2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Takimlari gule gule kullanin ins
Bi sey merak ediyorum. Plesanta yukari cikar evet de rahimde aciklik var mi yok mu su an, sordunuz mu ?
Özellikle sordum canım bir haftadır çıkacak gibi bir his vardı biraz kafamda büyüttüm galiba psikolojik olabilir de tabi ama yokmuş kısalık felan da yok dedi 3hafta sonra gel dedi

Var var h&mden alicam bir kac parca birsey kuzum o yuzden onlarin bedeni oyle

Bana hicbi yan etkisi olmuyo gece iciyorum tam yatarken icip yatiyorum oyuzden :)

Kuzum bana hiç sormadı progestanı fitil olarak alabilir misin diye ama belki benim içinde böylesi faydalı olmuştur demekki dediğin gibi, doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok, Rabbim bize de sağ salim kavuşmayı nasip eder inşallah. Kaç haftalıksın kuzum

Malesef elde gecirdim ne yapayim. Kg alacagi yok. 28 aylik 11 kg 92 cmdi en son. Ama sanki yine uzamış.
Geçen senenin alt ust takimlarinin altliklari kisacik kaldi Ustlukler bu sene tam oluyor. Bacak boyu da uzun

Güzelim kislik pantalonlar aldim bendeama giydiremiyorum malesef acip geciricem galiba benimkide ayni cok harekeyli ama yemegi hic aramaz bu ara herseyide kndi yapma meraki basladi ac kalıyorkendi yiycem diye bn yedirincede sinirlenip birakiyor 18aylik 83cm olmus 9kilo daha hep boyuna aldi

22 + canim.

Benim dun kontrolun vardi dunden beride cok belim agriyor kilomda fazla degil uzandim iyicede agriyor ,krem yasak nasil hafiflerki bu agri

Bizim 9 kg olarak 6 ay gezdi. Sonra 18 aylikken birden 2 kg aldi 11 oldu. O zamandan beri max 11.7 gorduk tartida gecen ay. Simdi hasta onceki gün 10.9 idi :'( bugun 11.4 olmuş sukurler olsun azcik yemeye basladi.
Seninde boylu belliki. Napalim bunlarda boyle. Ama hastalanmasa iste hep hasta

Bu arada genelde pantolonlarda dugme ve lastik oluyor ayarlanabilmesi icin. Ama taytlarda yok

Benim baya az kaldi alacaklarim, aralikta bursaya anneme gidince tamamlicam. Bebek nevresim takimi, hem kizima hem de bebise havlu bornoz falan alicam.

Depend doguma dogru internetten alirim buyuk ihtimal, gogus pedi evde numuneler var, bi kutu doguma yakin alırım. Pipiped annem dikti evdeki malzemelerle

Islak mendil bez falan doguma yakin yine internetten alırım eve gelir tasimam onlari. Bi paket bezim var zaten 1 numara.

Ikinci cocuk olunca buyuk esyalar ve elektroniklerin hepsi var zaten, ufak tefek biberon emzik falan aldim, esas is ilkinden kalanlari oturup ayiklamak elden gecirmek. Ilk tur bi baktim ama detayli temizlicem hepsini dogum iznine cikinca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…