- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Sen onlara bende temlige sardim :) esim cildirmak uzere napayim dedim evde canim sıkıliyor is buluyorum kendime :)Ay benim isim degil... bebeklerim ben ve ailem icin... ugrasamam...sirf evde raporluyum diye aldim makineyi.. ceyizimden diktirdigim nevresim takimimin kenarlarindan kalma ne bilim kapitone bezler fazlaliklar ise yarar diye kenara koymustum.. kiraci oluncada sirtlandim nereye gidersem tasidim... napsam diye dusunuyordum benim isime yaradi.. fazlaliklardan kurtuldum boylelikle.. ama ben aliskin degilim oturmaya halamda matematik ogretmeni cok guzel dikis diker.. bizim okul onluklerimiz.. robadan elbiseler jileler dikerdi... ayy anam ona cektin sen hic benim kizim degilsin annemde bunaliyordu dikis dikerken:)) neyse eglenceliymis yoksa vakittt nasill gecerdi... ayyy kabus gibi..
Oy maşallah onlara, az cok buyume olmasi gayet olumlu isaret annesi, 3 can tasiyorsun kolay degil. Sonradan o da kapatir acigi.Persembe gittim Dr stres yasamaktansa dedim muayne oldum.. sukur iyiler sansimiza kan sonucumuzda cikmis down yok diye temiz dedi Dr.
Hanfendilerin muayne olasi gelmis diyorum esime
:) minik olan bebekte azcik buyumus tabi kardesleriyle aralarinda cok fark var Ins oda buyur
Di mi, dun telefonda ebe dogum sancin olmaz kullanirsan diyince ben de şok oldum ve telefonu kapar kapamaz eski doktorumun arkasindan guzel bi kufur savurdum. Ki ben doktoruma gozu kapali guvenirdim, dunya tatlisi bi insan, sezeryanim da cok iyi gecti hakkını yiyemem amaaaa.. Belki de normal dogacakti iste. Bile bile bunu yapmasina cok sinir oldum.Suan şoklar içinde okudum. Ben 40 hafta da sezeryan olmak zorunda kaldim. 1 cm acikligim vardi sadece. Hiç kendi sancim cikmadi. Ve magnezyum son gune kadar kullandim. O zamanlar bilsem 37den sonra birakirdim
Annem bana hep yazlik bluzler elbiseler dikerdi, simdi de kizima hem yazlik hem kislik elbise ve etek dikiyor. Sen de bebislere dikersin o zaman. Yine de bence o kadar yetenegi ziyan etme derim, baktin firsatin olursa yaparsin.Ay benim isim degil... bebeklerim ben ve ailem icin... ugrasamam...sirf evde raporluyum diye aldim makineyi.. ceyizimden diktirdigim nevresim takimimin kenarlarindan kalma ne bilim kapitone bezler fazlaliklar ise yarar diye kenara koymustum.. kiraci oluncada sirtlandim nereye gidersem tasidim... napsam diye dusunuyordum benim isime yaradi.. fazlaliklardan kurtuldum boylelikle.. ama ben aliskin degilim oturmaya halamda matematik ogretmeni cok guzel dikis diker.. bizim okul onluklerimiz.. robadan elbiseler jileler dikerdi... ayy anam ona cektin sen hic benim kizim degilsin annemde bunaliyordu dikis dikerken:)) neyse eglenceliymis yoksa vakittt nasill gecerdi... ayyy kabus gibi..
Her turlu sise su var ama biz cesmeden iciyoruz, sise sulardan daha lezzetli. Arada soda iciyordum yine baslasam iyi olacak. Bizim turk sodalarinin mineral degeri alman gazli sularindan daha yuksek bi de. Kızılay ve Uludağ cok rahat bulunuyor neyse ki.
Ayyy seninn minnosun kiz miiibenn severimm o minnosuun agzini burnunu evet iyi yaptin annesi fikir olsun tabi.. esasen benim is arkadaslari esimin is arkadaslari derken benim gozum korktu ondan biyle bisi dusundum... ben 180 cm lik kumas kestirdim.. kac kese cikarsa yaparim.. gerisinden kumasi uzunlamasina birakip runner yaprim diye ayirdim anneme fotograf attikca kadin da heveslendi.. bende bilet al anneannesi artik gel dedim bakalim kandirabilcez mi
Burda cesme suyu da gida olarak denetimden geciyor surekli, brita surahi ile filtreleyip iciyoruz hic bi sorun yasamadik 2 senedir.Turkiyede bende iciyorumda buranınkine guvenemiyorum iste tabi bziim buraninki cok kirecli onunda etkisi var ,kizilayi bulabilmek buyuk sans bence tadi enguzel olan turk marketlerinin vazgecilmezi gazli sulari hic icmedim canim onlari surekli icmek odem yapar diye okumustum tuzlu olduklari icin
Güzel haberlerle gelInsan ister istemez endise ediyo isteilk gebeligim pek bilgili tecrubelide degilim. Insallah onemli bisey degildir. Baska hastaneye sevk etti oraya gidicem insallah
Küçükken Almanyada kalmıştım bir ay babaannemlerin yanında. Resmen susuz kalmıştımBurda cesme suyu da gida olarak denetimden geciyor surekli, brita surahi ile filtreleyip iciyoruz hic bi sorun yasamadik 2 senedir.
Gazli su burda cok tuketiliyor ama bizim damak tadimiz ona alisik degil, ben oyle bardak bardak icemiyorum.
ben gectim bile 70 i aman napalim saglikli olsunlar daOlabilir canim benim son zamanda odemimde vardi belkideo yüzdende zor gitmiştir 75le doguma gittim 3kilo dogdu bebegim 6.gun tartildigimda 69 cikmistim emzirirkende yavas verdim yazin artik 61lere dusmustumki hamile kaldim ilk aylarda bulantikusma zayiflatti beni yoksa ayni kiloyla doguma giderdim sanirim simdi 70i gecmek istemiyorum yine yiyorum ekmek ve gec yememeye calisiyorum bakalim kac olucak
Temlige sarmak ne demek? Tembelligemi sardin ?Sen onlara bende temlige sardim :) esim cildirmak uzere napayim dedim evde canim sıkıliyor is buluyorum kendime :)
Temizlik :)Temlige sarmak ne demek? Tembelligemi sardin ?
ya bundan kazancagim uc bes kurusun icine tukurdumAnnem bana hep yazlik bluzler elbiseler dikerdi, simdi de kizima hem yazlik hem kislik elbise ve etek dikiyor. Sen de bebislere dikersin o zaman. Yine de bence o kadar yetenegi ziyan etme derim, baktin firsatin olursa yaparsin.
Ben daha yeni başladım magnezyuma ve Demir ilacınaSuan şoklar içinde okudum. Ben 40 hafta da sezeryan olmak zorunda kaldim. 1 cm acikligim vardi sadece. Hiç kendi sancim cikmadi. Ve magnezyum son gune kadar kullandim. O zamanlar bilsem 37den sonra birakirdim
Benim de misafir gitti temizliğimi yaptım klozet kapağını söküp çamaşır suyu ile yıkadımTemizlik :)
Burda cesme suyu da gida olarak denetimden geciyor surekli, brita surahi ile filtreleyip iciyoruz hic bi sorun yasamadik 2 senedir.
Gazli su burda cok tuketiliyor ama bizim damak tadimiz ona alisik degil, ben oyle bardak bardak icemiyorum.
Benim boyumda olmayinca o yuzden istemiyorum canim.bunyem yatkin almaya ama zor veriyorum uyi olsunlarda bi sekilde bitiricez bu sureciben gectim bile 70 i aman napalim saglikli olsunlar da
Hahahaha annem geliyormus bana supriz yapmislarr cok mutluyum cook haftaya burda kismetseaynen is cevresi kalabalik olunca normal tabi su an çalışmadığım icin bi nebze daha rahatim bn eski arkadaşlarim ve cevrem gelir dogumdan sonra zaten turkiyeye kacmayi dusunuyorum o yuzden 1 1bucuk ayda gelen geldi yoksa bebisi buyuyunce gorcekler banada firsat oluyor yetismeyen bisey olursa ikinci zaman olarak sen bol resim atmya devam et baktikca heveslenir gelir dahada guzel seyler yaparsiniz sende dinlenirsin boylece ☺
İş arkadaşımda oldu. Doğduğunda kapanmamıştı. Ama dr önemli değil iki sene sonra gel kapanır demişti. İki sene sonra gitti kapanmıştı. Şu an 4 yaşında yakışıklıKizlar dun detayli ultrasona girdim devlet hastanesinde. Bebegimin kalbinde delik oldugunu soyledi ve farkli bi hastaneye sevk etticok endiselendim doktor dedi bazen oluyor boyle doguma kadar kapaniyor cok endise edilcek bisey degil dedi ama ben korkuyorum yinede
Sali gunu tekrar ultrasona giricemcevresinde goren veya bizzat yasayan varmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?