2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar az önce muayeneden çıktım. Herşey yolunda görünüyor. Ayrıntılıda ayaklar biraz sıkışıktı görememiştik. Şimdi gayet iyi görünüyordu çok kıpır kıpır. Doktor bile farketti. Yüzünün fotoğrafını hem sallantılı çıktı. Kaşıntım var göğüs altında bir hap verdi 3 gün kullacağım. Birde krem verdi. Dün gece kaşıntıdan uyuyamadım. Bebek 700 gr 25cm dedi. haftası ile uyumlu dedi

Eklentiler

• 649CA0A0-AF1C-4D46-B953-8BB09224D4C4.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 35
  • 2152602B-D2F0-48D7-92F7-FF45DAC02B7C.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 38
Bende onu hic duymamistim

Ayy kullanmayayım mı bunu? Sıkıp duruyorum eve geldiğimden beri bak formülünde şöyle yazıyo: doğal deniz tuzları içeren izotonik deniz suyu solüsyonu. Kabaca %0,9luk NaCl’ye denktir. Koruyucu içermez.

Bana da vermisti dr aylar once kullandim ben, eczaciya da sormustu esim emin olamamis da. Sikinti olmaz demis.

Bi kilo cikolata yedim bir muz yedim ve sindirebilmek icin maden suyu ictim... daha tık yok.. Allahim sen buyuksun.. yarin mobilyacilar gelecek. Cuma randevum var.. nese kalkim azicik oturayim Birde biyle deniyim.. dun nugun bebekler sanki karnimda yok gibi askida duruyor ama beni rahatsiz etmiyolar.. siskinligim yok ne bilim gayet hamile degilde sanki biraz gobeklendim gibi hissediyorum.. rahmimin o agirliginda hissetmiyorum.. aksamada bekleyeyim Nese iyiyim onlarda iyidir insallah.. evde tek basimayim esimin gelmesi birbucuk saat aliyor trafikte.. nese az kaldi az sabir etmeliyim..

Harikasin.
Mobilyalarin kurulup da, guzelce duzen kurunca foto at. Icimiz huzur dolsun

Ayyy bu guzel bilgiydi helede benim gibi dusuk riski olan ve bir yildir iliski yasamayan ben icin kirmizi istemiyordum ama dusuneyim bari belki kendimi enerjik hissetirir

Bu arada şeker yüklemesi yapılmasını zorunlu görmedi doktorum. Ben zaten açlık tokluk baktırdım onu götürdüm gayet iyi sorun yok dedi. Yaptırmak istemeyen arkadaşlara da fikir olsun. Aile hekimliğinde yapılıyor

Ben dikkat ettim haftada 3 gün çok fazla hareketli oluyor gün içinde 20 şer dk anca uyuyor gibi oluyor daha sonraki günler yoruluyor heralde kendini sessiz moda alıyor yemek yedikten sonra uyanıyor bi takla atıp geri uyuyor. Seninkilerde dinleniyodur. Tatlı bişiler ye bakalım

Harikasin.
Mobilyalarin kurulup da, guzelce duzen kurunca foto at. Icimiz huzur dolsun
Yawrummm insallah
bayagi yedim muzda yedim.. midem bulandi tatlidan maden suyu ictim... beklemedeyim hala...

Bu yagı yeni almştm bende freiöl adı şimdi tekrar kullanmaya korkuyorum zaten önceden kakao yağı sürüyodum 1 defa bunu kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…