- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
O dort gun bana dort yil gelicek cnm Allah sonumuzu hayr etsin.Ayazin kiyafetlerini cikardim kokladim sevdim moral buldum birazE adamda dolmus demekki onada tuhaf geliyor bazi seyler.. hamile olup bizim daha hassas oldugunuza bazen dusunemiyorlar ama her isimized kosturuyor dusunsene azicik binyerin agrisa bisey olsa nasil da dusunuyor seni ama ailenin davranislarindan cocukta artik sana icini rahatca dokmus... boyle dusun sen olsan ailesi seninki gibi olsaydi dusunebilirdin onu kirmak istemezdin icine cekerdin herbiseyi ama erkekler bazen oyle davranmayi ciddi anlamda unutuyolarbazende erkek yani düz olbiliyorlar direkt kinusuyorlar.. bizde daha hassasiz su donemde alinabiliyoruz ama bosver.. adaminda biyerine gelmis demekki oyle gör, gül be ne uzuluyosun kocisin hakli sayilmaz ama haksizda degil sadece cok dogrucu olmuş iyi olunki misafirlerin geldigi zaman sen rahatsiz olma
Yuzlerine dedim param yok diyede halbuki Allah ne verdiyse onu yiceksiniz dedim ama arada kalmak istemiyorum beni yipratan o oluyor.Aileninde sevdiği yemekleri onceden hazirlayip buzdolabina koysan. Bakin yemeklerim var vs dersin. Disarida giyemeyeceğinizi anlatirsin. İlla yemek isterlerse siz gidin yiyin dersin. İmkan yoksa anlayisli olmak zorundalar.
Ben eşine hak veriyorum uzgunum kabullenmek cok zordur kendi ailen olunca. Sen sayar soversin ama baskasi gik dese zoruna gider dogru.ama ailen gidince esinle kalacaksin
Her iki taraf icinde alttan alan ben oluyorum cnm ama arada kalmak cok yipratiyor beniHerkese merhaba
Ne çok yazmışsınız, okuyamadım hepsini
Umarım herşey yolundadır
Canım bunun için eşinle aranı bozma. Ailelerin farklı davranışları eşler için bazen anlaşılmaz olabiliyor. Birkaç gün idare etmekten başka çare yok. Kendini çok yormadan... Benim kayınpeder de kalktı tek başına geldi. Malum ben de çalışıyorum. Hiç " bu kız hem hamile hem de çalışıyor, ne işim var benim tek başıma orda, alayım eşimi de beraber gidelim, az da yardımımız dokunur" diye düşünmek yok. 3 gün kaldı ama gittiğinin ertesi gün benim kanamam oldu. Yine de demedim eşime birşey. Eşin de sen de biraz alttan alıp daha kolay atlatırsınız inşallah
Yaa sen onlarin huyundan mi cekiniyosun esinin sana tavrindan mi?O dort gun bana dort yil gelicek cnm Allah sonumuzu hayr etsin.Ayazin kiyafetlerini cikardim kokladim sevdim moral buldum biraz
Sağol canımGüle güle kullanın canım çok güzel
Arada kalmaktan cnm.Esim haklı farkindayim ama yuzume vurmasi zoruma gidiyor.Aileminde anlayissiz olmasi.paramiz yok demek zoruma gidiyor ki ben yuzsuzluk yapip yok diyorum artik.Ama yine anlayissizlar.hamilelik psikolojiside var ustune.Yaa sen onlarin huyundan mi cekiniyosun esinin sana tavrindan mi?
Canım kendi ailenin böyle davranması gerçekten çok üzücü.Kabullenmekten baska çare yok.dısarıya yemek yemeğe gitmezsin midem bulanıyor sürekli felan desen.Artık eski gücümüz yok zaten.Her iki taraf icinde alttan alan ben oluyorum cnm ama arada kalmak cok yipratiyor beni
Burda hersey asiri planli, daha ilk kontrolumden itibaren araliga kadarki tüm tarihleri yazmisti. Ocagi da gecen kontrolde ayarladi, sonrasi kısmet. Bana zaten sadece saatini soruyor sabah mi istersin ogleden sonra mi diye, günü vs haftama göre kendisi ayarliyor.Ben daha araligi ayarlayamadim massallah ocagi da almissin :)
Bir sekilde idare edicem cnm.Sabir dileyin bana.Canım kendi ailenin böyle davranması gerçekten çok üzücü.Kabullenmekten baska çare yok.dısarıya yemek yemeğe gitmezsin midem bulanıyor sürekli felan desen.Artık eski gücümüz yok zaten.
Çok haklısın canım.insanın eşinden duymak kırıcı olur.Ailen sonuçta yabancı değiller paramız yok die rahatça söyle canım.Arada kalmaktan cnm.Esim haklı farkindayim ama yuzume vurmasi zoruma gidiyor.Aileminde anlayissiz olmasi.paramiz yok demek zoruma gidiyor ki ben yuzsuzluk yapip yok diyorum artik.Ama yine anlayissizlar.hamilelik psikolojiside var ustune.
Iyiymis.Bana doktorum 1 ay sonra gel diyor ben esimin is durumuna gore ayarliyorum bazen randevu bile almiyorum.Burda hersey asiri planli, daha ilk kontrolumden itibaren araliga kadarki tüm tarihleri yazmisti. Ocagi da gecen kontrolde ayarladi, sonrasi kısmet. Bana zaten sadece saatini soruyor sabah mi istersin ogleden sonra mi diye, günü vs haftama göre kendisi ayarliyor.
Benimde kesin cekilecek. Magnezyum cok erken basladm bunda
Soyluyorum cnm anlamiyorlar sorun da o zaten.Simdi gelicekler esimin yaninda bizi yemege gotur aksam yok su cafeye gotur bunu al bu yemegi yap bize diyecekler.kredi borcu ve yavrumuza bisey almaktan kendimizi bile zor idare ediyoruz.Çok haklısın canım.insanın eşinden duymak kırıcı olur.Ailen sonuçta yabancı değiller paramız yok die rahatça söyle canım.
4 gün su gibi gelip geçer inşallahSoyluyorum cnm anlamiyorlar sorun da ozaten.Simdi gelicekler esimin yaninda bizi yemege gotur aksam yok su cafeye gotur bunu al bu yemegi yap bize diyecekler.kredi borcu ve yavrumuza bisey almaktan kendimizi bile zor idare ediyoruz.
Sen esinden yana ol ona hakver arkasinda oldugunu bilsin ama o islerinde o sekilde ilerlemedigjni soyle ve goster.. yani anlayissizlarsada elinden geldigjni yaoiyorsunda yuzsuzce konusuyolarsa ne yapabilirsinki hicbise... Uzme canim kimseyide uzme.. herkes oldugu kadar.. bence onlarda kizlari oldugu icin agzina geldigi gibi konusmuslar sen beni dinle.. yani evine gelecekler ne aldiklarini paylas napocaklarini konus... durumunu gorsunler.. Allaha sukir kayinvalidem herbiseyime kosturuyor dersin.. bazi seyleride hisset uzuluyorsanda davranislarina hissettir.. neden yani ? Oldugun gibi ol, kirmamaya calis..Arada kalmaktan cnm.Esim haklı farkindayim ama yuzume vurmasi zoruma gidiyor.Aileminde anlayissiz olmasi.paramiz yok demek zoruma gidiyor ki ben yuzsuzluk yapip yok diyorum artik.Ama yine anlayissizlar.hamilelik psikolojiside var ustune.
Yaş kaç acaba
Ya zaten kilom fazlaydı hamile kaldığımda. Sigarayı bıraktığım icin yaklaşık 12 13 kilo almıştım. O yüzden çok almak istemiyorum. Tabi zaman gösterecek. Elimden Geldiğince abartmadan hamile değilmişim gibi yemeye devam ediyorum ama bakalımMasallah cok iyi kilo alimlari olmus ben ilkinde 20kilo aldim 3020gr dogdu bu kez insallah 10kilodan fazla almam diyorum sadece hayal olrk kalmaz insallah
Bol şans, umarim karsilikli fazla yipranmadan atlatirsiniz. Biz sirf bu sebepten kpyi burda istemiyoruz mesela. Kv ne yapsan nereye gotursen mutlu olur, kp gelse hem hic biseyi begenmez hem surekli gezmek eglenmek ister. Ama esim sagolsun her zaman benden yana ben de ondan yanayimdir, kendi esim ve cocugum varken sanirim buyuklere biraz daha duygusuz davraniyoruz bazen. Ben onun ailesini elestirdigimde bisey demez ben de o bizimkiler icin bisey dediğinde ayni sekilde. Sonucta ikimiz de bazi davranislarinin bize uymadiginin farkindayiz ve bu yastan sonra degismeyeceklerini biliyoruz. Kendi aramizda konuşur, onlara yansitmadan aramizda hallederiz hep. Ailelerimiz onlar seviyoruz ama her yaptiklarini da onayladigimiz anlamina gelmiyor.Bir sekilde idare edicem cnm.Sabir dileyin bana.
Benimde misafirim gelecek bana da su gibi geçer inşallah4 gün su gibi gelip geçer inşallah
Ay insallah cnm lohusalik donemindede Allah bana sabir versin4 gün su gibi gelip geçer inşallah
Ya iyide esin hakli valla.. alip bogasim geldi anlyissiz insanlari.. ya dunurleri olarak bunlara benden daha iyi annelik yapiyor diyip icerlenecegine kizimdan uzagim ne yer ne iciyor.. bunun gibi dusunecegine.. esimin yaninda oatavatsizca konusmayin diyemiyor musun? Yani sana o derece konusan annensr bende olsam lutfen o sekilde kknusup esimin yaninda beni mahcup birakmayin derim. Anlamiyosalarda elinden gelenj sen yao beenmiyosalar kendileri ne isyorsa onu yapsinlar sen evine agirliyorsun yani.. e bi aksamda kayinvaliden agirlar onlari ilk aksam siz derken zaten iki gun gecmis olur diger gunlerde napiyolarsa yaparlar.. onlari ne alcaksan eksigin varaa oraya goturursun bunlar kaldi felan diye.. ama alamiyoruz dersin.. off ne bilim ya ama takilma.. herzamanki aile yeni olmadi oyle dusun..Soyluyorum cnm anlamiyorlar sorun da o zaten.Simdi gelicekler esimin yaninda bizi yemege gotur aksam yok su cafeye gotur bunu al bu yemegi yap bize diyecekler.kredi borcu ve yavrumuza bisey almaktan kendimizi bile zor idare ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?