2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar selam bende dün doktora gittim. Gece uykumda kollarımda ve ellerimde uyuşma oluyordu çok korktum. Magnezyum ve kalsiyum eksikliği olduğu içinmiş. Bebişim iyimiş büyümüş. 530 gr. olmuş Boyuda normale göre uzunmuş. Sıkıntı hareketleri aşağıya baskı yapıyor. İdral torbama özellikler. Nedenide daha önce miyom ameliyatı olmuş olmam ve bebeğin aşağıya yerleşmiş olmasıymış. Baskılar artacak dedi. Bakalım iyi olsunda dayanırız. Sormak istediğim birşey var. Vücudumda minik minik sivilceler çıktı. Sizde de varmı?

Hadi gozunuz aydin ne guzel haber.. sebebi belli olan seyler icimizi rahatlatiyor iste boyle.. sivilcem cikmadi yardimci olamicam.. kasinti yapiyormu? Yoksa.. bilemedim.. aklimada bisey gelmedi.. yardimci olamadim kusura bakmayjn..

Kızlar merhaba hafif sarı beyaz renkte sulu akıntım var 21. Haftamdayım. Sizde yaşıyor musunuz? Normal mi bilemedim.
Bende yasiyorum.. bildigin sari yani.. bazen kivamli gibi bazen daha acik.. ama cok sukur herhangi bir rahatsizligim birseyim yok.. akintinin olmasi normal demisti doktorum kasinti idrar oroblemleri yasamadigin surece..ayda eutin kan idrar testim oluyor zaten takiplerim yapiliyor

Kendileri yapmissin en azindan saglikli.Ben huc onemsemiyorum.salam sosis sucuk be bulsam yiyorum hicbirseyde olmadi canın cekmis sonucta ki cok ufak parca almissin sanmam birsey olacagini

Karnımda var benimde 3 4 tane ara ara cıkıyo acaba yagladıgım içinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…