- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Banada önceki bebekte rutın olarak istiyorum dedı yaptırdı doktor bakalım yine isticekmiCanım şöyle anlatayım kalbi ayrıntılı inceliyo kapakçıklar yerindemi çıkan damarlara falan.bnm tüp bebek ayrıntılıda doktr bi sorun görünmüyo ama tüm hastalarımdan istiyorum demişti
Aclik tokluk sık takip yaptirip yaptirmayanlar var. Ama ben de insülin direnci vardı. Annemde şeker hastasi risk altindayimBen özeli arayıp sordum 75 tl den başlıyor dedi o kalabalık hastane ortamına benim de giresim yok yarın doktorla görüşücem yaptırmasam olur mu ne olur gibisinden
Ben iki hafta sonra gittim. Simdi yine 2 hafta sonra gitcemŞimdi ben kontrole nezaman gideyim kızlar iki üç hafta sonra mı kendi doktoruma gidiyim bu raporla
Canım büyümüyor yatak olmuyor yani sadece 3 kademe aşağı iniyor bebek büyüdükçe düşmesin diye birde aalıncak tarzı sallanıyor sadece yatağını aldık kız erkek farketmiyor rengi beyaz yatak ve beşik aldık çünkü uyku seti nevresim çok pahalı onu başka bakacağımCanım güzel günlerde kullanın. Ben internetten çileğin modellerine bakmıştım. Mağazaya gidip inceleme fırsatım olmadı.Bu model kız için mi uygun?ayrıca beşiğin tüm parçaları ayrı mı satılıyor ? Sallanma aparatı yatak uyku seti falan. Ben büyüyen beşik mi böyle bir model mi arada kaldım.ilk bebekte park yatak kullanmıştım. Tecrübeli olan varsa fikir verse çok iyi olur
Al bendende okadar bugün costu ve ilk defa göbeğimin üstünde hisseetim bakınca belli oluyorBebegim suan akrobatik hareketler yapıyor neler oluyor anlamadim
Benim epeydir gobek uzerini gecti. Suan sol yan ve uste doğru degisik degisik seyler yapiyor icim bir hoş oldu ya. Kizimda disardan belli olmasi daha sonralariydi bunda son aylar neler olacak bilmemAl bendende okadar bugün costu ve ilk defa göbeğimin üstünde hisseetim bakınca belli oluyor
Ben ayrıntılıyı yaptırdığım gün gittim . Yarın gideceğim. Tam 1 ay geçmiş oluyorŞimdi ben kontrole nezaman gideyim kızlar iki üç hafta sonra mı kendi doktoruma gidiyim bu raporla
Canım çok sevindim. Dr neden fetal eko çekilsin dedi peki ?Merhaba kızlar detaylıdan geldik, bebisim iyi masaallah bir problem görmedi doktor. Kalbi de iyi ama 2 hafta sonra fetal eko çekilsin yine de dedi. Onun icin randevuyu aldık ama 1 ay sonraya verdiler. Benim seven kıpır kıpırda ama arkası dönüktü. Doktor bu çok kipirdak ama utangaç dedi. Cinsiyeti teyit edemedik o yüzden. 318 gr olmuş bana az geldi ama bilemedim.
Aynı benimde öyle. Diğerinde 6 ayda böyle hareketlenme hatırlamıyorum . Şimdi dışardan belli oluyorBenim epeydir gobek uzerini gecti. Suan sol yan ve uste doğru degisik degisik seyler yapiyor icim bir hoş oldu ya. Kizimda disardan belli olmasi daha sonralariydi bunda son aylar neler olacak bilmem
Bende şaşırıyorum daha erken belli olması için diye eşime çabuk gel bak diyorum duruyor zilli kız bana yapıyor hareketiniBenim epeydir gobek uzerini gecti. Suan sol yan ve uste doğru degisik degisik seyler yapiyor icim bir hoş oldu ya. Kizimda disardan belli olmasi daha sonralariydi bunda son aylar neler olacak bilmem
Tamam bende oyle aliyorum... o tarz seyleri ac karna yiyorum.. yada c vitamini iceren meyveyle.. daha etkili.. sutude, kefiride ogun arasi yiyorum biseyle karisip etkisini azaltmasin diye..Sabah 1-2 çorba kaşığı yemeği düşünüyorum ben
Annesi minnos bu yaa hareketli oluyorr anneye devamli ben burdayim diyorr, benide dusun diyorrAynı benimde öyle. Diğerinde 6 ayda böyle hareketlenme hatırlamıyorum . Şimdi dışardan belli oluyor
Bende 1 aydır gitmemiştim bugün gördüm yaa cok tontiştiiBen ayrıntılıyı yaptırdığım gün gittim . Yarın gideceğim. Tam 1 ay geçmiş oluyor
Dikkat etcen seker, karbonhidrat ekmek makarna pilav yerken dikkat etcen... kizartma tarzi yagli seylerede dikkat etcen annesiAclik tokluk sık takip yaptirip yaptirmayanlar var. Ama ben de insülin direnci vardı. Annemde şeker hastasi risk altindayim
Zilli kizz hahahaha annesi beni sevin diyorr isteeBende şaşırıyorum daha erken belli olması için diye eşime çabuk gel bak diyorum duruyor zilli kız bana yapıyor hareketini22 haftada erkenmi bilemedim hatta bir ara ah dedim irkildim
Benim doktorum detaylidan sonra bana gel demisti. Rapora bakti sadece. Sonra iki hafta sonraya randevu verdi rutin.Şimdi ben kontrole nezaman gideyim kızlar iki üç hafta sonra mı kendi doktoruma gidiyim bu raporla
Bana detaylidan sonra bi ay ustune gel dedi.. seker yuklemenin son haftasi.. cuma bi doktora goruncem sanada soylerim bakayim be diyecek doktorlar..Benim doktorum detaylidan sonra bana gel demisti. Rapora bakti sadece. Sonra iki hafta sonraya randevu verdi rutin.
Aslinda senin ikiz gebelik, haliyle risk grubu olmuyor mu canim ? Ben en basindan beri 2 haftada bir gidiyorum. Dr ole cagiriyor.Bana detaylidan sonra bi ay ustune gel dedi.. seker yuklemenin son haftasi.. cuma bi doktora goruncem sanada soylerim bakayim be diyecek doktorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?