- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Cok guzel yazmissin cnm.Ailem burda suclu olan taraf cnm farkindayim herseyin ama ben iki tarafinda kalbinin kirilmasini istemiyorum.Bir anda yuzume patir patir saymasi zoruma gitti gercektende.Bence esin hakli canimcim. Kirma adami, vericidir hep diyorsun. Biraz daha duygusal bakmissin olaya, o yuzden alinmissin. Oysaki sen de biliyorsun bak aileni.
Sen ailene diyor musun, ben cocuk dogurcam iki bilezik satin da alisveris yapayjm die. Ama onlar sana diyorlarsa bi sikinti var demektir. Insan evladi da olsa diyemez, bizi nerde nasil agirlican ne yemek yapcan gibi seyleri.
Ayni sekilde esinin ailesi, esini arayip, biz geliyoruz, esinin bileziklerinden sat olmazsa da, rahatca gezelim deselerdi, surda hepimiz panter olup cikmistik sinirden.
Senin ailene sen her turlu hakareti de etsen sana dokunmaz evet, esin en ufak bi sey dese alinirsin ve bu da normal tmm ama bi yere kadar. Ortada koca bi fark var canim benim.
Sahsi fikrim, yanlis davranan taraf benimki de olsa esiminki de, tarafsizca hakli/haksiz ayrimi yapip, degerlendirebilmeliyiz.
Esin sikinti yasamayalim ailen gelince die, kardesini uyarmani istemis senden ablasi olarak. Kendisi de agzini pekala acip saydirabilirdi kut kut.
Sen kac yasindasin kim bilir ve ailenin bu davranislari senin hala zoruna gidiyor. 3-5 yillik evli oldigun adamin zoruna gitmemesi mi gerekirdi ? Bunlari tartmak gerek.
Evet sen hamilesin, ama o da senin kadar hamile sayilir ,bu onun icin de ozel bi surec. Kaldi ki sana gecen gun, sucu olmadigi halde, gonlunu almaya calistigindan bahsetmistin, cok takdir etmistim anlayisini.
Ailen 4 gun kalip gidecek. Ve esinle kalacaksin ve ciddi bi hata da yok tatlim. Uzatmana degmez bence, saril kocisine, opusun, koklasin
Benim bu dördüncü malum. İlk ikisinde çok sigara içiyordum 5 6 kilo aldım gebelik boyunca kız 2950 oğlan 2850 doğmuştu. Sonuncu da sigarayı azaltmıştım en azından ilk aylarda az içtim 7 kilo aldım 3450 gr doğdu 15 gün erken olmasa 4 u bulur diyordu doktor. Bakalım bunda şimdiden 4 kilo aldım maksimum 9 ile bitirmek istiyorum ama çok da benim elimde değil. Sigara içmiyorum ve yas oldu 40. Hayaller hayatlar diyip de 30 kilo alırsam şaşmam hahah
Benim de kontrol ve şeker yuklemesi 2 aralik.. Bu haftayi saymazsak kaldi 2 haftaAyrintilisi guzel gecenlere sevindim :) benim kontrol araligin basinda yani daha cok var gunler nasil gecicek bilmiyorum
Gun almadim daha ben cnm esimin calisma durumuna gore alicam belki ayni gun olur seninleBenim de kontrol ve şeker yuklemesi 2 aralik.. Bu haftayi saymazsak kaldi 2 hafta
Canım benim yaaa ailenle anlaşamıyormuşsun bi 3/gün kalıp döneceklermiş eşinden rica et bana anlayış göstermeni istiyorum de tabiki ailende biraz haksızmış ama napıcan bişey olsa yine onlar koşar misafirdir idare et kuzum aile ve eş arasında kalmak çok zor ne eşini atabilrsin ne aileni2 gündur benim moral sıfır sıfır sıfırbebisim icin aglamamaya calissamda pek mumkun olmuyor.Sizide sıkmak istemem ama daraliyorum artık.Imdat kurtarın beni diye dağlara taşlara haykırmak istiyorum.Bakalım nereye kadar sabredicem.Kisaca bahsetmek gerekirse benim ailem aydında oturuyor ve ben ailemle anlasamayan biriyiz.4 gunlugune buraya geliyorlar.Annem,oglan kardesim ve kiz kardesim.sorun şu ki biraz anlayışsızlar.Telefonda biz geliyoruz bize ne yemegi yapicaksin nereye gotureceksin vs diyorlar.Param yok gezdiremem diyorum altın bilezigini sat bisey olmaz diyor annem.Aslinda ozunde iyiler ama baya anlayissizlar ki esimde huylarini bilir.Sukur ki esim hicbirsey kisitlamaz benden hep vericidir bana karsi yok bile demez ne istersem maddi imkanlar el verdikce alir.Ailemin gelecegini soyler soylemez huylarini bildiginden kardesini tembihle bana laf soylemesin disarida bisey ismarlayamam rvde ne varsa onu yesinler moduna gecti.Bende dedim ki onlar benim ailem huylari boyle yapacak birsey yok4 gun bakmak zotunami gidiyor senin dedim.Ben huylarini bildigimden konusuyorum dedi.Bende ben senin ailene yapsam nasil olur dedim o da merak etme ailem oyle birsey yapmaz ama yaparsada ben seni tutarim ailemi degil dedi ki ben hakli olsam beni savunur sonuna kadar.Basimi alip ben nerelere gideyim 4 gun.
Güle güle kullanın canım çok güzelKızlar çanta sipariş vermiştim gelmiş. Dışardaki mağazalarda incelemiştim çoğu çantanın kumaşı hoşuma gitmemişti. Bu çantanın kumaşı falan gayet hoşuma gitti beklediğimden kaliteli geldi ☺ Çok tatlı renkleri vardı aslında ama koyu olsun dedim her giydiğim kıyafetle uysun diye.
Hamilelikten demişler hep ama dediğin gibi de olabilir. Dr uma sorayım ben bi. Tşk ederimCanım ben de gbelikten önce de oluyordu. Kas sıkışmasıymışVoltaren sürünce geçmişti. Ama epey kıvranmıştım. Belki kaslarını rahatlatacak doğal bir krem falan işini görür. Gebelikte kas gevşetici krem kullanımını bilmiyorum
Benim 2 aralik ve 7 ocak olarak iki randevum belli, 7 ocaktakinden sonra bebegin ve benim durumuma gore ya 2-3 haftada bir ya da haftada bir cagiracakmis. 7 ocakta gittigimde bi de rapor istemeyi dusunuyorum izne erken cikmak icin. Daha simdiden belim cok agriyor, 30lardan sonra evde gecirsem daha iyi olacak sanki.Gun almadim daha ben cnm esimin calisma durumuna gore alicam belki ayni gun olur seninle
Allah razi olsunnBol bol dua et iş yapma zorlama kendini sen ikiz annesisin daha zor bize göre herşey allahtan o ne derse o olur tevekkül etmekten başka çaremiz yok canım bnm
Benimde kesin cekilecek. Magnezyum cok erken basladm bundaTmm :) bnimki kesin cekilicek ama emzirme ustune hamilelik olunca hep erteledim belki doktorun ilac takviyesi verir magnezyuma baslamis miydin unuttum bazılarınin icindeoluyor
Sen canini sık Ayaz’i uz aferin sana... bosver herkes umdugunu yer, bulur... halin ortada yapabilirsen yaparain cocugun olacak alacagin olacak borclandim dersin biraz verirsin gazi baslamadan... biz kimseden yardim istemeden kendi kendimize yogrulmaya calisiyorsunuz diye konisirsin.. ya anlayan anlar annende anlar bence, dusuncesizde olursa huyunu biliyosun zaten.. kim disari cikmak istiyorsa ciksinki.. halim yok dersin olur biter.. gezmek isteyen gezsin yani.. disarda yemek isteyen yesinAmin cnm.Sag salim atlatayim baska birsey istemem bende
2 gündur benim moral sıfır sıfır sıfırbebisim icin aglamamaya calissamda pek mumkun olmuyor.Sizide sıkmak istemem ama daraliyorum artık.Imdat kurtarın beni diye dağlara taşlara haykırmak istiyorum.Bakalım nereye kadar sabredicem.Kisaca bahsetmek gerekirse benim ailem aydında oturuyor ve ben ailemle anlasamayan biriyiz.4 gunlugune buraya geliyorlar.Annem,oglan kardesim ve kiz kardesim.sorun şu ki biraz anlayışsızlar.Telefonda biz geliyoruz bize ne yemegi yapicaksin nereye gotureceksin vs diyorlar.Param yok gezdiremem diyorum altın bilezigini sat bisey olmaz diyor annem.Aslinda ozunde iyiler ama baya anlayissizlar ki esimde huylarini bilir.Sukur ki esim hicbirsey kisitlamaz benden hep vericidir bana karsi yok bile demez ne istersem maddi imkanlar el verdikce alir.Ailemin gelecegini soyler soylemez huylarini bildiginden kardesini tembihle bana laf soylemesin disarida bisey ismarlayamam rvde ne varsa onu yesinler moduna gecti.Bende dedim ki onlar benim ailem huylari boyle yapacak birsey yok4 gun bakmak zotunami gidiyor senin dedim.Ben huylarini bildigimden konusuyorum dedi.Bende ben senin ailene yapsam nasil olur dedim o da merak etme ailem oyle birsey yapmaz ama yaparsada ben seni tutarim ailemi degil dedi ki ben hakli olsam beni savunur sonuna kadar.Basimi alip ben nerelere gideyim 4 gun.
Canım bunun için eşinle aranı bozma. Ailelerin farklı davranışları eşler için bazen anlaşılmaz olabiliyor. Birkaç gün idare etmekten başka çare yok. Kendini çok yormadan... Benim kayınpeder de kalktı tek başına geldi. Malum ben de çalışıyorum. Hiç " bu kız hem hamile hem de çalışıyor, ne işim var benim tek başıma orda, alayım eşimi de beraber gidelim, az da yardımımız dokunur" diye düşünmek yok. 3 gün kaldı ama gittiğinin ertesi gün benim kanamam oldu. Yine de demedim eşime birşey. Eşin de sen de biraz alttan alıp daha kolay atlatırsınız inşallah2 gündur benim moral sıfır sıfır sıfırbebisim icin aglamamaya calissamda pek mumkun olmuyor.Sizide sıkmak istemem ama daraliyorum artık.Imdat kurtarın beni diye dağlara taşlara haykırmak istiyorum.Bakalım nereye kadar sabredicem.Kisaca bahsetmek gerekirse benim ailem aydında oturuyor ve ben ailemle anlasamayan biriyiz.4 gunlugune buraya geliyorlar.Annem,oglan kardesim ve kiz kardesim.sorun şu ki biraz anlayışsızlar.Telefonda biz geliyoruz bize ne yemegi yapicaksin nereye gotureceksin vs diyorlar.Param yok gezdiremem diyorum altın bilezigini sat bisey olmaz diyor annem.Aslinda ozunde iyiler ama baya anlayissizlar ki esimde huylarini bilir.Sukur ki esim hicbirsey kisitlamaz benden hep vericidir bana karsi yok bile demez ne istersem maddi imkanlar el verdikce alir.Ailemin gelecegini soyler soylemez huylarini bildiginden kardesini tembihle bana laf soylemesin disarida bisey ismarlayamam rvde ne varsa onu yesinler moduna gecti.Bende dedim ki onlar benim ailem huylari boyle yapacak birsey yok4 gun bakmak zotunami gidiyor senin dedim.Ben huylarini bildigimden konusuyorum dedi.Bende ben senin ailene yapsam nasil olur dedim o da merak etme ailem oyle birsey yapmaz ama yaparsada ben seni tutarim ailemi degil dedi ki ben hakli olsam beni savunur sonuna kadar.Basimi alip ben nerelere gideyim 4 gun.
Aileninde sevdiği yemekleri onceden hazirlayip buzdolabina koysan. Bakin yemeklerim var vs dersin. Disarida giyemeyeceğinizi anlatirsin. İlla yemek isterlerse siz gidin yiyin dersin. İmkan yoksa anlayisli olmak zorundalar.Cok guzel yazmissin cnm.Ailem burda suclu olan taraf cnm farkindayim herseyin ama ben iki tarafinda kalbinin kirilmasini istemiyorum.Bir anda yuzume patir patir saymasi zoruma gitti gercektende.
E adamda dolmus demekki onada tuhaf geliyor bazi seyler.. hamile olup bizim daha hassas oldugunuza bazen dusunemiyorlar ama her isimized kosturuyor dusunsene azicik binyerin agrisa bisey olsa nasil da dusunuyor seni ama ailenin davranislarindan cocukta artik sana icini rahatca dokmus... boyle dusun sen olsan ailesi seninki gibi olsaydi dusunebilirdin onu kirmak istemezdin icine cekerdin herbiseyi ama erkekler bazen oyle davranmayi ciddi anlamda unutuyolarCok guzel yazmissin cnm.Ailem burda suclu olan taraf cnm farkindayim herseyin ama ben iki tarafinda kalbinin kirilmasini istemiyorum.Bir anda yuzume patir patir saymasi zoruma gitti gercektende.
ayy yok onlerine altin tepsidede koysan disarda yemek yeme kulturu olan insanlar.. o lahmacun piste olsa disarda yer.. tecrubeyle sabit kizlarAileninde sevdiği yemekleri onceden hazirlayip buzdolabina koysan. Bakin yemeklerim var vs dersin. Disarida giyemeyeceğinizi anlatirsin. İlla yemek isterlerse siz gidin yiyin dersin. İmkan yoksa anlayisli olmak zorundalar.
Ben eşine hak veriyorum uzgunum kabullenmek cok zordur kendi ailen olunca. Sen sayar soversin ama baskasi gik dese zoruna gider dogru.ama ailen gidince esinle kalacaksin
Mecbur idare edicem ama olan bana olucakCanım benim yaaa ailenle anlaşamıyormuşsun bi 3/gün kalıp döneceklermiş eşinden rica et bana anlayış göstermeni istiyorum de tabiki ailende biraz haksızmış ama napıcan bişey olsa yine onlar koşar misafirdir idare et kuzum aile ve eş arasında kalmak çok zor ne eşini atabilrsin ne aileni
Ben daha araligi ayarlayamadim massallah ocagi da almissin :)Benim 2 aralik ve 7 ocak olarak iki randevum belli, 7 ocaktakinden sonra bebegin ve benim durumuma gore ya 2-3 haftada bir ya da haftada bir cagiracakmis. 7 ocakta gittigimde bi de rapor istemeyi dusunuyorum izne erken cikmak icin. Daha simdiden belim cok agriyor, 30lardan sonra evde gecirsem daha iyi olacak sanki.
Ben anlamıyorum arkadaşlar süt ve süt ürünleriyle Demir hapları kullanılmaz . Nasıl oluyor da pekmez ve tahin aynı anda faydalı olabiliyor ? Kafamda deli sorularSut icemiyorsan taze yapilmis tahin de yiyebilirsin. Sutten daha fazla kalsiyum varmis dun arastirdim bende.pekmezle karistirsan da etkisi artiyormus hatta canim. Sifa olsun.ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?