2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım şöyle anlatayım kalbi ayrıntılı inceliyo kapakçıklar yerindemi çıkan damarlara falan.bnm tüp bebek ayrıntılıda doktr bi sorun görünmüyo ama tüm hastalarımdan istiyorum demişti
Banada önceki bebekte rutın olarak istiyorum dedı yaptırdı doktor bakalım yine isticekmi

Ben özeli arayıp sordum 75 tl den başlıyor dedi o kalabalık hastane ortamına benim de giresim yok yarın doktorla görüşücem yaptırmasam olur mu ne olur gibisinden
Aclik tokluk sık takip yaptirip yaptirmayanlar var. Ama ben de insülin direnci vardı. Annemde şeker hastasi risk altindayim

Canım büyümüyor yatak olmuyor yani sadece 3 kademe aşağı iniyor bebek büyüdükçe düşmesin diye birde aalıncak tarzı sallanıyor sadece yatağını aldık kız erkek farketmiyor rengi beyaz yatak ve beşik aldık çünkü uyku seti nevresim çok pahalı onu başka bakacağım

Al bendende okadar bugün costu ve ilk defa göbeğimin üstünde hisseetim bakınca belli oluyor
Benim epeydir gobek uzerini gecti. Suan sol yan ve uste doğru degisik degisik seyler yapiyor icim bir hoş oldu ya. Kizimda disardan belli olmasi daha sonralariydi bunda son aylar neler olacak bilmem

Canım çok sevindim. Dr neden fetal eko çekilsin dedi peki ?

Benim epeydir gobek uzerini gecti. Suan sol yan ve uste doğru degisik degisik seyler yapiyor icim bir hoş oldu ya. Kizimda disardan belli olmasi daha sonralariydi bunda son aylar neler olacak bilmem
Aynı benimde öyle. Diğerinde 6 ayda böyle hareketlenme hatırlamıyorum . Şimdi dışardan belli oluyor

Bende şaşırıyorum daha erken belli olması için diye eşime çabuk gel bak diyorum duruyor zilli kız bana yapıyor hareketini22 haftada erkenmi bilemedim hatta bir ara ah dedim irkildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…