2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allahini seversen minnaklarin teni hassas die, deli gibi islak mendil, bez arayisindayiz hepimiz. Hangisi tenine iyi gelirse onu alalim die birbirimize sorup duruyoruz. Yok pamuk olsun, yok parabensiz olsun vs.
Bebeksi teni gectim kendi teninde hayal edebiliyor musun tuzu, bali
Yazik gunah o yumus tenlilere. Ben bebegime kiyip da yapamam acikcasi, bilim evet de dese zorlar bu tuz, bal isi beni
Biraz buyuseler denize gireriz kucagimizda birlikte anca o

Bende sana bisi demedim canim herkesin dusuncesi farklidir

Tuzlamaya gelince bebegi zeytin gibi tuzlamaktan bahsetmiyoruz heralde........yikandigi suyuna yarim cay bardagi atilir bebek tuza bulanmaz yani

Ben bi kac makale okuyayim merak ettim yuzyillardir yapiliyor.. bal ne bilim tuz ne bilim☺☺ Ben bebegin agzina bal caliniyormus.. yenidoganin agzina sekerli su iciriyormus bi kac bisi daha var ama hatirlayamadim.. gaz yapmasini engelliyormus zeytinyagimi ne iciryorlar.. ayy bunlara karsiyim bende☺☺ Dus alacagi suyun icine cok azicik tuz koymanin
Minniskarimaaa bende kiyamam ana kuzulari onlar.. kirklama denen bisi var azicik sularina tuz koyup 40 gunu bittikten sonra koltuk altibi poposuna su dokuluyor.. bunu bizdede yaoan var ama kimiside erkenden gobegi dusmeden .. tuzun sivi kaybina neden olacagini dusunenlerdenim tatlida neymis yaww Onu bilemiyorum.. ay neyse kim napiyosa onu yasasin bizim minnaklar boyle olacak insallah yani birileri bisi demez umarim

Muz veya seker yesen genelde tatli yendiginde hareket ediyor oyuzden fikir olur belki stres yapma hemen

Bakalım şu deniz suyu işe yarar inşallah. Ateşim olsa bir dakika durmam da şükür ateşim yok. Çok sağol canım benim

Bak sana bilimsel bi makaleden bi sey soliyim. Bebisler dogunca, sut gelmezse ya da az gelirse, bebek sarilik olmasin ac kalmasin die ,yarim cay bardagi suyun icine, bikac kuru uzumu bi gece onceden bekletiyorsun. Ve suyunu yenidogan bebege veriyorsun.
Oku arastir beybisi.

Bakalım şu deniz suyu işe yarar inşallah. Ateşim olsa bir dakika durmam da şükür ateşim yok. Çok sağol canım benim ❤
Deniz suyu cok guzel bisi serum fizyolojik keske alaymisin.. o daha dogal.. 100ml satiliyordur seylerde ne adi aklima gelemdi.. igneyle cekcen insulin gibi kucukte olur biyukte 2 cc kadar (2ml) sag tarafina basina egcen oort diye bi basacan cekcen solundan cikarmayya caliscan sonra diger delik... cok guzel rahatladir e dogal bide.. deniz suyuda oyle ama icinde bisey varmi tuzdan baska vardir diye tahminediyom o yuzden iyi hissettiginde kes .. optum kuzum gecmis olsun

Kizlar merhaba bugun kontrolum vardi. Benimki baya tosun olmusboyu 31 cm kilosu 900 gr dedi 1.5 hafta faln onden gidiyo. Benim dudaklarim kalin onunmkide oyke gordumkalbinde ufak bir parlaklik varmis cok onemli degil dedi. Ins bi sikinti olmaz
Masallah tosunuma buyusun tatli tatli ☺
Kalbinde parlaklik olan biri vardi burda, ilerde gecer demisler galiba, sen bi sor icine sinmezse.

Bide bebegin genital bolgesine yavru fare surersen tüy cikmazmis kiz bebeklere yapilirmis bana da o cok sacma gelmisti
Ya annemde bebeklerine babannem hep sari bez baglamis tum kardeslerim sariliktan kurtaramadik.. (bi kardesimide kaybettim.. bir hafta ustune,mekani cennet olsun) yani babamla annemin kan gruplari rh larida aynidir.. bebeklerde problem yok bizlerde ayniyiz baska etkenlerde kuccuck bebekte bakilmiyor zaten sene kacta dogduk neyse.. yani o sarilik illetinden kurtulamadi bizdede kimse herkes gecirmis..

Kızlar bebeğe sarı bez örtülmesini bilmiyorum ama eskiden annelerimiz başına kırmızı kurdele bağlarmış onun anlamı al basmasın diyeymiş ben bilmiyordum moda falan sanıyordum . Geçen doğumda kuzenimde kırmızı birşey bağlamıştı saçına. Dedim ciddi misin ya inanıyor musun böyle şeylere birde boğaziçi mezunusun yaptığın hareketlere bak diye dalga geçmiştim.
Dün bir video izledim Ayşe Öner söylüyordu; Kırmızı, cinsel organların enerjisini arttıran bir renkmiş. Boynuna bir şal veya saç bandı almak vücuda enerji verirmiş.
Ne kadar doğru bilemiyciiğim ama Ayşe Öner'i beğeniyorum dikkate alabilirim.

Karnımda var benimde 3 4 tane ara ara cıkıyo acaba yagladıgım içinmi
Olabilir. Ben bio oil aldim. Catlak onleyici olarak. Popoma ve bacaklarima da catlamasin die suruyordum. Allerji gibi oldu. Minik minik avuc ici kadar anca bi buyuklukte, putur putur. Kasindi da,. Allahtan bi gun oncesi tum testlerimi fln yaptirmistim, enzimlerde sikinti olmadigina emindim. Karin bolgemde yoktu bi sey mesela. Simdi yagi birakinca gecti ama. Belki senin de oledir. Dene bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…