2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oyy kuzum. Hem kanamasi olup hem esine kiyamayip dememis bile. Cok takdir ettim valla.
Esin kiymetini bilsin ins

Ya aklıma birsey takildi bebislet dogduktan sonra sarilik olmasin diye yuzlerini sari tulbentle ortuyorlar ya o gercekten dogrumudur ?
Dogru degil yani bende inanmıyorum canım annem kafasına göre ayarlamişti bi sarı mendil eşim gorunce hemen yoketti batıl inanc bunlar diye

Oyy kuzum. Hem kanamasi olup hem esine kiyamayip dememis bile. Cok takdir ettim valla.
Esin kiymetini bilsin ins
Ay yok kanamayı söylemez miyim? Farkeder etmez uyandırdım...
Normalde olsa yoruldum işte o yüzden oldu diye bıdı bıdı ederim de söz konusu ailesi olunca laf söyletmez pek. Kendine istediğini say, ama ailesine asla... İçimden kızdım, söylendim ama niye geldi tek başına demedim yüzüne. Neyseki uzaklar da böyle binde bir. Yakın olsak ve sık olsa kesin söylerdim orası ayrı

He tmm olsun ben seni yine de takdir ediym o zman bosa gitmesin

Pijama aldigim yerde kadin zorla sarı birseyler satmaya calisti sarilik olmaz bak falan diyo bide
O iyi saticiymis da senin uyanik oldugunu anlayamamis
Sararmasin die sari tulbent
Morarmasin die mor tulbent
Yesermesin die yesil tulbent
Kizarmasin dir kirmizi tulbent
...
Die gitcek heralde
Yersek ne ala

Amin cnm.Sag salim atlatayim baska birsey istemem bende
Canim hasta numarasi yap
Doktor istirahat verdi de
Suyunu bile kardesinden iste otur kanepede keyfine bak
Sonucta bahanen var hamilesin gezip tozmak oncelikli değil bizim icin su an hele ben bu aralar diyelimki biseye para gidecek yok yok o parayi oraya harcamiyayim çocuklarıma kac tane zıbın alirim onla diye bu kafadayim sürekli sende bu sekil yaklas otur evde bosver bu seferde boyle olsun

Oyle yapmaya niyetliyim cnm :) saolun destekleriniz icin

Çok doğru demişsin canım. Bu tarz durumlar öğretiyor insana aile olmayı, doğru davranmayı, kırmadan ve kendini de ezdirmeden idare etmeyi. Allah kaldıramayacağımız sıkıntı vermesin.

Ya aklıma birsey takildi bebislet dogduktan sonra sarilik olmasin diye yuzlerini sari tulbentle ortuyorlar ya o gercekten dogrumudur ?
Canım bunu duydum ama faydası var mıdır bilmiyorum. Sarılık vücutta bulunan bir maddenin bir miktar fazla olması sonucu olabiliyor. Bebek doğar doğmaz yapılacak en güzel şey bol bol güzel beslenip emzirmek. Bebek bolca emdikçe sık sık kaka yapar ve sarılığa sebep olan o maddeyi (sanırım ismi bilirubin ) bu şekilde vücudundan atar.

cnm tyrosid ile hametani biraz karistir sur altlara iki gun sur gecer ,eger tekrarlarsa yine sur geceleri onlar inatci pişiklerde tahrislerde birebir benim kizin pisik sorununu ,kv demin kalp ameliyati sonrasi gogsunde ki inatçı pisiklere cok iyi geldi ,aile hekimi yazar

Pijama aldigim yerde kadin zorla sarı birseyler satmaya calisti sarilik olmaz bak falan diyo bide
Canım pijama demişken o pijama fiyatları ne öyle yaa, geçen gün sordum kaliteli ürünler satan bi mağazaya. 200-300 civarlarında. Hatta parça sayısına ve işlemesine göre daha pahalıları da vardı.. Çok güzeldi bazıları ama almadım şimdilik çünkü abiye mi alıyoruz bu ne İlerleyen zamanlarda kısmet olursa daha uygun birşeyler bakmayı düşünüyorum.

Oyle yapmaya niyetliyim cnm :) saolun destekleriniz icin
Kuzum ya kıyamam sana. Şimdi hassas olduğun için böyle. Ailene de eşine de kızma. Hiççç canını sıkma. Aileni kardeşini göreceksin ne güzel böyle düşün. Pozitif ol. Sana ve eşine uymayan noktalarda taviz verme. Kibarca geçiştir. O zaman eşin de hiç rahatsız olmaz. Annen dışarı çıkar bizi güzel birşeyler yiyelim derse, sen de tam tersi şu şu yemeği çekiyor canım, sen güzel yapıyorsun bana ondan yap filan de. Dağınıklık için de kardeşlerini güzelce uyar halim olmuyor aldığınızı geri yerine koyun de. Korktuğun gibi bi durum yok. Ama bu şekilde hissetmen de çok doğal ☺

gunaydin kizlar ,pazar gunu e bebekten 9 tl ye falan 30 lu gogus pedi aldim,emzirme sudyeni aldim su anda da kullaniyorum o da 17.90 di rahat ama ben 80 almistim bi beden buyuk alsaymisim iyiymis 75 im normalde 85 alsaydim iyiymis sirtim su an cok rahat hani ilerde daralirsa diye fiyatlari iyiydi haberiniz olsun dedim,balenliler daha pahali 39.90,40 tl kusure de var ama emzirirken balensiz kullanmak gerekiyormus süt kanallarinin tikanmasina neden oluyormus balenliler

Ben okudugumu paylastim. Inanip inanmamak size kalmis.
Mesela zayiflamak icin ictigimiz yesil cayin icine, yarim limon sıkmak da etkisini yuzde yuz artirirmis vs gibi.
İnanıp inanmamak değilde mantığıma aykırı geldi, doktorlar özellikle demir içerikli gıdaları süt ürünleriyle tüketmeyin en az 2 saat geçmeli vs dediği için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…