2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sorma canim carsambadan beri perisaniz yine hasyane hastane geziyoruz. Atesi var enfeksiuon var. İlkinde bos vaktim coktu benimde isten çıkarılmıştım
Gecmis olsun kuzuya. Mevsim gecisi maalesef heryerde oyle, kuzular hemen hasta oluyorlar. Bizimkinin de dunden beri sümükleri durmuyor ama cok sukur atesi yok simdilik.

Bizde de o vakit ilk cocuk, ilk torun iki taraftada, herkes bi telase bi heyecan cilginca alisveris yapılmıştı. Simdi anneme dedim sakin bisey alma, hediye illa almak istiyorsan nakit olarak kabul ederiz kvye de alma bisey dedim ama o tarafa cok mudahale edemiyorum, bakalim dogumda göreceğiz.

Subat ayi gelse de dogum iznine ciksam, tavan arasi ivir zıvır esya dolu, hepsini ayirip bi temizlemem lazim, sut pompasi emzirme yastigi oyuncaklar hersey orda..

SELAM kizlar sali gunu detayli ultrasyona giricem ogun 19+3 oluyorum erkenmi? Birde ultrasyona giren bayanlar ozellikle sormam gereken bisey varmi oesnada sormak istedim size simdiden tskederim

Selam kızlar sanirim çoğunluk tetanoz asinizi yaptirdiniz benimki pazartesi gunu ama daha kizimin hareketlerini pek hissetmiyorum bazilari hareketleri tam hissetmeden yaptirmayin diyor sizce ne yapmaliyim bir hafta daha ertelesem mi aşıyi zamani gecmez heralde

Kızlar Detaylı ultrason rapor kağıdında bebek baş gelişlidir yazıyor. Acaba doğum pozisyonundan mı bahsediyor?

Bu haftalarda bebek sürekli pozisyon değiştiremiyor mu. Yoksa başka bir durumdan mı bahsediliyor. Bilgisi olan varmı doktora henüz soramadım da

Canm bende yaptırmadım..bende kararsızım ne yapsam

Kızlar ben dantelli falan rahat edemem diyordum bu denk geldi tatlış bişey size de fikir olsun
Bisi sorcam beden olarak nasil alalim yani hamileyiz sonucta dogursakta nasil olucak ben medyum large arasinda giyiniyordum.. hala large oluyor bana.. nasil aldiniz siz?

Hissedip hissetmemeyle alakasi yok cnm cogu kisiye sormadi bile saglik ocagi vakti geldiginde yaptilar.

Benimde oyle cnm sorun yok

SELAM kizlar sali gunu detayli ultrasyona giricem ogun 19+3 oluyorum erkenmi? Birde ultrasyona giren bayanlar ozellikle sormam gereken bisey varmi oesnada sormak istedim size simdiden tskederim
Eğer doktor iyiyse zaten söylenmesi gereken herşeyi o anlatıyor. Zaten uzun sürüyor. Senin daha da uzun sürebilir. O esnada neye bakıyorsa tek tek anlatıyor. Olumlu şeyler varsa soracak bir şeyde olmuyor. Her şey güzel geçer inşallah

Bisi sorcam beden olarak nasil alalim yani hamileyiz sonucta dogursakta nasil olucak ben medyum large arasinda giyiniyordum.. hala large oluyor bana.. nasil aldiniz siz?
Ben L aliyorum, normalde de M ile L arasi bedenim. Dogumdan sonra gobek bi 5 aylik gibi kaliyor yine, hemen kuculmuyor, o yuzden rahat seyler bakmakta fayda var.

Detaylı ultrasondaki doktor bebeğin bu haftalarda sürekli pozisyon değiştirdiğini söyledi. Baş gelişli olması da iyi birşey bence. Benimki makat gelişliydi. Ama 28.haftadan sonra genelde kafanın ağıs basmasından dolayı zaten bebekler baş aşağı pozisyona geçiş yaparmış.

Bacak bedenine gore de alabilirsiniz diyorlar, nasilsa lohusa takimlarinin onu extra genis olacak, pile koyuyorlar gorduklerimde.

Bende 54 den 62 ye çıktım benimde ikiz kiloyu orantili her yerimden aldim nasil basardiysambana cok gibi geliyor ama bir ay yatmak zorunda kaldim o zaman cok aldim doktor normal diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…