2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Temizlikkk yok anammm ev almis basini gidiyor suanda bebegin odasi les gibi mobilya kokuyor... attim cam balkonlu balkona besigin suntalarini.. guzelce az camasir suyu bol suyla yikadim sildim bezle... mikrobu kirilsin diyerekten... artik tek yatak odamla bebelein odasi temiz gibi oturma odasi salon batik halde... bezler kumaslar atolye gibi olmus vaziyette.. mutfaga giriyom yemek yapayim baride.. haydee optumm canim temizlige cok da sarma yaa..

Yazcam yazcam. Firsatim yokki. Masallah amma becerikliymissin nazar degmesin :) cok sansli cocuklarin. Bende işte kizimda lohusa taci falan yaptim utancima takamadim oyle berbat oldu

Ben epeydir kullaniyorum. Cunku kasik agrim cok oluyor. 3 4 gundur kullanamadim ve dun kizimi hastanede hep tasidim, pesinde koştum. Ağladım aksam hem kizima uzuluyorum hem bebege hem kendime. Bugun yazdirdim kaynama hapi olarak basladim

Yazcam yazcam. Firsatim yokki. Masallah amma becerikliymissin nazar degmesin :) cok sansli cocuklarin. Bende işte kizimda lohusa taci falan yaptim utancima takamadim oyle berbat oldu
Sorma bende bi cicek aldim bide kurdela .. bir haftadirda bakiyom bundan bi cacik olmaz diye ayniyiz aslinda

Ahaha bilirim, biz buraya tasinmadan once is icin sık gelirdim, o zaman tabi gram almanca yok, markette siseleri sallayip gazli mi gazsiz mi diye anlamaya ugrasirdim. Turkiyede biz de cesmeden icemezdik, burda bi kac ay sise suyu aldik tadina alisamadik, sonra baktik cesme suyu daha lezzetli, o gun bugundur cesmeden iciyoruz.

Sanslisiniz canim ben cok su tuketirim normaldede heralisveriste yük oluyor o bile bazen useniyor insan ,hiccrahatim yok benimde sanirim yarinda surerse acile cikicam bugunde düğün var esimin yakin arkadsinin
Eve servis yapan marketler yok mu canım? Burda kasayla su meyvesuyu vs siparis verebiliyorsun. Gerci biz de gidip kendimiz alıyoruz ama esim almasa ben tasimaya ugrasmazdim acikcasi.
Kendine dikkat et cok yorulmamaya calis.

Ben kizimda seccade takimimin kesesini kullandim. Gun gun ayarlamistim. Dogunca hemen bir keseyi hemsireye verdiler takimdi hepsi içinde aramadilar yani şu su bu su nerde diye iyi hatirlattin :))

Gozun aydin canim, benim de pazartesi kv geliyor, azicik onla da disari cikariz kafamiz dağılır, iyi gelecek bana da.

Camasir suyu yerine suya az sirke damlat öyle sil. Sirke kokusu daha cabuk cikar hen mikroplara ölüm

Ben kizimda seccade takimimin kesesini kullandim. Gun gun ayarlamistim. Dogunca hemen bir keseyi hemsireye verdiler takimdi hepsi içinde aramadilar yani şu su bu su nerde diye iyi hatirlattin :))
Ayyy ne guzellllmisss hazirinda varsa... iyi oluyor kuzum ya helede ikiz bnmkiker simdi bnmde kafa yerinde olmaz boncuklarimin kiyafetleri karismasin

Akla bak ya :) ben hastane çıkışının battaniyesine sarmıştım hahah. Biz ne anlarız kese mese

Eri bir de bol suyla yıkadım diyor. Kız sunta bu şişer. Daha çocuklar kullanmadan bozulacak

Benim cok uzun zaman oldu. 1 kutu kaynama bir kutuda normal hap bitirdim magnezyum. Cunku agrim oluyodu kasiklarda. Birde kan ilacida 3 4 kutu bitmistir. 3 aydan sonra hemen başlattılar bana
Kan ilaci hala kullanmiyorum ben, gecen ay kan verdim dusuk cikarsa seni arayip ilac yazicaz dediler aramadilar. Kac cikmis ogrenirim 2sinde gittiğim zaman. Ya bu memlekette tahlil sonuclarini sadece doktora yolluyorlar deli oluyorum, turkiyede ayni gün internetteydi ya.

Ayyy ne guzellllmisss hazirinda varsa... iyi oluyor kuzum ya helede ikiz bnmkiker simdi bnmde kafa yerinde olmaz boncuklarimin kiyafetleri karismasin
Tul kesede alabilirsin. Ama elinde malzeme var nasilsa biliyosunda zaten yapman kac dk alir ki. Fazla fazla yap hastanede 2 gun kalacak olursan kolay bulunur esyalar. Biz bir gece kaldik ama kizimla ben nerdeyse butun götürdüklerimi giydik. Benim kanamam oldu, terleme cok fazla oldu. Kizimda hep kustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…