Gecmis olsun kuzuya. Mevsim gecisi maalesef heryerde oyle, kuzular hemen hasta oluyorlar. Bizimkinin de dunden beri sümükleri durmuyor ama cok sukur atesi yok simdilik.Sorma canim carsambadan beri perisaniz yine hasyane hastane geziyoruz. Atesi var enfeksiuon var. İlkinde bos vaktim coktu benimde isten çıkarılmıştım
Tek bende degilmis o zaman :)Benimkide öyle yapıyor bir tarafa toplanıp sertleştiriyor oraya dokundunmu orda olduğunu kemik yapısını hissediyorum okşayınca iniyor.İki gündürde dediğin gibi mesaneme bir vuruyor wc den çıktığım gibi geri giriyorum
3üz olduklari icin bence tarih iyi canimSELAM kizlar sali gunu detayli ultrasyona giricem ogun 19+3 oluyorum erkenmi? Birde ultrasyona giren bayanlar ozellikle sormam gereken bisey varmi oesnada sormak istedim size simdiden tskederim
Gecmis olsun.. bakalim vitaminleri degistirince nasil olacaksin..Tavsiyelerin için çok sağol cnm ama ben de düzenli besleniyorum benim normalde de hep düşüktür zaten gebelik öncesi de takviye almıştım ilk zamanlar normaldi bugün dr a gittim vitaminlerimi degistirdi
BayildimmmKızlar ben dantelli falan rahat edemem diyordum bu denk geldi tatlış bişey size de fikir olsun
Canm bende yaptırmadım..bende kararsızım ne yapsamSelam kızlar sanirim çoğunluk tetanoz asinizi yaptirdiniz benimki pazartesi gunu ama daha kizimin hareketlerini pek hissetmiyorum bazilari hareketleri tam hissetmeden yaptirmayin diyor sizce ne yapmaliyim bir hafta daha ertelesem mi aşıyi zamani gecmez heralde
Bisi sorcam beden olarak nasil alalim yani hamileyiz sonucta dogursakta nasil olucak ben medyum large arasinda giyiniyordum.. hala large oluyor bana.. nasil aldiniz siz?Kızlar ben dantelli falan rahat edemem diyordum bu denk geldi tatlış bişey size de fikir olsun
Hissedip hissetmemeyle alakasi yok cnm cogu kisiye sormadi bile saglik ocagi vakti geldiginde yaptilar.Selam kızlar sanirim çoğunluk tetanoz asinizi yaptirdiniz benimki pazartesi gunu ama daha kizimin hareketlerini pek hissetmiyorum bazilari hareketleri tam hissetmeden yaptirmayin diyor sizce ne yapmaliyim bir hafta daha ertelesem mi aşıyi zamani gecmez heralde
Benimde oyle cnm sorun yokKızlar Detaylı ultrason rapor kağıdında bebek baş gelişlidir yazıyor. Acaba doğum pozisyonundan mı bahsediyor?
Bu haftalarda bebek sürekli pozisyon değiştiremiyor mu. Yoksa başka bir durumdan mı bahsediliyor. Bilgisi olan varmı doktora henüz soramadım da
Eğer doktor iyiyse zaten söylenmesi gereken herşeyi o anlatıyor. Zaten uzun sürüyor. Senin daha da uzun sürebilir. O esnada neye bakıyorsa tek tek anlatıyor. Olumlu şeyler varsa soracak bir şeyde olmuyor. Her şey güzel geçer inşallahSELAM kizlar sali gunu detayli ultrasyona giricem ogun 19+3 oluyorum erkenmi? Birde ultrasyona giren bayanlar ozellikle sormam gereken bisey varmi oesnada sormak istedim size simdiden tskederim
Ben L aliyorum, normalde de M ile L arasi bedenim. Dogumdan sonra gobek bi 5 aylik gibi kaliyor yine, hemen kuculmuyor, o yuzden rahat seyler bakmakta fayda var.Bisi sorcam beden olarak nasil alalim yani hamileyiz sonucta dogursakta nasil olucak ben medyum large arasinda giyiniyordum.. hala large oluyor bana.. nasil aldiniz siz?
Detaylı ultrasondaki doktor bebeğin bu haftalarda sürekli pozisyon değiştirdiğini söyledi. Baş gelişli olması da iyi birşey bence. Benimki makat gelişliydi. Ama 28.haftadan sonra genelde kafanın ağıs basmasından dolayı zaten bebekler baş aşağı pozisyona geçiş yaparmış.Kızlar Detaylı ultrason rapor kağıdında bebek baş gelişlidir yazıyor. Acaba doğum pozisyonundan mı bahsediyor?
Bu haftalarda bebek sürekli pozisyon değiştiremiyor mu. Yoksa başka bir durumdan mı bahsediliyor. Bilgisi olan varmı doktora henüz soramadım da
Bacak bedenine gore de alabilirsiniz diyorlar, nasilsa lohusa takimlarinin onu extra genis olacak, pile koyuyorlar gorduklerimde.Bisi sorcam beden olarak nasil alalim yani hamileyiz sonucta dogursakta nasil olucak ben medyum large arasinda giyiniyordum.. hala large oluyor bana.. nasil aldiniz siz?
Bende 54 den 62 ye çıktım benimde ikiz kiloyu orantili her yerimden aldim nasil basardiysamBu arada yazmayı Unuttum ben 51 kilodan 59 kiloya çıktım ama vücudum hiç kilo almamış gibi,hatta öyle.
sadece karnım büyüdü ve goguslerim.
sizin kilolar ne durumda.
Benim avantajim zatiftim zaten, boyumda uzun pek sıkıntı yapmıyorum ikiz olduğu içinde☺
Güzel yiyorumYe gitsin ozaman ya seker testi yaptirdinmi biseyde cikmadiysa yada cikmazsa devam boyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?