- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ya bakin ister takin ister takmayin ister umun ister ummayin.. sari beze umanlara soyledim.Umdugumuzu kim soyledi?
Allahini seversen minnaklarin teni hassas die, deli gibi islak mendil, bez arayisindayiz hepimiz. Hangisi tenine iyi gelirse onu alalim die birbirimize sorup duruyoruz. Yok pamuk olsun, yok parabensiz olsun vs.Aynen oyle isteyen istedigini yapsin tabi.. bak tuzlamak konusunda bisi diyemem yada ballamak yani bunun aciklamasini eger doktorlar onayliyorsa olabilir.. ama bu bez yani.. sadece batil inanc ama yapiyor muyuz bir cogumuz yapiyor.. batil inancla Allaha iliskilendirmekte yanlis neyse daha konusmiyayim@Hasatzamani senin basinin altindan cikti bunlar cabuk bisi de.. ben betoya itaf ederek bisey demedim
Bende sana bisi demedim canim herkesin dusuncesi farklidirAynen oyle isteyen istedigini yapsin tabi.. bak tuzlamak konusunda bisi diyemem yada ballamak yani bunun aciklamasini eger doktorlar onayliyorsa olabilir.. ama bu bez yani.. sadece batil inanc ama yapiyor muyuz bir cogumuz yapiyor.. batil inancla Allaha iliskilendirmekte yanlis neyse daha konusmiyayim@Hasatzamani senin basinin altindan cikti bunlar cabuk bisi de.. ben betoya itaf ederek bisey demedim☺☺
Tuzlamaya gelince bebegi zeytin gibi tuzlamaktan bahsetmiyoruz heralde........yikandigi suyuna yarim cay bardagi atilir bebek tuza bulanmaz yaniAllahini seversen minnaklarin teni hassas die, deli gibi islak mendil, bez arayisindayiz hepimiz. Hangisi tenine iyi gelirse onu alalim die birbirimize sorup duruyoruz. Yok pamuk olsun, yok parabensiz olsun vs.
Bebeksi teni gectim kendi teninde hayal edebiliyor musun tuzu, bali
Yazik gunah o yumus tenlilere. Ben bebegime kiyip da yapamam acikcasi, bilim evet de dese zorlar bu tuz, bal isi beni
Biraz buyuseler denize gireriz kucagimizda birlikte anca o
Fikrim hala degismediTuzlamaya gelince bebegi zeytin gibi tuzlamaktan bahsetmiyoruz heralde........yikandigi suyuna yarim cay bardagi atilir bebek tuza bulanmaz yani
Ben bi kac makale okuyayim merak ettimAllahini seversen minnaklarin teni hassas die, deli gibi islak mendil, bez arayisindayiz hepimiz. Hangisi tenine iyi gelirse onu alalim die birbirimize sorup duruyoruz. Yok pamuk olsun, yok parabensiz olsun vs.
Yazik gunah o yumus tenlilere. Ben bebegime kiyip da yapamam acikcasi, bilim evet de dese zorlar bu tuz, bal isi beni
Minniskarimaaa bende kiyamam ana kuzulari onlar.. kirklama denen bisi var azicik sularina tuz koyup 40 gunu bittikten sonra koltuk altibi poposuna su dokuluyor.. bunu bizdede yaoan var ama kimiside erkenden gobegi dusmeden .. tuzun sivi kaybina neden olacagini dusunenlerdenim tatlida neymis yawwAllahini seversen minnaklarin teni hassas die, deli gibi islak mendil, bez arayisindayiz hepimiz. Hangisi tenine iyi gelirse onu alalim die birbirimize sorup duruyoruz. Yok pamuk olsun, yok parabensiz olsun vs.
Muz veya seker yesen genelde tatli yendiginde hareket ediyor oyuzden fikir olur belki stres yapma hemenBebeklerimin hareketleri kesildi yada birinjn tam anlayamiyorum.. dun aksamdan bu saate kadar ses seda yokAnlam veremedim.. kendimi yoktan yere sikintiyada sokmak istemiyorum.. o kadar hareketli olan cocuklar duy yemis bulbule gibi oldular sanki.. biraz daha bekleyecem
Genelde kayinvalideler falan veya baskici birileri olacaktir illaki yok sunun bebegine yaptik bisi olmadi falan filan...ama hadi hayirlisiFikrim hala degismedi
Karsiyim bu tarz seylere.
Bakalım şu deniz suyu işe yarar inşallah. Ateşim olsa bir dakika durmam da şükür ateşim yok. Çok sağol canım benimKuzumm ilac antibiyotik bize yasakta, gargarada yutmadigin surece sorun yok.. doktorun guzel demis.. bence cok agir degilsen yapma ama agirsan iyice dusurmeden yap daha sonra belki onlarda fayda etmez he.. herkes kendinin doktoru olmali.. sende uzme canini
Bak sana bilimsel bi makaleden bi sey soliyim. Bebisler dogunca, sut gelmezse ya da az gelirse, bebek sarilik olmasin ac kalmasin die ,yarim cay bardagi suyun icine, bikac kuru uzumu bi gece onceden bekletiyorsun. Ve suyunu yenidogan bebege veriyorsun.Ben bi kac makale okuyayim merak ettimyuzyillardir yapiliyor.. bal ne bilim tuz ne bilim☺☺ Ben bebegin agzina bal caliniyormus.. yenidoganin agzina sekerli su iciriyormus bi kac bisi daha var ama hatirlayamadim.. gaz yapmasini engelliyormus zeytinyagimi ne iciryorlar.. ayy bunlara karsiyim bende☺☺ Dus alacagi suyun icine cok azicik tuz koymanin
Minniskarimaaa bende kiyamam ana kuzulari onlar.. kirklama denen bisi var azicik sularina tuz koyup 40 gunu bittikten sonra koltuk altibi poposuna su dokuluyor.. bunu bizdede yaoan var ama kimiside erkenden gobegi dusmeden .. tuzun sivi kaybina neden olacagini dusunenlerdenim tatlida neymis yawwOnu bilemiyorum.. ay neyse kim napiyosa onu yasasin bizim minnaklar boyle olacak insallah yani birileri bisi demez umarim
Bide bebegin genital bolgesine yavru fare surersen tüy cikmazmis kiz bebeklere yapilirmis bana da o cok sacma gelmistiTuzlama konusuna gelince beni tuzlamışlar Allah sizi inandırsın terlediğim zaman teke gibi kokuyorumAllah bilir tuzlanmasam ne olurdum
Deniz suyu cok guzel bisi serum fizyolojik keske alaymisin.. o daha dogal.. 100ml satiliyordur seylerde ne adi aklima gelemdi.. igneyle cekcen insulin gibi kucukte olur biyukte 2 cc kadar (2ml) sag tarafina basina egcen oort diye bi basacan cekcen solundan cikarmayya caliscan sonra diger delik... cok guzel rahatladir e dogal bide.. deniz suyuda oyle ama icinde bisey varmi tuzdan baska vardir diye tahminediyom o yuzden iyi hissettiginde kes .. optum kuzum gecmis olsunBakalım şu deniz suyu işe yarar inşallah. Ateşim olsa bir dakika durmam da şükür ateşim yok. Çok sağol canım benim ❤
Ne tatlisin yaTuzlama konusuna gelince beni tuzlamışlar Allah sizi inandırsın terlediğim zaman teke gibi kokuyorumAllah bilir tuzlanmasam ne olurdum
Masallah tosunumaKizlar merhaba bugun kontrolum vardi. Benimki baya tosun olmusboyu 31 cm kilosu 900 gr dedi 1.5 hafta faln onden gidiyo. Benim dudaklarim kalin onunmkide oyke gordum kalbinde ufak bir parlaklik varmis cok onemli degil dedi. Ins bi sikinti olmaz
Ya annemde bebeklerine babannem hep sari bez baglamis tum kardeslerim sariliktan kurtaramadik.. (bi kardesimide kaybettim.. bir hafta ustune,mekani cennet olsun) yani babamla annemin kan gruplari rh larida aynidir.. bebeklerde problem yok bizlerde ayniyiz baska etkenlerde kuccuck bebekte bakilmiyor zaten sene kacta dogduk neyse.. yani o sarilik illetinden kurtulamadi bizdede kimse herkes gecirmis..Bide bebegin genital bolgesine yavru fare surersen tüy cikmazmis kiz bebeklere yapilirmis bana da o cok sacma gelmisti
minik minik birden çıktılar ve kaşıntı yapıyor. Doktor alerjik olduğunu söylediKarnımda var benimde 3 4 tane ara ara cıkıyo acaba yagladıgım içinmi
Olabilir. Ben bio oil aldim. Catlak onleyici olarak. Popoma ve bacaklarima da catlamasin die suruyordum. Allerji gibi oldu. Minik minik avuc ici kadar anca bi buyuklukte, putur putur. Kasindi da,. Allahtan bi gun oncesi tum testlerimi fln yaptirmistim, enzimlerde sikinti olmadigina emindim. Karin bolgemde yoktu bi sey mesela. Simdi yagi birakinca gecti ama. Belki senin de oledir. Dene bakalim.Karnımda var benimde 3 4 tane ara ara cıkıyo acaba yagladıgım içinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?