2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar benim öksürüğüm geçmedi iyice arttı öksurdukce idrarımi tutamıyorum surekli çamaşır değiştiriyorum ben de rapor alicam bu şekilde işe gidemem bebeğe bi zararı olur mu korkuyorum açıkçası sürekli bir öksürük dün doktora gittim ilaç veremem dedi ılık su iç dedi

SELAM kizlarr simdi sizden fikir almak istiyorum 3cuzler icin ayri ayri besik almak istemiyorum yersorun birde yurtdisina yerlesme durumumuz olabilir... 1tane 70x120 park besikmi alayim? Yoksa mobilya besikmi? Bazam var yanlarina koruma yaptircam burda kalirsak zAten buzgulu yatak varya simdi 3tane ondan alip onlarda yatirmayi dusunuyorum bilemedim kararsiz kaldim
Hadi bana fikir verin neyapayim?

Ihlamur beni biraz rahatlatti ama 1 haftadir oksurugum gecmedi hala

Tasinma durumunuz varsa mobilya isine hic girme derim cnn

Canım öksürük için en iyi gelen şey 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı zencefil, 1 tatlı kaşığı bal üzerine de limon sık karıştır macun gibi ye.
Ben hastalandım 2 defa 2 sinde de bunlarla rahatlattım kendimi.

Park yatagi her yerde rahat kullanırsın, mobilya olayini su aşamada tavsiye etmem. Benim trden getirdigim buyuyen beşiğimin olculeri buraya uymadi, bebek nevresimini mecbur trye gelince ordan alicam mesela. Karyolayi da buyutmek istersem tek alternatifim ic yatagini cilekten almak, karyola 80x180 ama burda standart yataklar hep 90x200. Ne yatak ne nevresim uyuyor..

Bu konuda kendine bile zor yardimci oldum.. ya hicbisey olmadi bir yatak al canim soyle kocaman yer yatagi yap orda yatir cocuklari tasincaginiz ne olcaginizda belli degilse mi ilua besik alma park yatak al kaldir kur daha rahat oluyor.. emzirme donemi tehlikeli iki uc ay gecirdiktennsonra sende iyiesip bebeklerde hareketlendiginde yer yatagi yao tasincaginiz gitceginiz yere gore bakarsin caresine.. bebeklerin huyuna suyuna... uzmanlar ucuzleri birbirjnden ayirmayin ayni seste uyumalarina ilk zamanlarda cildirsanizda sonradan alisiyolar aizde rahat ediyosuniz demisti...

Ayy ben normaldede severim bunu.. tarifin agzini sulandirdi

Ya sen dogum yapcaksin bide gezmeye mi gotureceksin

Cok sukur canim yarin ayrintiliya girecegiz stresteyim insallah guzel haberlerle doneriz amin
Sen nasilsin bakalim
İyi olmana sevindim kuzum☺
İnşallah sıkıntısız geçer muayenen.
Bende haftaya gidicem tam 24 olcaz o zaman Allah nasip ederse.
Suan iyiyiz şükür❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…