2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Herkes uyudu sanirim... biride tost yiyorr... benim kocam uyuyorr bizde gidip bebelerimizle uyuyalim bakalim... kizlar cocuklarin odasina fon perde dikecem keseler bitsin koctasta perde aldim.. karanlik olsun diye.. bebekler pek aydinlik sevmiyolarmis dogduklarinda benim yatak odam zaten isik gecirmezdi perdem.. onlarin odayada bitane aldim.. ama bebek odasi gibi olmadi diye bulutlu gri sari duck kumas aldim.. bakalim yapinca atayim da size gorun

Bakalım biraz dikkat edeyim 1 aya nasıl olcak ben 7 kilo aldım

Ben 1 ayda 2kilo alinca oyle dedi kizlar toplamda 2kilo gibi olmus totalde 20kilo almistim ilkinde kapasitemden korkuyor heralde ilk baslarda 5kilo vermistim simdi onun ustune mi sayiliyor hamile kaldığım kilonun altina mi bilmiyorum 60 oldum sezeryanda belki dikislerin yapsmasi zor olabilir canim normal dogumda godrr gider dediler ben eve gelip tartildigimda 7kilo gitmişti sadece yok oyle 10gunde dogum kiloma dondum filan ben inanmiyorum

Evet karnim sertlesiyor ve nefesim daraliyor, 1 dakikadan az kisa suruyor. Ebe magnezyuma ragmen devam ederse beni ara, duzenli olursa ya da 24 saat icinde 5i gecerse dogru doktora dedi.

Ins gecer canim ilk gun belki hemen etkilemezse 2gune duzenler bence ebeni hemem arayabilmen cok guzel cok hosuma gitti benim bu sistem.. magnesiumla beraber takviyeli sularda var eger paketli kullaniyorsaniz alirken magnesiumu daha yuksek olani içebilirsin tadi natur oluyor almanyada var mi bilmiyorum bebek suyu var evian hamileler icinde cok iyi

Kizlarr 5 kese bitirdim.. sirtimi agridi ama biseye benzicek en son daha yarim yamalak oldu ama.. ustlerine pleksiyle isimlikleri yapistirilip arkasina miknatis yapiscaj

Eline saglik cok guzeller sen simdi kumasi alip keseleide kendin diktin dimi masallahh ben lavantayi bulamadim burda nasil satildigini cok hos oluyorlar

cnm oyle bi yerde calisiyorum ki sozde memuruz rahatca isini yapip gidemiyorsun sucun olmadigi halde gelip catiliyor , kisisel szygi hic bsy yok ben de gidecdgim verdim dilekcemi falan ugrasamam bunlarla hem kapasite uzerinde calis hem de bu halinle ki riskli gebeligimi de biliyorlar onceden hep dusuk riskim vardi su anda da erken dogum riskim var plasentamda kendini onaramamis bozulmus alanlarim var biliyorlar neysem artik Allah a havale ediyoruz

cnm ben 18 kilo almistim dogumda 10 gitmisti eve gelip tartildigimda, 3.500 gr dogum yaptim ,1 haftada emzirmekten mi ne 5 kilo daha gitti geriye 3 kilom kalmisti bunda daha dikkatli olmaya calisiyorum cunku 67 ile hamile kaldim ilkinde 60 dim ,gercekten bünye meselesi olabilir

C
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen suyunu ihmal etme ve aklına kötü düşünceler sakın getirme dua et minikler için

Canım normalmiş bende dün doktoruma sordum benimde aynıydı sanki ayağı çıkıcak gibi baskı yapıyordu. Meğer sıpa ayakta bekliyormuş sorun yok o yüzden bu dönemde normalmiş

Persembe gittim Dr stres yasamaktansa dedim muayne oldum.. sukur iyiler sansimiza kan sonucumuzda cikmis down yok diye temiz dedi Dr.
Hanfendilerin muayne olasi gelmis diyorum esime
:) minik olan bebekte azcik buyumus tabi kardesleriyle aralarinda cok fark var Ins oda buyur

Son 3 aya girdik mi ne

Bunu biliyorum ama 35hafta biraz erken. Son iki hafta bile yeterlidir diye söylenmişti. Zaten krampların zıvanadan çıktığı dönemlerdi benim 35.hafta

Kizlar dun detayli ultrasona girdim devlet hastanesinde. Bebegimin kalbinde delik oldugunu soyledi ve farkli bi hastaneye sevk etti cok endiselendim doktor dedi bazen oluyor boyle doguma kadar kapaniyor cok endise edilcek bisey degil dedi ama ben korkuyorum yinede
Sali gunu tekrar ultrasona giricem cevresinde goren veya bizzat yasayan varmi ya

Eline saglik cok guzeller sen simdi kumasi alip keseleide kendin diktin dimi masallahh ben lavantayi bulamadim burda nasil satildigini cok hos oluyorlar
Aktarlarda satiliyor.. ya lavanta koyma o zaman kokulu sabun koy... yani maksat koksun.. kokmasada olur bence, icine boncuk silikon elyaf koydum lavanta serpistirdim.. onemli olan isimlik ve magnet gibi yapismasi biryere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…