- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Trendyol indirimler baslamak uzere sayfaya yukluyorlar acilamadi daha bebek bezleri falan hep indirimli olacakmis
Yarim saate duzelir diye tahmin ediyorum cnm kampanyalari yukluyorlardir umarim istediklerimi bulurumHata veriyir ya
Size ole gelmistir, pahali degil onlarTrendyol indirimler baslamak uzere sayfaya yukluyorlar acilamadi daha bebek bezleri falan hep indirimli olacakmis
Al benden de o kadar.. yav artiriyorlar artiriyorlar indirim gelecek diye simdi cakallar black friday yaklasiyor ya .. tmm bazi bi kac bisi ucuz olabilir ama digerleri zaten oahali indirim yapsada ayni paraya cikiyor . Yazik gunahtir be yaa.. ayni gecenlerde gittigim joker baby mi bebek mi ne avm de bebek arabasi baktim indirim var indiriyoruz indiriyoruzz saticilar basima ususmus.. ne kadar dusurmus orayi hala dusununce cizemedim ama 9 mikyara ikiz bebek arabasi aldircaklar bide ne kadar alirsam diger alicam urunlerde biseyler bedavaya giriyormus diyede kabdircaklar valla l.. karnim o kadar agirlik verdiki.. yorgunluktan tamam lanet olsun ne istiyisaniz alalim duyecektik nerdeyseSize ole gelmistir, pahali degil onlar
Burda hersey Turkiyedekinin iki uc kati. Her eczaneye girisimiz 350nin altina dusmuyor.
Bir tane battaniye aldim sadece bebek icin, 85 lira ama gorseniz nasil dandik
Kim bilir bezler kac lira, hic bakamadim bile
Anne cantasi bebek bezi hastane cikisi ve lohusa takimlarim eksik cnm onlara bakicam :)Ozel degilse ne alacaksinunuttugum bisy varsa bende bakmis olurum..
Banada 5 gun gec dollenme dedi oylede gidiyor su anlik daha ilerlemedi ki ultrasyon cihazlari 4 4 luk gostermez zaten cnm yanilma payi her zaman varIyi geceler kızlar bugün doktora gittim benim oğlan 700 gr olmus ölçülerine bakti 22+1olmasi lazım 24 haftalik çıktı normalde benim adet tarihimi 2 hafta geri cekmistik bebis küçük diye bugün doktor yetişmiş bebek gününe bundan sonra 24den devam edelim dedi böyle bişey yaşayan var mi aranizda önceki gebeliklerinde falan
Bende haftaya cuma şeker ölçümü yaptıracağım. İlla şekerli şeyler değilde hamur işi yiyorum bende. İnşallah şeker çıkmaz hiç birimizde. Ben bazen iştahıma engel olamıyorum aç gözlü gibi. 4.aydan sonra böyle oldum ve hızlı kilo aldım malesefBugün misafirim geldi. Mecbur pasta börek yaptım. Dayanamadım pastadan 3 dilim yedim kare şeklinde. Çok üzüldüm sonra. Bazen kendimi frenleywniyorum sonra oturup üzülüyorum. Siz nasıl frenliyorsunuz kendinizi. Şeker hastasıyım diye ödüm kopuyor. Ayın 15inde şeker yüklemesi yaptırıcam. Çocuğuma zarar veriyorum bazen çok üzüldüm ya paylaşmak istedim
Sata göre yani 24 müydün normalde. Benim ikisi de hep haftalarına uyumlu gittiler. Doktor hiç oynama yapmadı.1-3 günlük oynamalar oluyor şimdilikIyi geceler kızlar bugün doktora gittim benim oğlan 700 gr olmus ölçülerine bakti 22+1olmasi lazım 24 haftalik çıktı normalde benim adet tarihimi 2 hafta geri cekmistik bebis küçük diye bugün doktor yetişmiş bebek gününe bundan sonra 24den devam edelim dedi böyle bişey yaşayan var mi aranizda önceki gebeliklerinde falan
Bunun markasi ve fiyati ne bende begendim bayaBunu beğendim ben. Bir tane daha uygun fiyatlı gecelik bakıcam. Bir de pijama buldum mu tamamdır. İlkinde de gecelikle pijamaya göre daha rahat etmiştim
Anne cantasi aldim 90 tl ye hemde cook guzell kocama aldirdim gecen gun dur bulursam gistereyim sanada hatta fusya rengi 76 to bu sitede hepsiburadadaAnne cantasi bebek bezi hastane cikisi ve lohusa takimlarim eksik cnm onlara bakicam :)
Ben de çok kilo aldım. 7 kilo aldım 23.haftamdayım daha. Hamur işini ben de bazen çok kaçırıyorum şekeri de. Haftada 2 gün filan. Nasıl engel olucam bilmiyoru.m. ama ben bugün çok üzüldüm çok pişman oldum inşallah bi daha böyle aç gözlülük yapmicamBende haftaya cuma şeker ölçümü yaptıracağım. İlla şekerli şeyler değilde hamur işi yiyorum bende. İnşallah şeker çıkmaz hiç birimizde. Ben bazen iştahıma engel olamıyorum aç gözlü gibi. 4.aydan sonra böyle oldum ve hızlı kilo aldım malesef
Ici genismis baya cnm bende pahali almak istemedim e bebekte 200 tl civari hepAnne cantasi aldim 90 tl ye hemde cook guzell kocama aldirdim gecen gun dur bulursam gistereyim sanada hatta fusya rengi 76 to bu sitede hepsiburadada
Ya bazen kaciriyoruz kuzum bnde oyle oirasa yemegi aksam yedim bende baska bisey ymedim 11 de aciktim tekrar oirasa yedim boll limon siktin bari daha yararli olsun diye amaBen de çok kilo aldım. 7 kilo aldım 23.haftamdayım daha. Hamur işini ben de bazen çok kaçırıyorum şekeri de. Haftada 2 gün filan. Nasıl engel olucam bilmiyoru.m. ama ben bugün çok üzüldüm çok pişman oldum inşallah bi daha böyle aç gözlülük yapmicam
Ici genismis baya cnm bende pahali almak istemedim e bebekte 200 tl civari hep
Oyle yapiyorum cnm :) bir de senin karnin arada kasiliyormu acima gibi degil sanki pozisyon degistiriyor gibiEbebekte 140 tl yede bulursub ama kisa oluyorlar.. bu cantalar hem sik hem spor hem ici buyuk geldi annede esyasini koyar diye dusunuyom az da olsa.. ic hacim olculerinede bak alacagin zaman..
2 hafta önce detaylıyı doktorum yaptı. Kanamam olunca hafta içi yine gitmiştim. Bir aksilik olmazsa sözleştiğimiz kontrol tarihinde gel, ikinci detaylıyı yapıcam dedi. Bunu da ilk defa duydumAslında banada erken geliyo mesela gecen bi arkadasım gidememiş 26. Haftasında gitti bna duyunca cok gec gibi gelmişti ama bi sknti olmadı şükür. Sen nezaman gittin veya gideceksin ? Bi hafta daha mı ertelesem 22 de mi gitsem kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?