- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Anneme fotolarini attim yaptigim seylerin.. diyomki ceyize bitane dikis makinesi koyulmasi lazimmisİçindeki cevher resmen makine almanla birlikte ortaya çıkmışyaa ne diksen güzel oluyor maşallah
Isler hic bitmez
Bakalım biraz dikkat edeyim 1 aya nasıl olcak ben 7 kilo aldım
2 kiloda kilomu ki.. benim doktora soruyordum kac kg almam lazim en fazla.. hic almamaya calis diyordu banao zamanda kilo verdigim asamada.. ya doktorlar kiloyu hic sevmiyorlar... sezeryanli hastalarinda bilhassa mi istemiyorlar bilemiyorum... ama kilo hos degil saglikli degil ama 10 kg alsak ne olcakki totalde
Evet karnim sertlesiyor ve nefesim daraliyor, 1 dakikadan az kisa suruyor. Ebe magnezyuma ragmen devam ederse beni ara, duzenli olursa ya da 24 saat icinde 5i gecerse dogru doktora dedi.
Kizlarr 5 kese bitirdim.. sirtimi agridi ama biseye benzicek en son daha yarim yamalak oldu ama.. ustlerine pleksiyle isimlikleri yapistirilip arkasina miknatis yapiscaj
cnm oyle bi yerde calisiyorum ki sozde memuruz rahatca isini yapip gidemiyorsun sucun olmadigi halde gelip catiliyor , kisisel szygi hic bsy yok ben de gidecdgim verdim dilekcemi falan ugrasamam bunlarla hem kapasite uzerinde calis hem de bu halinle ki riskli gebeligimi de biliyorlar onceden hep dusuk riskim vardi su anda da erken dogum riskim var plasentamda kendini onaramamis bozulmus alanlarim var biliyorlar neysem artik Allah a havale ediyoruzYoktur yoktur kotuyu cagirmicaz.. bu bebeklerin toplanip sertlesmesi varya bu rahimin kasilmasiymis birde .. bele sirta dogru agri olmasi da oyleymis.. ya kim ne derse desin geliyor geciyor... hicbise cocugumuzdab onemli degil.. kim ne derse desin muhattap olma,, canjni sikacak insanlardan uzak dur.. kimsenin agzina malzeme verme... duyma gorme isitme uc maymun oynarsan kazanirsin:))
cnm ben 18 kilo almistim dogumda 10 gitmisti eve gelip tartildigimda, 3.500 gr dogum yaptim ,1 haftada emzirmekten mi ne 5 kilo daha gitti geriye 3 kilom kalmisti bunda daha dikkatli olmaya calisiyorum cunku 67 ile hamile kaldim ilkinde 60 dim ,gercekten bünye meselesi olabilirBen 1 ayda 2kilo alinca oyle dedi kizlar toplamda 2kilo gibi olmus totalde 20kilo almistim ilkindekapasitemden korkuyor heralde ilk baslarda 5kilo vermistim simdi onun ustune mi sayiliyor hamile kaldığım kilonun altina mi bilmiyorum 60 oldum sezeryanda belki dikislerin yapsmasi zor olabilir canim normal dogumda godrr gider dediler ben eve gelip tartildigimda 7kilo gitmişti sadece yok oyle 10gunde dogum kiloma dondum filan ben inanmiyorum
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen suyunu ihmal etme ve aklına kötü düşünceler sakın getirme dua et minikler içinDoktor sekere sokmadan aclik sekeri tokluk sekerini kandan aldi bakti.. bir hafta sonra seker yukleme icin gel dedi.. bu on gun icindede bol bol su iciceksin tekrar bakcaz... su az olunca bebek hareketi kisitlaniyormus... bu da bilgi olsun size de.. aklima gelmezdi
Canım normalmiş bende dün doktoruma sordum benimde aynıydı sanki ayağı çıkıcak gibi baskı yapıyordu. Meğer sıpa ayakta bekliyormuşBenim de dün geceden beri sanırım ayakları sürekli kasığımda ama ta aşağıda önceden yukarda hissederdim. Korktum aşağı mı indi diye. Sizin de öyle oluyor mu. Üstte de hissediyorum ama taa aşağıda kasığımın orda pıtırdatıyor
Ya ben herkese 5 bucuk ayligiz diyorum bir liste var orada oyle yaziyorAy yarin 6.ay bitiyor 7.ayina giriyor bu hamis kızlar :)
Persembe gittim Dr stres yasamaktansa dedim muayne oldum.. sukur iyiler sansimiza kan sonucumuzda cikmis down yok diye temiz dedi Dr.Askimm benimm ben korku yasadim
Valla ... sende bugun hissetmedin yarin bide bak.. olmadi acilden bi gorunuver... ama hastaneye gitmedigin sure zarfinda strese sokme kendini.. optumm merak etme hinzirr yaa bunlrr... benimkilerin artik hareketleri yok... o tepinmeleri bitti bu haftamda pit pita geri donus yaptik.. veyahut sizlamalar rahim genislemesi bazen vajinamdan bazen gobek deligi bolgemden... bazen diklesiyorlar ama hareketini hissetmiyorum gerildigini hissediyorum... oyle yani kuzucum insallah cok iyiler merak etme
Son 3 aya girdik mi ne2 kiloda kilomu ki.. benim doktora soruyordum kac kg almam lazim en fazla.. hic almamaya calis diyordu banao zamanda kilo verdigim asamada.. ya doktorlar kiloyu hic sevmiyorlar... sezeryanli hastalarinda bilhassa mi istemiyorlar bilemiyorum... ama kilo hos degil saglikli degil ama 10 kg alsak ne olcakki totalde
26 dolunca 6 ay doluyor cnm dogru diyorsun.Ya ben herkese 5 bucuk ayligiz diyorum bir liste var orada oyle yaziyoraslinda 6 ayin icinde ama o demiyorm yanlsmo hesaplamism
Bunu biliyorum ama 35hafta biraz erken. Son iki hafta bile yeterlidir diye söylenmişti. Zaten krampların zıvanadan çıktığı dönemlerdi benim 35.haftaBugun ogrendim ki 35.haftadan sonra magnezyum kesinlikle kesiliyormus hanimlar, eger normal dogum dusunuyorsaniz aklinizda olsun.
Iki gunden beri yalanci sancim var, kizima hamileyken son güne kadar magnezyum (osteocare) kullandirmisti doktorum, o yuzden hayatimda kasilma nedir bilmedim.
Neyse ebeye telefon actim, dedi hemen eczaneden magnezyum al basla ama kasılmalar gecince birakicaksin, 35.haftadan sonra da kesinlikle vermiyoruz yoksa dogum sancin olmaz dedi. O an bi aydinlanma yasadim resmen, ilk dogumda normal beklerken kuzu kuzu nasil da sezeryana alinmisim..
10 gun sonra doktor kontrolum var, o zamana kadar alip sonra doktora sorucam bakalim.
Aktarlarda satiliyor.. ya lavanta koyma o zaman kokulu sabun koy... yani maksat koksun.. kokmasada olur bence, icine boncuk silikon elyaf koydum lavanta serpistirdim.. onemli olan isimlik ve magnet gibi yapismasi biryereEline saglik cok guzeller sen simdi kumasi alip keseleide kendin diktin dimi masallahhben lavantayi bulamadim burda nasil satildigini cok hos oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?