2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sen onlara bende temlige sardim :) esim cildirmak uzere napayim dedim evde canim sıkıliyor is buluyorum kendime :)

Oy maşallah onlara, az cok buyume olmasi gayet olumlu isaret annesi, 3 can tasiyorsun kolay degil. Sonradan o da kapatir acigi.

Suan şoklar içinde okudum. Ben 40 hafta da sezeryan olmak zorunda kaldim. 1 cm acikligim vardi sadece. Hiç kendi sancim cikmadi. Ve magnezyum son gune kadar kullandim. O zamanlar bilsem 37den sonra birakirdim
Di mi, dun telefonda ebe dogum sancin olmaz kullanirsan diyince ben de şok oldum ve telefonu kapar kapamaz eski doktorumun arkasindan guzel bi kufur savurdum. Ki ben doktoruma gozu kapali guvenirdim, dunya tatlisi bi insan, sezeryanim da cok iyi gecti hakkını yiyemem amaaaa.. Belki de normal dogacakti iste. Bile bile bunu yapmasina cok sinir oldum.

Annem bana hep yazlik bluzler elbiseler dikerdi, simdi de kizima hem yazlik hem kislik elbise ve etek dikiyor. Sen de bebislere dikersin o zaman. Yine de bence o kadar yetenegi ziyan etme derim, baktin firsatin olursa yaparsin.

Turkiyede bende iciyorumda buranınkine guvenemiyorum iste tabi bziim buraninki cok kirecli onunda etkisi var ,kizilayi bulabilmek buyuk sans bence tadi enguzel olan turk marketlerinin vazgecilmezi gazli sulari hic icmedim canim onlari surekli icmek odem yapar diye okumustum tuzlu olduklari icin

Kızlar ben hastane icin ikramlık kurabiye yapmayı düşünüyorum. Royal icing kullanıncam süsleme icin. Şeker hamurunu kimse yemiyor nedense. Kendi nikahımızda da yapmıştım şeker hamurlu gelin damat süslemeli. Bir de kavanozda mum yapmıştım. Ama bebek icin hediyelik ne yapsam daha karar veremedim. Hakkaten kendimiz yapınca fok daha ucuza mal oluyor. Aslında kuzenim var nikah şekerliği yapılan yerde çalışıyordu. Bebeği olunca ayrıldı. Onla da bisiler yapabiliriz. Onun eli çok daha iyi doğal olarak :)

aynen is cevresi kalabalik olunca normal tabi su an çalışmadığım icin bi nebze daha rahatim bn eski arkadaşlarim ve cevrem gelir dogumdan sonra zaten turkiyeye kacmayi dusunuyorum o yuzden 1 1bucuk ayda gelen geldi yoksa bebisi buyuyunce gorcekler banada firsat oluyor yetismeyen bisey olursa ikinci zaman olarak sen bol resim atmya devam et baktikca heveslenir gelir dahada guzel seyler yaparsiniz sende dinlenirsin boylece ☺

Burda cesme suyu da gida olarak denetimden geciyor surekli, brita surahi ile filtreleyip iciyoruz hic bi sorun yasamadik 2 senedir.
Gazli su burda cok tuketiliyor ama bizim damak tadimiz ona alisik degil, ben oyle bardak bardak icemiyorum.

Burda cesme suyu da gida olarak denetimden geciyor surekli, brita surahi ile filtreleyip iciyoruz hic bi sorun yasamadik 2 senedir.
Gazli su burda cok tuketiliyor ama bizim damak tadimiz ona alisik degil, ben oyle bardak bardak icemiyorum.
Küçükken Almanyada kalmıştım bir ay babaannemlerin yanında. Resmen susuz kalmıştım sürekli o gazlı sulardan içiyorlardı, ben içemiyordum. Çeşmeden de içmeye alışkın değildim Türkiye’de

ben gectim bile 70 i aman napalim saglikli olsunlar da

Ya
Annem bana hep yazlik bluzler elbiseler dikerdi, simdi de kizima hem yazlik hem kislik elbise ve etek dikiyor. Sen de bebislere dikersin o zaman. Yine de bence o kadar yetenegi ziyan etme derim, baktin firsatin olursa yaparsin.
ya bundan kazancagim uc bes kurusun icine tukurdum teyzosu bebislerimle ilgilenmek dururkenn hehehe ben guzel fikirim veririm bitsin diye elimdeki is 40 takla atiyorum belki halim vaktim yerinde olsa yine otururum ama kitap okuyamiyorum diye icim sikintida.. bi taraftan doktora yapiyorum universitede tez asamasindaydim onuda biraktim.. bi dogsunlar isler beni beklio.. is arkadaslari artikk bunalmislardir iyice bende yokum canima minnet rahatladim bebeklerle azicik

Suan şoklar içinde okudum. Ben 40 hafta da sezeryan olmak zorunda kaldim. 1 cm acikligim vardi sadece. Hiç kendi sancim cikmadi. Ve magnezyum son gune kadar kullandim. O zamanlar bilsem 37den sonra birakirdim
Ben daha yeni başladım magnezyuma ve Demir ilacına

Sanslisiniz canim ben cok su tuketirim normaldede heralisveriste yük oluyor o bile bazen useniyor insan ,hiccrahatim yok benimde sanirim yarinda surerse acile cikicam bugunde düğün var esimin yakin arkadsinin

Hahahaha annem geliyormus bana supriz yapmislarr cok mutluyum cook haftaya burda kismetse artik araba surme derdi kalmadi.. hastane islerim vardi.. cok sukur Allah bunaltmiyor beniHehehe kizimla oglusuma kiyafet kesesi yapicam daha teyzosu kiyafetlerini utuleyip icine atarim diye dusunuyorum..

İş arkadaşımda oldu. Doğduğunda kapanmamıştı. Ama dr önemli değil iki sene sonra gel kapanır demişti. İki sene sonra gitti kapanmıştı. Şu an 4 yaşında yakışıklı
Çoğu gebede oluyormuş. Yine de fetal ekosunu felan yaptırın. O da yaptırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…