- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Bende hic o isi yapmadim hep cevremdekilet yapiolarOoooo eline saglik su dikis islerini hic beceremem hic dugme bile dikememama boya de susleme de elim yatkindir. Butun mobilyami renginden skildim diye siyahtan kirik beyaza boyadim
Ben gittim cnm gitme derim hazirdan daha pahaliya geldi aldigm hersey
Herkes gitmis isinin basina... sukulent yapacak kimdi yaa... buldumu napti?? Ben kese malzeme aldim lavanta koycam icinede kizlar simdiden hazirlasam kokulari gecermi??? Ha olduda hazirladim keseler cok kokarsa bebeler rahatsiz olmazmi??
benimde bobreginde genişlik var ozeldeki fetal dna istedi devlette ki erkek bebeklerde olabilen bisi dedi ister istemez takiyor iste
alerjiye gittin mi cnm bize notta doye toz bi astim ilaci vermislerdi ger gece iste danino yogurt icine falan dokup yediriyorduk kisin gecen kis yaptik bu kis yapmadim cunku halusinasyon ve kabus falan yapiyormus o yuzden tercih etmedim ki yapti zatenKizim 28 aylik. 2.5 aydan fazladir surekli hastalanıyor. Bugun yine hastanedeydim
Bence 6 tl pahali.. ben bez lavanta cocuklra isim yaptirdim 50 kisilige gore ayarldim hesabima gore toplasam 100 tl harcamisim harcamamisim.. ama hepsini ben yapcam tabi...Ayy ciddi misinzaten oradaki satıcılar çok tok satıcılar ya.
Kokular birkaç ayda çok gitmez bence. Benim çeyizimden var hafif kokuyor hala. Sukulent ben düşünüyorum ama emin değilim hala. Bir instagram sayfasında 6 liraya buldum. Ama eşimin hediyelik sektöründe bir sürü arkadaşı var, daha ucuza kapatabilir miyim, bilmiyorum.
Genelde takip gerekiyor ama zamanla küçülüyormuş.
Tabi insan takıyor canım biliyorum ama çok sık görülen bir durum
Ucuzluk pazarlarlarinda eski tabiriyle vir milyonculardan alip kumasla kapatabilirsin sepetiBence 6 tl pahali.. ben bez lavanta cocuklra isim yaptirdim 50 kisilige gore ayarldim hesabima gore toplasam 100 tl harcamisim harcamamisim.. ama hepsini ben yapcam tabi...ben enniyisi bezlerin olculerini keseyim iclerini daha sonra doldururum..... bu susleri magnet seklinde yapcam ben de.. bisi sorcam neyin icine yerlestirelimm kizlarr.. ucuza sepet nerden bulabilirim??? Yada baska neye olur??
Benim bebişim de kız belli saatler de hareketliBenimde kız ama aşiri sakin ilk bebem erkek oda böyleydi acaba haftam erken diyemi ☺
He bebegin mi diyosun canım bizi diyosun sandım. Benim bebegımde de bi böbregi daha büyük cıktı o genişleme mi oluyor. Doktor takıp etsin kadın dogum düzelebilir dedi anne hormonlarından kaynaklı olabılıyor dedi eger yaratılışı böyleyse de değşmez ama bi sorun oluşturmaz dedi bana cocuk doktoru bilgilendirilir dedi bende pek kafama takmadımbenimde bobreginde genişlik var ozeldeki fetal dna istedi devlette ki erkek bebeklerde olabilen bisi dedi ister istemez takiyor iste
Kasilma olsa da olmasa da ayaklarini uzat. Gobegini sisirene kadar nburnundan nefes al, yavas yavas agzindan ver. Iyi geliyor.kizlar sag alt kasik bolgem agriyor ya ayafa kalktikca ilk defa oldu ,is yerinde iki gundur streslendim haksizliga hakarete magruz kalinca gerildim sanirim ins bsy yoktur hep hareketlerini hissetmeye calistim dinledim hissettim de ins rahim kasilmam yoktur
Hiç bi sıkıntı yoktu canım hatta doktorum 60 binde 1 dedi risk içinsonucunuz nasıl gelmişti benim papp a 1268
bhcg 35 çıkmış rapor çıkana kadar tedirginim bu sonuçları hiç yorumlayamadım özellikle papp kafamı karıştırdı
tmm cnm sagolasinKasilma olsa da olmasa da ayaklarini uzat. Gobegini sisirene kadar nburnundan nefes al, yavas yavas agzindan ver. Iyi geliyor.
Evet canım aynenöyle oğlumda 33. Haftadan doguma kadar kullandım bende kasılmadan ötürü.. doktor 36. Haftada bırakmamı söylemişti ama ben sezeryan düşündüğüm için devam ettimBugun ogrendim ki 35.haftadan sonra magnezyum kesinlikle kesiliyormus hanimlar, eger normal dogum dusunuyorsaniz aklinizda olsun.
Iki gunden beri yalanci sancim var, kizima hamileyken son güne kadar magnezyum (osteocare) kullandirmisti doktorum, o yuzden hayatimda kasilma nedir bilmedim.
Neyse ebeye telefon actim, dedi hemen eczaneden magnezyum al basla ama kasılmalar gecince birakicaksin, 35.haftadan sonra da kesinlikle vermiyoruz yoksa dogum sancin olmaz dedi. O an bi aydinlanma yasadim resmen, ilk dogumda normal beklerken kuzu kuzu nasil da sezeryana alinmisim..
10 gun sonra doktor kontrolum var, o zamana kadar alip sonra doktora sorucam bakalim.
Aksam aksam sinir oldum ama ben ya, o zamanki doktorum kullandığımı kac kere soylemistim de birak dememisti bana. O son haftalar neler yaptim kizim dogsun diye... Yazıklar olsun ne diyeyim. Boyle sezeryana zorluyorlar iste. Istiyorsan o ayri bisey ama ben 39+2de zorunlu sezeryana alınmıştım, tansiyondan odemden her yerim davul gibi sismisti.Evet canım aynenöyle oğlumda 33. Haftadan doguma kadar kullandım bende kasılmadan ötürü.. doktor 36. Haftada bırakmamı söylemişti ama ben sezeryan düşündüğüm için devam ettim
Bugun ogrendim ki 35.haftadan sonra magnezyum kesinlikle kesiliyormus hanimlar, eger normal dogum dusunuyorsaniz aklinizda olsun.
Iki gunden beri yalanci sancim var, kizima hamileyken son güne kadar magnezyum (osteocare) kullandirmisti doktorum, o yuzden hayatimda kasilma nedir bilmedim.
Neyse ebeye telefon actim, dedi hemen eczaneden magnezyum al basla ama kasılmalar gecince birakicaksin, 35.haftadan sonra da kesinlikle vermiyoruz yoksa dogum sancin olmaz dedi. O an bi aydinlanma yasadim resmen, ilk dogumda normal beklerken kuzu kuzu nasil da sezeryana alinmisim..
10 gun sonra doktor kontrolum var, o zamana kadar alip sonra doktora sorucam bakalim.
Yaaaa ozaman türkiyedeydınz sanırım burda cok fazla malesef sezeryana yonlendirme.. banada kendı doktorum dısında bi doktor catın cok dar doguramazsın normal olsada cok zor olur demişti bende öyle silip attım aklımdanAksam aksam sinir oldum ama ben ya, o zamanki doktorum kullandığımı kac kere soylemistim de birak dememisti bana. O son haftalar neler yaptim kizim dogsun diye... Yazıklar olsun ne diyeyim. Boyle sezeryana zorluyorlar iste. Istiyorsan o ayri bisey ama ben 39+2de zorunlu sezeryana alınmıştım, tansiyondan odemden her yerim davul gibi sismisti.
Yok canim yorulmadim hic, dun ise gittim masa basinda oturdum tum gun. Dun aksam oldu iki kez, nefesim kesilir gibi olunca icim rahat etmedi. Bugun gitmedim evden calistim, ayaklarimi da uzattim. Yine tekrarlayinca telefon actim ne yapayim diye. Hapimi ictim uzaniyorum, haftasonu dinlen dedi ebe de.Cok mu yordun kendini canim daha vardi hatirladigim dogum izninede ? Magnezyum cok rahatlatiyor banada simdi kramplar icin verdi doktorum dun aldim.eczaneden dozuna baktim oncekinden daha yüksekmiş oglumda bitene kadar icmistim sancilarin gec baslasini bende ona bagliyorum
Ne guzel ebe simdiden uyarmis seni
Evet aynen, 2 sene once tasindik buraya, kizim istanbulda dogdu. Ilk hamilelikte İstanbuldaki doktorum hep normal diye konustu benle en basindan beri, son gune kadar hic sanci yasamadim. Kendisi diyordu bi de ilk cocuk sezeryan yapmayalim diye..Yaaaa ozaman türkiyedeydınz sanırım burda cok fazla malesef sezeryana yonlendirme.. banada kendı doktorum dısında bi doktor catın cok dar doguramazsın normal olsada cok zor olur demişti bende öyle silip attım aklımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?