- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Esime dedim ayaz anca bu kadar tutar vucudumdan o cocuk ciktimi ben kafeteryadayim dedim :)Al benden de o kadar .. artik emzirirkende yok .. nese katlancaz onlar icin herseyeee
Kuzum bana vajinal kremi ameliyattan sonra enfeksiyon kapmasın diye verdi muhtemeln antibiyotikli bir krem, aplikatörü var onunla kremi içine çekip yavaş yavaş vajinaya koymaya çalışıyorum onu da dikişlere bişey olacak diye korkarark koyuyorumprogestanı ağız yoluyla alıyorum canım, 3 günde bir de iğnesini yaptırcam işte ilk fitil olarak demişti sonra vazgeçti hap olarak verdi
Ev termometre dolu. Alt açma var ama yine de almak lazim ekliyorum :) kizim olacagi icin pipipet midir nedir ona gerek yokCanimm cikolatan hazir mi? Geceliklerin hazirmi pijama takimin? Bebek alt acma icin kullan at yada ne bilim pipipetyada banyo sungeri, banyoda suyun icini olcmek icin termometre ? Sampuan oisik kremi?? Himm bunlar tam mi?
Sana bel korsesi?
Yarin bime bebek esyalari gelecek onlarada bakEksik bulmaya calistim sana ama
Bel korsesi senin icin annisko.. belini karnini toparlamasi icin.. seninde minnosun olacak demekkEv termometre dolu. Alt açma var ama yine de almak lazim ekliyorum :) kizim olacagi icin pipipet midir nedir ona gerek yok
Banyo sungeri cok kullanişsiz ince tulbent mendil ile sabunladim kizimi 1 yasina kadar. O su tenine sert sungeri sürmedim.
Bel korsesi ne icin, kizimda kullanmadim.
Lohusa takimim vardi. 3 tane de alt ust takim aldim. 1 tanede geceligim var. Yine de bime de bakarim sagolasin :)
Bu arada lokum yaptircam doguma yakin çikolata yaptırmicam bu sefer
benimde normal sekerim iyi insilun direncimde yok ama kilom oldugu icin sanirim illa seker yuklemesi istedi :/ sabah 10 da randevu ve korkuyorum seker cikarsa diyeBen
Ben dr a suyu nasıl diye sordum oda fazla biraz dedi ama sonrasında birşey demedi 1 ay sonra çağırdı şekerim açlık 85 çıktı insülin direncim de normal şeker yüklemesi için gerek yok dedi ultrasonda herşey normal ama canım sıkıldı
Yilbasinda bebek arabalari cok zamlaniyor. Kizimda erken deyip almadik sonra pahali almistikBugun ebebekteki adam dediki biliyoshnuz 2020 okuncada etiketler fiyatlanabiliyor... malum subatta indirim oluyor diye her urune olmayabiliyot ve indirimli fiyati 2019 bu fiyatina geliyor yada 2019 indirimli fiyatina geliyro.. yanii anlicaniz 2019 indirimli olan evebekte urunlerde isinize ne yararsa gonul rahatliguyla alabilirsiniz evebek kendi urettigi urunu pek ibdirime sokmuyor subatta dedi.. yinede belli olmuyor diye ekledi(baby plus i kastederek) ya bende bebek arabasini almadim belki ocaga kadar inerse diye gerci almasamda olur.. kisin cocuklari disari cikarcak degilim.. olduda cikarcam islerim var bisi var o zaman alirim.. ya sagliklica olsunda bugun ustume giydikten sinra kiyafetimi tisortum altinda gobis gozukunce yuhh dedim korktum kebdimden ve alacaklarimi alayim dedim.. zaten ayakta duramiom pek.. hersey coook pahali ebebekte indirime giren isime yarayan ne varsa aldirdim babasina kocis ses cikarmiyor ama simdiden yoruldu
Her dr kullandirtmiyor cnmBel korsesi senin icin annisko.. belini karnini toparlamasi icin..
Anladim canim. Doktorun ne dediyse o dogrudur. Ancak, progestanin agizdan yan etkisinin fazla olmasinin yani sira, fitil olarak kullaniminda yan etkisi olmayip, rahme dikis kadar fayda sagladigini hem okudum hem iki doktor da ole kullan demisti. Belki sen fitil halinden cekinince, doktorun senin icin dogru olanin agiz yoluyla olduguna karar vermistir. Yalniz ignesi agir biraz,bana serklajdan sonra bikac kez yapildi sadece. Mahvetti kalcami.Kuzum bana vajinal kremi ameliyattan sonra enfeksiyon kapmasın diye verdi muhtemeln antibiyotikli bir krem, aplikatörü var onunla kremi içine çekip yavaş yavaş vajinaya koymaya çalışıyorum onu da dikişlere bişey olacak diye korkarark koyuyorumprogestanı ağız yoluyla alıyorum canım, 3 günde bir de iğnesini yaptırcam işte ilk fitil olarak demişti sonra vazgeçti hap olarak verdi
Allah yardimcin olsun ya. Bulantı kusma durumlari cok zor. Doguma kadar surmez insallahYemek yapiyorum cnm :) bugun yemegim biraz gec kaldi kotuydum ev temizligi market alisverisi griptim ustune geldim midemde ne var ne yok cikti dinlendim yemek yapiyorum yavas yavas firsat buldukca bakiyorum :)
Bende aralikta aldim aldim diyorum.. almazsamda artik marta kadar cikip alamam..Yilbasinda bebek arabalari cok zamlaniyor. Kizimda erken deyip almadik sonra pahali almistik
Kac gr olmuski cok merak ettim. Bana dün 23+1 de 640 gr dediPortakal suyu doğru olabilir. Çünkü ben 2 haftadır nerdeyse hergün portakal suyu içtim, muz hergün yiyorum zaten çocuk çok kilo almış. 3 haftada 400 gram almış maşallah yani.
Annemin 5 ay surmus cnm.Bence doguma kadar surucek kendimi hazirladim artik.Dun midem yuzunden agladim.Esime senin yuzunden midem kotu diyip esime küstümAllah yardimcin olsun ya. Bulantı kusma durumlari cok zor. Doguma kadar surmez insallah
Onu şuan alamam. Yoksa alincak ekstrem cok sey cikiyor ama hepsine gücüm yetmiyorBel korsesi senin icin annisko.. belini karnini toparlamasi icin.. seninde minnosun olacak demekkarada karistirabiliyorum
Ay adamin ne suçu varAnnemin 5 ay surmus cnm.Bence doguma kadar surucek kendimi hazirladim artik.Dun midem yuzunden agladim.Esime senin yuzunden midem kotu diyip esime küstüm
Ya kimisi dogdugu gibi takmak istiyor... bende karsiyim karin kas zarlari bazen rahime yapisiyor.. sonra cok daha farkli sikintilar olabiliyor... ama on gunden sonra kullanilabilir diye dusunuyorum.. ay olsun 20 gunden sonra .. sarkmasin.. guzel gozukelim yenidenHer dr kullandirtmiyor cnm
Bende icicem artik. Esim dun 3 tane portakal almis gelmisBen de iciyorum ama en son olcumde gununden 3 gun geride cikmisti, 2 aralikta kontrolum var bakalim o zaman gorucez bu portakallar, pekmez tahinler nerelere gitmis
Cok sirinAnnemin 5 ay surmus cnm.Bence doguma kadar surucek kendimi hazirladim artik.Dun midem yuzunden agladim.Esime senin yuzunden midem kotu diyip esime küstüm
Bizde beklemedeyiz yemek firinda. Salata yapsam mı yapmasam mi bilmiyorum. Bulasim makinasi bitirdi tezgahta yeniden bulasik var. Bitmiyor bitmiyorKullanmadigim ilac varmi diye sorsana cnm :) banamisin demiyor.hamileleigimi rezil etti midem.bitirdim simdi yemegimi bi ocak silmem kaldi esim 7.30 buluyor gelmesi :)
Uc portakaldan bi bardak anca cikarBende icicem artik. Esim dun 3 tane portakal almis gelmisyarim yarim icerim artik pazartesiye kadar. Keşke kizimda içse iciremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?