2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aciller oyle maalesef. Allah dusurmesin ellerine valla. Git canim tabi. Iyi olun ucunuzde.
Teşekkür ederim kizlar inşallah iyilesir artik. Yüzüm çöktü. Halbuki 14 kg aldım

Aksine havalar sogumadi. Sogusaydi belki bu denli hastalanmazdi...
İstanbul'dayım.
Suanki durumu alerjik gorunmuyor kaninda crp yuksek cikiyor

Anladim canim soguk mikroplari kirar haklisin benimde bronşit problemim vardi yani ailecek var bizim bazi dönemlerde artar o yüzden havadan mi acaba diye sormustum..
Bazi enfeksiyonlar zor temizleniyor ins bu kez iyi gelir ilaclari cabuk atlatir kucucukler zaten dahada zor geçiriyorlar en ufak hastaligi

Masallah canim normal gibi sanki hani bunyeden bunyeye yapilarimizda farkediyor sonucta :) seker yuklemesi yapmis miydiniz seker diyeti nasil acaba
Canım yapmadı drum yapmıuormuş o gerek yok diyet yap dedi yani makarna patatesi pilav yeme dedi bende int buldum bir iki liste başalayayım yapmaya açlık 85 çıkmıştı insülün de normaldi 13 sanırım bakalımyoksa suyun artar karnın çok büyür dedi

Oluyor canım normalde göbek hizamda tekmelerini hissediyorum. Dün bildiğin çıkcak gibiydi aşağı doğru tekmeliyor ama tekmesinin ağrısını rahimde hissettim resmen. Bugün yine normal takılıyor öyle bir sağa bir sola yukarı.

Aynısı bende de oldu korktum çok . İdrarda enfeksiyon çıktı tahlil yaptir canım. Korkma sakın ama doktora git ilaç verir geçiyor . Geçmiş olsun .
Bendede vardı zaten enfeksiyon, son tahlilde bitmiş görünüyordu. Kum döküyordum ama bi yandanda. Muhtemelen yenilemiştir enfeksiyon canım. Pazartesi gidicem bi tahlile. Akıntımda yoğun ve değişik bu kez zaten. Peynirimsi bi hal aldı

Bacısı senin son adet tarihin ne? Benim normalde 7 haziran. Doğum 13 mart görünüyo. Ama sezeryan olacağı için 1 martta alırız dedi doktor. O da şuan 100 gün görünüyo. Bende senle sayıcam eğer doğruysa :)

Nerden ve ne kadara aldınız. O yastık takı yastığı değil mi çok beğendim bende alabilirim

Henuz elime gelmedigi icin sayfaninkiyle paylastim aslinda instagramdan reklam olur mu bilmiyorum rengarenk minikler ,oglumda buyuk kare yastiktan almistim kiz icin kenari komple cicekti buda yeni tasarim cok hosuma gitti yastik ama fiyonk olarak belki yatagin ustunede koyarim indirim yapmisti ilk model oldugu icin 120tl yerine 75e aldim

Kendisi bilirde risk gorduyse yapmak daha dogru olmaz mi? Ikinci bi doktorla daha mi goruscen cunku dedigi gibi gebelik sekerin cikabilir ve Allah korusun bircok sye sebep oluyor suphe etmektense test daha aklima yatiyor benim diyetlerin kisiye gore hazirlanmasi lazim bebegin haftasi buyuklugu ve senin kilona göre yoksa gucsuz kalabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…