2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cnm dr vitaminlerimi değiştirdi simdi geldim dr dan

Tavsiyelerin için çok sağol cnm ama ben de düzenli besleniyorum benim normalde de hep düşüktür zaten gebelik öncesi de takviye almıştım ilk zamanlar normaldi bugün dr a gittim vitaminlerimi degistirdi

Bende bu bebekte nedense bir boşverlik var. Doguncada aliriz modundayim neden bilmiyorum. Kızımda herseyi liste yapip erkenden almıştım
En iyisi bir liste cikarmak olcak. İndirimleri takip edip duruma gore alirim
Alisveris konusunda degil belki ama genel olarak bu bosvermislik bende de var arada cok vakit olmadan olunca, ben bu filmi görmüştüm dio insan sanirim
Bi de ilk cocuga hamileyken ugrasacak baska isimiz yoktu, simdi kizcenin peşinde koşmaktan hamile oldugumu unutuyorum bazen.

Eki Görüntüle 2552748 anne bebek cantamıda aldım.bugun23.haftamiz bitti 24 e girdik kismetse bu cantada bebegimle bana 24.hafta hediyesi olsun :)
Guzel gunlerde kullan canim. Simdiki aklim olsa ben de bu renklerde bisey alirdim. Benim canta pembe, ilk cocuk kiz olunca hic dusunmeden almistim, artik oglusum kusura bakmasin yepyeni duruyor kullanacagim

Guzel gunlerde kullan canim. Simdiki aklim olsa ben de bu renklerde bisey alirdim. Benim canta pembe, ilk cocuk kiz olunca hic dusunmeden almistim, artik oglusum kusura bakmasin yepyeni duruyor kullanacagim
Benim ev de koltuklarim yemek masam bile yesildir yesili cok severim oyleki bebisin bebek arabasini falan hep yesil aldim :)

Ben bunu aldım 3 lü takım beyaz ama içi pek belli etmiyor
Nerden ne ne kadara aldin canım guzelmis bende böyle uzun sabahlikli bi takim istiyorum tesettürlü olduğum için hastanede falan çok rahat olur diye düşünüyorum buda güzelmiş begendim

Sorma canim carsambadan beri perisaniz yine hasyane hastane geziyoruz. Atesi var enfeksiuon var. İlkinde bos vaktim coktu benimde isten çıkarılmıştım

Idrarda yanma ve sik idrara çıkma yoksa normal dedi doktor ama idrarda yanma felan varsa enfeksiyon habercisiymis
Doktorun soyledigi dogru canim. Ama gercek su ki her vucut ayni tepkiyi vermiyor. Simdiye kadar iki kez idrar yolu enfeksiyonu oldum. Ikisinde de yanma ve akintida degisiklik olmadi. Gebelikte gizli enfeksiyon olabildigi icin, saglik ocaklari rutin kan idrar aliyorlar aklinda bulunsun.

Nerden ne ne kadara aldin canım guzelmis bende böyle uzun sabahlikli bi takim istiyorum tesettürlü olduğum için hastanede falan çok rahat olur diye düşünüyorum buda güzelmiş begendim
Havuzluhan nın karşısında bi mağazadan aldım 200 tl ye aldım lohusa sepetinde de var bu modelin aynısı ama sadece l beden kalmış

Bende tam 21+0 da girdim detaylıya sağlıkla gelsinler heyecan artıyor gittikçe

Benimkide öyle yapıyor bir tarafa toplanıp sertleştiriyor oraya dokundunmu orda olduğunu kemik yapısını hissediyorum okşayınca iniyor. İki gündürde dediğin gibi mesaneme bir vuruyor wc den çıktığım gibi geri giriyorum

Simdi baktimda 32.haftada yapmışız biz canim bence bakmalari daha iyi maddi olarak cok sıkıntı olmuycaksa kontrol olmus olur
Maddi olarak sıkıntı değil de ilkinde ikinci kez yapmamışlardı, burada da pek duymadım, o yüzden bir sıkıntı gördü de söylemedi mi acaba diye evhamlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…