- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Oyy kuzum. Hem kanamasi olup hem esine kiyamayip dememis bile. Cok takdir ettim valla.Herkese merhaba
Ne çok yazmışsınız, okuyamadım hepsini
Umarım herşey yolundadır
Canım bunun için eşinle aranı bozma. Ailelerin farklı davranışları eşler için bazen anlaşılmaz olabiliyor. Birkaç gün idare etmekten başka çare yok. Kendini çok yormadan... Benim kayınpeder de kalktı tek başına geldi. Malum ben de çalışıyorum. Hiç " bu kız hem hamile hem de çalışıyor, ne işim var benim tek başıma orda, alayım eşimi de beraber gidelim, az da yardımımız dokunur" diye düşünmek yok. 3 gün kaldı ama gittiğinin ertesi gün benim kanamam oldu. Yine de demedim eşime birşey. Eşin de sen de biraz alttan alıp daha kolay atlatırsınız inşallah
Dogru degil yani bende inanmıyorum canım annem kafasına göre ayarlamişti bi sarı mendil eşim gorunce hemen yoketti batıl inanc bunlar diyeYa aklıma birsey takildi bebislet dogduktan sonra sarilik olmasin diye yuzlerini sari tulbentle ortuyorlar ya o gercekten dogrumudur ?
Ay yok kanamayı söylemez miyim?Oyy kuzum. Hem kanamasi olup hem esine kiyamayip dememis bile. Cok takdir ettim valla.
Esin kiymetini bilsin ins
Pijama aldigim yerde kadin zorla sarı birseyler satmaya calisti sarilik olmaz bak falan diyo bideDogru degil yani bende inanmıyorum canım annem kafasına göre ayarlamişti bi sarı mendil eşim gorunce hemen yoketti batıl inanc bunlar diye
He tmmAy yok kanamayı söylemez miyim?Farkeder etmez uyandırdım...
Normalde olsa yoruldum işte o yüzden oldu diye bıdı bıdı ederim de söz konusu ailesi olunca laf söyletmez pek. Kendine istediğini say, ama ailesine asla... İçimden kızdım, söylendim ama niye geldi tek başına demedim yüzüne. Neyseki uzaklar da böyle binde bir. Yakın olsak ve sık olsa kesin söylerdim orası ayrı
O iyi saticiymis da senin uyanik oldugunu anlayamamisPijama aldigim yerde kadin zorla sarı birseyler satmaya calisti sarilik olmaz bak falan diyo bide
Canim hasta numarasi yapAmin cnm.Sag salim atlatayim baska birsey istemem bende
Oyle yapmaya niyetliyim cnm :) saolun destekleriniz icinCanim hasta numarasi yap ☺
Doktor istirahat verdi de
Suyunu bile kardesinden iste otur kanepede keyfine bak
Sonucta bahanen var hamilesin gezip tozmak oncelikli değil bizim icin su an hele ben bu aralar diyelimki biseye para gidecek yok yok o parayi oraya harcamiyayim çocuklarıma kac tane zıbın alirim onla diye bu kafadayim sürekli sende bu sekil yaklas otur evde bosver bu seferde boyle olsun
Evet inşallah. Bu ara o kadar değişik, o kadar acayip rüyalar görüyorum ki... iyi geceler herkeseeeİyi geceler.. cok oturdum sanirim kasiklarim agridi.. huzurlu uyanalim ve guzel ruyalar gorelim lutfen ...
Çok doğru demişsin canım. Bu tarz durumlar öğretiyor insana aile olmayı, doğru davranmayı, kırmadan ve kendini de ezdirmeden idare etmeyi. Allah kaldıramayacağımız sıkıntı vermesin.Herkesin ailesinde çeşit çeşit durumlar var cnm sıkma canını kimi anne kimi kayınvalide... Benimde annem ancak 1 ay kalır gider kv fizik tedavi alıyor bakamaz fln fln böylesi belki daha iyi aile olmayı öğreniyoruz
Canım bunu duydum ama faydası var mıdır bilmiyorum. Sarılık vücutta bulunan bir maddenin bir miktar fazla olması sonucu olabiliyor. Bebek doğar doğmaz yapılacak en güzel şey bol bol güzel beslenip emzirmek. Bebek bolca emdikçe sık sık kaka yapar ve sarılığa sebep olan o maddeyi (sanırım ismi bilirubin ) bu şekilde vücudundan atar.Ya aklıma birsey takildi bebislet dogduktan sonra sarilik olmasin diye yuzlerini sari tulbentle ortuyorlar ya o gercekten dogrumudur ?
cnm tyrosid ile hametani biraz karistir sur altlara iki gun sur gecer ,eger tekrarlarsa yine sur geceleri onlar inatci pişiklerde tahrislerde birebir benim kizin pisik sorununu ,kv demin kalp ameliyati sonrasi gogsunde ki inatçı pisiklere cok iyi geldi ,aile hekimi yazarBenim göğüs altlarım tahriş oldu. Baya kızarık böyle egzama gibi. Kaşıntı falan rahatsızlık veriyor. Emzirme sütyeni almıştım o rahatsız etti. Şimdi pentiden yarım atlet şeklinde sütyen aldım ve biraz daha rahatım
Canım pijama demişken o pijama fiyatları ne öyle yaa, geçen gün sordum kaliteli ürünler satan bi mağazaya. 200-300 civarlarında. Hatta parça sayısına ve işlemesine göre daha pahalıları da vardı.. Çok güzeldi bazıları ama almadım şimdilik çünkü abiye mi alıyoruz bu nePijama aldigim yerde kadin zorla sarı birseyler satmaya calisti sarilik olmaz bak falan diyo bide
Kuzum ya kıyamam sana. Şimdi hassas olduğun için böyle. Ailene de eşine de kızma. Hiççç canını sıkma. Aileni kardeşini göreceksin ne güzel böyle düşün. Pozitif ol. Sana ve eşine uymayan noktalarda taviz verme. Kibarca geçiştir. O zaman eşin de hiç rahatsız olmaz. Annen dışarı çıkar bizi güzel birşeyler yiyelim derse, sen de tam tersi şu şu yemeği çekiyor canım, sen güzel yapıyorsun bana ondan yap filan de. Dağınıklık için de kardeşlerini güzelce uyar halim olmuyor aldığınızı geri yerine koyun de. Korktuğun gibi bi durum yok. Ama bu şekilde hissetmen de çok doğal ☺Oyle yapmaya niyetliyim cnm :) saolun destekleriniz icin
İnanıp inanmamak değilde mantığıma aykırı geldi, doktorlar özellikle demir içerikli gıdaları süt ürünleriyle tüketmeyin en az 2 saat geçmeli vs dediği için .Ben okudugumu paylastim. Inanip inanmamak size kalmis.
Mesela zayiflamak icin ictigimiz yesil cayin icine, yarim limon sıkmak da etkisini yuzde yuz artirirmis vs gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?