- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Salatayla ygrasma yogurt yiyinBizde beklemedeyiz yemek firinda. Salata yapsam mı yapmasam mi bilmiyorum. Bulasim makinasi bitirdi tezgahta yeniden bulasik var. Bitmiyor bitmiyor
Ay canin mi istedi yaBir dilim aliriz :)
Daha nisanliyken kizim olucak diyordu ismi bile belliydi buzdolabi susu almis kv deme pembis kiyafetler diktirmisti basta dedim bak erkek cikarsa uzulme sonra dr erkek dediginde ilk yuzu dusmustu bi :) simdi oglum olucak diye boburleniyorAyyy sukurler olsun kuzum.. ya bi seferde cikti cikmasinada beni neler bekliyoreee kimse bilmiyoreeguzelce oglusunu buyut sonra simdiden minnosu dusunuyorr Ey Allahimm
Uzandim zaten muhtemelen oyle olcak her yanim agriyo :'(Salatayla ygrasma yogurt yiyin
Yok cnm midemi yakiyor kek ki kv koca bir tepsi daha 2 3 gun once yolladi :) bizim yerimizede yiyin :)Ay canin mi istedi ya
Muza hic bakmadim cnm ne kadardi kirmizi biber pahaliydi bir de o dikkatimi cektiCok iyiymis. İki hafta once 8den aldim. Gelince sorcam dun kactan aldi acaba. Muz en uygun şokta şuan 7 tl
Yaa benii cikdirtmaaaaaaaaaaa :)))) burdaki hamisleride cildirtma benceEki Görüntüle 2554436 bu da benim gobegim :)
Yok cnm midemi yakiyor kek ki kv koca bir tepsi daha 2 3 gun once yolladi :) bizim yerimizede yiyin :)
Demistim ben sana gobek yok diye dimi :) benimki one degil arkaya dogru buyuyor heralde :)Yaa benii cikdirtmaaaaaaaaaaa :)))) burdaki hamisleride cildirtma benceayy gosteremicem bana ne ya sen hamile felan degilsin... doktor nereye bakiyorda 25 haftalik diyor acaba
Evet sok 6.99 muzun kiosu... bebeklere ne kilo aldirirsa ondan yiyecem artik bende bugun bir avuc ceviz kirdim yedim.. yeterli herhalde.. bir kase yogurt yedim .. sabah bir bardak sut ictim bir yumurtada yedim.. yeter herhalde.. uff bilemiyorumki...Muza hic bakmadim cnm ne kadardi kirmizi biber pahaliydi bir de o dikkatimi cekti
Massallah cok severim kendisini daha gecen gun aradi biz disarida yemek yicez sizsiz yemek istemedik dediler.hemen derim canim bunu cekti diye aksamina evdedir o yemek :) annemin yapmadiklarini bana yapti su hamilelik doneminde Allah razi olsun ondanOyle kv var midir?? Vayy bee.. kiymettt bilinn kiymetttt
Muz kabizlik yapiyor hemde cok rahatsiz ediyor o yuzden yiyemiyorum bende.Evet sok 6.99 muzun kiosu... bebeklere ne kilo aldirirsa ondan yiyecem artik bende bugun bir avuc ceviz kirdim yedim.. yeterli herhalde.. bir kase yogurt yedim .. sabah bir bardak sut ictim bir yumurtada yedim.. yeter herhalde.. uff bilemiyorumki...
Demistim ben sana gobek yok diye dimi :) benimki one degil arkaya dogru buyuyor heralde :)
Benim kizim hep ince uzundu hâlada oyle. 24-36 ay altlıklarin boyu cok iyi geliyor ama belde durmuyor. Bugun hepsine lastik gecirdim28 aylik
Massallah cok severim kendisini daha gecen gun aradi biz disarida yemek yicez sizsiz yemek istemedik dediler.hemen derim canim bunu cekti diye aksamina evdedir o yemek :) annemin yapmadiklarini bana yapti su hamilelik doneminde Allah razi olsun ondan
Haslama yumurta da yiyemiyorum. Bugun omlet yedik. Hergun yumurta var kahvaltıda ama haslama yiyemiyorumEvet sok 6.99 muzun kiosu... bebeklere ne kilo aldirirsa ondan yiyecem artik bende bugun bir avuc ceviz kirdim yedim.. yeterli herhalde.. bir kase yogurt yedim .. sabah bir bardak sut ictim bir yumurtada yedim.. yeter herhalde.. uff bilemiyorumki...
Keske yesem cnm emin ol istahla yemek yemeyi cok ozledim canim 1 haftadir menemen istiyor ama domates midemi maf ediyor yiyemiyorum bileYaa masallahYa bebegin kilosu yerinde olsun zaten karinda belli olmasin ne guzel iste.. ama sen 6. Ayina bir gir 7. Ayina kadar bir gel asil kilo 6 dan sinra aliniyor ve ben iki bebemle hakkini vermeye basladim simdiden☺
Ben omega da aliyorum.. ne olur ne olmazHaslama yumurta da yiyemiyorum. Bugun omlet yedik. Hergun yumurta var kahvaltıda ama haslama yiyemiyorum((( sut mutlKa iciyorum genelde gece yatmadan soğuk cunku midem yaniyo. Yogurtta yemeye calisiyorum her gun gibi. Ama balik ve ceviz cok önemli. Baktim yiyemiyorum omega 3 alcan
Yaptiklari ayip tabikide kv dende bayan o da hamile kaldi sonucta anlamasi lazim aslinda benim yavrumun yavrusu olucak ha o gelini bas tacim ederim.Ne kadar tatli insan dusunmesi yeterr yaa.. masallah bizimkilerde disarda yerler evdeki hamile nun cani cekermi sorma bile sormazlar kocamda dahil.. onlarin cocugu adam gormemiski.. 4 yildir az biraz alisti normallige
Malesef elde gecirdim ne yapayim. Kg alacagi yok. 28 aylik 11 kg 92 cmdi en son. Ama sanki yine uzamış.Lastikleri ellemi geciriyosun canimoglumda ayni kucuklerin boyu kisa oluyor ,boyuna gore aldiklarimda hop belden kayıp gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?