2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Esimden yanayim o konuda sorun yok cnm ki bu gece calisiyor yarin kahvaltidan sonra avm falan gezicez.Ama cenesi durmayacak onunda ailem gelip gidene kadar.kayinvalidem sunu yapiyor desem cocuk gibi konusmazlar kiskanirlar Esime de dedim 4 gun katlanicaksin.

Benim bile bazen bogasim geliyor bu kucuk kismi bir de cnm en son gelip gittiklerinde benim moralim 1 hafta yerine gelmemisti dogumda zaten ani gelisti diyip cagirmama karari aldik eve gecerken cagiricaz.3 ay sonra 3.sayfa haberlerinde lohusa kadin cinnet gecirdi diye haber cikarsa bil ki o benimdir :)

Haklisin cnm ama ayni evin icine girdikmi arada ben kaliyorum o cok kotu

Az önce eşimde hissetti hıçkırık tuttu sanırım tutunca aralıklı hareketler oluyor artık daha dert hissediyorum ama biraz fazla yemek yesem nefes alamıyorum bu ara midem sıkıştırıyor birde 470 gr da az sayılmaz ctesi 430 gr dı çarş 470 çıktı birde biraz suyum fazla umarım ileriki aylarda çok rahatsız etmez beni

Kalp atar gibi ritmik mi oldu cnm su 2 gunde tam 3 kez benimde basima geldi cunku

E kiskaniyolarsa daha iyisini onlar yapsinlar... gecen ne yapmis getirmisti kaynanan.. e yani hakkini vercen herkesin onune... tabi ailenin tavrini uslubunu senin sizin konusma yapinizi bilemiyorum ama ben demis olsaydim venim ailemde keske daha iyisini biz ya inda olsaydikda biz yaosaydik diye icinden gecir ama kayinvalideyede Allah razi olsun gozumuz arkada kalmiyor en azindan derdi.. ben durumumyok esimin yaninda konusup darlamayin adami bende calismiyorum bildiginiz gibi de laf acilirsa diyebilirdim.. ve kardesin senden kucukse az saygiya davet edebilirsin :)) sende evlencen beyfendi sende yasayacan dersin ablasi.. benim arkamda kapi gibi ailem var saniyorum beni gucendirmeyecek.. sikintim varken anlayisli olacak koca yurekli ailem var diye yuru yada belki ise yarar.. yaramazsa hasta taklidi yap naparlarsa yapsinlar.. uzerine cek battaniyeyi yat.. esine yemek yaotircak hali yok ya

Ah cnm ah neler denemedim ki.Huylu huyundan vazgeciyor mu ki kaynanam su 4 yilda annemden daha cok ilgili davrandi desem yeridir.

Sevindim o zaman☺☺ Herkeste birseyler var inan herkes dort dortluk degil.. sorunlari buyutmeden cozmek en guzeli.. aman canim bir bomba seni bekliyor tez zamanda gecsin gitsin
Asil bombanin buyugunu lohusalikta yasicam diye dusunuyorum umarim hepimiz sag salim atlatiriz

Asil bombanin buyugunu lohusalikta yasicam diye dusunuyorum umarim hepimiz sag salim atlatiriz
Ya ben orayi dusunmuyorum.. dusunmekte istemiyorum.. bebeklerimle vakit gecirip bol bol uyuyup sutum olsun diye olabildigince faydali seylerle kendimi beslicem.. ne gerekiyorsa yanimda kim varsa yardim edecek.. bu kadar.. zaten sezeryanliyim.. esimi yanimdan ayirmicam onu biliyorum... ve en rahat onun yanindayim sonra kendi ailem.. herkesin tercihi baska olabilir.. ona gore gazi vercn.. kim ne dusnuyor ne yaoiyor kulak asmican geri durucan duymican bu kadar hamis anne.. dert etme yani.. herkes uzerinde titricek zaten.. emin ol cok cok farkli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…