- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Evet kendin istedigin gibi bir kumas alabilirsin. Sonra olculerini 11x15 olacak sekilde kesersin.. iclerini dolgu boncuk elyafla doldur. İcine koku koymada disina pleksi yapistir arkasinada magnet isteyen salonuna koysun isteyen dolabina taksin... tabi sen kumasin pembe olabilir cok guzel pembe kurdele alabilirsin toptan 9-10 metre gupur al.. burda poplin kumas 16 tl e 1 metreye 180 cm 50 kese cikiyor .. en pahali poplin 19-20 tl.. yada saten parlak kumastan yaparsin bebe pembesi- bebe mavisi cinsiyetini unuttum bebiskomun.. bende her ikisde oldugu icin cok sade oldu minnoslarimin kesesi.. ama olsun.. tanesine 4 tl versem 50 tanede 200 tl nin altinda yapamicaktim simdi mevlut ve dogumda bunlari kullancam... olcak bitecekEline saglik cok guzeller sen simdi kumasi alip keseleide kendin diktin dimi masallahhben lavantayi bulamadim burda nasil satildigini cok hos oluyorlar
Suan şoklar içinde okudum. Ben 40 hafta da sezeryan olmak zorunda kaldim. 1 cm acikligim vardi sadece. Hiç kendi sancim cikmadi. Ve magnezyum son gune kadar kullandim. O zamanlar bilsem 37den sonra birakirdimBugun ogrendim ki 35.haftadan sonra magnezyum kesinlikle kesiliyormus hanimlar, eger normal dogum dusunuyorsaniz aklinizda olsun.
Iki gunden beri yalanci sancim var, kizima hamileyken son güne kadar magnezyum (osteocare) kullandirmisti doktorum, o yuzden hayatimda kasilma nedir bilmedim.
Neyse ebeye telefon actim, dedi hemen eczaneden magnezyum al basla ama kasılmalar gecince birakicaksin, 35.haftadan sonra da kesinlikle vermiyoruz yoksa dogum sancin olmaz dedi. O an bi aydinlanma yasadim resmen, ilk dogumda normal beklerken kuzu kuzu nasil da sezeryana alinmisim..
10 gun sonra doktor kontrolum var, o zamana kadar alip sonra doktora sorucam bakalim.
Saten önermem. Kesildiğinde kenarlardan atma yapar. Zulfile denen dikişi yapmak gerekir. Yoksa diktiginizde atar dikişlerEvet kendin istedigin gibi bir kumas alabilirsin. Sonra olculerini 11x15 olacak sekilde kesersin.. iclerini dolgu boncuk elyafla doldur. İcine koku koymada disina pleksi yapistir arkasinada magnet isteyen salonuna koysun isteyen dolabina taksin... tabi sen kumasin pembe olabilir cok guzel pembe kurdele alabilirsin toptan 9-10 metre gupur al.. burda poplin kumas 16 tl e 1 metreye 180 cm 50 kese cikiyor .. en pahali poplin 19-20 tl.. yada saten parlak kumastan yaparsin bebe pembesi- bebe mavisi cinsiyetini unuttum bebiskomun.. bende her ikisde oldugu icin cok sade oldu minnoslarimin kesesi.. ama olsun.. tanesine 4 tl versem 50 tanede 200 tl nin altinda yapamicaktim simdi mevlut ve dogumda bunlari kullancam... olcak bitecek
Geçmiş olsunBizd3 konrtole gittik geldik. Bebisim iyi. Kizimada ilaclari yazdırdık
Yoksa keseler tok gozukmuyor... boylelikle daha kip duruyor..Bu fikir guzelmis canim elyafin arasina serpistirmek bitki urunlerinin fiyati yuksek burda o yuzden gramla gormustum bi magazada ivir zivir satan firsat bulup gitmem lazim ,sanirim ikinci bebisle tatil dönüşü ehliyete basloycam bu gidisle
Pamuk satenSaten önermem. Kesildiğinde kenarlardan atma yapar. Zulfile denen dikişi yapmak gerekir. Yoksa diktiginizde atar dikişler
Benim kuzenim kalbi delik doğmuş. Ama büyüdükçe kapandı şimdi bir şeyi yok şükür 24 yaşındaKizlar dun detayli ultrasona girdim devlet hastanesinde. Bebegimin kalbinde delik oldugunu soyledi ve farkli bi hastaneye sevk etticok endiselendim doktor dedi bazen oluyor boyle doguma kadar kapaniyor cok endise edilcek bisey degil dedi ama ben korkuyorum yinede
Sali gunu tekrar ultrasona giricemcevresinde goren veya bizzat yasayan varmi ya
Birebir aynisini yaşıyorum hem de bi kac haftadir. Saga yatmaktan kalcam agriyor artik ama sola katiyen izin vermiyor sipa.Kızlar ben artık sola yatınca bebek coşuyor. Tekmeleri o kadar hızlı atıyorki canım acıyor. Sağa dönünce duruluyor. Sol tarafta rahatsız mı oluyor acaba diye düşünmeye başladım. Size de böyle oluyor mu? Uykuya zor dalmaya başladım. Gece de gözümü açar açmaz o da benimle uyanıyor sanki bi tekme savuruyor.
Ayyy ne guzelll hadi gozunuz aydin olsun ne kadar guzel haber yaaBizd3 konrtole gittik geldik. Bebisim iyi. Kizimada ilaclari yazdırdık
Bebeler buyuyunce profesyonel olarak yap bence sen bu isi, yetenegin bosa gitmesin cok guzel yapiyorsun maşallahKizlarr 5 kese bitirdim.. sirtimi agridi ama biseye benzicek en son daha yarim yamalak oldu ama.. ustlerine pleksiyle isimlikleri yapistirilip arkasina miknatis yapiscaj
Harikasinnn kadin dayanismasi iste budurrrSaten önermem. Kesildiğinde kenarlardan atma yapar. Zulfile denen dikişi yapmak gerekir. Yoksa diktiginizde atar dikişler
Evet kendin istedigin gibi bir kumas alabilirsin. Sonra olculerini 11x15 olacak sekilde kesersin.. iclerini dolgu boncuk elyafla doldur. İcine koku koymada disina pleksi yapistir arkasinada magnet isteyen salonuna koysun isteyen dolabina taksin... tabi sen kumasin pembe olabilir cok guzel pembe kurdele alabilirsin toptan 9-10 metre gupur al.. burda poplin kumas 16 tl e 1 metreye 180 cm 50 kese cikiyor .. en pahali poplin 19-20 tl.. yada saten parlak kumastan yaparsin bebe pembesi- bebe mavisi cinsiyetini unuttum bebiskomun.. bende her ikisde oldugu icin cok sade oldu minnoslarimin kesesi.. ama olsun.. tanesine 4 tl versem 50 tanede 200 tl nin altinda yapamicaktim simdi mevlut ve dogumda bunlari kullancam... olcak bitecek
Bende braun var hem kulakici hem de koltukalti olan. Ilk 1 sene sadece koltukalti kullandik. Sonra kizim krese baslayip bi de orta kulak iltihabi yasayinca bi kac kez, kulaktan olceni almıştık. Bazen teyit etmek icin ikisini de ayri ayri kullaniyorum. Ilk zamanlar için koltukalti yeterli oluyor.Şimdi bi tost yaptırıyorum eşime onu yicem bu gidişat iyi değil ama hayırlısıateşölçer arayışındayım var mı önerisi olan ?
Ay benim isim degil... bebeklerim ben ve ailem icin... ugrasamam...Bebeler buyuyunce profesyonel olarak yap bence sen bu isi, yetenegin bosa gitmesin cok guzel yapiyorsun maşallah
Magnezyumu hamilelik basindan itibaren dahi verebiliyorlar, eger bacak kramplarin varsa ya da benim gibi kasilma yasarsan onu onlemek için veriyor doktor. Ama normal dogum isteyenlerde en gec 35.haftada birakilmasi gerekiyormus. Ben dunden beri alıyorum, kasilmam olmadi tekrar cok sukur. Ayin 2sinde kontrolum var, doktor devam derse devam ederim yoksa birakirim. Bi de aralik ortasi istanbula gecicem 3 saat ucak yolculugu, iki haftayı kazasiz belasiz atlatip evime doneyim de baska bisey istemiyorum.Yazikk yaa suna bak bende ilk defa duydum.. bir bilgim yoktu.. sanci yok ama suyun gelebilir dimi bu buna bagli degildir? Kacinci hafada magnezyuma basliyabilioruz?
Ayyy seninn minnosun kiz miiiBunlarda cok guzelolmus canim unisexolmasi daha iyi iki bebis icin mevlutte filan cok şık olurlar benimki kiz pembis birkac kese sordum 6tl demislerdi nette soyledigin olculerle 1metre kumastan ortalama 35 tane kese cikar ilk etapta dağıtmak icin bile yeter mesela bana ,su anda kokulutas siparisi verdim mikakutulu masaya koymasi rahat olsun diye yaninada bir cesit daha yaptirmayi dusunuyorum bu fikri aklimda tutucam eline saglik
Ben 25 kilo almistim kizimda, sezeryanda hic bi komplikasyon yasamadim. Seker ve tansiyondan dolayi korkuyorlar kilodan, yoksa canını sıktığına değmez.Ben 1 ayda 2kilo alinca oyle dedi kizlar toplamda 2kilo gibi olmus totalde 20kilo almistim ilkindekapasitemden korkuyor heralde ilk baslarda 5kilo vermistim simdi onun ustune mi sayiliyor hamile kaldığım kilonun altina mi bilmiyorum 60 oldum sezeryanda belki dikislerin yapsmasi zor olabilir canim normal dogumda godrr gider dediler ben eve gelip tartildigimda 7kilo gitmişti sadece yok oyle 10gunde dogum kiloma dondum filan ben inanmiyorum
Ayyy insallahh canim benim.. ben iki kez ust uste yasadim doktor ultrasondan bakti hicbisen yok dedi.. bende anlamadimMagnezyumu hamilelik basindan itibaren dahi verebiliyorlar, eger bacak kramplarin varsa ya da benim gibi kasilma yasarsan onu onlemek için veriyor doktor. Ama normal dogum isteyenlerde en gec 35.haftada birakilmasi gerekiyormus. Ben dunden beri alıyorum, kasilmam olmadi tekrar cok sukur. Ayin 2sinde kontrolum var, doktor devam derse devam ederim yoksa birakirim. Bi de aralik ortasi istanbula gecicem 3 saat ucak yolculugu, iki haftayı kazasiz belasiz atlatip evime doneyim de baska bisey istemiyorum.
Her turlu sise su var ama biz cesmeden iciyoruz, sise sulardan daha lezzetli. Arada soda iciyordum yine baslasam iyi olacak. Bizim turk sodalarinin mineral degeri alman gazli sularindan daha yuksek bi de. Kızılay ve Uludağ cok rahat bulunuyor neyse ki.Ins gecer canim ilk gun belki hemen etkilemezse 2gune duzenler bence ebeni hemem arayabilmen cok guzel cok hosuma gitti benim bu sistem.. magnesiumla beraber takviyeli sularda var eger paketli kullaniyorsaniz alirken magnesiumu daha yuksek olani içebilirsin tadi natur oluyor almanyada var mi bilmiyorum bebek suyu var evian hamileler icinde cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?