Gitmedim ilaç verse kullanmak istemezdim biliyorum. Boğaz hafifledi de gıcık öksürüğe çevirmesin diye sürekli sıvı tüketiyorum. Boğaza ballı ıhlamur içtim. Tuzlu Limon yaladım sürekli. Tuzu abartmadan. Bide iki tavuk haşlayıp suyunu sarımsaklı ve limonlu ve arpa şehriye koyup çorba gibi yapıp içtim. Kesinlikle tavsiye ederim o toparladı beni
Nasil gecti ne dedi doktor nasilsin tatlim??Canım yaaaaa... Analık zor işte bende tırsıyorum ama drum anlayışlı ben spekulumla hiç muayene olmadım bugüne kadar vajinal ult oldum zar zor oda bakalım
Acken 72 tokkken 112 cikti buna gore seker yukleme yapabiliriz dedi... ozeldeki doktorumda gerek gormuyorum dedi aileden birinin sekeri yoksa dedi... ama annemde sonradan seker cikti deyince yapalim dedi o zaman..Şeker değerlerin nasıl çıktı
Spekulum var ya boyle maşa gibi vajina yoluna dogru sokuyor.. sonra kanala girip rahimi gorebilece seviyeye getirince masayi nasil acarsan onuda aciyor ucunu kitliyir iste o delikten icerde kanama var mi ne durumda hersey yolunda mi diye bakiolardi banaDemir miii normal ultrason cihazı değilmi niye demir sokuyolar
Evet canim ikiz bebek tup bebek uc canliyiz bizSizin tüp bebek miydi ikiz olduğu için soruyorum biz 2 canlıyız siz 3 canlı
Bacagimn alt tarafinda ben oraya surmuyorum senin surdugun yerdemi olmustuAllerjidir muhtelen. Kullandigin catlak kreminden fln olmustur. Benimki oleydi. Birakinca kremi, gecti canim
İlk zamanlarda bebek tutunmasi icin cok onemliydi diye banada tavsiye etmislerdi ama son trimesterda asiri yemekten kacin canim.. yuyebilirsin tabikideDoktorum bana bol bol ananas ye dedi. Doğumu tetiklediğini bilmiyordum.
Canım normal usg ile baktı rahim açıklığı olsaydı alttan bakacaktı yok dedi normal dedi ama olsaydı dikiş atılıyormuş hatta örnekler gösterdi tabi su yine fazla gramıda bşraz fazla 610 gr 22 +2 iken 23+4 çıktı diyet yapcaksın dedi yani şekere sebep oln şeyler yemeyeceksin dedi yükleme yapmayacakNasil gecti ne dedi doktor nasilsin tatlim??
Cok gecmis olsun.. iyi cok sukurrCanım normal usg ile baktı rahim açıklığı olsaydı alttan bakacaktı yok dedi normal dedi ama olsaydı dikiş atılıyormuş hatta örnekler gösterdi tabi su yine fazla gramıda bşraz fazla 610 gr 22 +2 iken 23+4 çıktı diyet yapcaksın dedi yani şekere sebep oln şeyler yemeyeceksin dedi yükleme yapmayacak
Canım herhalde 1 ay sonra yine bakar birde sonuçlarım normal diye sanırım bende kafama göre yapmayacağımda daha çok protein ve sebze yemeliyim tatlıyı çok yedim makarna ekmeğe çok düştüm normalde ekmek yemem bukadar.. Dikkat edicem bakalım 1 ay zaten yükleme 24. Haftada yapılıor dedi ama beslenmene dikkat ediceksin dedi işte üstüne basa basaKendisi bilirde risk gorduyse yapmak daha dogru olmaz mi? Ikinci bi doktorla daha mi goruscen cunku dedigi gibi gebelik sekerin cikabilir ve Allah korusun bircok sye sebep oluyor suphe etmektense test daha aklima yatiyor benim diyetlerin kisiye gore hazirlanmasi lazim bebegin haftasi buyuklugu ve senin kilona göre yoksa gucsuz kalabilirsiniz
Canım çok çok tatlılar maşallah ☺ Güle güle kullansın minik kuşKızlar bakın neler aldım kızıma
Yaa normalde de yorucu oluyor kuzum simdi olmaz miBenim de birazdan yatılı misafirlerim gelecek 3 kişisabahtır yemek ve temızlıkle uğraştım.Cok yoruldum.Eski gücüm yok artık daha çok yoruluyorum
Becerikli hatunlar bir başka oluyor bende hiç anlamamKizlar sesim cikmiyor cunku bebislerimin gozlerinin icine bez diktim kivirdim dantel diktim duzgun gozuksun diye... sizede atayim
Ahhh ahhh normalde elime alan biri miyim acabaBecerikli hatunlar bir başka oluyor bende hiç anlamam
Dinleniyorum şimdi.Misafiri çok severdim .ama hamilelik olaldan beri evde kimseyi istemiyorum yaYaa normalde de yorucu oluyor kuzum simdi olmaz mi( hafta sonu kalirlar artik.. e kendini yorma daha fazla geldiklerinde misafirle birlikte yaparsin ne yaprsanda... dinlenmen lazim.. ayaklarini uzat dinlen
Sen ne kadar beceriklisin ya maşallahHerkes gitmis isinin basina... sukulent yapacak kimdi yaa... buldumu napti?? Ben kese malzeme aldim lavanta koycam icinede kizlar simdiden hazirlasam kokulari gecermi??? Ha olduda hazirladim keseler cok kokarsa bebeler rahatsiz olmazmi??
Evde yokuz deseydinDinleniyorum şimdi.Misafiri çok severdim .ama hamilelik olaldan beri evde kimseyi istemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?