- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Benim bazen cok durgun bazen karnimi yarip cikicak gibi bence o cinsiyete gore degilde bebisten bebise degisiyorBiraz önce onu düşünüyordum. Benimkisi prenses. Dr 2 saatte 3 hareket yeterli dedi. Benimki hiç durmuyorki. Bazen duruluyor birkaç saat. Herkesinki hareketli değil mi kızlara özel mi hareketlilik
Oy yerim ben onu yaKızlar şimdi çıktık önce ultrasondan bakıcam açıklık görürsem alttan bakarım dedi ama rahim ağzımda bir açıklık görmedi herşey çok normal dedi ama kilolu biraz yani 610 gr 1 hafta 1 gün önde şeker diyeti yaparsan iyi olur dedi tipini yediğimm 1 haftada nasıl değişmiş anneme benzettim okadar yani
Thanks beybisiSen ne kadar beceriklisin ya maşallah
Oooyyss pofudugumm bnimmKızlar şimdi çıktık önce ultrasondan bakıcam açıklık görürsem alttan bakarım dedi ama rahim ağzımda bir açıklık görmedi herşey çok normal dedi ama kilolu biraz yani 610 gr 1 hafta 1 gün önde şeker diyeti yaparsan iyi olur dedi tipini yediğimm 1 haftada nasıl değişmiş anneme benzettim okadar yani
Benim de öyle ya hemen olmadı tam umudumu yitirdiğim zaman oldu çok şükür.ben de hiç el becerisi yok yaThanks beybisi
Kizzz minnoslarim icin canimm fedAA
Bende bana ne oldugunu bilmiyorum...
4 yillik evliyim.. uc yil gez toz sonra cocuk olaun bekle ... beklee ... herkes soruyor anne babaya yokmu bisi felan derken.. bizde ha deyince olur dedik.. baktikki olmadi mi.. aahh ahhh esim degil ama ben bayag iclenmistim doktorlar stres yapiosun yoksa olur dediler bir yil oldumu bir bucuk yil... ben dedim stresi atamicam dahada uzatmicam tup bebek yaptik coook sukur ilk seferde bizi yormadiMucizelerim Ya simdi onlara yapilmaz mi ablasi
Ben ust bacaklarimi, karnima, popoma suruyordum. Ama sadece bacaklarimin ustunde ama her ikisinde de ayni yerde putur putur kizarikliklar olustu. Yedigim bi seyden sandim. Birkac gun sonra popomda da oldu ayni kirmizi puturcuklerdenBacagimn alt tarafinda ben oraya surmuyorum senin surdugun yerdemi olmustu
Peyniri.si hali onemsemiyorlar obemli olan rengi beyazin her turlusu kabul ama yesil vs olunca enfeksiyon oluyor.Bendede vardı zaten enfeksiyon, son tahlilde bitmiş görünüyordu. Kum döküyordum ama bi yandanda. Muhtemelen yenilemiştir enfeksiyon canım. Pazartesi gidicem bi tahlile. Akıntımda yoğun ve değişik bu kez zaten. Peynirimsi bi hal aldı
Alaaam bu kiz beni oldurecekKizlar sesim cikmiyor cunku bebislerimin gozlerinin icine bez diktim kivirdim dantel diktim duzgun gozuksun diye... sizede atayim
Benim 21 mayis son adetim ama ilk 3 ay hep geride ciktigindan dolayi doktorumuz gec dollenme dedi cnm 29 subatta tam 40 i dolduruyorum ona gore hesap yaptim bende gec dollenmeye gore.Bacısı senin son adet tarihin ne? Benim normalde 7 haziran. Doğum 13 mart görünüyo. Ama sezeryan olacağı için 1 martta alırız dedi doktor. O da şuan 100 gün görünüyo. Bende senle sayıcam eğer doğruysa :)
Alla alla azicik sizde biseylerle ugrasin yahu yaaaa... anamda bizim icin bunlari yapmis beceremesede yapmaya calismis derler... fotosunu cekin yaptiklrinizlaAlaaam bu kiz beni oldurecekgene neler yapmis gule gule kullanin ins
Hamarat hanimlarin hali bir baska :)Kizlar sesim cikmiyor cunku bebislerimin gozlerinin icine bez diktim kivirdim dantel diktim duzgun gozuksun diye... sizede atayim
Kiler dolabimi duzenliyorum cnm bitiremedim butun gun yavas yavas yapayim dedim ondan yoktum pek ben :)Herkes gitmis isinin basina... sukulent yapacak kimdi yaa... buldumu napti?? Ben kese malzeme aldim lavanta koycam icinede kizlar simdiden hazirlasam kokulari gecermi??? Ha olduda hazirladim keseler cok kokarsa bebeler rahatsiz olmazmi??
Sevmiyorum elimle ugrasayim da soyle olsun boyle olsun. Cok heveslenmiyorum.Alla alla azicik sizde biseylerle ugrasin yahu yaaaa... anamda bizim icin bunlari yapmis beceremesede yapmaya calismis derler... fotosunu cekin yaptiklrinizlakocisinizle ani defteri tutuyosaniz fotolarinizi paylasin eklersiniz... hey gidim heyy ceyizimdeyken annem bibsuru tulbent biseyler koyuyor yahu demistim basimida kaptan biri degilim az olsun oz olsun dedim.. ama simdi anliyorum ne kadar kiymetliii oldugunu... bebeklerde buyuyunce hissederler.. nese optumm
Benim bazen cok durgun bazen karnimi yarip cikicak gibi bence o cinsiyete gore degilde bebisten bebise degisiyor
Kizlar sesim cikmiyor cunku bebislerimin gozlerinin icine bez diktim kivirdim dantel diktim duzgun gozuksun diye... sizede atayim
Isler hic bitmezBugun misafirlerim vardi, biraz yascada buyuklerdi hep hizmet ettim. Hastayimdasu an sanki belim kopuyor. yarinda kizimin arkadasinin dogum gunu var ve biz yarin icin kizima minie mouse kostumu almistik. Simdi gitsem cocuklara gecer mi gecmese bile hasta olurlarsa benden bilirler mi hic bilmiyorum. Maskeyle gitsem ayip mi olur off bilmiyorum hic.
Birde oglaninda odasi yarin geliyor ama kurdurmuyorum oylece kalacak. Eger tasinirsam iki is olmasin tasinmazsamda oda boyanacak. Off daha cok is var
benimde bobreginde genişlik var ozeldeki fetal dna istedi devlette ki erkek bebeklerde olabilen bisi dedi ister istemez takiyor isteCanım bende çıkmadı. Burda da görmedim ama happy mom’ın forumunda baya kişide gördüm. Genelde erkek bebeklerde görülüyormuş. Ne dedi doktorun
Canım herhalde 1 ay sonra yine bakar birde sonuçlarım normal diye sanırım bende kafama göre yapmayacağımda daha çok protein ve sebze yemeliyim tatlıyı çok yedim makarna ekmeğe çok düştüm normalde ekmek yemem bukadar.. Dikkat edicem bakalım 1 ay zaten yükleme 24. Haftada yapılıor dedi ama beslenmene dikkat ediceksin dedi işte üstüne basa basa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?