- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Yok canim yorulmadim hic, dun ise gittim masa basinda oturdum tum gun. Dun aksam oldu iki kez, nefesim kesilir gibi olunca icim rahat etmedi. Bugun gitmedim evden calistim, ayaklarimi da uzattim. Yine tekrarlayinca telefon actim ne yapayim diye. Hapimi ictim uzaniyorum, haftasonu dinlen dedi ebe de.
Evet karnim sertlesiyor ve nefesim daraliyor, 1 dakikadan az kisa suruyor. Ebe magnezyuma ragmen devam ederse beni ara, duzenli olursa ya da 24 saat icinde 5i gecerse dogru doktora dedi.O his geldigi zaman karninda sertlesiyor mu takip ettin mi canim ? Bazen erken haftalardada olabiliyor kontrolune az kalmis mutlaka devam ederse rapor verr doktorun benim karnimin sagtarafi sisiyor sanki yani nasil diyim bebek orda ama sertlikle beraber ultrasonda basi ordaydi ama canimi yakmaya basladi siskinlik mi diye limonlu su iciyorum simdi
haha Ben bu yaşıma kadar hep 45 50 kg dum kilo al çok zayıfsın diyenlere de hep hamile kalınca kilo alıcam ben zaten diyordum. Diye diye odakladım kendimi sanırım evrene nasıl mesaj gönderdiysem artık
hahhaha çok güldüm Ya
Kız olcak teyZesi kısmetsecnm oglun mu olacak ben de eksiyi seviyordum simdi de mandalina hastasiyim ben de 7 kilo aldim :)
Ayyy ben bi kizlariiiiii ayri seviyorum yaaaKız olcak teyZesi kısmetse
Ayyy coook guzel sonuclar cikicaktir insallahhhhBende şeker yüklemesi yaptırdım bugün. 75 mg lık . 3 sefer kan verdim bir saat arayla. Sonuçlar için pazartesi gidicem. Bende mide bulantısı falan olmadı ama çok çok acıktıminş sonuçlar da güzel Çıkar evrene olumlu mesajlar göndermem lazım şimdilik size iyi geceler Kızlar ❤
Şimdi bi tost yaptırıyorum eşime onu yicem bu gidişat iyi değil ama hayırlısıAyyy coook guzel sonuclar cikicaktir insallahhhh
Bakalım biraz dikkat edeyim 1 aya nasıl olcak ben 7 kilo aldımHamilelikte oluyor canim insan kndini ac hissettikce ekmege dusuyor ne kadar tazeyse o kadr cok yiyorum bende tahillilar belki az daha iyi olur o zaman daha az tuketiyor insan ,ins iyi olur dikkat etmek en iyisi kendimiz icinde bnim sekerim cikmadi ama 2kilo aldim diye banada dikkt et dedi ilkinde cok aldim diye heralde
Offff benimde canim cektii yaaaŞimdi bi tost yaptırıyorum eşime onu yicem bu gidişat iyi değil ama hayırlısıateşölçer arayışındayım var mı önerisi olan ?
E almamisinda aman amanBakalım biraz dikkat edeyim 1 aya nasıl olcak ben 7 kilo aldım
2 kiloda kilomu ki.. benim doktora soruyordum kac kg almam lazim en fazla.. hic almamaya calis diyordu banaHamilelikte oluyor canim insan kndini ac hissettikce ekmege dusuyor ne kadar tazeyse o kadr cok yiyorum bende tahillilar belki az daha iyi olur o zaman daha az tuketiyor insan ,ins iyi olur dikkat etmek en iyisi kendimiz icinde bnim sekerim cikmadi ama 2kilo aldim diye banada dikkt et dedi ilkinde cok aldim diye heralde
Yoktur yoktur kotuyu cagirmicaz.. bu bebeklerin toplanip sertlesmesi varya bu rahimin kasilmasiymis birde .. bele sirta dogru agri olmasi da oyleymis.. ya kim ne derse desin geliyor geciyor... hicbise cocugumuzdab onemli degil.. kim ne derse desin muhattap olma,, canjni sikacak insanlardan uzak dur.. kimsenin agzina malzeme verme... duyma gorme isitme uc maymun oynarsan kazanirsin:))kizlar sag alt kasik bolgem agriyor ya ayafa kalktikca ilk defa oldu ,is yerinde iki gundur streslendim haksizliga hakarete magruz kalinca gerildim sanirim ins bsy yoktur hep hareketlerini hissetmeye calistim dinledim hissettim de ins rahim kasilmam yoktur
İçindeki cevher resmen makine almanla birlikte ortaya çıkmışKizlarr 5 kese bitirdim.. sirtimi agridi ama biseye benzicek en son daha yarim yamalak oldu ama.. ustlerine pleksiyle isimlikleri yapistirilip arkasina miknatis yapiscaj
Yazikk yaa suna bak bende ilk defa duydum.. bir bilgim yoktu.. sanci yok ama suyun gelebilir dimi bu buna bagli degildir? Kacinci hafada magnezyuma basliyabilioruz?Aksam aksam sinir oldum ama ben ya, o zamanki doktorum kullandığımı kac kere soylemistim de birak dememisti bana. O son haftalar neler yaptim kizim dogsun diye... Yazıklar olsun ne diyeyim. Boyle sezeryana zorluyorlar iste. Istiyorsan o ayri bisey ama ben 39+2de zorunlu sezeryana alınmıştım, tansiyondan odemden her yerim davul gibi sismisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?