2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bencede dogru bizdede hep yapilir hatta benden kalan sari bezi örtecegim ben Allah nasip ederse :))
Kizlar icinizi rahatlatmak icin takinda sarilik kandaki bilirubbinnfazlalligi nedeniyle olurken bir bezin onu iyilestirdigini nasil dusunebilirsinizki... Hasatzamani saglikcisin canim sen dimeee barii Ama napalim her umuda sarilmak istiyoruz.. size bir tuyo daha sari takimlar tulumlar yenidogan bebege almayin genelde yuzunun vucudunun sarardigi belli olmuyor ve hemsireler bu durumdan sikayetci oluyorlar cogu zamanda.. ne bilim soylemek istedim.

Bebeklerimin hareketleri kesildi yada birinjn tam anlayamiyorum.. dun aksamdan bu saate kadar ses seda yok Anlam veremedim.. kendimi yoktan yere sikintiyada sokmak istemiyorum.. o kadar hareketli olan cocuklar duy yemis bulbule gibi oldular sanki.. biraz daha bekleyecem

Soguk su icsene biraz, sonra uzan. Ya da tatli deneyip uzan.
Merak etme, birazdan acisini alirlar o uslu durusunun

Endişelenme canım belki uyuyorlardır. Gece hissettin mi? Biraz tatlı birşeyler yiyip yan uzanıp bekle. İnşallah hiçbir sıkıntı yoktur. Canını sıkma ☺

Bizde adettir....
Tabiki Allah bilir orasini

Doktora gittim, ilaç yazdı ama tabi ki kendi doktorumu da aradım. Soğuk algınlığı ilacını kullanma, gargara serbest, burun spreyi iki gün dedi. Düştü mü içime şüphe almadım hiçbirini gittim deniz suyu spreyi aldım. Gargara olarak da elma sirkesi+su kullanırım ne yapayım olan muayene parama oldu ne yapayım

Gecmis olsun canim. Olan paraya olsun

Kuzumm ilac antibiyotik bize yasakta, gargarada yutmadigin surece sorun yok.. doktorun guzel demis.. bence cok agir degilsen yapma ama agirsan iyice dusurmeden yap daha sonra belki onlarda fayda etmez he.. herkes kendinin doktoru olmali.. sende uzme canini

Allah herseyin en iyisini bilendir.. Bunu kastederek yazmadim. Zaten adetler gelenek gorenekler her yorede var.. koskoca bilim aciklama yaparken bir bezi baglayin cocugun besigine yuzune yada neyse sonra iyilestirmesini ummak yanlis.
Katiliyorum canim.
Daha dur sen, bebek dogunca kokmasin die tuzlayani mi ararsin,
Iyi huylu, geckmli olsun die vucudunu bal ile sivazlayani mi ararsin
Daha neler cikcak, bekle ve gor.
Herkesin kendi bebegi, isteyen sarilara sarsin isyeyen kirmizilara boyasin, isteyen ballasin isteyen tuzlasin

Allah herseyin en iyisini bilendir.. Bunu kastederek yazmadim. Zaten adetler gelenek gorenekler her yorede var.. koskoca bilim aciklama yaparken bir bezi baglayin cocugun besigine yuzune yada neyse sonra iyilestirmesini ummak yanlis.
Umdugumuzu kim soyledi?

Aynen oyle isteyen istedigini yapsin tabi.. bak tuzlamak konusunda bisi diyemem yada ballamak yani bunun aciklamasini eger doktorlar onayliyorsa olabilir.. ama bu bez yani.. sadece batil inanc ama yapiyor muyuz bir cogumuz yapiyor.. batil inancla Allaha iliskilendirmekte yanlis neyse daha konusmiyayim Hasatzamani senin basinin altindan cikti bunlar cabuk bisi de.. ben betoya itaf ederek bisey demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…