2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hemen sana istatistiksel verileri soyleyeyim :)
1.177 gun bizimleler
2.103 gun kaldı.
3.ciftli sayilara 3 gun bugunu saymazsak 2
4.bu haftayi saymazsak 14 hafta :)
Ne cok kalmislar bizimle
Yine bayag kalmis
Haftalarda gecse bitse su hasret koklasak yavrularimizi.... sag salim kavussak... bebek kokusu koklasak aldigimiz cicisleri giydirsek, kirlettigi camasialrini mis gibi yikasak.. poposlerini sevsek.. ayaklarini avcumuza koysak... bacaklarina masaj yapsak.. kiynumuza koyup gazini alsak... babasida beklese sirada bana ne zaman vercek yahuuuuu dedigi zamanlar bir gelse

Kokusunu duymadigim yavrumun kokusunu ozledim.tulumunu alip battaniyeye sarip sevmisligim bile var. :)

Haklisin cnm ama ayni evin icine girdikmi arada ben kaliyorum o cok kotu
Düşünüp de simdiden kendini bu kadar strese sokma canim, hersey olacagina varir, oyle de olsa boyle de gelecekler. Esinle bir olur bi care bulursunuz elbet. Surekli dibinde degiller ya bosver, 4 guncuk sıkıver disini, bebisin icin sakin olman onemli.

Umarim cnm elimden geleni yapicam yapacak birsey yok maalesef.

Ya aklıma birsey takildi bebislet dogduktan sonra sarilik olmasin diye yuzlerini sari tulbentle ortuyorlar ya o gercekten dogrumudur ?
Ben kullanmadim, acikcasi mantikli da gelmiyor. Yenidogan sariligina en buyuk ilac bol bol meme benim kizim 2950 gr dogdu 2700 ciktik hastaneden, cok sukur sarilik yasamadik ama yamyam gibi yapisirdi memeye. Kilo alimi guzel olunca daha ilk haftanin sonunda al yanakli oluveriyorlar.

Sat nezamandı aynı haftadayız

Sizinde caninizi sıktim kusura bakmayin icimi dokmem lazimdi dolmustum artik.iyi geldi bana da.
Herkesin ailesinde çeşit çeşit durumlar var cnm sıkma canını kimi anne kimi kayınvalide... Benimde annem ancak 1 ay kalır gider kv fizik tedavi alıyor bakamaz fln fln böylesi belki daha iyi aile olmayı öğreniyoruz

Oy hepsi bol bol emer insallah

Ben anlamıyorum arkadaşlar süt ve süt ürünleriyle Demir hapları kullanılmaz . Nasıl oluyor da pekmez ve tahin aynı anda faydalı olabiliyor ? Kafamda deli sorular
Ben okudugumu paylastim. Inanip inanmamak size kalmis.
Mesela zayiflamak icin ictigimiz yesil cayin icine, yarim limon sıkmak da etkisini yuzde yuz artirirmis vs gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…