- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
canım asla canını sıkma benim de tüp bebek, bana da beyninde bir siyahlık gördüm ama anlayamadım ne olduğunu hiç bir şey olmayadabilir genetik hastalık da olabilir dedi... sonra düşündüm ne olursa olsun bu benim bebeğim ve amniyo yaptırmıycam... Allahım ona ömür versin sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin gerisi boş diyorum şuan. detaylı ultrasonda bazen çok pimpirikli davranabiliyo doktorlar çünkü bir ton para veriyoruz didik didik inceliyo illa bişey buluyo ben perintoloğa gidip de 1000 tl para verdim, üç saat inceledi . bişey bulamasa şaşardım diyorum... öyle düşün ve lütfen moralini bozma tüp bebek zor bir süreç ne aşamalardan geldik bu günlere çok şükür...Arkadaşlar bugun ayrıntılı ultrasona girdim maalesef bebeğimin plasentasında iki damar olucağı yerde tek damar varmış buda ilerleyen aylarda gelişim geriliği ve erken doğum riski yaratıomuş.çok endişeliyim ve korkuyorum.benim bebeğim tup bebek ve çok denemeler sonrasında oldu ona bişey olursa dayanamam.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.inş hepimizin çocukları sağlıkla doğar.
Benim eksiklerde böyle şimdilik :)
Bugun ebebekteki adam dediki biliyoshnuz 2020 okuncada etiketler fiyatlanabiliyor... malum subatta indirim oluyor diye her urune olmayabiliyot ve indirimli fiyati 2019 bu fiyatina geliyor yada 2019 indirimli fiyatina geliyro.. yanii anlicaniz 2019 indirimli olan evebekte urunlerde isinize ne yararsa gonul rahatliguyla alabilirsiniz evebek kendi urettigi urunu pek ibdirime sokmuyor subatta dedi.. yinede belli olmuyor diye eklediMasallah eksikleri baya tamamlamissin canim. Gogus pompasi ne marka aldin kaça aldin. Sen ikiz oldugu icin acele ediyorsun tahminimce haklisinda. Ben şubata kadar fiyat arastirmasi yapip subattaki indirimlerden yararlanmak istiyorum hem o zaman kredi kartimizda hafiflemis olur belki
Bende gittigimde indirim olmayabilir olsa bile zamli ucretten falan filan dedi bizde toplu alisveris yaptik bebis dogana kadar taksitler biter sonra bez e yatirim yapariz dedik :)Bugun ebebekteki adam dediki biliyoshnuz 2020 okuncada etiketler fiyatlanabiliyor... malum subatta indirim oluyor diye her urune olmayabiliyot ve indirimli fiyati 2019 bu fiyatina geliyor yada 2019 indirimli fiyatina geliyro.. yanii anlicaniz 2019 indirimli olan evebekte urunlerde isinize ne yararsa gonul rahatliguyla alabilirsiniz evebek kendi urettigi urunu pek ibdirime sokmuyor subatta dedi.. yinede belli olmuyor diye ekledi(baby plus i kastederek) ya bende bebek arabasini almadim belki ocaga kadar inerse diye gerci almasamda olur.. kisin cocuklari disari cikarcak degilim.. olduda cikarcam islerim var bisi var o zaman alirim.. ya sagliklica olsunda bugun ustume giydikten sinra kiyafetimi tisortum altinda gobis gozukunce yuhh dedim korktum kebdimden ve alacaklarimi alayim dedim.. zaten ayakta duramiom pek.. hersey coook pahali ebebekte indirime giren isime yarayan ne varsa aldirdim babasina kocis ses cikarmiyor ama simdiden yoruldu
Yemek yapiyorum cnm :) bugun yemegim biraz gec kaldi kotuydum ev temizligi market alisverisi griptim ustune geldim midemde ne var ne yok cikti dinlendim yemek yapiyorum yavas yavas firsat buldukca bakiyorum :)Yaa nerdesinizz ben geldim siz yoksunuz...
Portakal suyu doğru olabilir. Çünkü ben 2 haftadır nerdeyse hergün portakal suyu içtim, muz hergün yiyorum zaten çocuk çok kilo almış. 3 haftada 400 gram almış maşallah yani.Ahaha portakal suyunu ben sizin icin test ederim kizlarnormalde hayatta aramazdim ama bu hamilelikte surekli canim taze sıkılmış portakal suyu cekiyor, su an icin pek bi fark yok bebede ama 24ten sonra bakalim degisecek mi
Burdayim ben, bugum mac da varmis yalnizim zatenYaa nerdesinizz ben geldim siz yoksunuz...
Banyo termometresi sayilmaz yahu, anne dirsegi diye bisi var, batirdin mi cat 36 dereceCanimm cikolatan hazir mi? Geceliklerin hazirmi pijama takimin? Bebek alt acma icin kullan at yada ne bilim pipipetyada banyo sungeri, banyoda suyun icini olcmek icin termometre ? Sampuan oisik kremi?? Himm bunlar tam mi?
Sana bel korsesi?
Yarin bime bebek esyalari gelecek onlarada bak☺☺ Eksik bulmaya calistim sana ama
Tamam kuzum miden keske duzeltebilecek bir yolu olsa.. ilac kullanmak istemiyorsun dimi gaviscon olsun , bulanti giderici olsun bir suru ilac var yani.. yemekk yapiyorsunnn demekkkYemek yapiyorum cnm :) bugun yemegim biraz gec kaldi kotuydum ev temizligi market alisverisi griptim ustune geldim midemde ne var ne yok cikti dinlendim yemek yapiyorum yavas yavas firsat buldukca bakiyorum :)
Burdayim ben, bugum mac da varmis yalnizim zaten
Ben de iciyorum ama en son olcumde gununden 3 gun geride cikmisti, 2 aralikta kontrolum var bakalim o zaman gorucez bu portakallar, pekmez tahinler nerelere gitmisPortakal suyu doğru olabilir. Çünkü ben 2 haftadır nerdeyse hergün portakal suyu içtim, muz hergün yiyorum zaten çocuk çok kilo almış. 3 haftada 400 gram almış maşallah yani.
Kullanmadigim ilac varmi diye sorsana cnm :) banamisin demiyor.hamileleigimi rezil etti midem.bitirdim simdi yemegimi bi ocak silmem kaldi esim 7.30 buluyor gelmesi :)Tamam kuzum miden keske duzeltebilecek bir yolu olsa.. ilac kullanmak istemiyorsun dimi gaviscon olsun , bulanti giderici olsun bir suru ilac var yani.. yemekk yapiyorsunnn demekkk ☺☺☺ Yap yap kendini yormadan ama yap.. Yenekkerini yap hatta yiyin siz sonra aksam cay vaktine goruselim
Kesin canlanirDeme yaa maç mi bi haberin maçlardan kocamda yorgunluktan gitti yatti mac vakti canlanir desene
Ayy yok o bence en iyisi banyo termometreside olsa dirsek koymadan olmaz o isBanyo termometresi sayilmaz yahu, anne dirsegi diye bisi var, batirdin mi cat 36 derece
Ben cok lazim gibi aldim da kullanamadim, hep dirsegimle baktim, pek bilimsel degil tabi ama yapcak bisi yok
Kullanmadigim ilac varmi diye sorsana cnm :) banamisin demiyor.hamileleigimi rezil etti midem.bitirdim simdi yemegimi bi ocak silmem kaldi esim 7.30 buluyor gelmesi :)
Hahaha bil bakalim ne yaptim ocak silinmesi gereken bir yemek :) vitamini tam kullanamiyorum cnm kan ilaci beni baya rahatsiz etti dr kesti vitaminide bu siralar icemiyorum duzenli.2.5 ay var sabret diyorum kendi kendime :)Ocak silmesimi bosver kizartma yapmadiysan kahvaltidan sonra silersin ☺☺ Ya vitamin felan kullaniosundur sen, ben gibi fitil kullanmiyon Allaha sukur
Hahahahahhaha cok sesli guldum adam gitti odaya yatmaya sanirimKesin canlanir
Ayrica senin yatacagin yerde adam mi uyududuyan da ikizleri o tasiyor sanir
Hahaha bil bakalim ne yaptim ocak silinmesi gereken bir yemek :) vitamini tam kullanamiyorum cnm kan ilaci beni baya rahatsiz etti dr kesti vitaminide bu siralar icemiyorum duzenli.2.5 ay var sabret diyorum kendi kendime :)
Senin cekmez baskasinin ceker cnm :) kimsenin canini cektirmek istemem bulan var bulmayan var.Kiyamam sonra cani cekenlere icime dert olut.esra yi izliyorum bende kadin ikiz cocuklarini vermis birine insanlar ne tuhaf yaAyyy senin islerini tahmin etmek benim isim olmus haberim yokne yaptiysan soyle merak etme canim cekmez☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?