- 16 Mayıs 2019
- 693
- 954
- 18
- 40
Simdi geldim dr dan 3 ayrı vitamin verdiBen ☝
Multivitamin bıraktırıp tek tek başlattı vitaminlere
Cnm dr vitaminlerimi değiştirdi simdi geldim dr danSenin ne kadar dusuk bilmiyorum canim, belki sana ole gelmistir.
D vitamini gebeligimin en basinda yapilan testte 10 cikti. En az 20 -40 arasi olmasi gerekiyormus normalde. Ve bu vitaminin eksikligi, erken dogum sebebiymis. Bu yuzden en basindan beri, d vitamini kullaniyorum. Pazartesi de, ac karni d vitamini ve digerlerine bakilacak tekrar.
B 12yi de ben kendim, gebelikten once cildiyeye gittigimde igne verdi, depolarini tam dolduralim dedi. Onun da 600lu degerlere kadar normal gebelikte, ama alt sinir nedir bilmiyorum. Bende 450 fln cikmisti. Iyiydi yani.
Gebelik baslayinca yapilan ilk testler arasinda vardi da, kendi doktorum da d vitamini kadar , b12 de cok onemli demisti.
Icine sinmediyse, dahiliyeden randevu al, ac karni baktir hepsine.
24ün sonları olacak
Tavsiyelerin için çok sağol cnm ama ben de düzenli besleniyorum benim normalde de hep düşüktür zaten gebelik öncesi de takviye almıştım ilk zamanlar normaldi bugün dr a gittim vitaminlerimi degistirdiBbm araligim normal referans araligi icerisindeydi tetonoz asimi vuruldugum zaman en son bakmisti doktor bey.. ama ben multivitamin kullaniyorum ayrica devit3 kullaniyorum omega 3 ayrica aliyorum ve demir ilaci ayrica aliyorum. Bide duzenli : yogurt, kefir (arada) yumurta her sabah, hafta iki gun somon ve ton baligi haftada bir kelle paça corbasi iciyorum.. aksam ogunlerimi sebze yemegi yapiyorum gunu birlik..b 12 icin birebir zaten..
Bayildim, cok guzel olmus hepsi. Guzel günlerde kullanmak nasip olsun canımKapı susumuz ve lohusa seti böyle :)
Alisveris konusunda degil belki ama genel olarak bu bosvermislik bende de varBende bu bebekte nedense bir boşverlik var. Doguncada aliriz modundayim neden bilmiyorum. Kızımda herseyi liste yapip erkenden almıştım
En iyisi bir liste cikarmak olcak. İndirimleri takip edip duruma gore alirim
Guzel gunlerde kullan canim. Simdiki aklim olsa ben de bu renklerde bisey alirdim. Benim canta pembe, ilk cocuk kiz olunca hic dusunmeden almistim, artik oglusum kusura bakmasin yepyeni duruyor kullanacagimEki Görüntüle 2552748 anne bebek cantamıda aldım.bugun23.haftamiz bitti 24 e girdik kismetse bu cantada bebegimle bana 24.hafta hediyesi olsun :)
Benim ev de koltuklarim yemek masam bile yesildir yesili cok severim oyleki bebisin bebek arabasini falan hep yesil aldim :)Guzel gunlerde kullan canim. Simdiki aklim olsa ben de bu renklerde bisey alirdim. Benim canta pembe, ilk cocuk kiz olunca hic dusunmeden almistim, artik oglusum kusura bakmasin yepyeni duruyor kullanacagim
Oy iyi gecmesine sevindim cnm :)Kızlar ayrıntılı ultrason sonucum çok şükür normal çıktı her şey yolunda kız olduğu kesinleşti çok mutluyum şükürler olsun
Nerden ne ne kadara aldin canım guzelmis bende böyle uzun sabahlikli bi takim istiyorum tesettürlü olduğum için hastanede falan çok rahat olur diye düşünüyorum buda güzelmiş begendimBen bunu aldım 3 lü takım beyaz ama içi pek belli etmiyor
Sorma canim carsambadan beri perisaniz yine hasyane hastane geziyoruz. Atesi var enfeksiuon var. İlkinde bos vaktim coktu benimde isten çıkarılmıştımAlisveris konusunda degil belki ama genel olarak bu bosvermislik bende de vararada cok vakit olmadan olunca, ben bu filmi görmüştüm dio insan sanirim
Bi de ilk cocuga hamileyken ugrasacak baska isimiz yoktu, simdi kizcenin peşinde koşmaktan hamile oldugumu unutuyorum bazen.
Doktorun soyledigi dogru canim. Ama gercek su ki her vucut ayni tepkiyi vermiyor. Simdiye kadar iki kez idrar yolu enfeksiyonu oldum. Ikisinde de yanma ve akintida degisiklik olmadi. Gebelikte gizli enfeksiyon olabildigi icin, saglik ocaklari rutin kan idrar aliyorlar aklinda bulunsun.Idrarda yanma ve sik idrara çıkma yoksa normal dedi doktor ama idrarda yanma felan varsa enfeksiyon habercisiymis
Havuzluhan nın karşısında bi mağazadan aldım 200 tl ye aldım lohusa sepetinde de var bu modelin aynısı ama sadece l beden kalmışNerden ne ne kadara aldin canım guzelmis bende böyle uzun sabahlikli bi takim istiyorum tesettürlü olduğum için hastanede falan çok rahat olur diye düşünüyorum buda güzelmiş begendim
Öyle bi durum yok Allah’a şükürIdrarda yanma ve sik idrara çıkma yoksa normal dedi doktor ama idrarda yanma felan varsa enfeksiyon habercisiymis
Bende tam 21+0 da girdim detaylıya sağlıkla gelsinler heyecan artıyor gittikçeDr öyle uygun gördü bende sordum erken değil mi diye önemli olan 20. Haftayı geçmiş olman dediler. detaylı için 17-23 deniyor. Sonrası ve öncesi için geç diye biliyorum. Benim tercihimi sorsaydı 21+5 te felan isterdim. İnşallah hayırlısıyla temiz çıksın tek duam bu
Benimkide öyle yapıyor bir tarafa toplanıp sertleştiriyor oraya dokundunmu orda olduğunu kemik yapısını hissediyorum okşayınca iniyor.Uygulamasindan da girdim yok acilmiyor bi ara acilir gibi oldu pijamalarda ve bebek bezinde yuzde 50 indirimi gordum :) kapandi sonra yine.bende bazen hissediyorum elledigimde ama 1 haftadir idrar torbama vuruyor en sonda kaciricam idrarimi olan o olcak :)
Maddi olarak sıkıntı değil de ilkinde ikinci kez yapmamışlardı, burada da pek duymadım, o yüzden bir sıkıntı gördü de söylemedi mi acaba diye evhamlandımSimdi baktimda 32.haftada yapmışız biz canim bence bakmalari daha iyi maddi olarak cok sıkıntı olmuycaksa kontrol olmus olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?