2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Himm bizimki 27 den sonra iki hafta ve sonra her hafta olacak herhalde bilmem.. adam rahat
Rahat olur tabi can onun olmayinca seninki hem ikiz hem tup diyorsun bi de, ne biliym garip geldi. Sen iyi ol da gerisi bos ne diyim.
Tavir olarak benim doktor da rahat bi adam ama kontrol bu bence 15 te 1 normal.

Rahat olur tabi can onun olmayinca seninki hem ikiz hem tup diyorsun bi de, ne biliym garip geldi. Sen iyi ol da gerisi bos ne diyim.
Tavir olarak benim doktor da rahat bi adam ama kontrol bu bence 15 te 1 normal.
Kesinlikle katiliyorum kuzum ben o yuzden demistim ya sana bu adama guwenemicem bu hafta kendim bir baska doktora gidiyorum haftaya kendi ozel tup bebek dr una gidecem.. simdilik cok sukur bir sikintim yok.. bundan sonra ne yapar nasil yapar Allah bilir.. bu adam randevudan randevuya kosuyor.. vizir vizir... cok zeki cok sey ama beni tatmin edecek kadar zaman ayirip konusmamasindan baska dra gidim diom zaten.. bisey olsa mesaj cekiom dorekt cevap verio o iyiligi var hastayim direkt hastaneye gec duyo serum baglat be bilim bi cok hastaneye adini verince direkt ilgileniyorlar o ozelligi iyi.. ama iste oyle tuhaf bende farkindayim

Allahtan isin icinde sayilirsin ve masallah gozun acik, garantici takiliyorsun. Seviyorum bu ozelligini.
Iyi yapiyorsun. Emeklerimize degsin ins, 38den once gelmese tosbikler

Oh maşallah canım, bende şimdi çıktım kilo normal herhalde benimki de 370 gramdı

masallah kuzum seninki gayet iyiymiş. Kilo alımın nasıl oldu senin
Aynen. 4 ten fazla olanlar genelde seker hastasi olan annelerin bebekleri oluyor. Onu da istemeyiz hicbirimiz de. Soyle sıkıstırsak orasini burasini ne iyi olur ☺ agzim sulandi
Valla ben 5100 gr kardeşim 5000 gr normal doğumla olmuşuz. Annem şeker hastası falan da değildi çok şükür
Canım çok sevindim. Dr neden fetal eko çekilsin dedi peki ?
Yaştan dolayı sanıyorum

masallah kuzum seninki gayet iyiymiş. Kilo alımın nasıl oldu senin

Valla ben 5100 gr kardeşim 5000 gr normal doğumla olmuşuz. Annem şeker hastası falan da değildi çok şükür

Yaştan dolayı sanıyorum
Anaaammm ne guzel. Ne tatli bebekler olmussunuzdur, isirmalik opmelik, en sevdigimden
Ilk kez duydum seker hastasi olmayip, guzel kilolu cocuk doguran, masallah annene
Belki senin bebegin de ole olur ☺

Anaaammm ne guzel. Ne tatli bebekler olmussunuzdur, isirmalik opmelik, en sevdigimden
Ilk kez duydum seker hastasi olmayip, guzel kilolu cocuk doguran, masallah annene
Belki senin bebegin de ole olur ☺
Benim bu dördüncü malum. İlk ikisinde çok sigara içiyordum 5 6 kilo aldım gebelik boyunca kız 2950 oğlan 2850 doğmuştu. Sonuncu da sigarayı azaltmıştım en azından ilk aylarda az içtim 7 kilo aldım 3450 gr doğdu 15 gün erken olmasa 4 u bulur diyordu doktor. Bakalım bunda şimdiden 4 kilo aldım maksimum 9 ile bitirmek istiyorum ama çok da benim elimde değil. Sigara içmiyorum ve yas oldu 40. Hayaller hayatlar diyip de 30 kilo alırsam şaşmam hahah

Sizin de masallahiniz var. Ne mutlu size. Cok gipta ettim
Sigara faktorune ragmen iyi dogmus demek ki ilk iki numara, sigara olmayinca 3. Baya fark atmis kg olarak. Orantisal gidersek, bu hepsinden tombik bi alyanak olcak oyleyse. Bence sen hic yenidogan alma , direkt 0-3 ay doldur dolaba. Alaaah tosbik geliyorrr saglikla dogurun ins
Kilo alinir da verilir de, ben 9 kilo aldim valla. Napiym canim yemek istiyor ve istirahat zorunlulugum var, yapcak bi sey yok.

Erkek yapinca sinmemesi normal
Ben ilk kez ev hanimligi tattim, ucretsiz izinden dolayi. Calisirken daha bi duzenli yapiyorsun herseyi, vakti saati belli. Evdeyken insanin eli ayagina mi dolaniyor noluyorsa, bitmiyor. Bi de tum gun evde olunca, evdeki her ayrintiyi goz goruyor ve batiyor kolay gelsin ama yorma kendini.

Aynen canım vallahi yok çok şükür bitirdim

Senin adina uzuldum cnm esin hamilesin diye bir tik daha anlayisli olmasi gerek diye dusunuyorum ki kalbini kirmamak icin uzaklasmis yanindan.Duzelir cnm m etme sıkma canini evliligin tuzu biberidir kavga tartisma.
Ahhh ahhh işte bizim gibi düşünseler biraz... ben bu gidişle erken doğum yaparım gibime geliyo

Ben saldım canım, şimdiden 9 oldu elimde değil benim vücudum şişiyor, oğlumda 18 kilo aldım, bunda da aynı olacak gibi fazla olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…