2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar çok şükür iyi dedi ama çarşamba bidaha çağırdı biraz daha büyüsün dedi hemde yoğun ve yorgundu baktı yinede herşey iyi gözüküyor dedi kız olduğumuz kesinleşti güldü hemde bizee çok şükür çarşamba biraz daha bakacak detaylı

Arkadaslar bugun esimin basinin etini yedim kendimi kemeraltina goturttum bizimkiler ne almak istesem daha erken diyorlar sonucta ikiz gebeyim 8 aylikken gidip kemeraltinda alisveris yapcagimi düşünüyorlar herhalde ah bu annem ve esim icimi karartiyorlar gece 2ye kadar trendyola baktim bebek arabasi icin daha erken dediler aldirmadilar bugun annemden gizli gittik yoksa gene konusur icimi karartirdi
Nevresimlik kumas
Muslin kumasi
Pazen battaniye kumasi aldim ordugum bir battaniye vardi pazenin yarisini ona astar yapicam
Diger yarisini da bir yüzü muslin bir yüzü pazen battaniye yapicam insallah

Eklentiler

• IMG_20191109_175551.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20191109_175536.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20191109_175455.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 33
Kimseyi dinleme icinden geldigi gibi davran cnm iyi yapmışşın.Gule gule kullanmak nasip olur insallah.

Kumaslarimizzz aynii ustteki yildizli pembe ve mavi muslin dimi napican muslinlerden??

Bende 54 den 62 ye çıktım benimde ikiz kiloyu orantili her yerimden aldim nasil basardiysambana cok gibi geliyor ama bir ay yatmak zorunda kaldim o zaman cok aldim doktor normal diyor
Ben gebeligin başından beri yatıyorum o zaman benim kide çok normal ☺
Gobegimde çok fazla değil vücuttaki belli olmuyor aldigim, anlamadım nereye gidiyor bu kilolar

Sen nevresim takimi yapican yaa.. besige goremi neye gore yaoican canim olcu versene banada.. benim genuz gelmedi ama gelecek besiklerim 60-120 aldim.. nevresimlerini biraz buyuk mu yapsak 4 metre kumas aldim..
Ben daha besik almadim ama kararimi verdim cocuk odasina iki tane montesori yatak yaptircam nevresimleri tek kisilik yataga gore yapicam carsaf 160 enli boyu 240 olcak tek kisilik yatak buyuklugunde oldugu icin biriyle ben biriyle babasi çocuk odasinda yatariz diye dusunuyorum
Yatak odasına bir park besik koycam ilk ay icin ikisini bir par yataga yatircam artan kumaslardan park yataga gore carsaf ve kucuk yastıklar yapicam yastigi da atayim bulup

Aramızda 3 hafta var ben hala sadece 1 saniyelik bir baskı gibi anlık hissediyorum. 3 haftada bende baya hissediyor mu olacağım kızlarrr

Bisi sorcam beden olarak nasil alalim yani hamileyiz sonucta dogursakta nasil olucak ben medyum large arasinda giyiniyordum.. hala large oluyor bana.. nasil aldiniz siz?
Almadım ki canım . Ama alsaydım da m alırdım normalde s giyiyordum bi beden büyük almak iyidir ki zaten kilo da aldım.

Kizlar, koruyucu gumus meme ucu koruyucu nedir bilen var mi ? Ne ise yariyor ?
Canım gümüşün tedavi edici iyileştirici özelliği varmış bende araştırmıştım kullanıp memnun kalanlar var. Doğumdan bir iki hafta önce kullanmaya başlayınca emzirmeden dolayı oluşan zedelenmeleri engelliyormuş. Ekstra krem vs Sürmene gerek kalmıyormuş. Ama sürekli göğüs uçlarında duracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…