2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim ev amerikan mutfak balik pisirmiyoruz yokda her yer kokar ve ben çildiririm.:)
Balik firinda pisiriyorum artik. Hic kızartma yapmıyorum. Hamsi yemek isterse disardan kizarttie diyorum esime. Zaten hamside cok sevmem, buyuk balik daha lezzetli guzel soslayinca. Ana 2 haftadir balkk yemedim. Tiksintide degil ama canim istemiyor. Yemem lazim

Annemin 5 ay surmus cnm.Bence doguma kadar surucek kendimi hazirladim artik.Dun midem yuzunden agladim.Esime senin yuzunden midem kotu diyip esime küstüm
Ayy kuzummm kiyamam .. demek ne kadar kotusun hala.. bende ilk aylar kafayi yedim.. esimden baska kimse yok yanimda.. hergun progestan igne vurul.. sinra fitil yap sonra karindan igne vurul derken .. agizdan alacagim ilaclari kusmamak icin neler cektim.. allahim icimde canavar var dedim herhalde.. bide kanama oluyorum pedin ici kadar .. korku endise uzuntu karismisti bebekler kanini emiyor.. olduruyor beni dedim.. ayakta cesede donmustum.. komsular taniyamadi.. nese senin dedigin lafa gelecem.. bunlarin sorumlusu sensin... azcik bana vakit ayirmadin cocugumuz olsun diye dedim.. sonra tup bebek tedavisi icin canim cikti resmen.. igneler bana ilaclar bana... yaa Allah o gunleri birdaha yasatmasib kimseyede tekrar banada

Balik yerine cevizde yiyebilirsin cnm ben oyle yapiyorum

Masallah kuzucuma minnosu dusunuyorr ye tabiii onega lazimmm bizee annesi

Amin cnm zor surecler tabii senin avantajin tek seferde kardes isinide hallediyorsun.Esim kız cocugu hastasi simdiden diyor hissediyorum kiz olucak 2.diye dedim bir daha 2.dersen 14.kattan ilk seni sonra kendimi atarim dedim :)))

Cevizde yiyemiyorum ya. Kendime cok kiziyorum bazen. O yuzden robottan gecirdim. Atabilecegjm seylere atiyorum uzerine. Bal ve pekmez tahinin icine karistirdim biraz. Arada oyle yiyorum
Kek yap icine koy ye cnm oyle yiyebilirsen

Reactions: Eva
Bizimki gibi bi kilo alip curukleri toplayacagina adam secmis uc tane almis.. belki yenilir belki tadi hosuna gitmezse yemez diye... ahh bu kadinlar
İki hafta once portakal inanilmaz pahaliydi. Suan ne kadar sormadim. Uzerinde para az ise az almıştir. Birde baska seylerde almis muz vs yeterli diye dusundu herhalde

Amin cnm zor surecler tabii senin avantajin tek seferde kardes isinide hallediyorsun.Esim kız cocugu hastasi simdiden diyor hissediyorum kiz olucak 2.diye dedim bir daha 2.dersen 14.kattan ilk seni sonra kendimi atarim dedim :)))
Ayyy sukurler olsun kuzum.. ya bi seferde cikti cikmasinada beni neler bekliyoreee kimse bilmiyoree guzelce oglusunu buyut sonra simdiden minnosu dusunuyorr Ey Allahimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…