- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Kiz olsaydi masal veya kumsal olucakti bizim :)Kizlar isim konusunda hala kararsızım bazıları netlestirmis galiba banada söyler misiniz kızı olacaklar ne koyacaksınız
Bende çok beğendim. Seviyor böyle şeylerle uğraşmayıBence bu isi yapmali cok guzel olmus cnm
Biz ada koyacağız. Yade var düşünürsenKiz olsaydi masal veya kumsal olucakti bizim :)
Ihlamur beni biraz rahatlatti ama 1 haftadir oksurugum gecmedi halaKızlar benim öksürüğüm geçmedi iyice arttı öksurdukce idrarımi tutamıyorum surekli çamaşır değiştiriyorum ben de rapor alicam bu şekilde işe gidemem bebeğe bi zararı olur mu korkuyorum açıkçası sürekli bir öksürük dün doktora gittim ilaç veremem dedi ılık su iç dedi
Tasinma durumunuz varsa mobilya isine hic girme derim cnnSELAM kizlarr simdi sizden fikir almak istiyorum 3cuzler icin ayri ayri besik almak istemiyorum yersorun birde yurtdisina yerlesme durumumuz olabilir... 1tane 70x120 park besikmi alayim? Yoksa mobilya besikmi? Bazam var yanlarina koruma yaptircam burda kalirsak zAten buzgulu yatak varya simdi 3tane ondan alip onlarda yatirmayi dusunuyorum bilemedim kararsiz kaldim
Hadi bana fikir verin neyapayim?
Cok sukur canim yarin ayrintiliya girecegiz stresteyim insallah guzel haberlerle doneriz
Canım öksürük için en iyi gelen şey 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı zencefil, 1 tatlı kaşığı bal üzerine de limon sık karıştır macun gibi ye.Kızlar benim öksürüğüm geçmedi iyice arttı öksurdukce idrarımi tutamıyorum surekli çamaşır değiştiriyorum ben de rapor alicam bu şekilde işe gidemem bebeğe bi zararı olur mu korkuyorum açıkçası sürekli bir öksürük dün doktora gittim ilaç veremem dedi ılık su iç dedi
Ya banada erkek olacaklar yardim etseKizlar isim konusunda hala kararsızım bazıları netlestirmis galiba banada söyler misiniz kızı olacaklar ne koyacaksınız
Kızım olsaydı Erva koyardım. :)Kizlar isim konusunda hala kararsızım bazıları netlestirmis galiba banada söyler misiniz kızı olacaklar ne koyacaksınız
Bencede dogru bizdede hep yapilir hatta benden kalan sari bezi örtecegim ben Allah nasip ederse :))Ya aklıma birsey takildi bebislet dogduktan sonra sarilik olmasin diye yuzlerini sari tulbentle ortuyorlar ya o gercekten dogrumudur ?
Park yatagi her yerde rahat kullanırsın, mobilya olayini su aşamada tavsiye etmem. Benim trden getirdigim buyuyen beşiğimin olculeri buraya uymadi, bebek nevresimini mecbur trye gelince ordan alicam mesela. Karyolayi da buyutmek istersem tek alternatifim ic yatagini cilekten almak, karyola 80x180 ama burda standart yataklar hep 90x200. Ne yatak ne nevresim uyuyor..SELAM kizlarr simdi sizden fikir almak istiyorum 3cuzler icin ayri ayri besik almak istemiyorum yersorun birde yurtdisina yerlesme durumumuz olabilir... 1tane 70x120 park besikmi alayim? Yoksa mobilya besikmi? Bazam var yanlarina koruma yaptircam burda kalirsak zAten buzgulu yatak varya simdi 3tane ondan alip onlarda yatirmayi dusunuyorum bilemedim kararsiz kaldim
Bu konuda kendine bile zor yardimci oldum.. ya hicbisey olmadi bir yatak al canim soyle kocaman yer yatagi yap orda yatir cocuklari tasincaginiz ne olcaginizda belli degilse mi ilua besik alma park yatak al kaldir kur daha rahat oluyor.. emzirme donemi tehlikeli iki uc ay gecirdiktennsonra sende iyiesip bebeklerde hareketlendiginde yer yatagi yao tasincaginiz gitceginiz yere gore bakarsin caresine.. bebeklerin huyuna suyuna... uzmanlar ucuzleri birbirjnden ayirmayin ayni seste uyumalarina ilk zamanlarda cildirsanizda sonradan alisiyolar aizde rahat ediyosuniz demisti...SELAM kizlarr simdi sizden fikir almak istiyorum 3cuzler icin ayri ayri besik almak istemiyorum yersorun birde yurtdisina yerlesme durumumuz olabilir... 1tane 70x120 park besikmi alayim? Yoksa mobilya besikmi? Bazam var yanlarina koruma yaptircam burda kalirsak zAten buzgulu yatak varya simdi 3tane ondan alip onlarda yatirmayi dusunuyorum bilemedim kararsiz kaldim
Ayy ben normaldede severim bunu.. tarifin agzini sulandirdiCanım öksürük için en iyi gelen şey 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı zencefil, 1 tatlı kaşığı bal üzerine de limon sık karıştır macun gibi ye.
Ben hastalandım 2 defa 2 sinde de bunlarla rahatlattım kendimi.
Ya sen dogum yapcaksin bide gezmeye mi gotureceksin2 gündur benim moral sıfır sıfır sıfırbebisim icin aglamamaya calissamda pek mumkun olmuyor.Sizide sıkmak istemem ama daraliyorum artık.Imdat kurtarın beni diye dağlara taşlara haykırmak istiyorum.Bakalım nereye kadar sabredicem.Kisaca bahsetmek gerekirse benim ailem aydında oturuyor ve ben ailemle anlasamayan biriyiz.4 gunlugune buraya geliyorlar.Annem,oglan kardesim ve kiz kardesim.sorun şu ki biraz anlayışsızlar.Telefonda biz geliyoruz bize ne yemegi yapicaksin nereye gotureceksin vs diyorlar.Param yok gezdiremem diyorum altın bilezigini sat bisey olmaz diyor annem.Aslinda ozunde iyiler ama baya anlayissizlar ki esimde huylarini bilir.Sukur ki esim hicbirsey kisitlamaz benden hep vericidir bana karsi yok bile demez ne istersem maddi imkanlar el verdikce alir.Ailemin gelecegini soyler soylemez huylarini bildiginden kardesini tembihle bana laf soylemesin disarida bisey ismarlayamam rvde ne varsa onu yesinler moduna gecti.Bende dedim ki onlar benim ailem huylari boyle yapacak birsey yok4 gun bakmak zotunami gidiyor senin dedim.Ben huylarini bildigimden konusuyorum dedi.Bende ben senin ailene yapsam nasil olur dedim o da merak etme ailem oyle birsey yapmaz ama yaparsada ben seni tutarim ailemi degil dedi ki ben hakli olsam beni savunur sonuna kadar.Basimi alip ben nerelere gideyim 4 gun.
İyi olmana sevindim kuzum☺Cok sukur canim yarin ayrintiliya girecegiz stresteyim insallah guzel haberlerle donerizamin
Sen nasilsin bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?