- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
O domates benide mahfediyorrKeske yesem cnm emin ol istahla yemek yemeyi cok ozledim canim 1 haftadir menemen istiyor ama domates midemi maf ediyor yiyemiyorum bile
Sen almalisin canim zaten ikiz oldugu icin kendine bakimin 2 kat olcak :)Ben omega da aliyorum.. ne olur ne olmaz
Salca biber salcasiyla olayi cozdum ben cnm dene derimO domates benide mahfediyorryemeklere salca felan kiyamiyorum hala kirmizi toz biber koyuyorum..
Özellikle sordum canım bir haftadır çıkacak gibi bir his vardı biraz kafamda büyüttüm galiba psikolojik olabilir de tabi ama yokmuş kısalık felan da yok dedi 3hafta sonra gel dediTakimlari gule gule kullanin ins
Bi sey merak ediyorum. Plesanta yukari cikar evet de rahimde aciklik var mi yok mu su an, sordunuz mu ?
Var var h&mden alicam bir kac parca birsey kuzum o yuzden onlarin bedeni oyle0-1 diye bisey varmiki ben gormedim yeni dogan var onlarda minicik olmayabilir bile bebegin yapisina gore. Ben hastane cikisi aldim 1 tane 10 lu 1 tane5 li gerisini hep 0-3 aylik 3-6 aylik aldim 6-9 az aldm kilosu belli olmaz ozamana kadar kisa giriyoruz tekrsar zayfmi olur kilolu mesela suan eltimin bebegi var 4 aylik ona 9-12 aylk takim aldk olmus saka gibi :) korktum resmen ya.
Bana hicbi yan etkisi olmuyo gece iciyorum tam yatarken icip yatiyorum oyuzden :)Anladim canim. Doktorun ne dediyse o dogrudur. Ancak, progestanin agizdan yan etkisinin fazla olmasinin yani sira, fitil olarak kullaniminda yan etkisi olmayip, rahme dikis kadar fayda sagladigini hem okudum hem iki doktor da ole kullan demisti. Belki sen fitil halinden cekinince, doktorun senin icin dogru olanin agiz yoluyla olduguna karar vermistir. Yalniz ignesi agir biraz,bana serklajdan sonra bikac kez yapildi sadece. Mahvetti kalcami.
Vajinal ilac kullanimi bende de ayni korkuyu yaratiyo su an. Dikis sonucta die ama aklima getirmemeye calisiyorum artik.
Allah yardimcimiz olsun canim. Su icmeyi ihmal etme
Yok canım benimki lacivert beyaz olan bir kutu, sen de mi serklaj olmuştun kuzumKuzumm hic korkma orasi yukarda bende fitil koydugumdan dolayi biliyorum.. o aplikatorun adini unuttumda pembemsi lila beyaz kutusu mu var
Ben de izledim sok oldumShow haberi izliyorum simdi bebege kiz demisler dogduktan sonrada kiz demisler eve gidip bi bakmislar erkek
Oh sukur. Hep bole olsun insÖzellikle sordum canım bir haftadır çıkacak gibi bir his vardı biraz kafamda büyüttüm galiba psikolojik olabilir de tabi ama yokmuş kısalık felan da yok dedi 3hafta sonra gel dedi
Oyleyse problem yok. SupersinBana hicbi yan etkisi olmuyo gece iciyorum tam yatarken icip yatiyorum oyuzden :)
Kuzum bana hiç sormadı progestanı fitil olarak alabilir misin diye ama belki benim içinde böylesi faydalı olmuştur demekki dediğin gibi, doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok, Rabbim bize de sağ salim kavuşmayı nasip eder inşallah. Kaç haftalıksın kuzumAnladim canim. Doktorun ne dediyse o dogrudur. Ancak, progestanin agizdan yan etkisinin fazla olmasinin yani sira, fitil olarak kullaniminda yan etkisi olmayip, rahme dikis kadar fayda sagladigini hem okudum hem iki doktor da ole kullan demisti. Belki sen fitil halinden cekinince, doktorun senin icin dogru olanin agiz yoluyla olduguna karar vermistir. Yalniz ignesi agir biraz,bana serklajdan sonra bikac kez yapildi sadece. Mahvetti kalcami.
Vajinal ilac kullanimi bende de ayni korkuyu yaratiyo su an. Dikis sonucta die ama aklima getirmemeye calisiyorum artik.
Allah yardimcimiz olsun canim. Su icmeyi ihmal etme
Gobek nerde ? Gobek ordaysa bebek nerdeEki Görüntüle 2554436 bu da benim gobegim :)
Malesef elde gecirdim ne yapayim. Kg alacagi yok. 28 aylik 11 kg 92 cmdi en son. Ama sanki yine uzamış.
Geçen senenin alt ust takimlarinin altliklari kisacik kaldi Ustlukler bu sene tam oluyor. Bacak boyu da uzun
22 + canim.Kuzum bana hiç sormadı progestanı fitil olarak alabilir misin diye ama belki benim içinde böylesi faydalı olmuştur demekki dediğin gibi, doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok, Rabbim bize de sağ salim kavuşmayı nasip eder inşallah. Kaç haftalıksın kuzum
Bizim 9 kg olarak 6 ay gezdi. Sonra 18 aylikken birden 2 kg aldi 11 oldu. O zamandan beri max 11.7 gorduk tartida gecen ay. Simdi hasta onceki gün 10.9 idi :'( bugun 11.4 olmuş sukurler olsun azcik yemeye basladi.Güzelim kislik pantalonlar aldim bendeama giydiremiyorum malesef acip geciricem galiba benimkide ayni cok harekeyli ama yemegi hic aramaz bu ara herseyide kndi yapma meraki basladi ac kalıyorkendi yiycem diye bn yedirincede sinirlenip birakiyor18aylik 83cm olmus 9kilo daha hep boyuna aldi
Bu arada genelde pantolonlarda dugme ve lastik oluyor ayarlanabilmesi icin. Ama taytlarda yokGüzelim kislik pantalonlar aldim bendeama giydiremiyorum malesef acip geciricem galiba benimkide ayni cok harekeyli ama yemegi hic aramaz bu ara herseyide kndi yapma meraki basladi ac kalıyorkendi yiycem diye bn yedirincede sinirlenip birakiyor18aylik 83cm olmus 9kilo daha hep boyuna aldi
Detaylın nasıldı cNımbenimde normal sekerim iyi insilun direncimde yok ama kilom oldugu icin sanirim illa seker yuklemesi istedi :/ sabah 10 da randevu ve korkuyorum seker cikarsa diye
Benim baya az kaldi alacaklarim, aralikta bursaya anneme gidince tamamlicam. Bebek nevresim takimi, hem kizima hem de bebise havlu bornoz falan alicam.Ayy yok o bence en iyisi banyo termometreside olsa dirsek koymadan olmaz o isonce dirsekle kendim test etcem sinra makineye guvencem ☺☺ Digerleri tamam yanii bravooo uff benim bir suru eksigim var ama dusunememe bu hafta sonu alacagimi alayim giriyom 26. Haftaya zaten... o hafta icide bol bol dinlencem doktor randevum var bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?