2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
canım asla canını sıkma benim de tüp bebek, bana da beyninde bir siyahlık gördüm ama anlayamadım ne olduğunu hiç bir şey olmayadabilir genetik hastalık da olabilir dedi... sonra düşündüm ne olursa olsun bu benim bebeğim ve amniyo yaptırmıycam... Allahım ona ömür versin sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin gerisi boş diyorum şuan. detaylı ultrasonda bazen çok pimpirikli davranabiliyo doktorlar çünkü bir ton para veriyoruz didik didik inceliyo illa bişey buluyo ben perintoloğa gidip de 1000 tl para verdim, üç saat inceledi . bişey bulamasa şaşardım diyorum... öyle düşün ve lütfen moralini bozma tüp bebek zor bir süreç ne aşamalardan geldik bu günlere çok şükür...

Benim eksiklerde böyle şimdilik :)

Canimm cikolatan hazir mi? Geceliklerin hazirmi pijama takimin? Bebek alt acma icin kullan at yada ne bilim pipipet yada banyo sungeri, banyoda suyun icini olcmek icin termometre ? Sampuan oisik kremi?? Himm bunlar tam mi?
Sana bel korsesi?
Yarin bime bebek esyalari gelecek onlarada bak Eksik bulmaya calistim sana ama

Bugun ebebekteki adam dediki biliyoshnuz 2020 okuncada etiketler fiyatlanabiliyor... malum subatta indirim oluyor diye her urune olmayabiliyot ve indirimli fiyati 2019 bu fiyatina geliyor yada 2019 indirimli fiyatina geliyro.. yanii anlicaniz 2019 indirimli olan evebekte urunlerde isinize ne yararsa gonul rahatliguyla alabilirsiniz evebek kendi urettigi urunu pek ibdirime sokmuyor subatta dedi.. yinede belli olmuyor diye ekledi (baby plus i kastederek) ya bende bebek arabasini almadim belki ocaga kadar inerse diye gerci almasamda olur.. kisin cocuklari disari cikarcak degilim.. olduda cikarcam islerim var bisi var o zaman alirim.. ya sagliklica olsunda bugun ustume giydikten sinra kiyafetimi tisortum altinda gobis gozukunce yuhh dedim korktum kebdimden ve alacaklarimi alayim dedim.. zaten ayakta duramiom pek.. hersey coook pahali ebebekte indirime giren isime yarayan ne varsa aldirdim babasina kocis ses cikarmiyor ama simdiden yoruldu

Bende gittigimde indirim olmayabilir olsa bile zamli ucretten falan filan dedi bizde toplu alisveris yaptik bebis dogana kadar taksitler biter sonra bez e yatirim yapariz dedik :)

Ahaha portakal suyunu ben sizin icin test ederim kizlar normalde hayatta aramazdim ama bu hamilelikte surekli canim taze sıkılmış portakal suyu cekiyor, su an icin pek bi fark yok bebede ama 24ten sonra bakalim degisecek mi
Portakal suyu doğru olabilir. Çünkü ben 2 haftadır nerdeyse hergün portakal suyu içtim, muz hergün yiyorum zaten çocuk çok kilo almış. 3 haftada 400 gram almış maşallah yani.

Banyo termometresi sayilmaz yahu, anne dirsegi diye bisi var, batirdin mi cat 36 derece
Ben cok lazim gibi aldim da kullanamadim, hep dirsegimle baktim, pek bilimsel degil tabi ama yapcak bisi yok

Yemek yapiyorum cnm :) bugun yemegim biraz gec kaldi kotuydum ev temizligi market alisverisi griptim ustune geldim midemde ne var ne yok cikti dinlendim yemek yapiyorum yavas yavas firsat buldukca bakiyorum :)
Tamam kuzum miden keske duzeltebilecek bir yolu olsa.. ilac kullanmak istemiyorsun dimi gaviscon olsun , bulanti giderici olsun bir suru ilac var yani.. yemekk yapiyorsunnn demekkk Yap yap kendini yormadan ama yap.. Yenekkerini yap hatta yiyin siz sonra aksam cay vaktine goruselim

Portakal suyu doğru olabilir. Çünkü ben 2 haftadır nerdeyse hergün portakal suyu içtim, muz hergün yiyorum zaten çocuk çok kilo almış. 3 haftada 400 gram almış maşallah yani.
Ben de iciyorum ama en son olcumde gununden 3 gun geride cikmisti, 2 aralikta kontrolum var bakalim o zaman gorucez bu portakallar, pekmez tahinler nerelere gitmis

Kullanmadigim ilac varmi diye sorsana cnm :) banamisin demiyor.hamileleigimi rezil etti midem.bitirdim simdi yemegimi bi ocak silmem kaldi esim 7.30 buluyor gelmesi :)

Banyo termometresi sayilmaz yahu, anne dirsegi diye bisi var, batirdin mi cat 36 derece
Ben cok lazim gibi aldim da kullanamadim, hep dirsegimle baktim, pek bilimsel degil tabi ama yapcak bisi yok
Ayy yok o bence en iyisi banyo termometreside olsa dirsek koymadan olmaz o is once dirsekle kendim test etcem sinra makineye guvencem Digerleri tamam yanii bravooo uff benim bir suru eksigim var ama dusunememe bu hafta sonu alacagimi alayim giriyom 26. Haftaya zaten... o hafta icide bol bol dinlencem doktor randevum var bakalim

Kullanmadigim ilac varmi diye sorsana cnm :) banamisin demiyor.hamileleigimi rezil etti midem.bitirdim simdi yemegimi bi ocak silmem kaldi esim 7.30 buluyor gelmesi :)

Ocak silmesimi bosver kizartma yapmadiysan kahvaltidan sonra silersin Ya vitamin felan kullaniosundur sen, ben gibi fitil kullanmiyon Allaha sukur

Ocak silmesimi bosver kizartma yapmadiysan kahvaltidan sonra silersin ☺☺ Ya vitamin felan kullaniosundur sen, ben gibi fitil kullanmiyon Allaha sukur
Hahaha bil bakalim ne yaptim ocak silinmesi gereken bir yemek :) vitamini tam kullanamiyorum cnm kan ilaci beni baya rahatsiz etti dr kesti vitaminide bu siralar icemiyorum duzenli.2.5 ay var sabret diyorum kendi kendime :)

Kesin canlanir
Ayrica senin yatacagin yerde adam mi uyudu duyan da ikizleri o tasiyor sanir
Hahahahahhaha cok sesli guldum adam gitti odaya yatmaya sanirim milli macmis fener olsaydi zimba etkisi oluyo bizimkinde.. bugun ne guzel cok mutluyum sabah muge anli ogleden sonra star tv deki o kadin aksama dogruda esra erol izlemedim ve psikolojim cok iyi Evde olunca sabah programini kacirdim diye geri sarip izliyodum.. hem sinir oluyorum hem izliyorum tutamiorum kendimi.. cekirdek gibi oldu.. tuzu yaksada devamm yemeye bitene kadar

Hahaha bil bakalim ne yaptim ocak silinmesi gereken bir yemek :) vitamini tam kullanamiyorum cnm kan ilaci beni baya rahatsiz etti dr kesti vitaminide bu siralar icemiyorum duzenli.2.5 ay var sabret diyorum kendi kendime :)

Ayyy senin islerini tahmin etmek benim isim olmus haberim yok ne yaptiysan soyle merak etme canim cekmez

Ayyy senin islerini tahmin etmek benim isim olmus haberim yok ne yaptiysan soyle merak etme canim cekmez☺☺
Senin cekmez baskasinin ceker cnm :) kimsenin canini cektirmek istemem bulan var bulmayan var.Kiyamam sonra cani cekenlere icime dert olut.esra yi izliyorum bende kadin ikiz cocuklarini vermis birine insanlar ne tuhaf ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…