Kimdi acaba oMasallah tosunumabuyusun tatli tatli ☺
Kalbinde parlaklik olan biri vardi burda, ilerde gecer demisler galiba, sen bi sor icine sinmezse.
Nasıpse Alparslan düşünüyoruzYa banada erkek olacaklar yardim etse
Hatirlayamadim canim ya, etiketlicektim de gelmio aklima ☹ bilen varsa yazar simdiKimdi acaba o
Bende onu hic duymamistimKızlar bebeğe sarı bez örtülmesini bilmiyorum ama eskiden annelerimiz başına kırmızı kurdele bağlarmış onun anlamı al basmasın diyeymiş ben bilmiyordum moda falan sanıyordum. Geçen doğumda kuzenimde kırmızı birşey bağlamıştı saçına. Dedim ciddi misin ya inanıyor musun böyle şeylere birde boğaziçi mezunusun yaptığın hareketlere bak diye dalga geçmiştim.
Dün bir video izledim Ayşe Öner söylüyordu; Kırmızı, cinsel organların enerjisini arttıran bir renkmiş. Boynuna bir şal veya saç bandı almak vücuda enerji verirmiş.
Ne kadar doğru bilemiyciiğim ama Ayşe Öner'i beğeniyorum dikkate alabilirim.
Ayy kullanmayayım mı bunu? Sıkıp duruyorum eve geldiğimden beriDeniz suyu cok guzel bisi serum fizyolojik keske alaymisin.. o daha dogal.. 100ml satiliyordur seylerde ne adi aklima gelemdi.. igneyle cekcen insulin gibi kucukte olur biyukte 2 cc kadar (2ml) sag tarafina basina egcen oort diye bi basacan cekcen solundan cikarmayya caliscan sonra diger delik... cok guzel rahatladir e dogal bide.. deniz suyuda oyle ama icinde bisey varmi tuzdan baska vardir diye tahminediyom o yuzden iyi hissettiginde kes .. optum kuzum gecmis olsun
Saglikla gelsin minik Alparslan bey :))Nasıpse Alparslan düşünüyoruz
Kuzey güzelmiiş :) bizde Ela Mavi iki isim koyacağız birii ben istedim birini babası.Saglikla gelsin minik Alparslan bey :))
Bizde Arel Sıraç Tuğra yada Kuzey dusunuyoruz ama bir turlu karar veremiyoruz :))
Saglikla gelsin insallah Ela Mavi hanim :))Kuzey güzelmiiş :) bizde Ela Mavi iki isim koyacağız birii ben istedim birini babası.
Bana da vermisti dr aylar once kullandim ben, eczaciya da sormustu esim emin olamamis da. Sikinti olmaz demis.Ayy kullanmayayım mı bunu? Sıkıp duruyorum eve geldiğimden beribak formülünde şöyle yazıyo: doğal deniz tuzları içeren izotonik deniz suyu solüsyonu. Kabaca %0,9luk NaCl’ye denktir. Koruyucu içermez.
Harikasin.Bi kilo cikolata yedim bir muz yedim ve sindirebilmek icin maden suyu ictim... daha tık yok.. Allahim sen buyuksun.. yarin mobilyacilar gelecek. Cuma randevum var.. nese kalkim azicik oturayimBirde biyle deniyim.. dun nugun bebekler sanki karnimda yok gibi askida duruyor ama beni rahatsiz etmiyolar.. siskinligim yok ne bilim gayet hamile degilde sanki biraz gobeklendim gibi hissediyorum.. rahmimin o agirliginda hissetmiyorum.. aksamada bekleyeyim Nese iyiyim onlarda iyidir insallah.. evde tek basimayim esimin gelmesi birbucuk saat aliyor trafikte.. nese az kaldi az sabir etmeliyim..
Ayyy bu guzel bilgiydi helede benim gibi dusuk riski olan ve bir yildir iliski yasamayan ben icinKızlar bebeğe sarı bez örtülmesini bilmiyorum ama eskiden annelerimiz başına kırmızı kurdele bağlarmış onun anlamı al basmasın diyeymiş ben bilmiyordum moda falan sanıyordum. Geçen doğumda kuzenimde kırmızı birşey bağlamıştı saçına. Dedim ciddi misin ya inanıyor musun böyle şeylere birde boğaziçi mezunusun yaptığın hareketlere bak diye dalga geçmiştim.
Dün bir video izledim Ayşe Öner söylüyordu; Kırmızı, cinsel organların enerjisini arttıran bir renkmiş. Boynuna bir şal veya saç bandı almak vücuda enerji verirmiş.
Ne kadar doğru bilemiyciiğim ama Ayşe Öner'i beğeniyorum dikkate alabilirim.
Ben dikkat ettim haftada 3 gün çok fazla hareketli oluyor gün içinde 20 şer dk anca uyuyor gibi oluyor daha sonraki günler yoruluyor heralde kendini sessiz moda alıyor yemek yedikten sonra uyanıyor bi takla atıp geri uyuyor. Seninkilerde dinleniyodur. Tatlı bişiler ye bakalımBebeklerimin hareketleri kesildi yada birinjn tam anlayamiyorum.. dun aksamdan bu saate kadar ses seda yokAnlam veremedim.. kendimi yoktan yere sikintiyada sokmak istemiyorum.. o kadar hareketli olan cocuklar duy yemis bulbule gibi oldular sanki.. biraz daha bekleyecem
Yawrummm insallahHarikasin.
Mobilyalarin kurulup da, guzelce duzen kurunca foto at. Icimiz huzur dolsun
bayagi yedim muzda yedim.. midem bulandi tatlidan maden suyu ictim... beklemedeyim hala...Ben dikkat ettim haftada 3 gün çok fazla hareketli oluyor gün içinde 20 şer dk anca uyuyor gibi oluyor daha sonraki günler yoruluyor heralde kendini sessiz moda alıyor yemek yedikten sonra uyanıyor bi takla atıp geri uyuyor. Seninkilerde dinleniyodur. Tatlı bişiler ye bakalım
Bu yagı yeni almştm bende freiöl adı şimdi tekrar kullanmaya korkuyorum zatenOlabilir. Ben bio oil aldim. Catlak onleyici olarak. Popoma ve bacaklarima da catlamasin die suruyordum. Allerji gibi oldu. Minik minik avuc ici kadar anca bi buyuklukte, putur putur. Kasindi da,. Allahtan bi gun oncesi tum testlerimi fln yaptirmistim, enzimlerde sikinti olmadigina emindim. Karin bolgemde yoktu bi sey mesela. Simdi yagi birakinca gecti ama. Belki senin de oledir. Dene bakalim.
Hafif Sırt üstü uzandıgımda daha iyi hissediyorum ben denesen biYawrummm insallah
bayagi yedim muzda yedim.. midem bulandi tatlidan maden suyu ictim... beklemedeyim hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?