- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Esimden yanayim o konuda sorun yok cnm ki bu gece calisiyor yarin kahvaltidan sonra avm falan gezicez.Ama cenesi durmayacak onunda ailem gelip gidene kadar.kayinvalidem sunu yapiyor desem cocuk gibi konusmazlar kiskanirlarSen esinden yana ol ona hakver arkasinda oldugunu bilsin ama o islerinde o sekilde ilerlemedigjni soyle ve goster.. yani anlayissizlarsada elinden geldigjni yaoiyorsunda yuzsuzce konusuyolarsa ne yapabilirsinki hicbise... Uzme canim kimseyide uzme.. herkes oldugu kadar.. bence onlarda kizlari oldugu icin agzina geldigi gibi konusmuslar sen beni dinle.. yani evine gelecekler ne aldiklarini paylas napocaklarini konus... durumunu gorsunler.. Allaha sukir kayinvalidem herbiseyime kosturuyor dersin.. bazi seyleride hisset uzuluyorsanda davranislarina hissettir.. neden yani ? Oldugun gibi ol, kirmamaya calis..
Amin.InsallahBenimde misafirim gelecek bana da su gibi geçer inşallah
Benim bile bazen bogasim geliyor bu kucuk kismi bir de cnm en son gelip gittiklerinde benim moralim 1 hafta yerine gelmemisti dogumda zaten ani gelisti diyip cagirmama karari aldik eve gecerken cagiricaz.3 ay sonra 3.sayfa haberlerinde lohusa kadin cinnet gecirdi diye haber cikarsa bil ki o benimdir :)Ya iyide esin hakli valla.. alip bogasim geldi anlyissiz insanlari.. ya dunurleri olarak bunlara benden daha iyi annelik yapiyor diyip icerlenecegine kizimdan uzagim ne yer ne iciyor.. bunun gibi dusunecegine.. esimin yaninda oatavatsizca konusmayin diyemiyor musun? Yani sana o derece konusan annensr bende olsam lutfen o sekilde kknusup esimin yaninda beni mahcup birakmayin derim. Anlamiyosalarda elinden gelenj sen yao beenmiyosalar kendileri ne isyorsa onu yapsinlar sen evine agirliyorsun yani.. e bi aksamda kayinvaliden agirlar onlari ilk aksam siz derken zaten iki gun gecmis olur diger gunlerde napiyolarsa yaparlar.. onlari ne alcaksan eksigin varaa oraya goturursun bunlar kaldi felan diye.. ama alamiyoruz dersin.. off ne bilim ya ama takilma.. herzamanki aile yeni olmadi oyle dusun..
O zaman ceplerinde para varsa gidip yesinler :)ayy yok onlerine altin tepsidede koysan disarda yemek yeme kulturu olan insanlar.. o lahmacun piste olsa disarda yer.. tecrubeyle sabit kizlar
Haklisin cnm ama ayni evin icine girdikmi arada ben kaliyorum o cok kotuBol şans, umarim karsilikli fazla yipranmadan atlatirsiniz. Biz sirf bu sebepten kpyi burda istemiyoruz mesela. Kv ne yapsan nereye gotursen mutlu olur, kp gelse hem hic biseyi begenmez hem surekli gezmek eglenmek ister. Ama esim sagolsun her zaman benden yana ben de ondan yanayimdir, kendi esim ve cocugum varken sanirim buyuklere biraz daha duygusuz davraniyoruz bazen. Ben onun ailesini elestirdigimde bisey demez ben de o bizimkiler icin bisey dediğinde ayni sekilde. Sonucta ikimiz de bazi davranislarinin bize uymadiginin farkindayiz ve bu yastan sonra degismeyeceklerini biliyoruz. Kendi aramizda konuşur, onlara yansitmadan aramizda hallederiz hep. Ailelerimiz onlar seviyoruz ama her yaptiklarini da onayladigimiz anlamina gelmiyor.
Kalp atar gibi ritmik mi oldu cnm su 2 gunde tam 3 kez benimde basima geldi cunkuAz önce eşimde hissetti hıçkırık tuttu sanırım tutunca aralıklı hareketler oluyor artık daha dert hissediyorum ama biraz fazla yemek yesem nefes alamıyorum bu ara midem sıkıştırıyor birde 470 gr da az sayılmaz ctesi 430 gr dı çarş 470 çıktı birde biraz suyum fazla umarım ileriki aylarda çok rahatsız etmez beni
E kiskaniyolarsa daha iyisini onlar yapsinlar... gecen ne yapmis getirmisti kaynanan.. e yani hakkini vercen herkesin onune... tabi ailenin tavrini uslubunu senin sizin konusma yapinizi bilemiyorum ama ben demis olsaydim venim ailemde keske daha iyisini biz ya inda olsaydikda biz yaosaydik diye icinden gecir ama kayinvalideyede Allah razi olsun gozumuz arkada kalmiyor en azindan derdi.. ben durumumyok esimin yaninda konusup darlamayin adami bende calismiyorum bildiginiz gibi de laf acilirsa diyebilirdim.. ve kardesin senden kucukse az saygiya davet edebilirsin :)) sende evlencen beyfendi sende yasayacan dersin ablasi.. benim arkamda kapi gibi ailem var saniyorum beni gucendirmeyecek.. sikintim varken anlayisli olacak koca yurekli ailem var diye yuru yada belki ise yarar.. yaramazsa hasta taklidi yap naparlarsa yapsinlar.. uzerine cek battaniyeyi yat.. esine yemek yaotircak hali yok yaEsimden yanayim o konuda sorun yok cnm ki bu gece calisiyor yarin kahvaltidan sonra avm falan gezicez.Ama cenesi durmayacak onunda ailem gelip gidene kadar.kayinvalidem sunu yapiyor desem cocuk gibi konusmazlar kiskanirlarEsime de dedim 4 gun katlanicaksin.
Bana da ders oluyor evladima ve esime nasil davranmamam gerektigini ogretiyorlar.Bence en güzeli bebişleri düşünmek onlar iyi olsun da gerisi vız gelir tırıs gider
Evet aynen ritmik hatta 2 kez oldu aynı gecedeKalp atar gibi ritmik mi oldu cnm su 2 gunde tam 3 kez benimde basima geldi cunku
Ah cnm ah neler denemedim ki.Huylu huyundan vazgeciyor mu ki kaynanam su 4 yilda annemden daha cok ilgili davrandi desem yeridir.E kiskaniyolarsa daha iyisini onlar yapsinlar... gecen ne yapmis getirmisti kaynanan.. e yani hakkini vercen herkesin onune... tabi ailenin tavrini uslubunu senin sizin konusma yapinizi bilemiyorum ama ben demis olsaydim venim ailemde keske daha iyisini biz ya inda olsaydikda biz yaosaydik diye icinden gecir ama kayinvalideyede Allah razi olsun gozumuz arkada kalmiyor en azindan derdi.. ben durumumyok esimin yaninda konusup darlamayin adami bende calismiyorum bildiginiz gibi de laf acilirsa diyebilirdim.. ve kardesin senden kucukse az saygiya davet edebilirsin :)) sende evlencen beyfendi sende yasayacan dersin ablasi.. benim arkamda kapi gibi ailem var saniyorum beni gucendirmeyecek.. sikintim varken anlayisli olacak koca yurekli ailem var diye yuru yada belki ise yarar.. yaramazsa hasta taklidi yap naparlarsa yapsinlar.. uzerine cek battaniyeyi yat.. esine yemek yaotircak hali yok ya
Kiyamam ben onlaraEvet aynen ritmik hatta 2 kez oldu aynı gecede
O bana hep oluyor... tik tik tik tik Alla alla bu ne demistim .. sonra iki gun geciyor yine... bazen her aksam ayni saatte minnaklarimi hissediyorumEvet aynen ritmik hatta 2 kez oldu aynı gecede
Sevindim o zamanSizinde caninizi sıktim kusura bakmayin icimi dokmem lazimdi dolmustum artik.iyi geldi bana da.
Asil bombanin buyugunu lohusalikta yasicam diye dusunuyorum umarim hepimiz sag salim atlatirizSevindim o zaman☺☺ Herkeste birseyler var inan herkes dort dortluk degil.. sorunlari buyutmeden cozmek en guzeli.. aman canim bir bomba seni bekliyor tez zamanda gecsin gitsin☺
Minnoslarima kavusmaya son kac gun ablasi??A Altibirlik61 benim icin su an onemli olan sey şafak olmali diye dusunuyorum :)
Ya ben orayi dusunmuyorum.. dusunmekte istemiyorum.. bebeklerimle vakit gecirip bol bol uyuyup sutum olsun diye olabildigince faydali seylerle kendimi beslicem.. ne gerekiyorsa yanimda kim varsa yardim edecek.. bu kadar.. zaten sezeryanliyim.. esimi yanimdan ayirmicam onu biliyorum... ve en rahat onun yanindayim sonra kendi ailem.. herkesin tercihi baska olabilir.. ona gore gazi vercn.. kim ne dusnuyor ne yaoiyor kulak asmican geri durucan duymican bu kadar hamis anne.. dert etme yani.. herkes uzerinde titricek zaten.. emin ol cok cok farkli olacakAsil bombanin buyugunu lohusalikta yasicam diye dusunuyorum umarim hepimiz sag salim atlatiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?