2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allahtan isin icinde sayilirsin ve masallah gozun acik, garantici takiliyorsun. Seviyorum bu ozelligini.
Iyi yapiyorsun. Emeklerimize degsin ins, 38den once gelmese tosbikler
Onlarin iteklerim vallahi he 38 benim icin uygundur ben 36 yi geceyim vallahi gobek ata ata sezeryan salonuna giderim Bende seni severim hissediyosundur derinden derinden

Yemekle alakası yok benimkinin. Bazı günler aynı şeyleri yesemde ekşiyor. Gece uyutmuyor bazende ses yok. Bugün ses yok maşallah
Aman ses yoksa daha ii o haftalar normal be kuzu... bizimkiler seyimden ayaklarini uzatip cikcak gibi.. bide oyle kucuk biri degilim boyum uzun amma iste yerleri dar mi yuksekligi az mi anlamadim.. alcam ultrasonu kendim yapcam kendime muayene en sinunda herhalde ask yasarim sabah aksam

Kara cuma gelsede baksak artik istedigimiz urunlerde indirim olacak mi.... artik beklemekten sikildim yaa... karnim asiri buyumedi ama hareketlerimj engellior artik.. fazlacada hareket edemiyorum... bu aralar ne yaptim yaptim.. arkadasa moral veriyordum oda bana oda benim gibiydi.. simdi ogrendim sancisi gelmis durduyorlarmis.. arkadaslar ya dua edelim nolur, hamile duasina inanirim.. o 27. Haftasindaydi 26+4 tu yani yasam sinirinda ikiz bebekti.. insallah bebekleri bu kadar aceleci olmaz... o yuzden su isleri erkenden bitirsem rahat edecem.. minnoşlarmi, tombikler mi, tosbikler mi artik napiyorsaniz orada guzelce durun yavrumm.. Hersey guzel olacakk inaniyorum

Bol bol dua et iş yapma zorlama kendini sen ikiz annesisin daha zor bize göre herşey allahtan o ne derse o olur tevekkül etmekten başka çaremiz yok canım bnm

Kızlar bişi sorcam size. Benim iki gündür kaburgamın altı sıkıştırıyor gibi oluyor ve sol taraf sanki karıncalanıyor gibi. Dik durunca olmuyor. Oturunca kendimi salınca sıkışınca başlıyor. Uyuşma gibi ağrı gibi karıncalanma gibi. Biraz kk de aradım kızlar hep son üç ay demişler. Benim daha erken. Ama oluyor işte. Şimdi böyleyse ilerde naparım bilmiyorum sizlerde de olan varmı acaba

Canım ben de gbelikten önce de oluyordu. Kas sıkışmasıymış Voltaren sürünce geçmişti. Ama epey kıvranmıştım. Belki kaslarını rahatlatacak doğal bir krem falan işini görür. Gebelikte kas gevşetici krem kullanımını bilmiyorum

Evet kadin dogumcu yazacak disci cekecek. Ama dislerim genel olarak çok agriyo. Aslinda süt iciyorum hergun bardak bardak sut yetismez oldu

Tmm :) bnimki kesin cekilicek ama emzirme ustune hamilelik olunca hep erteledim belki doktorun ilac takviyesi verir magnezyuma baslamis miydin unuttum bazılarınin icindeoluyor

2 gündur benim moral sıfır sıfır sıfır bebisim icin aglamamaya calissamda pek mumkun olmuyor.Sizide sıkmak istemem ama daraliyorum artık.Imdat kurtarın beni diye dağlara taşlara haykırmak istiyorum.Bakalım nereye kadar sabredicem.Kisaca bahsetmek gerekirse benim ailem aydında oturuyor ve ben ailemle anlasamayan biriyiz.4 gunlugune buraya geliyorlar.Annem,oglan kardesim ve kiz kardesim.sorun şu ki biraz anlayışsızlar.Telefonda biz geliyoruz bize ne yemegi yapicaksin nereye gotureceksin vs diyorlar.Param yok gezdiremem diyorum altın bilezigini sat bisey olmaz diyor annem.Aslinda ozunde iyiler ama baya anlayissizlar ki esimde huylarini bilir.Sukur ki esim hicbirsey kisitlamaz benden hep vericidir bana karsi yok bile demez ne istersem maddi imkanlar el verdikce alir.Ailemin gelecegini soyler soylemez huylarini bildiginden kardesini tembihle bana laf soylemesin disarida bisey ismarlayamam rvde ne varsa onu yesinler moduna gecti.Bende dedim ki onlar benim ailem huylari boyle yapacak birsey yok4 gun bakmak zotunami gidiyor senin dedim.Ben huylarini bildigimden konusuyorum dedi.Bende ben senin ailene yapsam nasil olur dedim o da merak etme ailem oyle birsey yapmaz ama yaparsada ben seni tutarim ailemi degil dedi ki ben hakli olsam beni savunur sonuna kadar.Basimi alip ben nerelere gideyim 4 gun.

Ultrasonu alip kendim bakcam diyince anlatiym dedim.
Detayli yapildiktan sonra bana, yapan doktor cikti odadan, bende ustumdeki jelleri fln temizliyorum. Esim eline almis o sirada ultrasonun ucunu, ben de yapcam merak ediyorum die karnima koydu, neyseki kadin kapatmisti da makineyi, yoksa kesin bozardik

Kuzum sıkma canını ya. Belki şakasına diyordur şimdi gelince kıyamaz sana. Hem kardeşlerinde yardım eder birlikte yapar yersiniz. Annene dersin benim dışarda yemem yasak mideme dokunuyor evde yiyelim gezmeye dışarı çıkalım de. O zaman birşey diyemez heralde.

Allah sabır versin canım benim. Ne denir bu durumda bilemiyorum.

Ailemin maddi durumuda cok iyidir halbuki.
Sakasina demiyor cnm taniyorum ailemi.Oyle yardim edicek kardes degil.En son gittiklerinde ev savas alaniydi.

Kızlar çanta sipariş vermiştim gelmiş. Dışardaki mağazalarda incelemiştim çoğu çantanın kumaşı hoşuma gitmemişti. Bu çantanın kumaşı falan gayet hoşuma gitti beklediğimden kaliteli geldi Çok tatlı renkleri vardı aslında ama koyu olsun dedim her giydiğim kıyafetle uysun diye.

Eklentiler

• IMG_20191118_211314.webp
    29 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20191118_211252.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20191118_211243.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20191118_211235.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 47
Kız aklıma ne geldi benim annem evlenmeden önce kadın doğum doktoru asistanıymış. Doktor da aşırı paragöz bir kadınmış bir gün hamile bir kadın gelmiş. Hamileliğimi öğrenmek istiyorum falan diye, annem de yazık demiş sırf onun içim para vermesin. Açmış ultrasonu bakmış kadının karnına gördüm keseyi hamilesin dedim diyo

Bence esin hakli canimcim. Kirma adami, vericidir hep diyorsun. Biraz daha duygusal bakmissin olaya, o yuzden alinmissin. Oysaki sen de biliyorsun bak aileni.
Sen ailene diyor musun, ben cocuk dogurcam iki bilezik satin da alisveris yapayjm die. Ama onlar sana diyorlarsa bi sikinti var demektir. Insan evladi da olsa diyemez, bizi nerde nasil agirlican ne yemek yapcan gibi seyleri.
Ayni sekilde esinin ailesi, esini arayip, biz geliyoruz, esinin bileziklerinden sat olmazsa da, rahatca gezelim deselerdi, surda hepimiz panter olup cikmistik sinirden.
Senin ailene sen her turlu hakareti de etsen sana dokunmaz evet, esin en ufak bi sey dese alinirsin ve bu da normal tmm ama bi yere kadar. Ortada koca bi fark var canim benim.

Sahsi fikrim, yanlis davranan taraf benimki de olsa esiminki de, tarafsizca hakli/haksiz ayrimi yapip, degerlendirebilmeliyiz.
Esin sikinti yasamayalim ailen gelince die, kardesini uyarmani istemis senden ablasi olarak. Kendisi de agzini pekala acip saydirabilirdi kut kut.
Sen kac yasindasin kim bilir ve ailenin bu davranislari senin hala zoruna gidiyor. 3-5 yillik evli oldigun adamin zoruna gitmemesi mi gerekirdi ? Bunlari tartmak gerek.
Evet sen hamilesin, ama o da senin kadar hamile sayilir ,bu onun icin de ozel bi surec. Kaldi ki sana gecen gun, sucu olmadigi halde, gonlunu almaya calistigindan bahsetmistin, cok takdir etmistim anlayisini.
Ailen 4 gun kalip gidecek. Ve esinle kalacaksin ve ciddi bi hata da yok tatlim. Uzatmana degmez bence, saril kocisine, opusun, koklasin

Ayyy cok seker

Ailemin maddi durumuda cok iyidir halbuki.

Sakasina demiyor cnm taniyorum ailemi.Oyle yardim edicek kardes degil.En son gittiklerinde ev savas alaniydi.
Allah ssbır versin o zaman canım. Neyseki 4 gün kalıyorlarmış idare edilebilir bir süre. Belki durumları iyi olduğu için sıkışıklıktan anlamıyorlardır. Ahh ahh bu anlayışsız aileler yok mu niye böyle yaparlar bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…