2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet bicok arkadasiminki oyle.. endise edilcek bir durum yok.. geneli doguma kadar kapaniyor tatli canini uzme yada dogduktan sonra oluyor..

Canım telaş yapma Şu an hem kuzenim hem arkadaşım hamile benim gibi. Birinde delik, birinde parlaklık görüldü. Doğuma kadar, hatta doğumdan sonra 1 yaşa kadar geçiyormuş bu semptomlar. Yanında başka sıkıntılar olmadığı sürece doktorlar önemsemiyor. Yine de başka doktora da görün, için rahat olsun

Evet bicok arkadasiminki oyle.. endise edilcek bir durum yok.. geneli doguma kadar kapaniyor tatli canini uzme yada dogduktan sonra oluyor..
Herseyi saglikli cikti cok sukur. Kalp kapakciklari olsun. Cigerleri bobrekleri olsun. Ama kalbinde delik var deyince kiyamadim cok uzdu beni ya. Insallah bisey yoktur.
Bu arada devletten detayli ultrason icin randevu alabiliyor iseniz alin. Ozellikle bagcilar aarastirma hastanesinde Mahmut Güngör var Perinatalojide. Yarim saati askin sürdü ultrason. Cok guzel ilgilendi. Ozellere cok para aliyorlar

Insan ister istemez endise ediyo iste ilk gebeligim pek bilgili tecrubelide degilim. Insallah onemli bisey degildir. Baska hastaneye sevk etti oraya gidicem insallah

Aynen kuzummm cok para... ama kendiligindeb kapaniyor doktorun onu takip etsin.. bir baska doktora gozuk delik haricinde baska bisi varmidir diye.. eger yoksa guzelce annesi bekle.. tatli canini uzup bebisinide uzmeyesin sakinn tamam mi? Ya benim kuzenimde yillarca kalbi delik yasamis sonrasinda parlaklik var demisler ama Yeni farketmisler.. kendisi doktora gitmisti 8-9 yaslarinda nefes darligim var diyerekten... belki 11-12 cunku o kizenim benim oyun arkadasimdi birlikte kosar gezer oyun oynardik.. simdi kendiside doktor Hadi uzme canini

Günaydın tatlı anneler

Ya ben herkese 5 bucuk ayligiz diyorum bir liste var orada oyle yaziyor aslinda 6 ayin icinde ama o demiyorm yanlsmo hesaplamism

İki gün sonra 24.haftayı bitiriyorum, yani 23+7 oluyorum. Uygulamalarda hep 6.ay yazıyor ama eşim sen 5 aylıksın diyor benim de kafam karışıyor valla artık son adet tarihime göre hesaplıyorum. 11 hazirandı, 11 aralıkta 6 aylık olucam diyorum

Başka bir sıkıntı yoksa hiiiç kafana takma bence. Bebeklerin zaten hepsinin kalbi delik oluyor. Doğumdan sonra 40 gün içinde kapanıyor. Doktora gittikçe söyle bakılsın, takibi yapılsın. İçini ferah tut. Korkulacak bir şey olsa emin ol başka şeylerle beraber çıkardı

Plesantanın aşağıda olmasıyla ilgili doktor ne dedi ne benim de aşağıda zamanla yukarı çıkacak zaten dedi inşallah
Banada çıkacak dedi ama çıkmadı. Çok dikkat ediyorum. Benim kanamalarımda oluyor arada hala. İlerleyen zamanlarda neolur bilmiyorum ama şuanda buşekilde dikkat ederek geçiriyorum. Tansiyonumu sürekli kontrol ediyorum birde

Olabilir canim benim son zamanda odemimde vardi belkideo yüzdende zor gitmiştir 75le doguma gittim 3kilo dogdu bebegim 6.gun tartildigimda 69 cikmistim emzirirkende yavas verdim yazin artik 61lere dusmustumki hamile kaldim ilk aylarda bulantikusma zayiflatti beni yoksa ayni kiloyla doguma giderdim sanirim simdi 70i gecmek istemiyorum yine yiyorum ekmek ve gec yememeye calisiyorum bakalim kac olucak

Aktarlarda satiliyor.. ya lavanta koyma o zaman kokulu sabun koy... yani maksat koksun.. kokmasada olur bence, icine boncuk silikon elyaf koydum lavanta serpistirdim.. onemli olan isimlik ve magnet gibi yapismasi biryere

Bu fikir guzelmis canim elyafin arasina serpistirmek bitki urunlerinin fiyati yuksek burda o yuzden gramla gormustum bi magazada ivir zivir satan firsat bulup gitmem lazim ,sanirim ikinci bebisle tatil dönüşü ehliyete basloycam bu gidisle

Ay keske beni de yapsa ben hep kabizim zaman olaeak ne zaman iciyorsunuz aç tok nasil?
Gece yatmadan önce içiyorum genelde. Çünkü hala bulantılarım devam ediyor. Ve hep tok oluyorum sürekli birşeyler atıştırdığım için. Gündüz bir iki kere içtim kahvaltıdan sonra. Birşey değişmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…