- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Evet bicok arkadasiminki oyle.. endise edilcek bir durum yok.. geneli doguma kadar kapaniyor tatli canini uzmeKizlar dun detayli ultrasona girdim devlet hastanesinde. Bebegimin kalbinde delik oldugunu soyledi ve farkli bi hastaneye sevk etticok endiselendim doktor dedi bazen oluyor boyle doguma kadar kapaniyor cok endise edilcek bisey degil dedi ama ben korkuyorum yinede
Sali gunu tekrar ultrasona giricemcevresinde goren veya bizzat yasayan varmi ya
Canım telaş yapmaKizlar dun detayli ultrasona girdim devlet hastanesinde. Bebegimin kalbinde delik oldugunu soyledi ve farkli bi hastaneye sevk etticok endiselendim doktor dedi bazen oluyor boyle doguma kadar kapaniyor cok endise edilcek bisey degil dedi ama ben korkuyorum yinede
Herseyi saglikli cikti cok sukur. Kalp kapakciklari olsun. Cigerleri bobrekleri olsun. Ama kalbinde delik var deyince kiyamadimEvet bicok arkadasiminki oyle.. endise edilcek bir durum yok.. geneli doguma kadar kapaniyor tatli canini uzmeyada dogduktan sonra oluyor..
Insan ister istemez endise ediyo isteCanım telaş yapmaŞu an hem kuzenim hem arkadaşım hamile benim gibi. Birinde delik, birinde parlaklık görüldü. Doğuma kadar, hatta doğumdan sonra 1 yaşa kadar geçiyormuş bu semptomlar. Yanında başka sıkıntılar olmadığı sürece doktorlar önemsemiyor. Yine de başka doktora da görün, için rahat olsun
Korku deme ona cnm heyecan de kavusmaya az kaldi :)Hasatzamani kaldi 98 gun heyyy gidim heyyy 6. Ayimizda tam anlamiyla bitti 7. Aydan gun aldik korku basti beni birden
Gunaydin cnm :)Günaydın kızlarrsabah uyanır uyanmaz hemen bu sayfaya giriyorum.
Seninde tam gunuji bilmiyorumYa ben herkese 5 bucuk ayligiz diyorum bir liste var orada oyle yaziyoraslinda 6 ayin icinde ama o demiyorm yanlsmo hesaplamism
Yook benim aklim gidiyor yalan soyleyemem.. korkum diger duygularimi bastiriyorKorku deme ona cnm heyecan de kavusmaya az kaldi :)
Bende bende bendeGünaydın kızlarrsabah uyanır uyanmaz hemen bu sayfaya giriyorum.
Aynen kuzummm cok para... ama kendiligindeb kapaniyor doktorun onu takip etsin.. bir baska doktora gozuk delik haricinde baska bisi varmidir diye.. eger yoksa guzelce annesi bekle.. tatli canini uzup bebisinide uzmeyesin sakinn tamam mi? Ya benim kuzenimde yillarca kalbi delik yasamis sonrasinda parlaklik var demisler ama Yeni farketmisler.. kendisi doktora gitmisti 8-9 yaslarinda nefes darligim var diyerekten... belki 11-12 cunku o kizenim benim oyun arkadasimdi birlikte kosar gezer oyun oynardik.. simdi kendiside doktorHerseyi saglikli cikti cok sukur. Kalp kapakciklari olsun. Cigerleri bobrekleri olsun. Ama kalbinde delik var deyince kiyamadimcok uzdu beni ya. Insallah bisey yoktur.
Bu arada devletten detayli ultrason icin randevu alabiliyor iseniz alin. Ozellikle bagcilar aarastirma hastanesinde Mahmut Güngör var Perinatalojide. Yarim saati askin sürdü ultrason. Cok guzel ilgilendi. Ozellere cok para aliyorlar
Ya ben herkese 5 bucuk ayligiz diyorum bir liste var orada oyle yaziyoraslinda 6 ayin icinde ama o demiyorm yanlsmo hesaplamism
Kizlar dun detayli ultrasona girdim devlet hastanesinde. Bebegimin kalbinde delik oldugunu soyledi ve farkli bi hastaneye sevk etticok endiselendim doktor dedi bazen oluyor boyle doguma kadar kapaniyor cok endise edilcek bisey degil dedi ama ben korkuyorum yinede
Cok dusunceliymiş ☺Kızlar dün arkadaşım geldi İstanbul’dan .Biz de görev icabı Urfadayızbebeğin doğunca gelemem diye şimdiden küçük altın getirmiş.cok duygulandım
Ben korkmuyorum deli cesareti var heralde diyorum :) 1.5 hafta var kontrolumede ne durumda acaba sıpa :)Yook benim aklim gidiyor yalan soyleyemem.. korkum diger duygularimi bastiriyor
Kesinlikle canımCok dusunceliymiş ☺
Banada çıkacak dedi ama çıkmadı. Çok dikkat ediyorum. Benim kanamalarımda oluyor arada hala. İlerleyen zamanlarda neolur bilmiyorum ama şuanda buşekilde dikkat ederek geçiriyorum. Tansiyonumu sürekli kontrol ediyorum birdePlesantanın aşağıda olmasıyla ilgili doktor ne dedi ne benim de aşağıda zamanla yukarı çıkacak zaten dedi inşallah
cnm ben 18 kilo almistim dogumda 10 gitmisti eve gelip tartildigimda, 3.500 gr dogum yaptim ,1 haftada emzirmekten mi ne 5 kilo daha gitti geriye 3 kilom kalmisti bunda daha dikkatli olmaya calisiyorum cunku 67 ile hamile kaldim ilkinde 60 dim ,gercekten bünye meselesi olabilir
Aktarlarda satiliyor.. ya lavanta koyma o zaman kokulu sabun koy... yani maksat koksun.. kokmasada olur bence, icine boncuk silikon elyaf koydum lavanta serpistirdim.. onemli olan isimlik ve magnet gibi yapismasi biryere
Gece yatmadan önce içiyorum genelde. Çünkü hala bulantılarım devam ediyor. Ve hep tok oluyorum sürekli birşeyler atıştırdığım için. Gündüz bir iki kere içtim kahvaltıdan sonra. Birşey değişmediAy keske beni de yapsa ben hep kabizim zaman olaeak ne zaman iciyorsunuz aç tok nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?