- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Hemen sana istatistiksel verileri soyleyeyim :)Minnoslarima kavusmaya son kac gun ablasi??
Ne cok kalmislar bizimleHemen sana istatistiksel verileri soyleyeyim :)
1.177 gun bizimleler
2.103 gun kaldı.
3.ciftli sayilara 3 gun bugunu saymazsak 2
4.bu haftayi saymazsak 14 hafta :)
Kokusunu duymadigim yavrumun kokusunu ozledim.tulumunu alip battaniyeye sarip sevmisligim bile var. :)Ne cok kalmislar bizimle
Yine bayag kalmis
Haftalarda gecse bitse su hasret koklasak yavrularimizi.... sag salim kavussak... bebek kokusu koklasak aldigimiz cicisleri giydirsek, kirlettigi camasialrini mis gibi yikasak.. poposlerini sevsek.. ayaklarini avcumuza koysak... bacaklarina masaj yapsak.. kiynumuza koyup gazini alsak... babasida beklese sirada bana ne zaman vercek yahuuuuu dedigi zamanlar bir gelse ☺❤
Benim de yatılı misafirim gelcek inşallah bana da su gibi geçerBenimde misafirim gelecek bana da su gibi geçer inşallah
Amin ins cnm.Benim de yatılı misafirim gelcek inşallah bana da su gibi geçer
Düşünüp de simdiden kendini bu kadar strese sokma canim, hersey olacagina varir, oyle de olsa boyle de gelecekler. Esinle bir olur bi care bulursunuz elbet. Surekli dibinde degiller ya bosver, 4 guncuk sıkıver disini, bebisin icin sakin olman onemli.Haklisin cnm ama ayni evin icine girdikmi arada ben kaliyorum o cok kotu
Umarim cnm elimden geleni yapicam yapacak birsey yok maalesef.Düşünüp de simdiden kendini bu kadar strese sokma canim, hersey olacagina varir, oyle de olsa boyle de gelecekler. Esinle bir olur bi care bulursunuz elbet. Surekli dibinde degiller ya bosver, 4 guncuk sıkıver disini, bebisin icin sakin olman onemli.
Ben kullanmadim, acikcasi mantikli da gelmiyor. Yenidogan sariligina en buyuk ilac bol bol memeYa aklıma birsey takildi bebislet dogduktan sonra sarilik olmasin diye yuzlerini sari tulbentle ortuyorlar ya o gercekten dogrumudur ?
Sat nezamandı aynı haftadayızAz önce eşimde hissetti hıçkırık tuttu sanırım tutunca aralıklı hareketler oluyor artık daha dert hissediyorum ama biraz fazla yemek yesem nefes alamıyorum bu ara midem sıkıştırıyor birde 470 gr da az sayılmaz ctesi 430 gr dı çarş 470 çıktı birde biraz suyum fazla umarım ileriki aylarda çok rahatsız etmez beni
Herkesin ailesinde çeşit çeşit durumlar var cnm sıkma canını kimi anne kimi kayınvalide... Benimde annem ancak 1 ay kalır gider kv fizik tedavi alıyor bakamaz fln fln böylesi belki daha iyi aile olmayı öğreniyoruzSizinde caninizi sıktim kusura bakmayin icimi dokmem lazimdi dolmustum artik.iyi geldi bana da.
19 haziran canımSat nezamandı aynı haftadayız
Oy hepsi bol bol emer insallahBen kullanmadim, acikcasi mantikli da gelmiyor. Yenidogan sariligina en buyuk ilac bol bol memebenim kizim 2950 gr dogdu 2700 ciktik hastaneden, cok sukur sarilik yasamadik ama yamyam gibi yapisirdi memeye. Kilo alimi guzel olunca daha ilk haftanin sonunda al yanakli oluveriyorlar.
Ben ona inanmiyorum. Kizim hem emmisti hem mama yemisti sarilik olmadik. Birde benim duyduğum kadarıyla anne bebek ayni kan gurubu olursa olmazmisOy hepsi bol bol emer insallah
Ben okudugumu paylastim. Inanip inanmamak size kalmis.Ben anlamıyorum arkadaşlar süt ve süt ürünleriyle Demir hapları kullanılmaz . Nasıl oluyor da pekmez ve tahin aynı anda faydalı olabiliyor ? Kafamda deli sorular
Gule gule giysin kuzucuk cok guzeller. Su tom ve jerryli seyi nerden aldin canim. Cok tatliymis. O benim en sevdigim cizgi filmdiKızlar buğün oğluşum için alışveriş yaptım biraz çok harektliyiiz bu aralar hiç yerinde durmuyor
Insallah sag salim atlatiriz acemilik olunca insan ne ile karsilasacagini bilmiyorBen ona inanmiyorum. Kizim hem emmisti hem mama yemisti sarilik olmadik. Birde benim duyduğum kadarıyla anne bebek ayni kan gurubu olursa olmazmis
Kız cinsiyeti canımEvet aynen öyle konuşmuştuk senin nasıl bebiş cinsiyeti ne kilo fln herşey yolunda dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?