundum. Oyle iste
Evet cnmİşyerinde merdiven çıkmak çok zor oluyor böyle. İnşallah çıkarda rahatlarım. Yoksa her an doğurcak gibi rahatsız ediyorsenin plesantada aşağıdamıydı benimki aşağıda
Ben 22 -23 arasi haftada mecburi gittim doktorum iki hafta kongresi vardiAslında banada erken geliyo mesela gecen bi arkadasım gidememiş 26. Haftasında gitti bna duyunca cok gec gibi gelmişti ama bi sknti olmadı şükür. Sen nezaman gittin veya gideceksin ? Bi hafta daha mı ertelesem 22 de mi gitsem kafam karıştı
Ben b12 ve d vitamini kullandim 1 er kutu. Yinede sınırda cikti. Henuz doktora sormadimB12 ve d vitamini düşük olan var mı benim en son testim sağlık.ocaginda yapıldı düşük çıktı ikisi de dr uma mesaj attim.gebelikte normal degerler dedi ama icim.icimi yiyor yarın kontrolüm var benim gibi bu degerleri düşük olan var mi acaba
Bbm araligim normal referans araligi icerisindeydi tetonoz asimi vuruldugum zaman en son bakmisti doktor bey.. ama ben multivitamin kullaniyorum ayrica devit3 kullaniyorum omega 3 ayrica aliyorum ve demir ilaci ayrica aliyorum. Bide duzenli : yogurt, kefir (arada) yumurta her sabah, hafta iki gun somon ve ton baligi haftada bir kelle paça corbasi iciyorum.. aksam ogunlerimi sebze yemegi yapiyorum gunu birlik..b 12 icin birebir zaten..B12 ve d vitamini düşük olan var mı benim en son testim sağlık.ocaginda yapıldı düşük çıktı ikisi de dr uma mesaj attim.gebelikte normal degerler dedi ama icim.icimi yiyor yarın kontrolüm var benim gibi bu degerleri düşük olan var mi acaba
Ben ilk doğumda süslü şeyler almamıştım . Birde sezeryan olacağı için sakın gecelik alma demişlerdi. Pijama alttan daha rahat. Zaten kanama oluyor. Ona göre önlem almak gerekiyor. Alttan bir kaç çeşit pijama götürmüştüm. Hastanede yürüttükleri zamanda rahat olmuştu. Şimdi Şubat sonunda doğumum olur benim daha kalın bir takımda alırım diye düşünüyorum. Rahatlık önemli aslındaKizlar benim ilk dogumda annemin gazına gelip lohusa geceliklerini beyaz penye almışligim var, aman ha yapmayin, ben sutyen takamamistim hastanede, gogus uclarim rahat etmemisti, bi de iyice koyulasiyorlar, iceride babam kp kb falan da olunca o gecelikleri hic giyemedim kaldi oyle. Ustume emzirme pijamasinin ustunu giyip altima carsaf örtmüştuk. Ayaga kalkacağım zaman da pijamanin altini giydirmislerdi. Gecelik falan yalan oldu yani. Bu sefer internetten koyu renk hastane onlugu gibi bi gecelik siparis edicem, uzun kollu onden yariya kadar ve arkadan komple citcitli. Hamile pijamalarimi da yine yanima alirim, oyle suslu beyaz gecelik falan yok bi daha
Yani gittigin zaman direkt detayliya gireceksen eger 24. Haftanin basinda git bence 22+7 den 23+6 ya kadar gitki tombikin canavar gibi gor.. hemde buyumus olsun.. Simdi 22 lerde bebegin agirligi cok degil ama 23lerde bebek bayagi buyumeye basliyor hele 24. Haftada 600 lerde oluyorki rahim boyu felan hesabi verince kendine daha dikkat etmis olursun.. 22 sinde gitsen.. iste buyumesi sonraki haftalarda dahada artmaya basliyor.. zorlamasi olursada doktorunl birebir oaylasmis olursunAslında banada erken geliyo mesela gecen bi arkadasım gidememiş 26. Haftasında gitti bna duyunca cok gec gibi gelmişti ama bi sknti olmadı şükür. Sen nezaman gittin veya gideceksin ? Bi hafta daha mı ertelesem 22 de mi gitsem kafam karıştı
Yaa bez cok pahali yaa... dussede alsak keske tanesi 68 krstu en son hesapladigimda premium care..Trendyol indirimler baslamak uzere sayfaya yukluyorlar acilamadi daha bebek bezleri falan hep indirimli olacakmis
Senin ne kadar dusuk bilmiyorum canim, belki sana ole gelmistir.B12 ve d vitamini düşük olan var mı benim en son testim sağlık.ocaginda yapıldı düşük çıktı ikisi de dr uma mesaj attim.gebelikte normal degerler dedi ama icim.icimi yiyor yarın kontrolüm var benim gibi bu degerleri düşük olan var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?