2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Yapayim bende ilac kullanmak istemiyorum. Bogazimi yumusatacak seyler icmeye calisiyorum ama gececegine daha kotu oluyor. Corbada yapayim sagol canim tesekkur ederim

Demir miii normal ultrason cihazı değilmi niye demir sokuyolar
Spekulum var ya boyle maşa gibi vajina yoluna dogru sokuyor.. sonra kanala girip rahimi gorebilece seviyeye getirince masayi nasil acarsan onuda aciyor ucunu kitliyir iste o delikten icerde kanama var mi ne durumda hersey yolunda mi diye bakiolardi bana

Nasil gecti ne dedi doktor nasilsin tatlim??
Canım normal usg ile baktı rahim açıklığı olsaydı alttan bakacaktı yok dedi normal dedi ama olsaydı dikiş atılıyormuş hatta örnekler gösterdi tabi su yine fazla gramıda bşraz fazla 610 gr 22 +2 iken 23+4 çıktı diyet yapcaksın dedi yani şekere sebep oln şeyler yemeyeceksin dedi yükleme yapmayacak

Cok gecmis olsun.. iyi cok sukurr

Canım herhalde 1 ay sonra yine bakar birde sonuçlarım normal diye sanırım bende kafama göre yapmayacağımda daha çok protein ve sebze yemeliyim tatlıyı çok yedim makarna ekmeğe çok düştüm normalde ekmek yemem bukadar.. Dikkat edicem bakalım 1 ay zaten yükleme 24. Haftada yapılıor dedi ama beslenmene dikkat ediceksin dedi işte üstüne basa basa

Benim de birazdan yatılı misafirlerim gelecek 3 kişisabahtır yemek ve temızlıkle uğraştım.Cok yoruldum.Eski gücüm yok artık daha çok yoruluyorum
Yaa normalde de yorucu oluyor kuzum simdi olmaz mi ( hafta sonu kalirlar artik.. e kendini yorma daha fazla geldiklerinde misafirle birlikte yaparsin ne yaprsanda... dinlenmen lazim.. ayaklarini uzat dinlen

Yaa normalde de yorucu oluyor kuzum simdi olmaz mi ( hafta sonu kalirlar artik.. e kendini yorma daha fazla geldiklerinde misafirle birlikte yaparsin ne yaprsanda... dinlenmen lazim.. ayaklarini uzat dinlen
Dinleniyorum şimdi.Misafiri çok severdim .ama hamilelik olaldan beri evde kimseyi istemiyorum ya

Herkes gitmis isinin basina... sukulent yapacak kimdi yaa... buldumu napti?? Ben kese malzeme aldim lavanta koycam icinede kizlar simdiden hazirlasam kokulari gecermi??? Ha olduda hazirladim keseler cok kokarsa bebeler rahatsiz olmazmi??

Dinleniyorum şimdi.Misafiri çok severdim .ama hamilelik olaldan beri evde kimseyi istemiyorum ya
Evde yokuz deseydin saka tabi.. ya hastayken ozel bi isin zamanin oldugu zaman oyle tabi.. kocanin senin tarafin diye sormuyorum esin yardim eder azicik simdi haftasonuna giriyoruz.. sn de dinlenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…