2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok guzel yazmissin cnm.Ailem burda suclu olan taraf cnm farkindayim herseyin ama ben iki tarafinda kalbinin kirilmasini istemiyorum.Bir anda yuzume patir patir saymasi zoruma gitti gercektende.

Masallah cok iyi kilo alimlari olmus ben ilkinde 20kilo aldim 3020gr dogdu bu kez insallah 10kilodan fazla almam diyorum sadece hayal olrk kalmaz insallah

Canım benim yaaa ailenle anlaşamıyormuşsun bi 3/gün kalıp döneceklermiş eşinden rica et bana anlayış göstermeni istiyorum de tabiki ailende biraz haksızmış ama napıcan bişey olsa yine onlar koşar misafirdir idare et kuzum aile ve eş arasında kalmak çok zor ne eşini atabilrsin ne aileni

Güle güle kullanın canım çok güzel

Hamilelikten demişler hep ama dediğin gibi de olabilir. Dr uma sorayım ben bi. Tşk ederim

Gun almadim daha ben cnm esimin calisma durumuna gore alicam belki ayni gun olur seninle
Benim 2 aralik ve 7 ocak olarak iki randevum belli, 7 ocaktakinden sonra bebegin ve benim durumuma gore ya 2-3 haftada bir ya da haftada bir cagiracakmis. 7 ocakta gittigimde bi de rapor istemeyi dusunuyorum izne erken cikmak icin. Daha simdiden belim cok agriyor, 30lardan sonra evde gecirsem daha iyi olacak sanki.

Amin cnm.Sag salim atlatayim baska birsey istemem bende
Sen canini sık Ayaz’i uz aferin sana... bosver herkes umdugunu yer, bulur... halin ortada yapabilirsen yaparain cocugun olacak alacagin olacak borclandim dersin biraz verirsin gazi baslamadan... biz kimseden yardim istemeden kendi kendimize yogrulmaya calisiyorsunuz diye konisirsin.. ya anlayan anlar annende anlar bence, dusuncesizde olursa huyunu biliyosun zaten.. kim disari cikmak istiyorsa ciksinki.. halim yok dersin olur biter.. gezmek isteyen gezsin yani.. disarda yemek isteyen yesin Herseyi dert etme.. tosbik uzulmesin.. olacagina variyor hersey, uzulmek sana zarar veriyor bebege zarar veriyor ..

Hep arada kalan esler oluyor canim iki taraf icinde malesefki.. annenin söyledikleride cok hos degil bebek geliyor sonucta bu zatem seni üzmüştur ustune eşinle olmasi insallah guzel ve cabuk gecer is saatleri nasil esinin annenlerle cok mu sık karsilasicak mesela biraz kendin idare etsen bu aralar bende pek iyi degilim esimle beni sık bogaz etme diyorum bazen oyle sikiyorki beni bu hamilelikle iyice sinirli oluyorum aksam kavga ettik git beni yalniz birak diyorum gecmis karsima biskuvi yiyor gelde kizma ne kadr dusuncelide olsalar anlayissiz oluyolar

Herkese merhaba
Ne çok yazmışsınız, okuyamadım hepsini
Umarım herşey yolundadır
Canım bunun için eşinle aranı bozma. Ailelerin farklı davranışları eşler için bazen anlaşılmaz olabiliyor. Birkaç gün idare etmekten başka çare yok. Kendini çok yormadan... Benim kayınpeder de kalktı tek başına geldi. Malum ben de çalışıyorum. Hiç " bu kız hem hamile hem de çalışıyor, ne işim var benim tek başıma orda, alayım eşimi de beraber gidelim, az da yardımımız dokunur" diye düşünmek yok. 3 gün kaldı ama gittiğinin ertesi gün benim kanamam oldu. Yine de demedim eşime birşey. Eşin de sen de biraz alttan alıp daha kolay atlatırsınız inşallah

Cok guzel yazmissin cnm.Ailem burda suclu olan taraf cnm farkindayim herseyin ama ben iki tarafinda kalbinin kirilmasini istemiyorum.Bir anda yuzume patir patir saymasi zoruma gitti gercektende.
Aileninde sevdiği yemekleri onceden hazirlayip buzdolabina koysan. Bakin yemeklerim var vs dersin. Disarida giyemeyeceğinizi anlatirsin. İlla yemek isterlerse siz gidin yiyin dersin. İmkan yoksa anlayisli olmak zorundalar.
Ben eşine hak veriyorum uzgunum kabullenmek cok zordur kendi ailen olunca. Sen sayar soversin ama baskasi gik dese zoruna gider dogru.ama ailen gidince esinle kalacaksin

E adamda dolmus demekki onada tuhaf geliyor bazi seyler.. hamile olup bizim daha hassas oldugunuza bazen dusunemiyorlar ama her isimized kosturuyor dusunsene azicik binyerin agrisa bisey olsa nasil da dusunuyor seni ama ailenin davranislarindan cocukta artik sana icini rahatca dokmus... boyle dusun sen olsan ailesi seninki gibi olsaydi dusunebilirdin onu kirmak istemezdin icine cekerdin herbiseyi ama erkekler bazen oyle davranmayi ciddi anlamda unutuyolar bazende erkek yani düz olbiliyorlar direkt kinusuyorlar.. bizde daha hassasiz su donemde alinabiliyoruz ama bosver.. adaminda biyerine gelmis demekki oyle gör, gül be ne uzuluyosun kocisin hakli sayilmaz ama haksizda degil sadece cok dogrucu olmuş iyi olunki misafirlerin geldigi zaman sen rahatsiz olma

ayy yok onlerine altin tepsidede koysan disarda yemek yeme kulturu olan insanlar.. o lahmacun piste olsa disarda yer.. tecrubeyle sabit kizlar

Mecbur idare edicem ama olan bana olucak

Ben daha araligi ayarlayamadim massallah ocagi da almissin :)

Sut icemiyorsan taze yapilmis tahin de yiyebilirsin. Sutten daha fazla kalsiyum varmis dun arastirdim bende.pekmezle karistirsan da etkisi artiyormus hatta canim. Sifa olsun.ins
Ben anlamıyorum arkadaşlar süt ve süt ürünleriyle Demir hapları kullanılmaz . Nasıl oluyor da pekmez ve tahin aynı anda faydalı olabiliyor ? Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…