- 23 Ağustos 2019
- 125
- 212
- 33
- 40
Ayyyyyyy bende hep kabus gördümmm eşimi uyandırıp sarıldımGizel ruyalar gorelim dedim ya sabaha kadar kabus gordum... bisey dusunmede uyumak daha iyi geliyor bana onu anladim bu siralar.. herkese gunaydin..
Ne guzell ne mutlu sanaAyyyyyyy bende hep kabus gördümmm eşimi uyandırıp sarıldım
Hadi gozunuz aydin ne guzel haber.. sebebi belli olan seyler icimizi rahatlatiyor iste boyle.. sivilcem cikmadi yardimci olamicam.. kasinti yapiyormu? Yoksa.. bilemedim.. aklimada bisey gelmedi.. yardimci olamadim kusura bakmayjn..Kızlar selam bende dün doktora gittim. Gece uykumda kollarımda ve ellerimde uyuşma oluyordu çok korktum. Magnezyum ve kalsiyum eksikliği olduğu içinmiş. Bebişim iyimiş büyümüş. 530 gr. olmuş Boyuda normale göre uzunmuş. Sıkıntı hareketleri aşağıya baskı yapıyor. İdral torbama özellikler. Nedenide daha önce miyom ameliyatı olmuş olmam ve bebeğin aşağıya yerleşmiş olmasıymış. Baskılar artacak dedi. Bakalım iyi olsunda dayanırız. Sormak istediğim birşey var. Vücudumda minik minik sivilceler çıktı. Sizde de varmı?
Bende yasiyorum.. bildigin sari yani.. bazen kivamli gibi bazen daha acik.. ama cok sukur herhangi bir rahatsizligim birseyim yok.. akintinin olmasi normal demisti doktorum kasinti idrar oroblemleri yasamadigin surece..ayda eutin kan idrar testim oluyor zaten takiplerim yapiliyorKızlar merhaba hafif sarı beyaz renkte sulu akıntım var 21. Haftamdayım. Sizde yaşıyor musunuz? Normal mi bilemedim.
Kendileri yapmissin en azindan saglikli.Ben huc onemsemiyorum.salam sosis sucuk be bulsam yiyorum hicbirseyde olmadi canın cekmis sonucta ki cok ufak parca almissin sanmam birsey olacaginiGünaydınlar herkese. dün şehir dışından görümcem kendi yaptırdıkları sucuktan göndermiş. tezgahın üzerinde duruyordu buzluğa koyacaktım ki, bıçakla bölünce canım çok çekti bi an. ekmek arası hemen bi parça yiyiverdimsonra tam bi parça daha yiyecektim ki aklıma geldi bu çiğ çok mutsuzum gece boyu uyuyamadım takso testi yeniden yaptırayımmı ne dersiniz çok korkuyorum
Evet cnmKızlar merhaba hafif sarı beyaz renkte sulu akıntım var 21. Haftamdayım. Sizde yaşıyor musunuz? Normal mi bilemedim.
Bence bu isi yapmali cok guzel olmus cnmGünaydınn kızlaar. Gerçi öğlen oldu ben yeni okudum mesajlarınızı.
Ananemiz babynest dikmiş şimdi fotoğrafını gönderdi. Sizede fikir olsun
Eki Görüntüle 2556206 prensimin kapı süsü geldi :)
Cok güzelmiş, İnsan kullanmak için sabirsizlaniyordur böyle şeyleri ☺Eki Görüntüle 2556206 prensimin kapı süsü geldi :)
Ne tatli kadincagiz.. anacigibin elleri dert gormesin guzel gunlerde kullansin minnak tombikGünaydınn kızlaar. Gerçi öğlen oldu ben yeni okudum mesajlarınızı.
Ananemiz babynest dikmiş şimdi fotoğrafını gönderdi. Sizede fikir olsun
Karnımda var benimde 3 4 tane ara ara cıkıyo acaba yagladıgım içinmiKızlar selam bende dün doktora gittim. Gece uykumda kollarımda ve ellerimde uyuşma oluyordu çok korktum. Magnezyum ve kalsiyum eksikliği olduğu içinmiş. Bebişim iyimiş büyümüş. 530 gr. olmuş Boyuda normale göre uzunmuş. Sıkıntı hareketleri aşağıya baskı yapıyor. İdral torbama özellikler. Nedenide daha önce miyom ameliyatı olmuş olmam ve bebeğin aşağıya yerleşmiş olmasıymış. Baskılar artacak dedi. Bakalım iyi olsunda dayanırız. Sormak istediğim birşey var. Vücudumda minik minik sivilceler çıktı. Sizde de varmı?
Duru Nur canım ben rüyamda gördüm daha cinsiyeti belli olmadanKizlar isim konusunda hala kararsızım bazıları netlestirmis galiba banada söyler misiniz kızı olacaklar ne koyacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?