- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Himm bizimki 27 den sonra iki hafta ve sonra her hafta olacak herhalde bilmem.. adam rahatAslinda senin ikiz gebelik, haliyle risk grubu olmuyor mu canim ? Ben en basindan beri 2 haftada bir gidiyorum. Dr ole cagiriyor.
Rahat olur tabi can onun olmayincaHimm bizimki 27 den sonra iki hafta ve sonra her hafta olacak herhalde bilmem.. adam rahat☺
Kesinlikle katiliyorum kuzum ben o yuzden demistim ya sana bu adama guwenemicem bu hafta kendim bir baska doktora gidiyorum haftaya kendi ozel tup bebek dr una gidecem.. simdilik cok sukur bir sikintim yok.. bundan sonra ne yapar nasil yapar Allah bilir.. bu adam randevudan randevuya kosuyor.. vizir vizir... cok zeki cok sey ama beni tatmin edecek kadar zaman ayirip konusmamasindan baska dra gidim diom zaten.. bisey olsa mesaj cekiom dorekt cevap verio o iyiligi var hastayim direkt hastaneye gec duyo serum baglat be bilim bi cok hastaneye adini verince direkt ilgileniyorlar o ozelligi iyi.. ama iste oyle tuhaf bende farkindayimRahat olur tabi can onun olmayincaseninki hem ikiz hem tup diyorsun bi de, ne biliym garip geldi. Sen iyi ol da gerisi bos ne diyim.
Tavir olarak benim doktor da rahat bi adam ama kontrol bu bence 15 te 1 normal.
Allahtan isin icinde sayilirsin ve masallah gozun acik, garantici takiliyorsun. Seviyorum bu ozelligini.Kesinlikle katiliyorum kuzum ben o yuzden demistim ya sana bu adama guwenemicem bu hafta kendim bir baska doktora gidiyorum haftaya kendi ozel tup bebek dr una gidecem.. simdilik cok sukur bir sikintim yok.. bundan sonra ne yapar nasil yapar Allah bilir.. bu adam randevudan randevuya kosuyor.. vizir vizir... cok zeki cok sey ama beni tatmin edecek kadar zaman ayirip konusmamasindan baska dra gidim diom zaten.. bisey olsa mesaj cekiom dorekt cevap verio o iyiligi var hastayim direkt hastaneye gec duyo serum baglat be bilim bi cok hastaneye adini verince direkt ilgileniyorlar o ozelligi iyi.. ama iste oyle tuhaf bende farkindayim
Yemekle alakası yok benimkinin. Bazı günler aynı şeyleri yesemde ekşiyor. Gece uyutmuyor bazende ses yok. Bugün ses yok maşallahDikkat etcen seker, karbonhidrat ekmek makarna pilav yerken dikkat etcen... kizartma tarzi yagli seylerede dikkat etcen annesi ☺
Oh maşallah canım, bende şimdi çıktım kilo normal herhalde benimki de 370 gramdı
Valla ben 5100 gr kardeşim 5000 gr normal doğumla olmuşuz. Annem şeker hastası falan da değildi çok şükürAynen. 4 ten fazla olanlar genelde seker hastasi olan annelerin bebekleri oluyor. Onu da istemeyiz hicbirimiz de. Soyle sıkıstırsak orasini burasini ne iyi olur ☺ agzim sulandi
Yaştan dolayı sanıyorumCanım çok sevindim. Dr neden fetal eko çekilsin dedi peki ?
Anaaammmmasallah kuzum seninki gayet iyiymiş. Kilo alımın nasıl oldu senin
Valla ben 5100 gr kardeşim 5000 gr normal doğumla olmuşuz. Annem şeker hastası falan da değildi çok şükür
Yaştan dolayı sanıyorum
Benim birkac haftadir boyle normal demekkiBende şaşırıyorum daha erken belli olması için diye eşime çabuk gel bak diyorum duruyor zilli kız bana yapıyor hareketini22 haftada erkenmi bilemedim hatta bir ara ah dedim irkildim
Benim bu dördüncü malum. İlk ikisinde çok sigara içiyordum 5 6 kilo aldım gebelik boyunca kız 2950 oğlan 2850 doğmuştu. Sonuncu da sigarayı azaltmıştım en azından ilk aylarda az içtim 7 kilo aldım 3450 gr doğdu 15 gün erken olmasa 4 u bulur diyordu doktor. Bakalım bunda şimdiden 4 kilo aldım maksimum 9 ile bitirmek istiyorum ama çok da benim elimde değil. Sigara içmiyorum ve yas oldu 40. Hayaller hayatlar diyip de 30 kilo alırsam şaşmam hahahAnaaammmne guzel. Ne tatli bebekler olmussunuzdur, isirmalik opmelik, en sevdigimden
Ilk kez duydum seker hastasi olmayip, guzel kilolu cocuk doguran, masallah annene
Belki senin bebegin de ole olur ☺
Buarada kafama takıldı yahu. Ben 23. haftadayım şuan. Bazı yerlerde 5. Ay yaz
Ben varim her hapsirikda gidiyor hapsiriyorum sonra gidip ustumu degistiriyorum noldu diyorlar rezil oluyorum evdekileredekızlar ben bazen hapsurunca oksurunce idrarimi tutamiyorum kaciyor.. bunu yasayan varmi? yoksa bende mi sadece sıkıntı ?
Saglik ocaginda idrar tahlili verseniz bisey cikarsa gidersiniz doktoraKoku var ama
Sizin de masallahiniz var. Ne mutlu size. Cok gipta ettimBenim bu dördüncü malum. İlk ikisinde çok sigara içiyordum 5 6 kilo aldım gebelik boyunca kız 2950 oğlan 2850 doğmuştu. Sonuncu da sigarayı azaltmıştım en azından ilk aylarda az içtim 7 kilo aldım 3450 gr doğdu 15 gün erken olmasa 4 u bulur diyordu doktor. Bakalım bunda şimdiden 4 kilo aldım maksimum 9 ile bitirmek istiyorum ama çok da benim elimde değil. Sigara içmiyorum ve yas oldu 40. Hayaller hayatlar diyip de 30 kilo alırsam şaşmam hahah
Erkek yapinca sinmemesi normalKim demiş ev hanımı akşama kadar yatıyor sabahtan beri ayaktayım malum 1 haftadırda evde yoktum eşim temizlemiş biraz ama içime sinmiyordön dön bitmiyor çocuk yok bişey yok ama yinede ev işi falan derken belim koptu vallahaa
Ben ondan da korkuyorumsey totoma o kadar guvenmiyom merak etme
sezeryan oluruz be gulum
Bir arkadasim 3700 dogurdu, sonrasinda da gelisimi cok guzel gitti. Zorlanmadi pek yedirirken fln. Benimki de ole olursa rahat olur die dusundumdu
Aynen canım vallahi yok çok şükür bitirdimErkek yapinca sinmemesi normal
Ben ilk kez ev hanimligi tattim, ucretsiz izinden dolayi. Calisirken daha bi duzenli yapiyorsun herseyi, vakti saati belli. Evdeyken insanin eli ayagina mi dolaniyor noluyorsa, bitmiyor. Bi de tum gun evde olunca, evdeki her ayrintiyi goz goruyor ve batiyorkolay gelsin ama yorma kendini.
Grupca suriyelileri ornek almamiz gerektigini dusunuyorum.Ben ondan da korkuyorum
Ahhh ahhh işte bizim gibi düşünseler biraz... ben bu gidişle erken doğum yaparım gibime geliyoSenin adina uzuldum cnm esin hamilesin diye bir tik daha anlayisli olmasi gerek diye dusunuyorum ki kalbini kirmamak icin uzaklasmis yanindan.Duzelir cnm m etme sıkma canini evliligin tuzu biberidir kavga tartisma.
Ben saldım canım, şimdiden 9 olduBenim bu dördüncü malum. İlk ikisinde çok sigara içiyordum 5 6 kilo aldım gebelik boyunca kız 2950 oğlan 2850 doğmuştu. Sonuncu da sigarayı azaltmıştım en azından ilk aylarda az içtim 7 kilo aldım 3450 gr doğdu 15 gün erken olmasa 4 u bulur diyordu doktor. Bakalım bunda şimdiden 4 kilo aldım maksimum 9 ile bitirmek istiyorum ama çok da benim elimde değil. Sigara içmiyorum ve yas oldu 40. Hayaller hayatlar diyip de 30 kilo alırsam şaşmam hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?