- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Yanimda bi tek o vardi cunku saolsun cok anlayislidir sanki bisey yapmis gibi gonlumu almaya calisti :)Ay adamin ne suçu var
Umarim cnm :)
Balik firinda pisiriyorum artik. Hic kızartma yapmıyorum. Hamsi yemek isterse disardan kizarttie diyorum esime. Zaten hamside cok sevmem, buyuk balik daha lezzetli guzel soslayinca. Ana 2 haftadir balkk yemedim. Tiksintide degil ama canim istemiyor. Yemem lazimBenim ev amerikan mutfak balik pisirmiyoruz yokda her yer kokar ve ben çildiririm.:)
Bende de oyle 1 bulasik 2 camasir bitmiyor.salata en sevdigim yemekti benim bayilirdim simdi yiyemiyorumBizde beklemedeyiz yemek firinda. Salata yapsam mı yapmasam mi bilmiyorum. Bulasim makinasi bitirdi tezgahta yeniden bulasik var. Bitmiyor bitmiyor
Ayy kuzummm kiyamam .. demek ne kadar kotusun hala.. bende ilk aylar kafayi yedim.. esimden baska kimse yok yanimda.. hergun progestan igne vurul.. sinra fitil yap sonra karindan igne vurul derken .. agizdan alacagim ilaclari kusmamak icin neler cektim.. allahim icimde canavar var dedim herhalde.. bide kanama oluyorum pedin ici kadar .. korku endise uzuntu karismisti bebekler kanini emiyor.. olduruyor beni dedim.. ayakta cesede donmustum.. komsular taniyamadi.. nese senin dedigin lafa gelecem.. bunlarin sorumlusu sensin... azcik bana vakit ayirmadin cocugumuz olsun diye dedim.. sonra tup bebek tedavisi icin canim cikti resmen.. igneler bana ilaclar bana... yaa Allah o gunleri birdaha yasatmasib kimseyede tekrar banadaAnnemin 5 ay surmus cnm.Bence doguma kadar surucek kendimi hazirladim artik.Dun midem yuzunden agladim.Esime senin yuzunden midem kotu diyip esime küstüm
Balik yerine cevizde yiyebilirsin cnm ben oyle yapiyorumBalik firinda pisiriyorum artik. Hic kızartma yapmıyorum. Hamsi yemek isterse disardan kizarttie diyorum esime. Zaten hamside cok sevmem, buyuk balik daha lezzetli guzel soslayinca. Ana 2 haftadir balkk yemedim. Tiksintide degil ama canim istemiyor. Yemem lazim
Balik firinda pisiriyorum artik. Hic kızartma yapmıyorum. Hamsi yemek isterse disardan kizarttie diyorum esime. Zaten hamside cok sevmem, buyuk balik daha lezzetli guzel soslayinca. Ana 2 haftadir balkk yemedim. Tiksintide degil ama canim istemiyor. Yemem lazim
Amin cnm zor surecler tabii senin avantajin tek seferde kardes isinide hallediyorsun.Esim kız cocugu hastasi simdiden diyor hissediyorum kiz olucak 2.diye dedim bir daha 2.dersen 14.kattan ilk seni sonra kendimi atarim dedim :)))Ayy kuzummm kiyamam .. demek ne kadar kotusun hala.. bende ilk aylar kafayi yedim.. esimden baska kimse yok yanimda.. hergun progestan igne vurul.. sinra fitil yap sonra karindan igne vurul derken .. agizdan alacagim ilaclari kusmamak icin neler cektim.. allahim icimde canavar var dedim herhalde.. bide kanama oluyorum pedin ici kadar .. korku endise uzuntu karismisti bebekler kanini emiyor.. olduruyor beni dedim.. ayakta cesede donmustum.. komsular taniyamadi.. nese senin dedigin lafa gelecem.. bunlarin sorumlusu sensin... azcik bana vakit ayirmadin cocugumuz olsun diye dedim.. sonra tup bebek tedavisi icin canim cikti resmen.. igneler bana ilaclar bana... yaa Allah o gunleri birdaha yasatmasib kimseyede tekrar banada
Ne cikarsa bahtimiza :)Uc portakaldan bi bardak anca cikarah bu erkekler
Sanki hata yapmis gibi yaranmaya calisti :) bulasik makinesini bosaltti geldi masaj falan yapti biraz sinirlerim yatissin diye :)Cok sirinadam ne dedi acaba bu durumda
Cevizde yiyemiyorum ya. Kendime cok kiziyorum bazen. O yuzden robottan gecirdim. Atabilecegjm seylere atiyorum uzerine. Bal ve pekmez tahinin icine karistirdim biraz. Arada oyle yiyorumBalik yerine cevizde yiyebilirsin cnm ben oyle yapiyorum
Bizimki gibi bi kilo alip curukleri toplayacagina adam secmis uc tane almis.. belki yenilir belki tadi hosuna gitmezse yemez diye... ahh bu kadinlarUc portakaldan bi bardak anca cikarah bu erkekler
Kek yap icine koy ye cnm oyle yiyebilirsenCevizde yiyemiyorum ya. Kendime cok kiziyorum bazen. O yuzden robottan gecirdim. Atabilecegjm seylere atiyorum uzerine. Bal ve pekmez tahinin icine karistirdim biraz. Arada oyle yiyorum
İki hafta once portakal inanilmaz pahaliydi. Suan ne kadar sormadim. Uzerinde para az ise az almıştir. Birde baska seylerde almis muz vs yeterli diye dusundu herhaldeBizimki gibi bi kilo alip curukleri toplayacagina adam secmis uc tane almis.. belki yenilir belki tadi hosuna gitmezse yemez diye... ahh bu kadinlar
Evet zaten kizima havuclu cevizli tarcinli kek yapacaktımKek yap icine koy ye cnm oyle yiyebilirsen
Migrosta sikmalık portakal 3.49 du cnmİki hafta once portakal inanilmaz pahaliydi. Suan ne kadar sormadim. Uzerinde para az ise az almıştir. Birde baska seylerde almis muz vs yeterli diye dusundu herhalde
Ayyy sukurler olsun kuzum.. ya bi seferde cikti cikmasinada beni neler bekliyoreee kimse bilmiyoreeAmin cnm zor surecler tabii senin avantajin tek seferde kardes isinide hallediyorsun.Esim kız cocugu hastasi simdiden diyor hissediyorum kiz olucak 2.diye dedim bir daha 2.dersen 14.kattan ilk seni sonra kendimi atarim dedim :)))
Bir dilim aliriz :)Evet zaten kizima havuclu cevizli tarcinli kek yapacaktım
Cok iyiymis. İki hafta once 8den aldim. Gelince sorcam dun kactan aldi acaba. Muz en uygun şokta şuan 7 tlMigrosta sikmalık portakal 3.49 du cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?