- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Aciller oyle maalesef. Allah dusurmesin ellerine valla. Git canim tabi. Iyi olun ucunuzde.Acil drlari bastan savuyor. Tahlil yaptirdik. Yarin ozele gidicem. Hem kendim hem kızımı götürcem...
Kızlarrrrr sonunda 23 Kasımı gel di ve 1 ay 1 hafta sonra bebeğimi görücem inşallahhhh yarın randevum var
Bayildim gule gule giysin minnosKendim yapmayi dusunuyordum fakat bunlari cok.begendim dayanamadim aldim teyzeleriEki Görüntüle 2557823
Anladim canim soguk mikroplari kırar haklisin benimde hep bronsit rahatsizligim oldu ailecek var yani bazi havalrda yada donemlerde artar o yüzden sormustum,
Bazi enfeksiyonlar zor atiliyor vücuttan kucucukler daha zor oluyor tabi ins bu kez ilaclari daha iyi gelir
Teşekkür ederim kizlar inşallah iyilesir artik. Yüzüm çöktü. Halbuki 14 kg aldımAciller oyle maalesef. Allah dusurmesin ellerine valla. Git canim tabi. Iyi olun ucunuzde.
Aksine havalar sogumadi. Sogusaydi belki bu denli hastalanmazdi...
İstanbul'dayım.
Suanki durumu alerjik gorunmuyor kaninda crp yuksek cikiyor
PAPP-A ( MATERNAL TARAMA : 1280,5
hCG ( TOTAL ) ( MATERNAL TARAMA : 59,1
ikili test sonuçlarım kızlar. Anlayan var mıdır acaba??
Kolay mi canim. Allah guc versin sana. Hayirlisiyla coz su isi de. Icin rahatlayinca normale donersin canimTeşekkür ederim kizlar inşallah iyilesir artik. Yüzüm çöktü. Halbuki 14 kg aldım
Hep yorgunluktan canim gecicek insallahTeşekkür ederim kizlar inşallah iyilesir artik. Yüzüm çöktü. Halbuki 14 kg aldım
Bayildim gule gule giysin minnos
raporunuz nasıl geldi benim papp a 1268 bhcg 35 hiç yorumlayamadımPAPP-A ( MATERNAL TARAMA : 1280,5
raporunuz nasıl geldi benim papp a 1268 bhcg 35 hiç yorumlayamadımPAPP-A ( MATERNAL TARAMA : 1280,5
Nerden ve ne kadara aldınız. O yastık takı yastığı değil mi çok beğendim bende alabilirimHep yorgunluktan canim gecicek insallah
Cok tesekkur ederim hastanede cekilebilirsek resim cekiminde giydiricem.insallah
Canım yapmadı drum yapmıuormuş o gerek yok diyet yap dedi yani makarna patatesi pilav yeme dedi bende int buldum bir iki liste başalayayım yapmaya açlık 85 çıkmıştı insülün de normaldi 13 sanırım bakalımyoksa suyun artar karnın çok büyür dediMasallah canim normal gibi sanki hani bunyeden bunyeye yapilarimizda farkediyor sonucta :) seker yuklemesi yapmis miydiniz seker diyeti nasil acaba
Kuzum daha iyiyim bugün. İki gündür çıkmadım yataktan@
Nasıl oldun canım
Oluyor canım normalde göbek hizamda tekmelerini hissediyorum. Dün bildiğin çıkcak gibiydi aşağı doğru tekmeliyor ama tekmesinin ağrısını rahimde hissettim resmen. Bugün yine normal takılıyor öyle bir sağa bir sola yukarı.Benim de dün geceden beri sanırım ayakları sürekli kasığımda ama ta aşağıda önceden yukarda hissederdim. Korktum aşağı mı indi diye. Sizin de öyle oluyor mu. Üstte de hissediyorum ama taa aşağıda kasığımın orda pıtırdatıyor
Bendede vardı zaten enfeksiyon, son tahlilde bitmiş görünüyordu. Kum döküyordum ama bi yandanda. Muhtemelen yenilemiştir enfeksiyon canım. Pazartesi gidicem bi tahlile. Akıntımda yoğun ve değişik bu kez zaten. Peynirimsi bi hal aldıAynısı bende de oldu korktum çok . İdrarda enfeksiyon çıktı tahlil yaptir canım. Korkma sakın ama doktora git ilaç verir geçiyor . Geçmiş olsun .
Bacısı senin son adet tarihin ne? Benim normalde 7 haziran. Doğum 13 mart görünüyo. Ama sezeryan olacağı için 1 martta alırız dedi doktor. O da şuan 100 gün görünüyo. Bende senle sayıcam eğer doğruysa :)Bugun cok giremedim kizlar hepiniz iyisinizdir umarim sabah 10 gibi kalktim saat 13 gibi tekrar uyumusum 17 de kalktim :) islerde evde birikti haliyle hem haber izleyip hem onlari yapiyorum.Butun msjlari okuyamadim o yuzden @Altibirlik61 yarin ciftli sayilar :) kizinin suyu azalmis heralde uyku sersemi oyle birsey okumustum cnm havuc ve ananas suyu iyi geliyor diyorlar.Bol su tuketmeye bak cnm.umarim bir dahaki kontrole duzelir.
Nerden ve ne kadara aldınız. O yastık takı yastığı değil mi çok beğendim bende alabilirim
Canım yapmadı drum yapmıuormuş o gerek yok diyet yap dedi yani makarna patatesi pilav yeme dedi bende int buldum bir iki liste başalayayım yapmaya açlık 85 çıkmıştı insülün de normaldi 13 sanırım bakalımyoksa suyun artar karnın çok büyür dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?