2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Pijama aldigim yerde kadin zorla sarı birseyler satmaya calisti sarilik olmaz bak falan diyo bide
Bende 3 lü takım aldım ama hastanede sezeryan olanlar için gecelik daha rahat olur sanırım dikişler ilk 3 gün baya acıyor yaa pijama indir kaldır zor diye ben geceliğe karar verdim

Ben ona inanmiyorum. Kizim hem emmisti hem mama yemisti sarilik olmadik. Birde benim duyduğum kadarıyla anne bebek ayni kan gurubu olursa olmazmis
Benim kızımda hem emdi mama takviyesi de aldı kan gruplarımız da aynı ama malesef sarılık oldu 1 gece fazla kaldık hastanede bu yüzden o küçücük elleri delik deşik olmuştu kan aldırmaktan inşallah bu bebişim sarılık olmaz neler bekliyor bizi acaba

Günaydınlar herkese. dün şehir dışından görümcem kendi yaptırdıkları sucuktan göndermiş. tezgahın üzerinde duruyordu buzluğa koyacaktım ki, bıçakla bölünce canım çok çekti bi an. ekmek arası hemen bi parça yiyiverdim sonra tam bi parça daha yiyecektim ki aklıma geldi bu çiğ çok mutsuzum gece boyu uyuyamadım takso testi yeniden yaptırayımmı ne dersiniz çok korkuyorum

Benim kizimdan bir lohusa seti var 110 tlye almistim 2017de. Birde uzun gecelik. Simdi 3 takim alt ust pijama aldim. Onlar bile pahali 170 tuttu 3 takım

Erken mi dogmustu canim

Bende 3 lü takım aldım ama hastanede sezeryan olanlar için gecelik daha rahat olur sanırım dikişler ilk 3 gün baya acıyor yaa pijama indir kaldır zor diye ben geceliğe karar verdim
Ben sezeryanliydim ama pijama giydim kizimda. Bunda da oyle yaparim. Zaten şubat mart soğuk olur pijama vucudu sarar

Gecmis olsun kizimda bugun tekrar ateslendi. Bu sene hastalıktan illlallah ettim

Yaa bu sarilik genelde oluyor , kandaki bilirubin seviyesinin artmasindan dedigin gibi kan uyusmazligi, Vucutta enzim eksikligi gibi bi cok neden var.. karaciger vazifesibi guzel yerine getiremedigi icin kanda birikmesi sonucu meydana gelen sariligin tedavisi SARİ BEZLE olmayacagi, yenidogan bebeklere tedavi yontemi olarak fototerapiyle onune gecildigi... bebegimizin vucudunu gunes isinlarini gormesi icin gunde 10-15 dakka boyunca durmasi seklinde siralanabilir... bastan ayak icuna kadar devam eder... karin bolgesini gectikten aonra siddeti arttihinin belirtisi olarak gorulur.. bu maddeyi karaciger temizleyemedigi icin beyinde birikim yapar ve gorme bozuklukluari isitme ve diger aktivitelerinide etkileyebilir kalici hasarlara neden olabilir... gunumuzde tedavisi cok kolaydir... gozlerini kapatarak fototerapi ilerleyen durumlarda veyahut dr un iizlicegi baska yontem... bol bol emzirip bol bol kala yapmasi gunde 3-4 kez istenir, bir hafta sonunda hafif sariliklarin kendiliginden duzelir..ornegin bas ve gozlerde goruleb sarilik gibi.. daha yayginligi az olanlarinda..

Kızlar yardımm. Dün gece ilişkiden sonra kanamam oldu ve baya oldu. Sonr ageçti. Ağrım sızım yok bebeği de hissettim. Burada hastane yok. Başına gelen var mı
İliskiden sonra kanama olabiliyor.. doktoruna danis, ve cinsel iliskiden uzak durmani tavsiye edebilirim sadece.. kanmanin durmasi iyiye isaret kanama miktari ve kanama rengide obemli... taze kansa kipkirmizi visne curugu gibi ve miktari bir iki damlaysa gibi.. buna iliskin dr un soru soracaktir.. gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…