- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Kizlar icinizi rahatlatmak icin takinda sarilik kandaki bilirubbinnfazlalligi nedeniyle olurken bir bezin onu iyilestirdigini nasil dusunebilirsinizki...Bencede dogru bizdede hep yapilir hatta benden kalan sari bezi örtecegim ben Allah nasip ederse :))
Ayyy hadi ya sever misin ben mecbur kalmasam yememAyy ben normaldede severim bunu.. tarifin agzini sulandirdi
Ya maşallah elleri dert görmesinGünaydınn kızlaar. Gerçi öğlen oldu ben yeni okudum mesajlarınızı.
Ananemiz babynest dikmiş şimdi fotoğrafını gönderdi. Sizede fikir olsun
Severim limona bayilirim karabiber bal zencefil ooo harika bir macun.. cok faydali anniskosuAyyy hadi ya sever misin ben mecbur kalmasam yemem
Soguk su icsene biraz, sonra uzan. Ya da tatli deneyip uzan.Bebeklerimin hareketleri kesildi yada birinjn tam anlayamiyorum.. dun aksamdan bu saate kadar ses seda yokAnlam veremedim.. kendimi yoktan yere sikintiyada sokmak istemiyorum.. o kadar hareketli olan cocuklar duy yemis bulbule gibi oldular sanki.. biraz daha bekleyecem
Ayrintili icin mi haftaya gideceksiniz canimİyi olmana sevindim kuzum☺
İnşallah sıkıntısız geçer muayenen.
Bende haftaya gidicem tam 24 olcaz o zaman Allah nasip ederse.
Suan iyiyiz şükür❤
Endişelenme canım belki uyuyorlardır. Gece hissettin mi? Biraz tatlı birşeyler yiyip yan uzanıp bekle. İnşallah hiçbir sıkıntı yoktur. Canını sıkma ☺Bebeklerimin hareketleri kesildi yada birinjn tam anlayamiyorum.. dun aksamdan bu saate kadar ses seda yokAnlam veremedim.. kendimi yoktan yere sikintiyada sokmak istemiyorum.. o kadar hareketli olan cocuklar duy yemis bulbule gibi oldular sanki.. biraz daha bekleyecem
Bizde adettir....Kizlar icinizi rahatlatmak icin takinda sarilik kandaki bilirubbinnfazlalligi nedeniyle olurken bir bezin onu iyilestirdigini nasil dusunebilirsinizki...Hasatzamani saglikcisin canim sen dimeee barii ☺☺ Ama napalim her umuda sarilmak istiyoruz.. size bir tuyo daha sari takimlar tulumlar yenidogan bebege almayin genelde yuzunun vucudunun sarardigi belli olmuyor ve hemsireler bu durumdan sikayetci oluyorlar cogu zamanda.. ne bilim soylemek istedim.
Bir an once randevu zamanim gelse bir tanesinin kiportsi gelior ama cok hafif.. cigul gebelik olunca da boyle dezavantaji oluyormusEndişelenme canım belki uyuyorlardır. Gece hissettin mi? Biraz tatlı birşeyler yiyip yan uzanıp bekle. İnşallah hiçbir sıkıntı yoktur. Canını sıkma ☺
Allah herseyin en iyisini bilendir.. Bunu kastederek yazmadim. Zaten adetler gelenek gorenekler her yorede var.. koskoca bilim aciklama yaparken bir bezi baglayin cocugun besigine yuzune yada neyse sonra iyilestirmesini ummak yanlis.Bizde adettir....
Tabiki Allah bilir orasini
Gecmis olsun canim. Olan paraya olsunDoktora gittim, ilaç yazdı ama tabi ki kendi doktorumu da aradım. Soğuk algınlığı ilacını kullanma, gargara serbest, burun spreyi iki gün dedi. Düştü mü içime şüphealmadım hiçbirini gittim deniz suyu spreyi aldım. Gargara olarak da elma sirkesi+su kullanırım ne yapayım olan muayene parama oldu ne yapayım
Sağol canım, haklısınGecmis olsun canim. Olan paraya olsun
Evet anca randevu alabildim biraz geç olcak ama yapacak birşey yok.Ayrintili icin mi haftaya gideceksiniz canim
Kuzumm ilac antibiyotik bize yasakta, gargarada yutmadigin surece sorun yok.. doktorun guzel demis.. bence cok agir degilsen yapma ama agirsan iyice dusurmeden yap daha sonra belki onlarda fayda etmez he.. herkes kendinin doktoru olmali.. sende uzme caniniDoktora gittim, ilaç yazdı ama tabi ki kendi doktorumu da aradım. Soğuk algınlığı ilacını kullanma, gargara serbest, burun spreyi iki gün dedi. Düştü mü içime şüphealmadım hiçbirini gittim deniz suyu spreyi aldım. Gargara olarak da elma sirkesi+su kullanırım ne yapayım olan muayene parama oldu ne yapayım
Katiliyorum canim.Allah herseyin en iyisini bilendir.. Bunu kastederek yazmadim. Zaten adetler gelenek gorenekler her yorede var.. koskoca bilim aciklama yaparken bir bezi baglayin cocugun besigine yuzune yada neyse sonra iyilestirmesini ummak yanlis.
23den sonra doktorlar bakmiyor diye biliyorum benEvet anca randevu alabildim biraz geç olcak ama yapacak birşey yok.
Ben zaten 17 haftalıkken de ayrıntılı bakilmisti o yüzden de biraz rahatım.
Umdugumuzu kim soyledi?Allah herseyin en iyisini bilendir.. Bunu kastederek yazmadim. Zaten adetler gelenek gorenekler her yorede var.. koskoca bilim aciklama yaparken bir bezi baglayin cocugun besigine yuzune yada neyse sonra iyilestirmesini ummak yanlis.
Aynen oyle isteyen istedigini yapsin tabi.. bak tuzlamak konusunda bisi diyemem yada ballamak yani bunun aciklamasini eger doktorlar onayliyorsa olabilir.. ama bu bez yani.. sadece batil inanc ama yapiyor muyuz bir cogumuz yapiyor.. batil inancla Allaha iliskilendirmekte yanlis neyse daha konusmiyayimKatiliyorum canim.
Daha dur sen, bebek dogunca kokmasin die tuzlayani mi ararsin,
Iyi huylu, geckmli olsun die vucudunu bal ile sivazlayani mi ararsin
Daha neler cikcak, bekle ve gor.
Herkesin kendi bebegi, isteyen sarilara sarsin isyeyen kirmizilara boyasin, isteyen ballasin isteyen tuzlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?